Muska sovinisticka svinja
Page 13 of 19
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: Muska sovinisticka svinja
Gnječ wrote:metilda wrote:tebi bi bilo bolje da čitaš onoliko koliko čita speare a manje se baviš objašnjavanjem i vrijeđanjem tuđih osobina.. samo tvoji simpatizeri mogu u tvojim upisima pronaći nešto suvislo.. od spearea se ako se može sebi priznati da se nešto ne zna može itekako toga naučiti..
hehehe i šekspir bi ako bi samom sebi priznao (ali to je nemoguće) da nešto ne zna mogao od drugih forumaša itekako toga naučiti.
I što bih ja sad trebao?
Priznati da sam u krivu i kada sam u pravu samo da bi se ti bolje osjećao?
Daj već jednom odrasti, vrijeme ti je.
Guest- Guest
A zasto si onda tako u kurcu,ako si u pravu?slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:tebi bi bilo bolje da čitaš onoliko koliko čita speare a manje se baviš objašnjavanjem i vrijeđanjem tuđih osobina.. samo tvoji simpatizeri mogu u tvojim upisima pronaći nešto suvislo.. od spearea se ako se može sebi priznati da se nešto ne zna može itekako toga naučiti..
hehehe i šekspir bi ako bi samom sebi priznao (ali to je nemoguće) da nešto ne zna mogao od drugih forumaša itekako toga naučiti.
I što bih ja sad trebao?
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:tebi bi bilo bolje da čitaš onoliko koliko čita speare a manje se baviš objašnjavanjem i vrijeđanjem tuđih osobina.. samo tvoji simpatizeri mogu u tvojim upisima pronaći nešto suvislo.. od spearea se ako se može sebi priznati da se nešto ne zna može itekako toga naučiti..
I što bih ja sad trebao?
Ako imaš kakav racionalan tematski argument, slobodno ga iznesi. Ja ću biti prvi koje će ti priznati da si u pravu. :)
Guest- Guest
pismejker wrote:A zasto si onda tako u kurcu,ako si u pravu?slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:tebi bi bilo bolje da čitaš onoliko koliko čita speare a manje se baviš objašnjavanjem i vrijeđanjem tuđih osobina.. samo tvoji simpatizeri mogu u tvojim upisima pronaći nešto suvislo.. od spearea se ako se može sebi priznati da se nešto ne zna može itekako toga naučiti..
I što bih ja sad trebao?
Ako je netko od nas dvojice u goldberryu, to definitivno nisam ja.
Guest- Guest
ti to sam sa sobom se dogovaras?. ufffff...slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:tebi bi bilo bolje da čitaš onoliko koliko čita speare a manje se baviš objašnjavanjem i vrijeđanjem tuđih osobina.. samo tvoji simpatizeri mogu u tvojim upisima pronaći nešto suvislo.. od spearea se ako se može sebi priznati da se nešto ne zna može itekako toga naučiti..
I što bih ja sad trebao?
Ako imaš kakav racionalan tematski argument, slobodno ga iznesi. Ja ću biti prvi koje će ti priznati da si u pravu. :)
Guest- Guest
a ne znam,preburno reagiras na tudje argumente...ego?..ponos??..neki treci kurac??slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:A zasto si onda tako u kurcu,ako si u pravu?slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:tebi bi bilo bolje da čitaš onoliko koliko čita speare a manje se baviš objašnjavanjem i vrijeđanjem tuđih osobina.. samo tvoji simpatizeri mogu u tvojim upisima pronaći nešto suvislo.. od spearea se ako se može sebi priznati da se nešto ne zna može itekako toga naučiti..
I što bih ja sad trebao?
Ako je netko od nas dvojice u goldberryu, to definitivno nisam ja.
Guest- Guest
pismejker wrote:ti to sam sa sobom se dogovaras?. ufffff...slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:tebi bi bilo bolje da čitaš onoliko koliko čita speare a manje se baviš objašnjavanjem i vrijeđanjem tuđih osobina.. samo tvoji simpatizeri mogu u tvojim upisima pronaći nešto suvislo.. od spearea se ako se može sebi priznati da se nešto ne zna može itekako toga naučiti..
I što bih ja sad trebao?
Nadovezujem se na vlastite riječi, biseru.
I ne spamaj raspravu svojim glupostima.
Guest- Guest
pismejker wrote:a ne znam,preburno reagiras na tudje argumente...ego?..ponos??..neki treci kurac??
Preburno? Ne bih rekao, to je relativna ocjena.
Nastojim biti dobrohotan u raspravama koliko god je to moguće, ali neka puta od toga nikakvog efekta. Da si iole objektivan shvatio bi da sam i prema tebi bio takav u posljednje vrijeme, osim u par navrata i čak kada to uopće nije bilo lako, jer ti stvarno znaš svašta napisati.
Guest- Guest
Mos preburno,pa opet popiti po famigliji,samo izvoli.. .. Ne moras ti biti dobrohotan,nego jasan,koncizan, i sazet..ne trpati masu teksta koje u konacnici nema nikakvog smisla..gledati objasniti misao svoju,ne je iskomplicirati,pa kad svi odmahnu rukom i odu dalje,mislis kako si nesto pametno napisao..eto,i Levi je odustao od tebe,neki jos likovi koji doista koriste mozak,i jezgrovito i sazeto kazu svoju misao,ti kompliciras bez potrebe,i do boli..i najtuznije,nis na kraju neiti objasnis,niti pogodis smisao,a izgleda,smisao ukupne rasprave je samo da se mlati praznu slamu do iznemoglosti...etoc...pokusah dobrostivo i dobrohotno pojasniti gdje ti je feler..slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:a ne znam,preburno reagiras na tudje argumente...ego?..ponos??..neki treci kurac??
Preburno? Ne bih rekao, to je relativna ocjena.
Nastojim biti dobrohotan u raspravama koliko god je to moguće, ali neka puta od toga nikakvog efekta. Da si iole objektivan shvatio bi da sam i prema tebi bio takav u posljednje vrijeme, osim u par navrata i čak kada to uopće nije bilo lako, jer ti stvarno znaš svašta napisati.
Guest- Guest
pismejker wrote:Mos preburno,pa opet popiti po famigliji,samo izvoli.. .. Ne moras ti biti dobrohotan,nego jasan,koncizan, i sazet..ne trpati masu teksta koje u konacnici nema nikakvog smisla..gledati objasniti misao svoju,ne je iskomplicirati,pa kad svi odmahnu rukom i odu dalje,mislis kako si nesto pametno napisao..eto,i Levi je odustao od tebe,neki jos likovi koji doista koriste mozak,i jezgrovito i sazeto kazu svoju misao,ti kompliciras bez potrebe,i do boli..i najtuznije,nis na kraju neiti objasnis,niti pogodis smisao,a izgleda,smisao ukupne rasprave je samo da se mlati praznu slamu do iznemoglosti...etoc...pokusah dobrostivo i dobrohotno pojasniti gdje ti je feler..
Što se tiče boldanog, hvala, ali ne hvala. To nije moj stil i ne mislim ga mijenjati. :)
Što se tiče ostalog, iznio si svoj dojam o mojem pisanju i to sam primio na znanje.
No, ja pišem tako kako pišem i tako već ohoho godina što na starom što na ovom forumu. Kome se to sviđa, sviđa se, kome ne, jednostavno ne i u tome je sva mudrost.
Nije bitno tko je odustao od mene, tko me cijeni, a tko me ne može smisliti, to su sve isključivo subjektivne relacije. Jedino što je važno je argumentirana tematska rasprava, a sposobnosti za to imaš ili ne. Ako nemaš, to se brzo prepozna po ad hominem pristupu i nedostatku racionalnih argumenata.
I nisi ti pokušao ukazati gdje je moj feler. Ono što ti sad radiš je pokušaj uniformizacije prvo mene pa onda i cijelog foruma po svojem ukusu, a pretpostavljam da ti je ipak posve jasno ne samo koliko je tako nešto unaprijed osuđeno na neuspjeh nego i koliko je štetno jer nije neka fora pisati jedino tamo gdje svi ionako imaju isto mišljenje manje više o svemu na što se uniformizacija ionako uvijek svede u konačnici.
Guest- Guest
Ono što žalosti je činjenica da ljudi ne prihvaćaju bolje. Ne bolje u smislu, spram čovjeka, već bolje u smislu idejnog, raznolikog. Forum će propasti ako ostanu svi poput Pisa, i ostale ekipe...
Guest- Guest
Okidoki,onda sam se ja nasao na krivom terenu..begam... ..vja volim lakšu i prposniju raspravu,koa zabavlja,ne onu koja umara..ono zesce ionako u reali rjesavam..ne treba mi to na forumu..
Guest- Guest
mate wrote:Ono što žalosti je činjenica da ljudi ne prihvaćaju bolje. Ne bolje u smislu, spram čovjeka, već bolje u smislu idejnog, raznolikog. Forum će propasti ako ostanu svi poput Pisa, i ostale ekipe...
To sam mu upravo pokušao objasniti na metildinom Čardaku.
Eh da, tek sad vidim da ti je rođendan. :)
Sretan ti ovaj i još mnogo takvih u životu. :)
Sve najbolje, od dobrog zdravlja i materijalnog uspjeha do puno onih malih sretnih trenutaka kojih se obično kasnije i najbolje sjećamo, koji nas najviše ispunjavaju i za koje često zaključimo kako najbolje predstavljaju život sam. :)
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:tebi bi bilo bolje da čitaš onoliko koliko čita speare a manje se baviš objašnjavanjem i vrijeđanjem tuđih osobina.. samo tvoji simpatizeri mogu u tvojim upisima pronaći nešto suvislo.. od spearea se ako se može sebi priznati da se nešto ne zna može itekako toga naučiti..
I što bih ja sad trebao?
ponavljam. očito ne čitaš stvari koje ti ne odgovaraju za tvoj lik i djelo.
A know-it-all or know-all is a person who constantly presents their input as though they were professionally trained, schooled or have firsthand insight into subjects when it is evident this is not the case.
A know-it-all will quickly reject opinions, suggestions, thoughts and commentary from others as incorrect, nonsensical and disruptive.
HOW TO DEAL WITH A KNOW-IT-ALL
Avoid arguing. You want to rebut what the know-it-all says. But that locks you into a pointless power struggle. Steer clear at all costs.
Guest- Guest
Hvala ti, puno :)slidingdoorsoperator wrote:mate wrote:Ono što žalosti je činjenica da ljudi ne prihvaćaju bolje. Ne bolje u smislu, spram čovjeka, već bolje u smislu idejnog, raznolikog. Forum će propasti ako ostanu svi poput Pisa, i ostale ekipe...
To sam mu upravo pokušao objasniti na metildinom Čardaku.
Eh da, tek sad vidim da ti je rođendan. :)
Sretan ti ovaj i još mnogo takvih u životu. :)
Sve najbolje, od dobrog zdravlja i materijalnog uspjeha do puno onih malih sretnih trenutaka kojih se obično kasnije i najbolje sjećamo i za koje često zaključimo da najbolje predstavljaju život sam. :)
Ipak je forum djelić našeg života i puno znači kada si prihvaćen, na žalost, to nisam doživjela od osobe koja mi najviše znači:) No, idemo dalje :)
Doista, večeras sam pisala o prepoznatljivosti osoba. Ja ne pišem poput vas, nemam tu vještinu. Pišem, kako je Abend rekao u zagonetkama, ali koje za mene imaju itekakvog smisla.
Isto tako, usprkos vašoj kompliciranoj postavci, u stanju sam pojednostavniti, na sebi svojstven način :)
Vas par osoba čini forum, forumom. Toliko intelektualno nadmoćnije od ostalih. Ali ono što ostali ne vide, to nije usmjereno protiv nikoga ponaosob, već u cilju višeg djelovanja, razmišljanja. Na žalost, ljudi su tašti....i zbog toga plaćamo cijenu...
Guest- Guest
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Ako imaš kakav racionalan tematski argument, slobodno ga iznesi. Ja ću biti prvi koje će ti priznati da si u pravu. :)
ponavljam. očito ne čitaš stvari koje ti ne odgovaraju za tvoj lik i djelo.
A know-it-all or know-all is a person who constantly presents their input as though they were professionally trained, schooled or have firsthand insight into subjects when it is evident this is not the case.
A know-it-all will quickly reject opinions, suggestions, thoughts and commentary from others as incorrect, nonsensical and disruptive.
HOW TO DEAL WITH A KNOW-IT-ALL
Avoid arguing. You want to rebut what the know-it-all says. But that locks you into a pointless power struggle. Steer clear at all costs.
Niti traga niti glasa od nekog racionalnog argumenta u tematskoj raspravi.
Samo obični trlababalan ad hominem tipa.
Ali dobro, već si nas navikao na takav svoj stil u posljednjih 10-ak godina pa nitko ionako ne očekuje od tebe ništa iole bolje.
Guest- Guest
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Similar topics
» Gori od svinja
» Svinja u blatu
» Kad zadnja svinja utihne
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja
» Svinja u blatu
» Kad zadnja svinja utihne
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja