Muska sovinisticka svinja
Page 17 of 19
Page 17 of 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Re: Muska sovinisticka svinja
ich bin du bist er sie es ist wir sind ihr
jel ti to znaš?
jel ti to znaš?
2014-12-30
jok...nisam bio na satu...veber wrote:ich bin du bist er sie es ist wir sind ihr
jel ti to znaš?
Guest- Guest
...ihr seid sie sind :)veber wrote:ich bin du bist ger sie es ist wir sind ihr
jel ti to znaš?
Guest- Guest
sramotno da ne zna osnove nakon toliko godina am die baustelleNoor wrote:...ihr seid sie sind :)veber wrote:ich bin du bist ger sie es ist wir sind ihr
jel ti to znaš?
2014-12-30
Weberu,kukavna pičko..svabice ti Kozojebi siluju,a ti sjedis kao buda i cesec joojca..vrlo sramotno..
Guest- Guest
koji si ti iskompleksirani kreten. za ne povjerovat.pismejker wrote:Weberu,kukavna pičko..svabice ti Kozojebi siluju,a ti sjedis kao buda i cesec joojca..vrlo sramotno..
2014-12-30
tja..reklo bi se da to iz tebe isijava..mislim,iskompleksirani kreten,i jos uz to bosanac koji glumi Švabu..dobro,neki svabo pohodio Jugu 70tih i osjemenio neku curu...sve ostalo je povijest..veber wrote:koji si ti iskompleksirani kreten. za ne povjerovat.pismejker wrote:Weberu,kukavna pičko..svabice ti Kozojebi siluju,a ti sjedis kao buda i cesec joojca..vrlo sramotno..
Guest- Guest
sve si rekao o sebi.pismejker wrote:tja..reklo bi se da to iz tebe isijava..mislim,iskompleksirani kreten,i jos uz to bosanac koji glumi Švabu..dobro,neki svabo pohodio Jugu 70tih i osjemenio neku curu...sve ostalo je povijest..
2014-12-30
Na zalost,ne mogu se ponositit time da glumim svabu,a obicni sam balkanac,nadasve bosanac..volio bih,ali nema realne osnove..vec smo jednom razmatrali tebea ,tvoje habite,izrazaj,tendencije,ego-postavu..bosanac bosanac..koji kurcevi Svabo..veber wrote:sve si rekao o sebi.pismejker wrote:tja..reklo bi se da to iz tebe isijava..mislim,iskompleksirani kreten,i jos uz to bosanac koji glumi Švabu..dobro,neki svabo pohodio Jugu 70tih i osjemenio neku curu...sve ostalo je povijest..
Guest- Guest
zar nije er sie es ist istNoor wrote:...ihr seid sie sind :)veber wrote:ich bin du bist ger sie es ist wir sind ihr
jel ti to znaš?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
er, naturlichkaja wrote:zar nije er sie es ist istNoor wrote:...ihr seid sie sind :)veber wrote:ich bin du bist ger sie es ist wir sind ihr
jel ti to znaš?
greška u c/p
2014-12-30
a je, sad je dobro, očito ti je netko ubacio gveber wrote:ich bin du bist er sie es ist wir sind ihr
jel ti to znaš?
2015-08-15
je, vidimveber wrote:er, naturlichkaja wrote:zar nije er sie es ist istNoor wrote:...ihr seid sie sind :)veber wrote:ich bin du bist ger sie es ist wir sind ihr
jel ti to znaš?
greška u c/p
2015-08-15
Je, to mu je bio lapsus calami.kaja wrote:zar nije er sie es ist istNoor wrote:...ihr seid sie sind :)veber wrote:ich bin du bist ger sie es ist wir sind ihr
jel ti to znaš?
Guest- Guest
gdje to pise tako pogresno da si pogresno kopipejstao..bosanac?veber wrote:er, naturlichkaja wrote:zar nije er sie es ist istNoor wrote:...ihr seid sie sind :)veber wrote:ich bin du bist ger sie es ist wir sind ihr
jel ti to znaš?
greška u c/p
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
ma nije on, ja pisem s moba pa sam mu slucajno ubacila g...sad vidimpismejker wrote:gdje to pise tako pogresno da si pogresno kopipejstao..bosanac?veber wrote:er, naturlichkaja wrote:zar nije er sie es ist istNoor wrote:...ihr seid sie sind :)veber wrote:ich bin du bist ger sie es ist wir sind ihr
jel ti to znaš?
greška u c/p
Guest- Guest
kaj misliš da ćeš me uvrijedit svojim polupismenim upisima.pismejker wrote:gdje to pise tako pogresno da si pogresno kopipejstao..bosanac?
jebote znam više njemačkog od tebe.
tragično za tebe.
2014-12-30
JA te NE MISLIM vrijedjati...da razmisljas na kojojem nivou vise,shvatio bi da sam to sebi radis..Meni si onako simpa i neuracunljiv povremeno..ali oke..imaš prolaznu ocijenu..veber wrote:kaj misliš da ćeš me uvrijedit svojim polupismenim upisima.pismejker wrote:gdje to pise tako pogresno da si pogresno kopipejstao..bosanac?
jebote znam više njemačkog od tebe.
tragično za tebe.
ne znas vise svapskog od Menea..
Guest- Guest
ma nema veze.Noor wrote:ma nije on, ja pisem s moba pa sam mu slucajno ubacila g...sad vidim
od bauštelca koji je tamo godinama znam više njemačkog.
2014-12-30
Page 17 of 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Gori od svinja
» Svinja u blatu
» Kad zadnja svinja utihne
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja
» Svinja u blatu
» Kad zadnja svinja utihne
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja