ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 11 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Regoč 21/5/2017, 09:16

debotoijusto wrote:
Regoč wrote:
debotoijusto wrote:
pismejker wrote:Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 11 Cr1_A8jWEAAIX8a

ti si bakofil ?
Ako ti ova baka, ti si spermić?

mislio sam na kolegicu @matildu , ima 60g. a @pis o vizuali i tankim nozicama blagoglagoljivo prica , i bakofil je za ljude te nije kaznjivo , jelte ;)
A, učinilo mi se da curu s fotke smatraš bakom.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 11 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Regoč 21/5/2017, 09:18

Sora wrote:
Regoč wrote:
Sora wrote:
Regoč wrote:
metilda wrote:bila sam mršavija u tim godinama :P
Dinarski tip, jel?

Ha ha
Odo ja pit kavu
Sve je receno :tss
Već pri kraju. Sad na misu pa na izbore.
O dinarskom tipu možeš samo sanjati.

Mogu ga posrati geek
Ne možeš mu ni guzicu obrisati.
Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 11 Images?q=tbn:ANd9GcTPScBKbSzpQJ3R7Tf5qRnuWG0hmq6H-FiK0o1VSNIIh-mavRSByQHrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 11 QyqwVqB

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sora 21/5/2017, 09:29

Regoč wrote:
Sora wrote:Kad netko popljuje svoje vlastite roditelje.pn je izrod.
Otac joj bio partizan a babetina sad TEORETIZIRA.
kaj se mene tice sve sto je napisala je samo obicna bolesna opsjednutost temom, nema tu traga objektivnosti i znanosti.
A da probaš znanstveno opovrći njezine navode? Ništa? I dalje agitprop!

Ali sta imam znanstveo opovrgavati lazi i gluposti
To je kao da udes u dvoranu s ogledalima koja iskrive lik pa zelis reci nesto o tim likovima.
Nista. Izvrtanje smisla i pojmova.
Kad vi ustasija kazete da ste Hrvati .
Vi ste kuac a ne Hrvati.
Diinarsktipovi...ha ha
Ok? :cry

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 21/5/2017, 09:34

evo ti ga na
Sad mi REGOC nudi uzore .
Jednog koji pravi van braka djecu pa onda bjezi i negira.
Jednu koja se po slici bi rekla nalazi u do,eno današnjih sponzorusa ..
Cuj
Regi Budi ozbiljan čoek. Jes da je na net neki vrag i vuce nas da se pravimo pametni ..ali stas kad nisi

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Regoč 21/5/2017, 12:13

Sora wrote:
Regoč wrote:
Sora wrote:Kad netko popljuje svoje vlastite roditelje.pn je izrod.
Otac joj bio partizan a babetina sad TEORETIZIRA.
kaj se mene tice sve sto je napisala je samo obicna bolesna opsjednutost temom, nema tu traga objektivnosti i znanosti.
A da probaš znanstveno opovrći njezine navode? Ništa? I dalje agitprop!

Ali sta imam znanstveo opovrgavati lazi i gluposti
To je kao da udes u dvoranu s ogledalima koja iskrive lik pa zelis reci nesto o tim likovima.
Nista. Izvrtanje smisla i pojmova.
Kad vi ustasija kazete da ste Hrvati .
Vi ste kuac a ne Hrvati.
Diinarsktipovi...ha ha
Ok? :cry
Ako su laži i gluposti, dokaži da su laži i gluposti. Partijin agitprop više nije dovoljan argument.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 21/5/2017, 12:14

Sora wrote:evo ti ga na
Sad mi REGOC nudi uzore .
Jednog koji pravi van braka djecu pa onda bjezi i negira.
Jednu koja se po slici bi rekla nalazi u do,eno današnjih sponzorusa ..
Cuj
Regi  Budi ozbiljan čoek. Jes da je  na net  neki vrag i vuce nas da se pravimo pametni ..ali stas kad nisi
Jel ti opet o Titi i njegovu varanju ženah? Ili drugarici Jovanki aborterki? I ona je dinarski tip, uzgred.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by kaya 21/5/2017, 15:15

Regoč wrote:
veber wrote:
kic wrote:
Regoč wrote:
veber wrote:
žena nikakve, ti s njom očito da imaš.
Ne petljaj moju ženu u forumske raspave i drži se onoga što pišem.

evo potpisujem, veberu daj malo..

a, kaj on kaju upetljava?
Kaja je forumašica koja sudjeluje na ovom forumu! Uostalom, nisam ju ja upetljal, sama se javila.
gdje, kaj?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2017, 01:23

Vedran Gasparovic · Dublin, Ireland
Ante jebeni Pavelić je u jednom bio u pravu kada je Istru, Hrvatsko primorje i Dalmaciju sa otocima prepustio Italiji i dislocirao ih iz Hrvatske. Tito je bio smrad i đubre koji je te teritorije vratio u granice današnje Hrvatske. Danas po tom usranom Titi ja moram jesti govna u Hrvatskoj umjesto da sam ko što sam uvjek bio Italijan i po nonu i noni i živio po Paveliću u Italiji i da sam talijanski smetljar imao bih minimalnu talijansku plaću od soma i pol eura.
I sad naravno da je Tito zločinac a jedan Pavelić Ante divan dečko i vizionar koji je smatrao da mu teritorije hrvatskog to jest talijanskog Jadrana nisu baš bitne u toj njegovoj tadašnjoj virtualnoj Hrvatskoj. Volio bih da se današnje Ustaše ugledaju na svog poglavnika i kad pričaju o Hrvatskoj pričaju u granicama svog poglavnika druga Ante jebenog Pavelića i sve teritorije koje je izostavio tada iz Hrvatske da ne spominju kao Hrvatske ukoliko seru po Titu koji ih je vratio u današnje granice.
Napominjem Tito je govno i đubre koji je Hrvatskoj vratio 40% teritorija koje je divni Ante poklonio Talijanima. To isto smeće od Tita priuštilo nam je da u osamdesetima moramo s pasošem u Trst umjesto da budemo građani Italije i idemo u Trst u školu bez ikakvih dokumenata.
To govno od Tita priuštilo nam je da nam ne treba viza za nijednu zemlju svijeta, zamisli, a po Paveliću bi bili samo Talijani i volike bi nas sve cure svijeta jer smo najbolji ljubavnici i jebači. No ja sam siguran da danas sutra ta vizija Ante Pavelića da Istra , Hrvatsko Primorje i Dalmacija neće biti u granicama Hrvatske jer tu žive pametni ljudi u biti Talijani ili po Paveliću Srbi Talijanskog porijekla i da će ti teritoriji biti ponovno Italija tako da naši klinci ne moraju odlaziti u inozemstvo kako bi zaradili crkavicu od soma i pol eura mjesečno već će to zaraditi doma u Italiji kao što su to mogli i za vrijeme Tite idiota koji nas je unazadio vrativši nas u jebenu Hrvatsku, smrad jedan smrdljivi komunistički sunce mu jebem garavo.
Uz tog smrada Titu i njegov sistem radeći ko konobar 80-tih u Crikvenici nikad nisam išao doma bez 300-400 maraka (čitaj Eura) dnevno a dans sirotinja iz Slavonije (dio Hrvatske koju je Ante Pavelić zadržao u svojoj tvorevini NDH) danas radi mjesec dana (čitaj 30 slovima trideset dana za tu lovu). I onda 91 ničim izazvan ode kreten poput mene u rat protiv Srba da brani granice Hrvatske koje je imbecil Titio zacrtao umjetso da branim granice i interese koje je zacrtao Ante Pavelić i da moja granica bude na obroncima brda Kotor pokraj Crikvenice kako je Ante zamislio svaka mu dala.
Pitam se tko je tu lud a znam odgovor. Trebalo je samo pratiti ideje Ante Pavelića i braniti granice Italije koje je taj divan čovjek zacrtao. Ja sam siguran da je tada u to doba i sam Musollini nosio ustašku kapu na glavi bar mjesec dana kada ti Ante pokloni pola Hrvatske onako tek tako. Čak su se i Srbi jedno vrijeme držali za glavu u nevjerici.
Tito je imao afinitete prema toj Istri, Primorju i Dalmaciji i sa svojim Partizanskim hordma zla osvojio je te teritorije i priključio ih Hrvatskoj u čijim su granicama danas. Smrad smrdljivi nije stao na tome već je osvojio i Trst ali ga je kasnije vratio Talijanima da imamo kamo u šoping. Kad bi neko nešto maznuo ode na ljetovanje na Goli Otok poznati centar za rehabilitaciju uz kramp i lopatu.
Pavelić nije poznavao riječ kramp ili lopata već je to prepustio Talijanima da s tim alatima prave plaže kojih u tadašnjoj Pavelićevoj hrvatskoj nije bilo jer su se sve plaže nalazile u Italiji.
Naravno danas su za sve krivi Srbi, talijani su posustali, a šupak Tito koji je vratio plaže je debil. Ante je bog i dabogda se sve njegove vizije o velikoj Italiji preko cijelog Jadrana obistinile i postale naša sadašnjost. Cosa Nostra u Italiji je mala beba naprama ovim idiotima iz HDZ-a u čije kandže nas je bacio nitko drugi već naš jebeni Tito.
Vaš greškom dragovoljac domovinskog rata iz 91., borac za Titovu Hrvatsku umjesto za Antinu Italiju
Umijem da kažem samo dvije riječi - Jebite se
Vedran Gašparović
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2017, 09:13

Regoč wrote:
Dinarski tip, jel?

priznajem da nisam nikad o tome razmišljala, malo sam googlala i po onome što piše o psihološkim karakteristikama pravi sam dinarski tip, a u fizionomiji nemam kukast nos, sasvim mi je pravilan samo jednu mrvicu veći :D .. inače sam u jednom naletu entuzijazma na forum stavila svoju fotku.. mogao si me i vidjeti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2017, 09:58

U RH svi mogu pjevati. Osim Thompsona. Čak i Mitropolit Porfirje kad zanosno i prkosno pjeva onu o kokardi popa Đujića

Što bi mi bez naših dragih prijatelja Slovenaca? Zlonamjerni nacionalisti, rigidni desničari zovu Janeze ”alpskim Srbima”. Što je u najmanju ruku zločesto.

Evo, neki su se dan slovenski ribari malo, skoro svakodnevno, zaigrali i evo ih u našim teritorijalnim vodama. Hrvati odmah poslali policijsku brodicu koju su Slovenci pretvorili u izjavama u nosač aviona. I ode prijava onoj istoj arbitraži čija odluka je trenutno potpunom neizvjesna. Jedino što se zna da će biti u korist Slovenije. Piranski zaljev ili Savudrijska vala? Slovenci su za kompromis. Njima more, a kopno Hrvatekima. Pošteno!

Osim Ljubljanske banke i Svete Gere, iz slovensko-hrvatskog mraka čuju se zvuci Čavoglava. ”Za dom…” je zlokobno zazvučalo slovenskim antifama. Poklič kojim se je krezubi Marko Perković s puškom u ruci obračunavao sa današnjim antifašistima. I sad bi taj isti fašistički poklič trebao zastrašivati pastoralne Mariborčane. Građane koji grada koji je 1941.g. u idilično doba dočekao Adolfa Hitlera i Martina Bormana. Navodno je na taj dan nestalo cvijeća u gradu. Nitko ni danas ne zna razlog.

Slovenci su osjetljivi na ratne huškače. I oni su prošli kroz krvavi trodnevni rat. Zlobni Hrvati kažu da je bio samo ”operetni” i tvrde da kraće od tog rata traje jedino biciklistička utrka oko Slovenije. I tako je slovenska policija zabranila ”pjevački fašizam”.

Koncert je, naime, bio rasprodan što dokazuje da se ni Slovenci nisu do kraja obračunali s “avetima prošlosti“. Problem su bili “fašisti“ iz Hrvatske, Austrije i Novog Zelanda koji su kupili oko 30 karata.

Bojim se da smo, što se tiče tzv. demokratskih dosega, ostavili “Janeze“ debelo iza nas. U Lijepoj našoj nema zbrane koncerata. Tu slobodno i razdragano narod dočekuje i Lepu Branu, i Miroslava Ilića i Bajagu. Tako će Slovenci dočekati i Cecu i Boru Čorbu koji već imaju ugovorene koncerte u Sloveniji. Ne može se dogoditi da, recimo, policija zabrani Thompsonu nastup u pulskoj Areni. Ali može župan Miletić. A on nije policijski župan nego antifašistički.

Ne znam da li na HRT-u imaju takvog “župana“, ali Thompson će se prije pojaviti na TV-Pjong jangu jer se Sjeverna Koreja zove “demokratska“. Lako je Perkoviću u čistoj demokraciji gdje jedan automobil dolazi na 89 stanovnika.

Lako je s Kim Jong Unom, ali daj ti uvjeri Maju Sever… I kad se Ceca pojavi na HRT-u moglo bi opet doći do totalnog prekida programa. Naime, kad se Lepa Brena, nakon genocidne Oluje, prvi put prikazala na TV nastao je opći kaos. Drugovi i drugarice istrčali su iz svojih samoupravnih soba i počeo je lov na Lepu Brenu. Ona slučajno nije na sebi imala maskirnu Slobinu uniformu, tzv. Army look fashion, pa je izvukla živu glavu na račun bratstva i jedinstva. Zaključno, u RH svi mogu pjevati. Osim Thompsona. Čak i Mitropolit Porfirje kad zanosno i prkosno pjeva onu o kokardi popa Đujića.

I sad bi Hrvatska policija trebala zabraniti Porfiriju da pjeva na misi usred Zagreba. Pa nije on Thompson.

Zvonimir Hodak
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2017, 10:29

metilda wrote:
Evo, neki su se dan slovenski ribari malo, skoro svakodnevno, zaigrali i evo ih u našim teritorijalnim vodama. Hrvati odmah poslali policijsku brodicu koju su Slovenci pretvorili u izjavama u nosač aviona. I ode prijava onoj istoj arbitraži čija odluka je trenutno potpunom neizvjesna. Jedino što se zna da će biti u korist Slovenije. Piranski zaljev ili Savudrijska vala? Slovenci su za kompromis. Njima more, a kopno Hrvatekima. Pošteno!

druže ustašo Vladimire Hodak drž se ti granica svog poglavnika druga Ante jebenog Pavelića i NDH.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2017, 11:47

Teško je reći kome manje vjerujem, Nacionalu ili Boži Petrovu. No ovaj put je sam Petrov potvrdio pisanje Nacionala, priznavši da se nalazio s predstavnicima Sberbanke i govorio im je što država kani s Agrokorom. Todorić sad koristi istu metodu kojom se uspješno do sad služio Petrov – nabaciti se na nekoga blatom, pustiti indicije u javnost i potaknuti zle jezike i tračeve, a kasnije neka se onaj drugi pere kako zna.

A Petrov se, kao VKV muljator (psihijatar) i te kako zna prati. “Tri dana pred sastanak s Todorićem našao sam se s gospodinom Henjakom, predsjednikom Uprave Sberbank Hrvatska, gdje sam mu tada jasno rekao da … ovu priču neće voditi banke. To je sve prije sastanka s Todorićem rečeno, a to sam mu na sastanku i ponovio”, kaže Petrov. “Važno je istaknuti da smo se upravo Most i ja kao predstavnik Mosta u Vladi zalagali da banke ne mogu biti vlasnici ni na početku ni na kraju restrukturiranja. Da se to treba napraviti tako da kad se budu trgovačka društva prodavala da one kompanije iz Hrvatske trebaju biti te koje mogu biti konkurentne prilikom prodavanja tih trgovačkih društava” (što je ovim zadnjim htio reći vjerojatno ne zna ni sam).

Što je Božo zapravo uradio? Znajući da se zalagao za nacionalizaciju Agrokora – za što sam pisao da je idiotarija, jer kad bi to i bilo moguće time bi država automatski postala i vlasnik cijelog duga – ispada da je Božo htio izbaciti Ruse iz igre, vjerojatno kako bi njegovi zemljaci iz Mosta uletjeli u Agrokor i tamo dijelili pravdu, odnosno državni novac, dobavljačima i ostalima, te zacementirali svoju političku moć. Očito, Petrov je minirao (zajedno s Plenkovićem) mogućnost da Rusi preuzmu spašavanje Agrokrora na sebe, što je automatski rezultiralo time da je Sberbank odlučila više ne kreditirati Agrokor. Danas Ramljak moli te iste Ruse kredite. Da ne govorimo da je izjava o tome da banke ne mogu biti vlasnici doslovce kretenska. Ako su banke uložile desetke milijardi kuna u neku kompaniju, a ona taj novac ne može vratiti, oni JESU vlasnici, što god Božo mislio o tome i kakav god zakon Plenković donio. Vlasnik bilo čega na ovom svijetu je onaj tko je u to nešto uložio svoj novac.

Problem Petrova je što očito ne razumije kako u stvarnom poslovnom svijetu stvari funkcioniraju. Ako banke nemaju kontrolu nad spašavanjem kompanije, neće ni financijski sudjelovati u tome, naročito ako politika kontrolira stvari. Što se prodaje kompanija Agrokora o kojoj Petrov sanjari tiče, one sve zajedno ne vrijede ni blizu koliko je dug Agrokora, a ako bi ih država prodavala bez da od prodaje prvo namiri kreditore suočila bi se s lavinom tužbi koje bi posve sigurno izgubila. Da ne govorimo da kupci mogu biti jedino stranci, jer u Hrvatskoj nema nikog tko bi bio zainteresiran za njih, a i da ga ima, ne bi novca da ih kupi.

Petrov sad kaže kako nije istina da je on uništio Agrokor tim svojim potezom, već da je Todorić taj koji je natukao dug. Istina, no još u siječnju su rating agencije smatrale da će se Agrokor bez većih problema izvući iz dugova. A one puno bolje znaju kakvo je stvarno stanje u kompaniji od Petrova. Bi li se Agrokor izvukao da se Petrov nije upleo, o tome možemo samo spekulirati. No izgleda da je ipak Petrov taj koji je prekinuo životnu vrpcu Agrokoru. Ceh neće platiti Todorić, već građani i dobavljači. Ali neće ni Petrov: on uvijek može prodati priču kako je sve to u ineteresu pravde, poštenja, malih dobavljača.

Zaključak cijele priče je očit: Petrov kao državni dužnosnik dogovara s bankama kako trebaju poslovati sa privatnim firmama i kome smiju davati kredite. Petrov je time zapravo (zlo)upotrijebio svoj položaj kako bi država preuzela Agrokor, kojim će onda političari upravljati a dugove neka plati narod. Tko normalan će ikad investirati i kunu u takvu državu, gdje pojedini političari određuju što će se s tim ulaganjima dogoditi i kako će voditi poslove? Ah, da, i sad ponovo treba postaviti Boži pitanje koje je on lani postavio Karamarku: Tko ga je brifirao?

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/marcel-holjevac-luda-amerika-i-jos-luda-hrvatska-1026841/

marcel, izvrsna analiza
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 22/5/2017, 11:49

kaja wrote:
Regoč wrote:
veber wrote:
kic wrote:
Regoč wrote:
Ne petljaj moju ženu u forumske raspave i drži se onoga što pišem.

evo potpisujem, veberu daj malo..

a, kaj on kaju upetljava?
Kaja je forumašica koja sudjeluje na ovom forumu! Uostalom, nisam ju ja upetljal, sama se javila.
gdje, kaj?
Veber sere, nema sveze s tobom. Ali, to ne znači da ne bi s njim mogla na večeru. On časti!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 22/5/2017, 11:53

Gnječ wrote:Vedran Gasparovic · Dublin, Ireland
Ante jebeni Pavelić je u jednom bio u pravu kada je Istru, Hrvatsko primorje i Dalmaciju sa otocima prepustio Italiji i dislocirao ih iz Hrvatske. Tito je bio smrad i đubre koji je te teritorije vratio u granice današnje Hrvatske. Danas po tom usranom Titi ja moram jesti govna u Hrvatskoj umjesto da sam ko što sam uvjek bio Italijan i po nonu i noni i živio po Paveliću u Italiji i da sam talijanski smetljar imao bih minimalnu talijansku plaću od soma i pol eura.
I sad naravno da je Tito zločinac a jedan Pavelić Ante divan dečko i vizionar koji je smatrao da mu teritorije hrvatskog to jest talijanskog Jadrana nisu baš bitne u toj njegovoj tadašnjoj virtualnoj Hrvatskoj. Volio bih da se današnje Ustaše ugledaju na svog poglavnika i kad pričaju o Hrvatskoj pričaju u granicama svog poglavnika druga Ante jebenog Pavelića i sve teritorije koje je izostavio tada iz Hrvatske da ne spominju kao Hrvatske ukoliko seru po Titu koji ih je vratio u današnje granice.
Napominjem Tito je govno i đubre koji je Hrvatskoj vratio 40% teritorija koje je divni Ante poklonio Talijanima. To isto smeće od Tita priuštilo nam je da u osamdesetima moramo s pasošem u Trst umjesto da budemo građani Italije i idemo u Trst u školu bez ikakvih dokumenata.
To govno od Tita priuštilo nam je da nam ne treba viza za nijednu zemlju svijeta, zamisli, a po Paveliću bi bili samo Talijani i volike bi nas sve cure svijeta jer smo najbolji ljubavnici i jebači. No ja sam siguran da danas sutra ta vizija Ante Pavelića da Istra , Hrvatsko Primorje i Dalmacija neće biti u granicama Hrvatske jer tu žive pametni ljudi u biti Talijani ili po Paveliću Srbi Talijanskog porijekla i da će ti teritoriji biti ponovno Italija tako da naši klinci ne moraju odlaziti u inozemstvo kako bi zaradili crkavicu od soma i pol eura mjesečno već će to zaraditi doma u Italiji kao što su to mogli i za vrijeme Tite idiota koji nas je unazadio vrativši nas u jebenu Hrvatsku, smrad jedan smrdljivi komunistički sunce mu jebem garavo.
Uz tog smrada Titu i njegov sistem radeći ko konobar 80-tih u Crikvenici nikad nisam išao doma bez 300-400 maraka (čitaj Eura) dnevno a dans sirotinja iz Slavonije (dio Hrvatske koju je Ante Pavelić zadržao u svojoj tvorevini NDH) danas radi mjesec dana (čitaj 30 slovima trideset dana za tu lovu). I onda 91 ničim izazvan ode kreten poput mene u rat protiv Srba da brani granice Hrvatske koje je imbecil Titio zacrtao umjetso da branim granice i interese koje je zacrtao Ante Pavelić i da moja granica bude na obroncima brda Kotor pokraj Crikvenice kako je Ante zamislio svaka mu dala.
Pitam se tko je tu lud a znam odgovor. Trebalo je samo pratiti ideje Ante Pavelića i braniti granice Italije koje je taj divan čovjek zacrtao. Ja sam siguran da je tada u to doba i sam Musollini nosio ustašku kapu na glavi bar mjesec dana kada ti Ante pokloni pola Hrvatske onako tek tako. Čak su se i Srbi jedno vrijeme držali za glavu u nevjerici.
Tito je imao afinitete prema toj Istri, Primorju i Dalmaciji i sa svojim Partizanskim hordma zla osvojio je te teritorije i priključio ih Hrvatskoj u čijim su granicama danas. Smrad smrdljivi nije stao na tome već je osvojio i Trst ali ga je kasnije vratio Talijanima da imamo kamo u šoping. Kad bi neko nešto maznuo ode na ljetovanje na Goli Otok poznati centar za rehabilitaciju uz kramp i lopatu.
Pavelić nije poznavao riječ kramp ili lopata već je to prepustio Talijanima da s tim alatima prave plaže kojih u tadašnjoj Pavelićevoj hrvatskoj nije bilo jer su se sve plaže nalazile u Italiji.
Naravno danas su za sve krivi Srbi, talijani su posustali, a šupak Tito koji je vratio plaže je debil. Ante je bog i dabogda se sve njegove vizije o velikoj Italiji preko cijelog Jadrana obistinile i postale naša sadašnjost. Cosa Nostra u Italiji je mala beba naprama ovim idiotima iz HDZ-a u čije kandže nas je bacio nitko drugi već naš jebeni Tito.
Vaš greškom dragovoljac domovinskog rata iz 91., borac za Titovu Hrvatsku umjesto za Antinu Italiju
Umijem da kažem samo dvije riječi - Jebite se
Vedran Gašparović
Kretenski komentar.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 22/5/2017, 11:55

metilda wrote:
Regoč wrote:
Dinarski tip, jel?

priznajem da nisam nikad o tome razmišljala, malo sam googlala i po onome što piše o psihološkim karakteristikama pravi sam dinarski tip, a u fizionomiji nemam kukast nos, sasvim mi je pravilan samo jednu mrvicu veći :D .. inače sam u jednom naletu entuzijazma na forum stavila svoju fotku.. mogao si me i vidjeti..
Nažalost, spoznal sam te tek prije kojih pola godine, a tada si već imala ovu predivnu fotku majčinstva pa ne znam kako izgledaš. Zaintrigirala me tema s silnim brojem stranicah pa sam se dal u iščitavanje i ugodno se iznenadil.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 22/5/2017, 11:58

Gnječ wrote:
metilda wrote:

druže ustašo Vladimire Hodak drž se ti  granica svog poglavnika druga Ante jebenog Pavelića i NDH.
Ne konfabuliraj! Gdje se Hodak pozival na Pavelićeve granice?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2017, 12:34

metilda wrote:
Regoč wrote:
metilda wrote:
Regoč wrote:
metilda wrote:

Umobolnica

Čerina je na kraju završio u umobolnici. Jugoslavija dva puta u klaonici. Međutim, duh Vladimira Čerine u stalnoj je obnovi, baš kao i Jugoslavija. Hrvatsku se opet promatra kao pacijenta i gusku. Kao državu zaraženu sifilisom. „Političko je stanje žalosno“ i „Narodu je dozlogrdila ova politika“. Zato u Zagrebu podupirem listu Brune Esih, njoj je jasno o čemu se radi.

pazi da od silnog smijanja svojoj ludosti i od silne mržnje ne završiš kao Čerina
:vaultboy1

Regoč, hvala na podršci, dobro je vidjeti da ovdje ima još mudrih ljudi poput tebe.  :)
Ovaj se forum pretvara u internetsku inačicu križnoga puta i protiv toga uviek ustajem!
 upravo tako! ni ja nisam više mislila pisati ali na laž o tome da u komunizmu nije bilo zabrane koncerata morala sam reagirati.. prešutjeti laž isto je kao pristati na nju
pa ne samo to, za pjevanje Ustaj bane se išlo u zatvor!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2017, 12:36

onaj boškarin, vidim...ne propušta nos nagurati u svaku guzicu....znači i dalje u revijalnom tonu :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 22/5/2017, 12:56

Uviek protiv Hrvatske. To si je ispisal na majicu i ponosno ju nosa hrvatskom Istrom.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2017, 13:22

Regoč wrote:Uviek protiv Hrvatske. To si je ispisal na majicu i ponosno ju nosa hrvatskom Istrom.

molio bih ustaše da se ubuduće drže pavelićevih granica. Istra nikada nije bila hrvatski teritorij dok je nije drug Tito koji je za vas ustaše zločinac i ubica poklonio hrvatskoj. i usput vam je Tito zločinac kojeg mrzite iz dna vaše septičke jame vratio u hrvatsku otoke i dalmaciju. taj vama omraženi zločinac Tito vam je vratio ono što vam je vaš LJUBLJENI i nikad prežaljeni poglavnik Ante jebeni Pavelić oduzeo i poklonio talijanima. eto vi toga Titu zločinca mrzite izbacili ste mu ime sa ulica i trgova izbacili bistu iz njegove vile Zagorje ali onda izbacite iz hrvatske i sve teritorije koje vam je taj Tita zločinac poklonio.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 22/5/2017, 13:33

Gnječ wrote:
Regoč wrote:Uviek protiv Hrvatske. To si je ispisal na majicu i ponosno ju nosa hrvatskom Istrom.

molio bih ustaše da se ubuduće drže pavelićevih granica. Istra nikada nije bila hrvatski teritorij dok je nije drug Tito koji je za vas ustaše zločinac i ubica poklonio hrvatskoj. i usput vam je Tito zločinac kojeg mrzite iz dna vaše septičke jame vratio u hrvatsku otoke i dalmaciju. taj vama omraženi zločinac Tito vam je vratio ono što vam je vaš LJUBLJENI i nikad prežaljeni poglavnik Ante jebeni Pavelić oduzeo i poklonio talijanima. eto vi toga Titu zločinca mrzite izbacili ste mu ime sa ulica i trgova izbacili bistu iz njegove vile Zagorje ali onda izbacite iz hrvatske i sve teritorije koje vam je taj Tita zločinac poklonio.

Zašto mene citiraš kad obraćaš se ustašom?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics