ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muska sovinisticka svinja

Page 14 of 19 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19  Next

Go down

Muska sovinisticka svinja - Page 14 Empty Re: Muska sovinisticka svinja

Post by Guest 24/5/2017, 23:55

Gnječ wrote:
slidingdoorsoperator wrote:Ako imaš kakav racionalan tematski argument, slobodno ga iznesi. Ja ću biti prvi koje će ti priznati da si u pravu. :)

ponavljam. očito ne čitaš stvari koje ti ne odgovaraju za tvoj lik i djelo.

A know-it-all or know-all is a person who constantly presents their input as though they were professionally trained, schooled or have firsthand insight into subjects when it is evident this is not the case.

A know-it-all will quickly reject opinions, suggestions, thoughts and commentary from others as incorrect, nonsensical and disruptive.

HOW TO DEAL WITH A KNOW-IT-ALL

Avoid arguing. You want to rebut what the know-it-all says. But that locks you into a pointless power struggle. Steer clear at all costs.

Niti traga niti glasa od nekog racionalnog argumenta u tematskoj raspravi.
Samo obični trlababalan ad hominem tipa.
Ali dobro, već si nas navikao na takav svoj stil u posljednjih 10-ak godina pa nitko ionako ne očekuje od tebe ništa iole bolje.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 00:08

mate wrote:Hvala ti, puno :)
Ipak je forum djelić našeg života i puno znači kada si prihvaćen, na žalost, to nisam doživjela od osobe koja mi najviše znači:) No, idemo dalje :)
Doista, večeras sam pisala o prepoznatljivosti osoba. Ja ne pišem poput vas, nemam tu vještinu. Pišem, kako je Abend rekao u zagonetkama, ali koje za mene imaju itekakvog smisla.
Isto tako, usprkos vašoj kompliciranoj postavci, u stanju sam pojednostavniti, na sebi svojstven način :)
...
Ali ono što ostali ne vide, to nije usmjereno protiv nikoga ponaosob, već u cilju višeg djelovanja, razmišljanja. Na žalost, ljudi su tašti....i zbog toga plaćamo cijenu...

Nema na čemu. :)
Nadam se da ću ti i slijedeće godine moći uputiti sličnu čestitku. :)
Što se ostalog tiče, neshvatljivo mi je da to mnogi na ovom forumu prečesto ne razumiju. Uniformiranost kojoj premnogi teže ne samo da nije dobra nego nije niti prirodna i zapravo je u konačnici i nemoguća. Kada je se i postigne, kraje kratko, ali ima razorne efekte svugdje tamo gdje se pojavi.
Inače, sposobnost pojednostavljivanja odnosno reduciranja na bit, na suštinu stvari, predstavlja same temelje mudrosti do koje prečesto ne vodi niti veliko znanje niti naglašena akademičnost odnosno intelektualnost u pristupu životu.
Što se tiče govora u zagonetkama odnosno u asocijacijama, slikama koje često malo tko razumije, mogao bih sad navesti citat čuvenog fizičara Wernera Heisenberga koji je u tom smislu pokušao objasniti temelje kvantne fizike, ali bi se neki zbog tog citata mogli naljutiti i prigovoriti mi da se pravim važan.
No, mislim da si ionako shvatila suštinu pa da to nije ni potrebno. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 00:11

slidingdoorsoperator wrote:
Gnječ wrote:
slidingdoorsoperator wrote:Ako imaš kakav racionalan tematski argument, slobodno ga iznesi. Ja ću biti prvi koje će ti priznati da si u pravu. :)

ponavljam. očito ne čitaš stvari koje ti ne odgovaraju za tvoj lik i djelo.

A know-it-all or know-all is a person who constantly presents their input as though they were professionally trained, schooled or have firsthand insight into subjects when it is evident this is not the case.

A know-it-all will quickly reject opinions, suggestions, thoughts and commentary from others as incorrect, nonsensical and disruptive.

HOW TO DEAL WITH A KNOW-IT-ALL

Avoid arguing. You want to rebut what the know-it-all says. But that locks you into a pointless power struggle. Steer clear at all costs.

Niti traga niti glasa od nekog racionalnog argumenta u tematskoj raspravi.
Samo obični trlababalan ad hominem tipa.
Ali dobro, već si nas navikao na takav svoj stil u posljednjih 10-ak godina pa nitko ionako ne očekuje od tebe ništa iole bolje.

jel se ti gasiš negdje?

nemam nikakvu namjeru s tobom ulaziti u ikakve diskusije (osim sad ovih zadnjih nekoliko postova) jer nema smisla kad se u startu zna tko je u pravu nebitno koja je tematika i racionalna argumentacija zna se čija je argumentacija istinita, pobjednička, jedino ispravna i zadnja u svakoj diskusiji. moje je vrijeme preskupo odnosno neprocjenjivo da bih ga tebi poklonio.

nađi si nekog drugog ili drugu koju ćeš mentalno drobiti do besvjesti. ja ću te ipak povremeno zveknut po ušesima tek toliko da ne odletiš  previsoko u atmosferu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 00:15

Gnječ wrote:ja ću te ipak povremeno zveknut po ušesima tek toliko da ne odletiš  previsoko u atmosferu.

Zapravo na kraju uvijek zvekneš samo i jedino sebe, ali su ti ušesa i glava očito toliko otvrdnuli da to nisi u stanju uočiti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 00:22

Gnječ wrote:ja ću te ipak povremeno zveknut po ušesima tek toliko da ne odletiš  previsoko u atmosferu.

Zapravo na kraju uvijek zvekneš samo i jedino sebe, ali su ti ušesa i glava očito toliko otvrdnuli da to nisi u stanju uočiti.

arogancija kod srbina koji je prešao na hrvatsvo je nevjerojatna. svašta ćeš ti napraviti i napisati ne bi li bio veći hrvat od svih hrvata. tako je to sa konvertitima koji se stide svog porijekla.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 00:48

Što se tiče govora u zagonetkama odnosno u asocijacijama, slikama koje često malo tko razumije, mogao bih sad navesti citat čuvenog fizičara Wernera Heisenberga koji je u tom smislu pokušao objasniti temelje kvantne fizike, ali bi se neki zbog tog citata mogli naljutiti i prigovoriti mi da se pravim važan.
Da, bez obzira što nisam niti pomislila googlati o njemu, razumijem.
Sve se vrti u krug...u konačnici...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 25/5/2017, 05:02

prckov wrote:e nek si mu se nagovorio  Muska sovinisticka svinja - Page 14 1f602

A e. Zamisli, sad bi oni koji nekog vraga znaju o bilo čemu morali zašutiti u tematskim raspravama kako se on zbog toga jer nema pojma ne bi uvrijedio i onda ih proglasio psihopatima, luđacima i što sve ne.
Vrati mi moje krpice, neću se više igrati.
Mislim, razmišljanje na razini balavardije iz dječjeg vrtića.
stvar je u tome da on o temi u koju se upustio ne zna skoro pa nista. Kad to postane bolno ocito svima on, sto radi sujete sto radi jala prema onima koji znaju, hoce da zamagli svoje neznanje pa ispada jos veci neznalica i glupan. Na kraju kroz citav taj proces on otkrije i svoj prilicno patoloski i odvratan karakter. U pocetku je sve to smijesno ali vremenom u stvari ispadne zalosno
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 25/5/2017, 05:06

pismejker wrote:
Gnječ wrote:
metilda wrote:tebi bi bilo bolje da čitaš onoliko koliko čita speare a manje se baviš objašnjavanjem i vrijeđanjem tuđih osobina.. samo tvoji simpatizeri mogu u tvojim upisima pronaći nešto suvislo.. od spearea se ako se može sebi priznati da se nešto ne zna može itekako toga naučiti..

hehehe i šekspir bi ako bi samom sebi priznao (ali to je nemoguće) da nešto ne zna mogao od drugih forumaša itekako toga naučiti.

I što bih ja sad trebao?
Priznati da sam u krivu i kada sam u pravu samo da bi se ti bolje osjećao? :)
Daj već jednom odrasti, vrijeme ti je. :)

Ako imaš kakav racionalan tematski argument, slobodno ga iznesi. Ja ću biti prvi koje će ti priznati da si u pravu. :)
ti to sam sa sobom se dogovaras?. :cleanteeth ufffff...
:facepalm  evo jos jednog pacijenta
gnjeco sve ti je oprosteno
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 25/5/2017, 05:09

mate wrote:
Da, bez obzira što nisam niti pomislila googlati o njemu, razumijem.
Sve se vrti u krug...u konačnici...
ti si jedna fina dusa, ja sam ponekad malo grub pa se ispricavam radi toga.
Sretan ti rodendan Muska sovinisticka svinja - Page 14 1f382
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 08:44

Gnječ wrote:arogancija kod srbina koji je prešao na hrvatsvo je nevjerojatna. svašta ćeš ti napraviti i napisati ne bi li bio veći hrvat od svih hrvata. tako je to sa konvertitima koji se stide svog porijekla.

Kakve veze ima fizika sa mojim navodnim etničkim podrijetlom i nacionalnim opredjeljenjem?
Čist primjer patologije a la esco.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 08:47

prckov wrote:stvar je u tome da on o temi u koju se upustio ne zna skoro pa nista. Kad to postane bolno ocito svima on, sto radi sujete sto radi jala prema onima koji znaju, hoce da zamagli svoje neznanje pa ispada jos veci neznalica i glupan. Na kraju kroz citav taj proces on otkrije i svoj prilicno patoloski i odvratan karakter. U pocetku je sve to smijesno ali vremenom u stvari ispadne zalosno

Tragikomično. Posebno jer je ovo što si napisao jasno valjda svakome sa imalo pameti pa i onog elementarnog zdravo-seljačkog razuma.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 11:44

prckov wrote:stvar je u tome da on o temi u koju se upustio ne zna skoro pa nista. Kad to postane bolno ocito svima on, sto radi sujete sto radi jala prema onima koji znaju, hoce da zamagli svoje neznanje pa ispada jos veci neznalica i glupan. Na kraju kroz citav taj proces on otkrije i svoj prilicno patoloski i odvratan karakter. U pocetku je sve to smijesno ali vremenom u stvari ispadne zalosno

Tragikomično. Posebno jer je ovo što si napisao jasno valjda svakome sa imalo pameti pa i onog elementarnog zdravo-seljačkog razuma.

našao si saveznika? tako predvidljivo. dakle da rezimiramo: ti govoriš o pretežitom plesu (valjda je to neki novi fenomen u fizici neka nova terminologija još nama luzerima nedokučiva )  a ja govorim o baricentru. i što je točno? tvoj ples ili baricentar?

evo:

@slidingdoorsoperator wrote:
Sunce svojom gravitacijom djeluje na Zemlju, ali i Zemlja na Sunce. Druga je priča što je ovo potonje u puno manjoj mjeri nego prvo. Oba nebeska tijela zajedno izvode jedan vrlo kompliciran ples koji ako težimo nekoj većoj razini točnosti nema smisla reducirati na tako pojednostavljen način pa samo reći da se Zemlja okreće oko Sunca jer je to puno složenije pogotovo ako u opis gibanja uključimo i samo širenje svemira. Druga je priča što i takav krajnje jednostavan opis sasvim dobro zadovoljava mnoge naše potrebe.
U konačnici se ovo svodi na činjenicu kako je svaka teorija klasična fizike zapravo fenomenološka. Svodi se na aproksimaciju do razine točnosti koja nas zadovoljava.

Imaš situaciju i da se Mjesec pretežito okreće oko Zemlje, ali svejedno svojom gravitacijom uzrokuje pojavu fenomena na Zemlji kao što su plima i oseka. Utjecaj gravitacije manjih nebeskih tijela na ona veća je itekako realan.
Dakle, odgovor je jednostavan da jednostavniji teško može biti, nebitno što su tako uzrokovane putanje nebeskih tijela iznimno komplicirane, pogotovo ako u cijelu priču ubacimo i utjecaj gravitacije cijelog Mliječnog puta, pogotovo one koja ima izvor u njenom središtu, pa k tome još i utjecaj širenja samog svemira.

Gnječ wrote:
planete ne rotiraju ne okreću se oko Sunca i niti se Sunce vrti oko planeta. nego je istina da se i planete i Sunce "vrte" rotiraju oko TEŽIŠTA ILI SREDIŠTA MASE tj. BARICENTRA.  a to središte mase nije u Suncu nego je dislocirano van Sunca ovisno kako su u datom momentu planeti sa svojim satelitima i Sunce posloženi.

eto ja objasnih sve u tri rečenice a ti si puno toga napisao a ništa nisi objasnio. impresivno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 25/5/2017, 11:49

Kad se već dopušta zločinačka simbolika na temi, pridoniet ću i ja.
Muska sovinisticka svinja - Page 14 Nazi_symbol-t3

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 12:11

Gnječ wrote:dakle da rezimiramo: ti govoriš o pretežitom plesu (valjda je to neki novi fenomen u fizici neka nova terminologija još nama luzerima nedokučiva )   a ja govorim o baricentru. i što je točno? tvoj ples ili baricentar?

Toliku potrebu imaš dokazati da si barem u nečemu u pravu? :)
O pa tebe puno gadnije puca nego sam to ja pretpostavio, a čitam tvoje umotvorine na raznim forumima oko 10 godina. :)
Što se tiče ove teme, moj odgovor je bio slikovit i potpuno u skladu sa prirodom tvog pitanja, a što se tiče baricentra, to objašnjenje naravno stoji, ali je problem u tome kako uopće ne uvažava svu složenost gibanja Sunčevog sustava posebno s obzirom na utjecaj gravitacije svih nebeskih tijela unutar naše galaktike i posebno njenog središta u kojem se navodno nalazi jedna supermasivna crna jama, da o utjecaju širenja svemira i ne govorim.
A moj naglasak je bio upravo na tome i o kakvom se tu slikovito rečeno kompliciranom plesu radi, a ne na pitanju vrti li se Zemlja oko Sunca ili oko težišta mase sustava Sunce - Zemlja.
Ti si to kao i obično ionako uveo u priču samo zato da bi metodom projekcije sve svoje negativne osobine prebacio na mene i tako se obračunavajući sa mnom zapravo pokušao obračunati sa onim dijelom svoje osobnosti sa kojom očito još uvijek nisi u stanju izaći na kraj.
Predlažem da svoju terapiju ipak odradiš negdje drugdje, a ne na ovom forumu. Tako će biti efikasnije, a i nećeš zagađivati virtualni prostor svojim problemima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 12:16

Gnječ wrote:dakle da rezimiramo: ti govoriš o pretežitom plesu (valjda je to neki novi fenomen u fizici neka nova terminologija još nama luzerima nedokučiva )   a ja govorim o baricentru. i što je točno? tvoj ples ili baricentar?

Toliku potrebu imaš dokazati da si barem u nečemu u pravu? :)
O pa tebe puno gadnije puca nego sam to ja pretpostavio, a čitam tvoje umotvorine na raznim forumima oko 10 godina. :)
Što se tiče ove teme, moj odgovor je bio slikovit i potpuno u skladu sa prirodom tvog pitanja, a što se tiče baricentra, to objašnjenje naravno stoji, ali je problem u tome kako uopće ne uvažava svu složenost gibanja Sunčevog sustava posebno s obzirom na utjecaj gravitacije svih nebeskih tijela unutar naše galaktike i posebno njenog središta u kojem se navodno nalazi jedna supermasivna crna jama, da o utjecaju širenja svemira i ne govorim.
A moj naglasak je bio upravo na tome i o kakvom se tu slikovito rečeno kompliciranom plesu radi, a ne na pitanju vrti li se Zemlja oko Sunca ili oko težišta mase sustava Sunce - Zemlja.
Ti si to kao i obično ionako uveo u priču samo zato da bi metodom projekcije sve svoje negativne osobine prebacio na mene i tako se obračunavajući sa mnom zapravo pokušao obračunati sa onim dijelom svoje osobnosti sa kojom očito još uvijek nisi u stanju izaći na kraj.
Predlažem da svoju terapiju ipak odradiš negdje drugdje, a ne na ovom forumu. Tako će biti efikasnije, a i nećeš zagađivati virtualni prostor svojim problemima.

nemam nikakvu potrebu dokazati da sam ja u pravu. uopće se ne radi o tome nego je upravo suprotno ti imaš patološku potrebu dokazivati da si uvijek u pravu.

ali kako tebi narcisoidnom psihopati to objasniti? nikako.

Muska sovinisticka svinja - Page 14 1f602
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 12:17

Gnječ wrote:ali kako tebi narcisoidnom psihopati to objasniti? nikako.

Eto, opet projiciraš svoje osobine na mene. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 12:19

ne projiciram ništa jer mi je puko film.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 12:22

Gnječ wrote:

stabilnim i normalnim osobama ne puca film, oni barataju informacijama i to provjerenim...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 12:23

Gnječ wrote:ne projiciram ništa jer mi je puko film.

A projicirati se može samo filmskom tehnologijom? Nikad čuo za video? :D
Nemoj da te sad zaspem linkovima o video projekcijama kao ti mene o baricentru. :D
Ma gle, ti si stalno u stanju kao da ti je puko' film, bar to nije problem uočiti. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 12:35

metilda wrote:
Gnječ wrote:

stabilnim i normalnim osobama ne puca film, oni barataju informacijama i to provjerenim...

ti i tvoj mentor dvojnik šekspir ste cijepljeni protiv humora? lobotomirani oboje? nauka i religija su ozbiljne stvari.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 12:38

Gnječ wrote:ne projiciram ništa jer mi je puko film.

A projicirati se može samo filmskom tehnologijom? Nikad čuo za video? :D
Nemoj da te sad zaspem linkovima o video projekcijama kao ti mene o baricentru. :D
Ma gle, ti si stalno u stanju kao da ti je puko' film, bar to nije problem uočiti. :)

ima i katodna cijev ima i lcd projektor ima i laser projektor svaštanešto.

daj linkove jedva čekam da naučim lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 19 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics