Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Zato te varal muž. Briga me za tvoju intuiciju, ne raspravljam o intuiciji, nego o činjenicah i argumentih.Sora wrote:A ja ti to vise na iINTUICIJI NEGO NA ARGUMENTU
Kuis Regic
Ne vara me intuicija
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
nacioanlni naboj??Naspram razumnosti??Ja sam za ono drugo..Kaya je uvijek bila za RH,a vidimo,uskoro ce je smrdljivci krenuti napadati,pokusavati diskreditirati,i na kraju proglasiti Srpkinjom..deza vu..Regoč wrote:Čudi me Kaja u zadnje vrieme, gubi nacionalni naboj.metilda wrote:eto, kaja pametnija i od tadašnjeg VONSA i od Ante Nazora... u logičkom zaključivanju uzor joj je Sora.. obje vojni stratezi škole ivice račana.. boli vas Hrvatska pa hračkate... morala sam staviti cijeli tekst jer sam uvjerena da link ne bi ni otvorila
Guest- Guest
pismejker wrote:nacioanlni naboj??Naspram razumnosti??Ja sam za ono drugo..Kaya je uvijek bila za RH,a vidimo,uskoro ce je smrdljivci krenuti napadati,pokusavati diskreditirati,i na kraju proglasiti Srpkinjom..deza vu..Regoč wrote:Čudi me Kaja u zadnje vrieme, gubi nacionalni naboj.metilda wrote:eto, kaja pametnija i od tadašnjeg VONSA i od Ante Nazora... u logičkom zaključivanju uzor joj je Sora.. obje vojni stratezi škole ivice račana.. boli vas Hrvatska pa hračkate... morala sam staviti cijeli tekst jer sam uvjerena da link ne bi ni otvorila
Ne samo da je bila za Hrvatsku, imala je dosta jaku nacionalnu retoriku, zato je i proglašena nacionalfeministicom. Zafrkaval sam ju da sad ima dečka Srbina pa ublažava, samo se nasmiešila, ali promjena je zamjetna.
cardak, turcizam ,
jbte jel nema hrvatska rjec za cardak
jbte jel nema hrvatska rjec za cardak
aha, znaci nesto kao kad usvojis djete
zasto nebi bila kula ili dvorac il zamak il nes slicnoga il tavan ;D
I TAKO LJUBAV BI... neka,bolje da ide prvo promisljanjem,pa tek onda strascu..osim u seksu..Regoč wrote:pismejker wrote:nacioanlni naboj??Naspram razumnosti??Ja sam za ono drugo..Kaya je uvijek bila za RH,a vidimo,uskoro ce je smrdljivci krenuti napadati,pokusavati diskreditirati,i na kraju proglasiti Srpkinjom..deza vu..Regoč wrote:Čudi me Kaja u zadnje vrieme, gubi nacionalni naboj.metilda wrote:eto, kaja pametnija i od tadašnjeg VONSA i od Ante Nazora... u logičkom zaključivanju uzor joj je Sora.. obje vojni stratezi škole ivice račana.. boli vas Hrvatska pa hračkate... morala sam staviti cijeli tekst jer sam uvjerena da link ne bi ni otvorilaNe samo da je bila za Hrvatsku, imala je dosta jaku nacionalnu retoriku, zato je i proglašena nacionalfeministicom. Zafrkaval sam ju da sad ima dečka Srbina pa ublažava, samo se nasmiešila, ali promjena je zamjetna.
Guest- Guest
Zato što nije to, nego baš čardak.Leviathan2 wrote:aha, znaci nesto kao kad usvojis djete
stražarnica..jebote,ja vas trebam uciti hrvatski...Leviathan2 wrote:aha, znaci nesto kao kad usvojis djete
Guest- Guest
Polako, polako, ne tvrdim, zafrkaval sam ju. Ako ima dečka, nek joj je sa srećom.pismejker wrote:I TAKO LJUBAV BI... neka,bolje da ide prvo promisljanjem,pa tek onda strascu..osim u seksu..Regoč wrote:pismejker wrote:nacioanlni naboj??Naspram razumnosti??Ja sam za ono drugo..Kaya je uvijek bila za RH,a vidimo,uskoro ce je smrdljivci krenuti napadati,pokusavati diskreditirati,i na kraju proglasiti Srpkinjom..deza vu..Regoč wrote:Čudi me Kaja u zadnje vrieme, gubi nacionalni naboj.metilda wrote:eto, kaja pametnija i od tadašnjeg VONSA i od Ante Nazora... u logičkom zaključivanju uzor joj je Sora.. obje vojni stratezi škole ivice račana.. boli vas Hrvatska pa hračkate... morala sam staviti cijeli tekst jer sam uvjerena da link ne bi ni otvorilaNe samo da je bila za Hrvatsku, imala je dosta jaku nacionalnu retoriku, zato je i proglašena nacionalfeministicom. Zafrkaval sam ju da sad ima dečka Srbina pa ublažava, samo se nasmiešila, ali promjena je zamjetna.
U surječju Vojne krajine, ali ima i druga značenja.pismejker wrote:stražarnica..jebote,ja vas trebam uciti hrvatski...Leviathan2 wrote:aha, znaci nesto kao kad usvojis djete
pa..strazarnica je opisivala objekt gdje je boravila straza,gdje su mogli zivjeti,spavati,jesti,odrzavati normalan zivot..neki hibrid izmedju obicne kutje i vojnog objektaRegoč wrote:U surječju Vojne krajine, ali ima i druga značenja.pismejker wrote:stražarnica..jebote,ja vas trebam uciti hrvatski...Leviathan2 wrote:aha, znaci nesto kao kad usvojis djete
Guest- Guest
netocno, nije strazarnica jebote, nekad su muslimani imali kuce al im kat bio siri od prizemlja i to se zvao cardakpismejker wrote:stražarnica..jebote,ja vas trebam uciti hrvatski...Leviathan2 wrote:aha, znaci nesto kao kad usvojis djete
nest ovako
hehe tukaMaximusDecimusMiridije wrote:
Kermit-
2014-04-17
Javil se khuenovski izbljuvak vlastitim izbljuvkom.asilovski wrote:hehe tukaMaximusDecimusMiridije wrote:
Ajde regi bit će pečata da ih daš diciRegoč wrote:Javil se khuenovski izbljuvak vlastitim izbljuvkom.asilovski wrote:hehe tukaMaximusDecimusMiridije wrote:
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Ajde regi bit će pečata da ih daš diciRegoč wrote:Javil se khuenovski izbljuvak vlastitim izbljuvkom.asilovski wrote:hehe tukaMaximusDecimusMiridije wrote:
To to četničko-kozojebski simbolRegoč wrote:asilovski wrote:Ajde regi bit će pečata da ih daš diciRegoč wrote:Javil se khuenovski izbljuvak vlastitim izbljuvkom.asilovski wrote:hehe tukaMaximusDecimusMiridije wrote:
Kermit-
2014-04-17
Evo još jednoga.asilovski wrote:To to četničko-kozojebski simbolRegoč wrote:asilovski wrote:Ajde regi bit će pečata da ih daš diciRegoč wrote:Javil se khuenovski izbljuvak vlastitim izbljuvkom.asilovski wrote:
hehe tuka
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji