Muska sovinisticka svinja
Page 12 of 19
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: Muska sovinisticka svinja
Ženska seksistička kvocanja!pismejker wrote:ajmo mi malo o definiciji nas samih...Muske sovinisticke svinje..zasto bas svinje?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
@kicbora-corba wrote:mate wrote:Metilda, hvala ti od srca. Kao da si znala da mi je danas rođendan. Smatram ovo najljepšim poklonom :)
Još jedno veliko hvala :)
Zašto se dopuštaju četničke provokacije? Osobito glede avatara!!
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Sunce svojom gravitacijom djeluje na Zemlju, ali i Zemlja na Sunce. Druga je priča što je ovo potonje u puno manjoj mjeri nego prvo. Oba nebeska tijela zajedno izvode jedan vrlo kompliciran ples koji ako težimo nekoj većoj razini točnosti nema smisla reducirati na tako pojednostavljen način pa samo reći da se Zemlja okreće oko Sunca jer je to puno složenije pogotovo ako u opis gibanja uključimo i samo širenje svemira. Druga je priča što i takav krajnje jednostavan opis sasvim dobro zadovoljava mnoge naše potrebe.
U konačnici se ovo svodi na činjenicu kako je svaka teorija klasična fizike zapravo fenomenološka. Svodi se na aproksimaciju do razine točnosti koja nas zadovoljava.
Zemlja nije jedini planet imamo ih još. pa mi sad objasni s kim Sunce pleše komplicirani valcer?
Gdje ti je nestala sposobnost dedukcije?
Sa svima, naravno.
Imaš situaciju i da se Mjesec pretežito okreće oko Zemlje, ali svejedno svojom gravitacijom uzrokuje pojavu fenomena na Zemlji kao što su plima i oseka. Utjecaj gravitacije manjih nebeskih tijela na ona veća je itekako realan.
Dakle, odgovor je jednostavan da jednostavniji teško može biti, nebitno što su tako uzrokovane putanje nebeskih tijela iznimno komplicirane, pogotovo ako u cijelu priču ubacimo i utjecaj gravitacije cijelog Mliječnog puta, pogotovo one koja ima izvor u njenom središtu, pa k tome još i utjecaj širenja samog svemira.
moja sposobnost dedukcije odlično funkcionira a to lako dokažem.
ali vratimo se na temu. opet ti sa "pretežito". riječ pretežito koja sama po sebi ne znači ništa ubaciš na mjesta u tekstu na stvari na koje nemaš pravi odgovor tako da slušatelja dovedeš u dvostruku zabludu i uvučeš ga-ju u zamku logičkih pogrešaka i krivih zaključaka. čim se to desi ti si car i manipuliraš kompletnom situacijom.
ja sam ti postavio jednostavno pitanje na koje si ti dao pretežito vrlo nejasan odgovor koji pretežito izgleda točan ali u stvari nije jer nisi objasnio ništa.
dakle, planete ne rotiraju ne okreću se oko Sunca i niti se Sunce vrti oko planeta. nego je istina da se i planete i Sunce "vrte" rotiraju oko TEŽIŠTA ILI SREDIŠTA MASE tj. BARICENTRA. a to središte mase nije u Suncu nego je dislocirano van Sunca ovisno kako su u datom momentu planeti sa svojim satelitima i Sunce posloženi.
da pojasnim drukčije da svi mogu shvatiti evo c-p
Baricentar (grč. bari- ili βαρύ-ς: teško + centar: središte), težište ili središte mase, u astronomiji je točka oko koje se gibaju nebeska tijela dvojnog ili višestrukog sustava. Baricentar sustava Zemlje i Mjeseca nalazi se unutar Zemljine površine na udaljenosti 4670 kilometara od središta (oko 74% Zemljinog polumjera). Ta se točka sustava, a ne središte Zemlje, giba po eliptičnoj stazi oko Sunca.
Zbog relativno velike Mjesečeve mase, Zemlja ne obilazi oko Sunca po elipsi. Oko Sunca po elipsi ustvari putuje baricentar (centar mase) sustava Zemlja - Mjesec, a ne centar Zemlje. Ni Mjesečeva staza oko Sunca nije elipsa, no Mjesec na stazi nikada ne čini petlje (iako tako crtamo na malim crtežima); štoviše, staza mu nikada nije izbočena (konveksna) prema Suncu.
Ako zvijezda ima tamnog pratioca (planet velike mase), tada se u vlastitom gibanju zvijezde mora javiti utjecaj tog pratioca. Put zvijezde krivudat će oko linije kojom se giba centar mase (baricentar).
https://hr.wikipedia.org/wiki/Baricentar
ili još jednostavnije objašnjenje:
What is a barycenter?
We say that planets orbit stars, but that’s not the whole truth. Planets and stars actually orbit around their common center of mass. This common center of mass is called the barycenter. Barycenters also help astronomers search for planets beyond our solar system!
What is a center of mass?
Every object has a center of mass. It is the exact center of all the material an object is made of. An object's center of mass is the point at which it can be balanced.
Sometimes the center of mass is directly in the center of an object. For example, you can easily find the center of mass of a ruler. Try holding your finger under the middle of a ruler in a few different spots. You'll find a spot where you can balance the whole ruler on just one fingertip. That's the ruler's center of mass. The center of mass is also called the center of gravity.
But sometimes the center of mass is not in the center of the object. Some parts of an object may have more mass than other parts. A sledge hammer, for example, has most of its mass on one end, so its center of mass is much closer its heavy end.
In space, two or more objects orbiting each other also have a center of mass. It is the point around which the objects orbit. This point is the barycenter of the objects. The barycenter is usually closest to the object with the most mass.
Barycenters in our solar system
Where is the barycenter between Earth and the sun? Well, the sun has lots of mass. In comparison, Earth's mass is very small. That means the sun is like the head of the sledgehammer. So, the barycenter between Earth and the sun is very close to the center of the sun.
Jupiter is a lot larger than Earth. It has 318 times more mass. As a result, the barycenter of Jupiter and the sun isn’t in the center of the sun. It’s actually just outside the sun's surface!
Our entire solar system also has a barycenter. The sun, Earth, and all of the planets in the solar system orbit around this barycenter. It is the center of mass of every object in the solar system combined.
Our solar system’s barycenter constantly changes position. Its position depends on where the planets are in their orbits. The solar system's barycenter can range from being near the center of the sun to being outside the surface of the sun. As the sun orbits this moving barycenter, it wobbles around.
How do barycenters help us find other planets?
If a star has planets, the star orbits around a barycenter that is not at its very center. This causes the star to look like it’s wobbling.
Planets around other stars—called exoplanets—are very hard to see directly. They are hidden by the bright glare of the stars they orbit. Detecting a star's wobble is one way to find out if there are planets orbiting it. By studying barycenters—and using several other techniques—astronomers have detected many planets around other stars!
još lakše? pogledati animacije na linku:
https://spaceplace.nasa.gov/barycenter/en/
Guest- Guest
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Sunce svojom gravitacijom djeluje na Zemlju, ali i Zemlja na Sunce. Druga je priča što je ovo potonje u puno manjoj mjeri nego prvo. Oba nebeska tijela zajedno izvode jedan vrlo kompliciran ples koji ako težimo nekoj većoj razini točnosti nema smisla reducirati na tako pojednostavljen način pa samo reći da se Zemlja okreće oko Sunca jer je to puno složenije pogotovo ako u opis gibanja uključimo i samo širenje svemira. Druga je priča što i takav krajnje jednostavan opis sasvim dobro zadovoljava mnoge naše potrebe.
U konačnici se ovo svodi na činjenicu kako je svaka teorija klasična fizike zapravo fenomenološka. Svodi se na aproksimaciju do razine točnosti koja nas zadovoljava.
Zemlja nije jedini planet imamo ih još. pa mi sad objasni s kim Sunce pleše komplicirani valcer?
Gdje ti je nestala sposobnost dedukcije?
Sa svima, naravno.
Imaš situaciju i da se Mjesec pretežito okreće oko Zemlje, ali svejedno svojom gravitacijom uzrokuje pojavu fenomena na Zemlji kao što su plima i oseka. Utjecaj gravitacije manjih nebeskih tijela na ona veća je itekako realan.
Dakle, odgovor je jednostavan da jednostavniji teško može biti, nebitno što su tako uzrokovane putanje nebeskih tijela iznimno komplicirane, pogotovo ako u cijelu priču ubacimo i utjecaj gravitacije cijelog Mliječnog puta, pogotovo one koja ima izvor u njenom središtu, pa k tome još i utjecaj širenja samog svemira.
moja sposobnost dedukcije odlično funkcionira a to lako dokažem.
ali vratimo se na temu. opet ti sa "pretežito". riječ pretežito koja sama po sebi ne znači ništa ubaciš na mjesta u tekstu na stvari na koje nemaš pravi odgovor tako da slušatelja dovedeš u dvostruku zabludu i uvučeš ga-ju u zamku logičkih pogrešaka i krivih zaključaka. čim se to desi ti si car i manipuliraš kompletnom situacijom.
ja sam ti postavio jednostavno pitanje na koje si ti dao pretežito vrlo nejasan odgovor koji pretežito izgleda točan ali u stvari nije jer nisi objasnio ništa.
dakle, planete ne rotiraju ne okreću se oko Sunca i niti se Sunce vrti oko planeta. nego je istina da se i planete i Sunce "vrte" rotiraju oko TEŽIŠTA ILI SREDIŠTA MASE tj. BARICENTRA. a to središte mase nije u Suncu nego je dislocirano van Sunca ovisno kako su u datom momentu planeti sa svojim satelitima i Sunce posloženi.
da pojasnim drukčije da svi mogu shvatiti evo c-p
Baricentar (grč. bari- ili βαρύ-ς: teško + centar: središte), težište ili središte mase, u astronomiji je točka oko koje se gibaju nebeska tijela dvojnog ili višestrukog sustava. Baricentar sustava Zemlje i Mjeseca nalazi se unutar Zemljine površine na udaljenosti 4670 kilometara od središta (oko 74% Zemljinog polumjera). Ta se točka sustava, a ne središte Zemlje, giba po eliptičnoj stazi oko Sunca.
Zbog relativno velike Mjesečeve mase, Zemlja ne obilazi oko Sunca po elipsi. Oko Sunca po elipsi ustvari putuje baricentar (centar mase) sustava Zemlja - Mjesec, a ne centar Zemlje. Ni Mjesečeva staza oko Sunca nije elipsa, no Mjesec na stazi nikada ne čini petlje (iako tako crtamo na malim crtežima); štoviše, staza mu nikada nije izbočena (konveksna) prema Suncu.
Ako zvijezda ima tamnog pratioca (planet velike mase), tada se u vlastitom gibanju zvijezde mora javiti utjecaj tog pratioca. Put zvijezde krivudat će oko linije kojom se giba centar mase (baricentar).
https://hr.wikipedia.org/wiki/Baricentar
ili još jednostavnije objašnjenje:
What is a barycenter?
We say that planets orbit stars, but that’s not the whole truth. Planets and stars actually orbit around their common center of mass. This common center of mass is called the barycenter. Barycenters also help astronomers search for planets beyond our solar system!
What is a center of mass?
Every object has a center of mass. It is the exact center of all the material an object is made of. An object's center of mass is the point at which it can be balanced.
Sometimes the center of mass is directly in the center of an object. For example, you can easily find the center of mass of a ruler. Try holding your finger under the middle of a ruler in a few different spots. You'll find a spot where you can balance the whole ruler on just one fingertip. That's the ruler's center of mass. The center of mass is also called the center of gravity.
But sometimes the center of mass is not in the center of the object. Some parts of an object may have more mass than other parts. A sledge hammer, for example, has most of its mass on one end, so its center of mass is much closer its heavy end.
In space, two or more objects orbiting each other also have a center of mass. It is the point around which the objects orbit. This point is the barycenter of the objects. The barycenter is usually closest to the object with the most mass.
Barycenters in our solar system
Where is the barycenter between Earth and the sun? Well, the sun has lots of mass. In comparison, Earth's mass is very small. That means the sun is like the head of the sledgehammer. So, the barycenter between Earth and the sun is very close to the center of the sun.
Jupiter is a lot larger than Earth. It has 318 times more mass. As a result, the barycenter of Jupiter and the sun isn’t in the center of the sun. It’s actually just outside the sun's surface!
Our entire solar system also has a barycenter. The sun, Earth, and all of the planets in the solar system orbit around this barycenter. It is the center of mass of every object in the solar system combined.
Our solar system’s barycenter constantly changes position. Its position depends on where the planets are in their orbits. The solar system's barycenter can range from being near the center of the sun to being outside the surface of the sun. As the sun orbits this moving barycenter, it wobbles around.
How do barycenters help us find other planets?
If a star has planets, the star orbits around a barycenter that is not at its very center. This causes the star to look like it’s wobbling.
Planets around other stars—called exoplanets—are very hard to see directly. They are hidden by the bright glare of the stars they orbit. Detecting a star's wobble is one way to find out if there are planets orbiting it. By studying barycenters—and using several other techniques—astronomers have detected many planets around other stars!
još lakše? pogledati animacije na linku:
https://spaceplace.nasa.gov/barycenter/en/
a jebote
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Gnječ wrote:moja sposobnost dedukcije odlično funkcionira a to lako dokažem.
Tvoja sposobnost dedukcije se nalazi sasvim blizu nule što si dokazao ovim odgovorom, za razliku od sposobnosti c/tekstova sa Googlea.
Da pojasnim. Ti si meni postavio jednostavno pitanje s kim Sunce pleše komplicirani valcer u Sunčevom sustavu u kojem se nalaze i druga nebeska tijela osim Zemlje, na koje sam ja u skladu sa duhom istog vrlo jednostavno odgovorio: Sa svima!
To doduše nije potpuno precizan odgovor, ali s obzirom na pomalo infantilnu prirodu postavljenog pitanja i više nego dobro objašnjava prirodu gibanja o kojem je riječ.
Ne samo da ti je sposobnost dedukcije skoro pa ravna nuli nego i razumjevanje prirode logike same, jer niti logika pa tako ni logičke pogreške ne mogu negirati činjenice, pa čak niti samo njihov grubi opis, pa tako ni onu da na gibanje Sunca djeluju gravitacije svih nebeskih tijela ne samo iz Sunčevog sustava nego i mnogima slabo poznatog Ortovog pojasa a također i cijele naše galaktike pa i šire.
Logika se inače zapravo uopće niti ne bavi činjenicama, one postoje ili ne postoje posve neovisno o logici samoj nego prije svega našom vještinom dosljednog promišljanja odnosno zaključivanja.
Što se tiče tvog c/p objašnjenja, zaboravio si spomenuti utjecaj gravitacije svih nebeskih tijela u našoj galaktici (Mliječni put) a pogotovo snažnog izvora gravitacije u središtu iste, da i ne spominjem efekat ubrzanog širenja svemira samog tako da je i to samo jedan grubi opis koji je doduše dovoljno točan za razmatranje problema o kojem je ovdje riječ unutar samog Sunčevog sustava bez objašnjenja kako na isti djeluje gravitacija svih ostalih nebeskih tijela.
Može se slobodno reći kako je tvoje objašnjenje - pretežito točno.
Pa tako u skladu sa logikom koju si sam upotrijebio zapravo ne objašnjava - ništa.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:moja sposobnost dedukcije odlično funkcionira a to lako dokažem.
Tvoja sposobnost dedukcije se nalazi sasvim blizu nule što si dokazao ovim odgovorom, za razliku od sposobnosti c/tekstova sa Googlea.
Da pojasnim. Ti si meni postavio jednostavno pitanje s kim Sunce pleše komplicirani valcer u Sunčevom sustavu u kojem se nalaze i druga nebeska tijela osim Zemlje, na koje sam ja u skladu sa duhom istog vrlo jednostavno odgovorio: Sa svima!
To doduše nije potpuno precizan odgovor, ali s obzirom na pomalo infantilnu prirodu postavljenog pitanja i više nego dobro objašnjava prirodu gibanja o kojem je riječ.
Ne samo da ti je sposobnost dedukcije skoro pa ravna nuli nego i razumjevanje prirode logike same, jer niti logika pa tako ni logičke pogreške ne mogu negirati činjenice, pa čak niti samo njihov grubi opis, pa tako ni onu da na gibanje Sunca djeluju gravitacije svih nebeskih tijela ne samo iz Sunčevog sustava nego i mnogima slabo poznatog Ortovog pojasa a također i cijele naše galaktike pa i šire.
Logika se inače zapravo uopće niti ne bavi činjenicama, one postoje ili ne postoje posve neovisno o logici samoj nego prije svega našom vještinom dosljednog promišljanja odnosno zaključivanja.
Što se tiče tvog c/p objašnjenja, zaboravio si spomenuti utjecaj gravitacije svih nebeskih tijela u našoj galaktici (Mliječni put) a pogotovo snažnog izvora gravitacije u središtu iste, da i ne spominjem efekat ubrzanog širenja svemira samog tako da je i to samo jedan grubi opis koji je doduše dovoljno točan za razmatranje problema o kojem je ovdje riječ unutar samog Sunčevog sustava bez objašnjenja kako na isti djeluje gravitacija svih ostalih nebeskih tijela.
Pa tako u skladu sa logikom koju si sam upotrijebio zapravo ne objašnjava - ništa.
ajde opleti srbendo taština je jebena stvar. takvih samoprozvanih agresivno nametljivih "stručnjaka" polimatha kao što si ti sebi umislio da jesi mi je pun kurac ne samo ovdje nego i u RL pogotovo. takvi kao ti su opasni jer naprave nemjerljivu štetu okolini samo da bi zadovoljili svoju enormnu taštinu i ego pa ne prezaju ni od čega ne bi li razjebali sugovornika da lli direktno ili preko raznih proxya. doživio sam takve sveznalice koji su uvijek u pravu. uvijek. najprije izvrnu sve naopako pad kad ih kreneš ispravljati saspu na tebe lavinu gadljivih epiteta i uvreda. teško je biti u njihovoj blizini još je mučnije s njima raspravljati a živjeti s takvima poput tebe je svjesni suicid.
ajd sad odjebi od mene s tim tvojim "znanjima" svega i svačega.
Guest- Guest
Gnječ wrote:taština je jebena stvar. takvih samoprozvanih agresivno nametljivih "stručnjaka" polimatha kao što si ti sebi umislio da jesi mi je pun kurac ne samo ovdje nego i u RL pogotovo. takvi kao ti su opasni jer naprave nemjerljivu štetu okolini samo da bi zadovoljili svoju enormnu taštinu i ego pa ne prezaju ni od čega ne bi li razjebali sugovornika da lli direktno ili preko raznih proxya. doživio sam takve sveznalice koji su uvijek u pravu. uvijek. najprije izvrnu sve naopako pad kad ih kreneš ispravljati saspu na tebe lavinu gadljivih epiteta i uvreda. teško je biti u njihovoj blizini još je mučnije s njima raspravljati a živjeti s takvima poput tebe je svjesni suicid.
Za sve ovo što si opisao si upravo ti najreprezentativniji primjerak na ovom forumu. I to si već jasno dokazao nebrojeno puta.
Guest- Guest
Gnječ wrote:ajd sad odjebi od mene s tim tvojim "znanjima" svega i svačega.
Nitko te nije vukao u raspravu. Sam pao, sam se ubio.
Guest- Guest
ko bi reko da je gnjeco volki komedijasGnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:moja sposobnost dedukcije odlično funkcionira a to lako dokažem.
ajde opleti srbendo taština je jebena stvar. takvih samoprozvanih agresivno nametljivih "stručnjaka" polimatha kao što si ti sebi umislio da jesi mi je pun kurac ne samo ovdje nego i u RL pogotovo. takvi kao ti su opasni jer naprave nemjerljivu štetu okolini samo da bi zadovoljili svoju enormnu taštinu i ego pa ne prezaju ni od čega ne bi li razjebali sugovornika da lli direktno ili preko raznih proxya. doživio sam takve sveznalice koji su uvijek u pravu. uvijek. najprije izvrnu sve naopako pad kad ih kreneš ispravljati saspu na tebe lavinu gadljivih epiteta i uvreda. teško je biti u njihovoj blizini još je mučnije s njima raspravljati a živjeti s takvima poput tebe je svjesni suicid.
ajd sad odjebi od mene s tim tvojim "znanjima" svega i svačega.
bas ti fala odavno se nisam vako ismijo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:taština je jebena stvar. takvih samoprozvanih agresivno nametljivih "stručnjaka" polimatha kao što si ti sebi umislio da jesi mi je pun kurac ne samo ovdje nego i u RL pogotovo. takvi kao ti su opasni jer naprave nemjerljivu štetu okolini samo da bi zadovoljili svoju enormnu taštinu i ego pa ne prezaju ni od čega ne bi li razjebali sugovornika da lli direktno ili preko raznih proxya. doživio sam takve sveznalice koji su uvijek u pravu. uvijek. najprije izvrnu sve naopako pad kad ih kreneš ispravljati saspu na tebe lavinu gadljivih epiteta i uvreda. teško je biti u njihovoj blizini još je mučnije s njima raspravljati a živjeti s takvima poput tebe je svjesni suicid.
Za sve ovo što si opisao si upravo ti najreprezentativniji primjerak na ovom forumu. I to si već jasno dokazao nebrojeno puta.
The Psychopath as Self-Proclaimed Maverick: On Losers who View Themselves as Leaders
Psychopaths are Losers who view themselves as Leaders. As we’ve seen, unless there’s a specific advantage for him, a psychopath never admits to being wrong, to doing wrong, to having wronged anyone. Whatever he does wrong to others–cheating, lying, manipulation, hurting them emotionally and physically–he manages to project blame on the victims and on those around them.
In fact, the psychopath will see his cowardly actions as superior; on a higher plane of existence than the rest of humanity. Rather than seeing himself as the pathological person that he is–essentially, a Loser who spends his life parasitically using and taking advantage of others–the psychopath is likely to see and describe himself as a maverick: a lone dissenter, a willfully independent hero “ahead of the pack,” who rejects the dated and commonplace notions of right and wrong and of truth and falsehood. Ethical human beings, who care about others, are considered by the psychopath and his followers “moralistic” and “narrow-minded”.
Like the Nietzschean Superman, the psychopath considers himself beyond the norms of good and evil: except, of course, when it comes to double standards, since no psychopath would want others to use, manipulate, deride and hurt him as he does them.
The underlying narcissism that leads the psychopath to focus only on his desires, pleasures and needs also blinds him to his faults and protects him from self-blame. He reframes reality to fit with his narcissistic delusions. Sleaziness, violence, stalking and perversion–-sadistic games played at other people’s expense–are framed as “hedonism”, “childlike innocence and playfulness” or “libertine freedom”. Lies are framed as “creative interpretations of reality” or clever “modes of persuasion”. Manipulativeness, slander and back-stabbing become, in his deranged mind, “Machiavellianism” or “cunning”. As the psychopath’s idiotic grins which often accompany his malicious actions reveal time after time, his behavior and intentions are as far removed from “childlike” or “harmless fun” as possible. “Freedom” too is a meaningless concept, given that his main goal is to trample on the freedom and rights of others. He intends to control and harm others: control by harming them, to be precise.
Admitting fault, or taking responsibility for harmful actions would, after all, take a degree of empathy–of putting himself in others’ shoes and seeing himself as they do–which the psychopath is not only incapable of, but also repudiates. For a psychopath, caring about others, putting oneself in their shoes, is only for followers, for the herd. In his own mind, he’s a born leader: even when nobody follows him, or even if he only leads a few individuals to collude with his wrongdoing and, eventually, to sow their own destruction. After all, from the psychopath’s self-absorbed perspective, humanity exists only to serve his immediate needs.
But even this doesn’t fully capture the outlandishness of the psychopathic mindset. Psychopaths live in an Orwellian doublethink world. They believe the truth of the moment while actively seeking new opportunities. We might as well call it a “psychopath-think,” since such individuals have their own language. It is a language of narcissism; a delusional doublespeak.
Some psychopaths claim to follow General George S. Patton’s famous quote: “Lead me, follow me, or get out of my way.” Only psychopaths don’t follow, they mirror. They don’t lead, they destroy. It’s difficult to create and easy to destroy. Psychopaths take the easy route in life. Over the long-term, the lives of psychopaths usually unravel in a sequence of failed careers, sordid crimes and perverse, hollow relationships. However they try to reframe reality, these self-proclaimed “mavericks” turn out to be nothing more than pathological Losers, driven by sadistic desires, consumed by envy and filled with contempt for humanity.
Guest- Guest
e nek si mu se nagovorio
2014-04-19
prckov wrote:e nek si mu se nagovorio
A e. Zamisli, sad bi oni koji nekog vraga znaju o bilo čemu morali zašutiti u tematskim raspravama kako se on zbog toga jer nema pojma ne bi uvrijedio i onda ih proglasio psihopatima, luđacima i što sve ne.
Vrati mi moje krpice, neću se više igrati.
Mislim, razmišljanje na razini balavardije iz dječjeg vrtića.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:e nek si mu se nagovorio
A e. Zamisli, sad bi oni koji nekog vraga znaju o bilo čemu morali zašutiti u tematskim raspravama kako se on zbog toga jer nema pojma ne bi uvrijedio i onda ih proglasio psihopatima, luđacima i što sve ne.
Vrati mi moje krpice, neću se više igrati.
Mislim, razmišljanje na razini balavardije iz dječjeg vrtića.
jedna o osobina psihopata i malignog narcisa je know-it-all answer for everything reflex. evo kako to izgleda na primjeru:
The “Answer for Everything” Reflex
Some know-it-alls may be so rabidly committed to displaying fact-based dominance that they claim expertise about things they have no possibility of knowing, like this:
Ordinary person: I have this friend, Raoul, and he’s been driving me nuts, because—
Know-it-all: I know. Totally into the machismo thing.
Ordinary person: But…you’ve never met Raoul.
Know-it-all: Oh, honey, I know all about Latin men.
Ordinary person: Raoul is Swedish.
Know-it-all: I knew that.
This strain of know-it-all has answers for every question except: “How the hell do you presume to know that?”…
Guest- Guest
Gnječ wrote:
This strain of know-it-all has answers for every question except: “How the hell do you presume to know that?”…
tebi bi bilo bolje da čitaš onoliko koliko čita speare a manje se baviš objašnjavanjem i vrijeđanjem tuđih osobina.. samo tvoji simpatizeri mogu u tvojim upisima pronaći nešto suvislo.. od spearea se ako se može sebi priznati da se nešto ne zna može itekako toga naučiti..
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:
tebi bi bilo bolje da čitaš onoliko koliko čita speare a manje se baviš objašnjavanjem i vrijeđanjem tuđih osobina.. samo tvoji simpatizeri mogu u tvojim upisima pronaći nešto suvislo.. od spearea se ako se može sebi priznati da se nešto ne zna može itekako toga naučiti..
hehehe i šekspir bi ako bi samom sebi priznao (ali to je nemoguće) da nešto ne zna mogao od drugih forumaša itekako toga naučiti.
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:
hehehe i šekspir bi ako bi samom sebi priznao (ali to je nemoguće) da nešto ne zna mogao od drugih forumaša itekako toga naučiti.
Guest- Guest
Ispričavam se, no postoji li iti jedan forumaš...tj. osoba u ovom virutalnom svijetu vrijedna ljudskog jala?
Guest- Guest
Primjer:bora-corba wrote:mate wrote:Metilda, hvala ti od srca. Kao da si znala da mi je danas rođendan. Smatram ovo najljepšim poklonom :)
Još jedno veliko hvala :)
Ja sam se samo upitala kakva je iznutra :)
Guest- Guest
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Similar topics
» Gori od svinja
» Svinja u blatu
» Kad zadnja svinja utihne
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja
» Svinja u blatu
» Kad zadnja svinja utihne
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja