pernar nije skup
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: pernar nije skup
Ja cu ozdravit kad uništim emanicpaciju.
To mi je terapija.
To mi je terapija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa ako sam besmrtan to neznaci da su mi sve na broju.aben wrote:nis ti jo reko ča biš ti tribo, nego si zavapi kako ti neka kost iskoči, ka se sitiš da si mogo učiniti nešto od života.
ali, ako si besmrtan, ča te briga jesi li ča učini od života? jo bi na tvome mestu pošo leći na jedno 250 godin..
pa jel bi voli da su ti sve na broju?
jo bi voli, ako popizdin, da ne zun da sun popizdi
2014-04-16
ok,RayMabus wrote:Ja cu ozdravit kad uništim emanicpaciju.
To mi je terapija.
samo primi na znanje, jo sun svjetlosno biće devetoga kruga, ako misliš uništiti emancipaciju, znaj da ćeš morati projti preko mene- a svi znomo ča je to svjetlosno biće devetoga kruga.
2014-04-16
Urušit ce se sama od sebe.aben wrote:ok,RayMabus wrote:Ja cu ozdravit kad uništim emanicpaciju.
To mi je terapija.
samo primi na znanje, jo sun svjetlosno biće devetoga kruga, ako misliš uništiti emancipaciju, znaj da ćeš morati projti preko mene- a svi znomo ča je to svjetlosno biće devetoga kruga.
Jbga imam taj psihicki lom u glavi kad je ta stvar u pitanju a takav sam da cu pobijedit.
Ja se nisam naljutio na tebe il druge u društvi naokolo jer nemam ni zašto.
Jednostavno cu ovom taktikom koju izvodim slomit sistem.
2014-04-11
fair enough.
pratimo dalje, rekli bi etatisti:)
pratimo dalje, rekli bi etatisti:)
2014-04-16
RayMabus wrote:Urušit ce se sama od sebe.aben wrote:ok,RayMabus wrote:Ja cu ozdravit kad uništim emanicpaciju.
To mi je terapija.
Jedini način za to u Evropi je pobjeda ISIL-a.
Guest- Guest
Rušenje emanicpacije inace nije moj konacni cilj , to je samo nešto šta je u međuvremenu iskrslo na putu do toga a nisam išao za tim da je tu dok ju nisam skužio prije desetak godina.
Konacni cilj je .....
INSTALIRANJE BAZE ASTHAR KOMANDE NA OVU PLANETU I MEĐU OVU RASU.
Konacni cilj je .....
2014-04-11
nisi baš u pravu, henokova država bi postigla iste rezultate, a un ne more biti suprotniji isilu.
2014-04-16
RayMabus wrote:Rušenje emanicpacije inace nije moj konacni cilj , to je samo nešto šta je u međuvremenu iskrslo na putu do toga a nisam išao za tim da je tu dok ju nisam skužio prije desetak godina.
Konacni cilj je .....
2014-04-11
Bit ce nebrini se ...operacija u toku.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Urušit ce se sama od sebe.aben wrote:ok,RayMabus wrote:Ja cu ozdravit kad uništim emanicpaciju.
To mi je terapija.
Jedini način za to u Evropi je pobjeda ISIL-a.
Tj nece bit to baš skroz al i naci su protiv emanicpacije.
Skidam emanicpaciju jer mi smeta do konacnog cilja ....nije me previše brige KAKO.
Last edited by RayMabus on 19/5/2017, 22:31; edited 1 time in total
2014-04-11
aben wrote:nisi baš u pravu, henokova država bi postigla iste rezultate, a un ne more biti suprotniji isilu.
Henokova država je prošlo svršeno vrijeme. ISIL je aktualna stvarnost.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Bit ce nebrini se ...operacija u toku.slidingdoorsoperator wrote:Jedini način za to u Evropi je pobjeda ISIL-a.
Oslobađanja Raqqe? Kažu Kurdi vrlo skoro.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:nisi baš u pravu, henokova država bi postigla iste rezultate, a un ne more biti suprotniji isilu.
za sa je prošlo svršeno, oće li ponovo biti sadašnje, ostaje viditi.
2014-04-16
ahtar se moze jebat, zemlja je zabranjenaRayMabus wrote:Rušenje emanicpacije inace nije moj konacni cilj , to je samo nešto šta je u međuvremenu iskrslo na putu do toga a nisam išao za tim da je tu dok ju nisam skužio prije desetak godina.
Konacni cilj je .....
Sadašnje definitivno ne, a rekao bih niti u nekoj skoroj budućnosti. Hoće li biti možda stvar daleke budućnosti? Po mom mišljenju ne. Zašto? Jer evolucija kao univerzalni prirodni zakon tako ne djeluje. Onome što jednom evolucija odbaci više nema povratka.
Ovdje naravno govorim o evoluciji u povijesnom i kulturološkom smislu te riječi. Često se kaže kako se povijest ponavlja, ali to zapravo nije točno. Istina je kako povremeno pokazuje tendencije ponavljanja određenih obrazaca iz prošlosti, ali se ono što se nekada dogodilo više nikada ne ponavlja, ili barem ne na već jednom dokumentiran način.
Rekao bih kako evolucija ipak ima kakav takav smisao za dobar ukus.
Guest- Guest
Vec smo tu.Leviathan2 wrote:ahtar se moze jebat, zemlja je zabranjenaRayMabus wrote:Rušenje emanicpacije inace nije moj konacni cilj , to je samo nešto šta je u međuvremenu iskrslo na putu do toga a nisam išao za tim da je tu dok ju nisam skužio prije desetak godina.
Konacni cilj je .....
2014-04-11
Ron Hubbard je dio te Asthar komande koja je po cijelo svemiru ......to tamo tj njegova djela su u suštini NJIHOVA.
2014-04-11
ali, afganistan i muslimani su provi pokazatelj da se stvori ipak moru vrotiti na storo.slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:nisi baš u pravu, henokova država bi postigla iste rezultate, a un ne more biti suprotniji isilu.
Sadašnje definitivno ne, a rekao bih niti u nekoj skoroj budućnosti. Hoće li biti možda stvar daleke budućnosti? Po mom mišljenju ne. Zašto? Jer evolucija kao univerzalni prirodni zakon tako ne djeluje. Onome što jednom evolucija odbaci više nema povratka.
Ovdje naravno govorim o evoluciji u povijesnom i kulturološkom smislu te riječi. Često se kaže kako se povijest ponavlja, ali to zapravo nije točno. Istina je kako povremeno pokazuje tendencije ponavljanja određenih obrazaca iz prošlosti, ali se ono što se nekada dogodilo više nikada ne ponavlja, ili barem ne na već jednom dokumentiran način.
Rekao bih kako evolucija ipak ima kakav takav smisao za dobar ukus.
i, to ne moro biti nasilno. more biti neka katastrofa koja uništi kapitalizam, ili recimo dvisto godin vlasti isila, ili kuge, pa ljudi počnu intezivno moliti i okrtati se starin vridnostima crikve. kužiš, ki zno.
2014-04-16
No to je samo prethodnica ....za ovim dolazi i teška konjica.RayMabus wrote:Ron Hubbard je dio te Asthar komande koja je po cijelo svemiru ......to tamo tj njegova djela su u suštini NJIHOVA.
Poašlju jednoga tj više njih , jedan mora proci ....onda taj prođe i prenese znaje koje se širi.
Nakon toga stiže teška konjica.
2014-04-11
Teška konjica = BAZA ASTHAR KOMANDE.RayMabus wrote:No to je samo prethodnica ....za ovim dolazi i teška konjica.RayMabus wrote:Ron Hubbard je dio te Asthar komande koja je po cijelo svemiru ......to tamo tj njegova djela su u suštini NJIHOVA.
Poašlju jednoga tj više njih , jedan mora proci ....onda taj prođe i prenese znaje koje se širi.
Nakon toga stiže teška konjica.
CISTOKRVNA BAZA.
2014-04-11
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pernar se polijeva vodom:'Oluja nije bila etničko čišćenje,krivi su srpske vođe,Srbima nije pala dlaka sa glave...'
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
Page 5 of 7