ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pernar nije skup

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

pernar nije skup - Page 3 Empty Re: pernar nije skup

Post by RayMabus 19/5/2017, 16:05

Sad kad su mi fino napravili semafor ovdje , četri trake , odvojci ....sad imaš minutu do mog polja odavde , može kamion doć , sve ravno ...nek proglase poslovnom zonom jer je ispod pruge ....ide tvornica tu ....dogovorit se s nekim poduzetnikom .....koliko ti kvadrata treba ?

3000 ok ....gornja parcela tvoja ....najma ti je toliko i toliko ...bmk jbte.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 16:07

Na donjih 3000 kvadrata opizdit stambene zgrade i jbme se ....imam i onako vec tri stana novogradnja tu plus kuca ....ono nešto s starom dogovrit pa neka iznajmljuje.

Nek oni samo ovo proglase bar industrijskom zonom i odo ja gradit hale.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 16:11

Evo poviše ove žute trake tj to je ta cesta odma sto metara poviše iznad Lukšića.

pernar nije skup - Page 3 KastelLuksic-GoogleMaps625

Sad kad su probili tu cestu i to sve to nece dugo biti poljoprivredno ....nek bude industrijsko opet ok ...idu hale i onda najam.

Ima kombinacija.....ima cesta do , može kamion , sve ravno ...nema puno ulaganja u hala objekt a sve infrastrukturno povezano na magistralu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 16:21

Trebalo bi postat građevinsko , barem industrijska zona pošto je blizu magistrali a ispod pruge. Nece sad al oce za koju godinu 100%. Kuce su vec okolo tako da odavno to nije cisto poljoprivredna zona.

Kombiniram ....kako stec još stanova ....hi hi hi .....gornji dio industrijska parcela a dole par zgrada.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 16:27

Treba planirat ....nije meni problem radit ...radit cu ja još a nit je problem nešto raduckat nego brate dopizdilo mi se takmicit s jeftinom radnom snagom iz uvoza a godine idu.

Bude to industrijska zona a možda i donje parcele građevinska i odo radit tvornice tj nac nekoga tko ima ideju a treba mu površina pa nek diže halu i najam po toliko i toliko na xy godina.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2017, 17:00

RayMabus wrote:Kod mene suncano ....taman sad idem brat trešnje jer je malo palo sunce ...bio jucer ...malo brali ...sad idem brat pa sutra i u nedjelju.

Napravili su mi sad i semafor pa lipo mogu ka covik preko.

pernar nije skup - Page 3 Magistrala-10

Ovo je starija slika al to je to i sad semafor , četri trake , odvojci vamo tamo .....cekaš zeleno , malo pogledaš i pređeš....nema čekanja da te netko pusti.

Sad ako to proglase građevinskom zonom pa makar i poslovnom mogao bi puknit tvornicu neku tamo na 7000 kvadrata.
nem jebat da si na jadranskoj magistrali?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 19/5/2017, 17:20

pismejker wrote:
marcellus wrote:pernar nije skup - Page 3 Pernar3
jel se to vodi rat godinama samo radi ovoga??

http://zivi-zid.org/neznanje-i-arogancija-novinara-dnevno-hr-a-marcela-holjevca/

ha da odlično taman će mi nepismeni živozidaši držat lekcije o ekonomiji

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2017, 17:21

marcellus wrote:
pismejker wrote:
marcellus wrote:pernar nije skup - Page 3 Pernar3
jel se to vodi rat godinama samo radi ovoga??

http://zivi-zid.org/neznanje-i-arogancija-novinara-dnevno-hr-a-marcela-holjevca/

ha da odlično taman će mi nepismeni živozidaši držat lekcije o ekonomiji

je je ti si ekonom. spajao si žice u kompjuteru u nekoj banki.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 19/5/2017, 17:23

flumen wrote:PS: Novinar Marcel Holjevac naknadno je odbio javnu debatu uz opasku “da sud ima pravo deložirati iz nekretnine nekog tko nije vlasnik iste, a živi u njoj mimo volje vlasnika”, te da mi “ponižavamo zakone ove države i sve ljude koji pošteno zarađuju svoj novac. Ja sam znači budala jer sam platio svoj stambeni kredit banci? Ponižavate nas koji pošteno zarađujemo i ne živimo na tuđi račun i od tuđe muke.”
Drugim riječima, čovjek polazi od pretpostavke da država, poduzeća i građani ne vraćaju kredite zato jer to ne žele (kao da je to stvar njihove volje), a ne zato jer je to naprosto nemoguće.
Ivan Pernar

--------
Sto je, je...Ivan Pernar zivi od drzavnog proracuna, a ne od svog rada.

pernar je inače idiot, posve je nebitno ne vraćaš li kredit zato jer ne želiš ili zato jer ne možeš. Zakoni niti jedne države ne razlikuju "ne mogu vraćati dug" i "ne želim vraćati dug", a usput ja sam u životu otplatio jedno sedam ili osam kredita i apsolutno nikad nisam propustio platiti ratu na vrijeme (unutar mjeseca, tj prije nego mi sjedne iduća)

2014-04-16

Back to top Go down

Post by darth_vader 19/5/2017, 17:35

Ajme Marcel... diskreditirati Pernara? Novinarstvo nam je na još nižim razinama, nego što​ sam i mislio...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2017, 17:39

inače ta perarova baza sa žicanjem love je stara par godina, i nevidim nikakv problem. ovaj dolazi u privatni noćni klub kojeg promovira, i dobije neku siću, HDZovci maznu .. ono.. svaki dan ispliva nešto :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 19:04

pismejker wrote:
RayMabus wrote:Kod mene suncano ....taman sad idem brat trešnje jer je malo palo sunce ...bio jucer ...malo brali ...sad idem brat pa sutra i u nedjelju.

Napravili su mi sad i semafor pa lipo mogu ka covik preko.

pernar nije skup - Page 3 Magistrala-10

Ovo je starija slika al to je to i sad semafor , četri trake , odvojci vamo tamo .....cekaš zeleno , malo pogledaš i pređeš....nema čekanja da te netko pusti.

Sad ako to proglase građevinskom zonom pa makar i poslovnom mogao bi puknit tvornicu neku tamo na 7000 kvadrata.
nem jebat da si na jadranskoj magistrali?
Jo jo , 100 metara zracne linije poviše nje pola minute vožnje od tog raskrižja ....lipo mi napravili četri trake i semafor i sad ko gospodin covik lipo pricekam zeleno , malo pogledam ipak jesu li svi stali i pređem , kuca mi je 150 metara niže , 50 metara od mora ....evo taman se vratija ...ubra 7 kila velikih lijepih trišanja , više šeta nego bra jer nije baš rodilo , imam nekih 15-ak stabala tih i nekih 10-ak ovih šta malo prije rode ....proda odma , 20 kuna kilo ....kupija dvi kutije duvana i čači da odma sto kuna nek ima za kupit spizu jer i onako kupi pa eto ono nije mene ni brige za lovu toliko nego više onako zahebancija to neka usput , više cu podilit nego šta cu prodat jer nema puno pa ovo još šta uberem ovih dana malo ubrat drugima a ako šta ostane na stablu to pobrat i prodat.

Zaraslo mi sve u travu , 7000 metara ravne zemlje , teška đungla. :aw
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 19:25

Evo baš gledam prostorni plan ....ova plava iztockana crta je granica naselja ....taman ispod mene odma pocima gradsa zona tj građevinska ....sad kad su ovu cestu probili i semafor stavili to ce pomaknit za koju godinu bar sto metara poviše a to onda hvata i moju parcelu jer je ona sad izvan građevinske al odma poviše nje tj ono šta je meni donja granica tog polja je pocetak građevinske zone ....doduše ja dole na jugu imam hrastovu šumu tako da me zaklanja od svega pa misliš tko zna da si jer je sve priroda oko tebe a u biti si odma poviše ceste 100 metara zracne linije.

Prostorni plan :

http://www.kastela.hr/wp-content/uploads/2012/02/10.pdf

U biti to je jedna ogromna đungla na ravnoj parceli od 7000 kvadrata ....i ja se znam malo izgubit tu posebno sad kad je visoka trava al i kad nije opet je sve oko tebe zelenilo , trišnje , masline , orasi , hrastovina dole .....baš cista đungla.

To kad hodaš po tome pa uđeš između stabala a ono orah , trešnja , masline , dole ta hrastova šuma ....7000 kvadrata ....to ono hladovina i zeleni pojas ....ja dosta puta neznam na kojoj sam tocno parceli tj dijelu toga jer jednostavno .....previše stabala .....ima stotinjak stabala maslina , trešanja , nešto oraha i dole ta hrastova šuma ....đungletina .....zelena oaza ....ko u Vietnamu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 19:35

Imam i mendule ( bajam ) ...doduše znao sam to da imam al nisam znao i da imam na ovom jednom mjestu ....sad ja berem pa zastao pa vidio to stablo pa mi prošlo kroz glavu : A od kud sad ti tu ?

Jbga sve zazaelenilo pa uocljivo a inace neidem baš za time jer ih baš neberem.

Ima toga dosta , vočnjak đungla plus šuma.

Jbga stabla rastu , neka se pilaju i vade , neka su puna lišca a zimi ne pa se to polje i mjenja kako su godišnja doba tako da ako te nema par mjeseci tu odma je krajolik drukciji a ima puno stabala i veliko je pa tko ce to više pratit koliko cega ima i šta i gdje.

Nebi da ih ja brojim i zapisujem.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 19:42

To ti je sad ovako nekako , sve zazelenilo.

pernar nije skup - Page 3 Stablo_trisnje_i_mama
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 19:48

To ti u biti sve ravno tamo samo šta je na kaskade tj parcela pa zidić pola metra pa onda opet ravna parcela pa se tako penje ....al u biti ravno isto ko i u Slavoniji ta zona kad se gledaju same parcele.

pernar nije skup - Page 3 Gradevinsko-zemljiste-kastelima-rudine-18572-m2-slika-17443734
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 20:09

Ovo sad kako sam radija deset godina a nisam se oženija nit je to ispalo kako sam zamislija ( radi emanicpacije ) onda me to polje nije ni zanimalo previše , malo ocu da ruke tu i tamo i to je to , on to meni sam prepisa prije deset godina tako da je to u papirima moje , sad on više nemože jer ima 74 godine , meni više pun kuraz svega , mogu radit nešto al ono neda mi se jer niti sam se oženija a niti imam volje takmicit se s jeftinom radnom snagom okolo za kikiriki a niti imam za koga radit ....sad kad napravljeno četri trake i semafor sad ce to postat ubrzo u najmanju ruku građevno pa barem kao poslovna zona ....napravit hale tu i nešto osmislit ....zemlja je mrtvi kapital a trebao bi je obrađivat a nemaš ni vrimena ni volje a nit je neka zarada tj krvava je to kuna a nije za živit od toga ....doduše ja imam kombinacije jer imam stanove pa mi ono kapa lova a ovdje se zahebavam i tako to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 20:18

Emanicpacija shebala sve. Jbga ja sam prije svega kao duhovno bice ipak specijalac u svemiru ...cim sam skužio da smo u matirjahu sve odheba i ajmo svi prema dole.

Đabe pare đabe sve , dobro imat al idemo mi prema DOLE.

SVI.

pernar nije skup - Page 3 Croatia-population-pyramid-2014

Pare , nekretnine , materija to ti nevrijedi ako ti nisi gazda a nisi u emanicpaciji.

Zato se nisam oženija a niti planiram.

JEBIVJETAR SAM I MOŽETE MI GA POPUŠIT.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 20:20

SVIJET MOŽE GORIT AL SAM JA GAZDA.

WW3 ....NEMA PROBLEMA.

AKO JE TO UVJET DA JA BUDEM GAZDA.

TO JE OK ONDA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 20:22

Sad kad vam je krahirao natalitet sad možete radit šta vas volja.

Eto pa vi budite glavni al u PAKLU koji dolazi.

Mene boli kuraz nece mene nitko zahebavat u zdrav mozak.

Pernar je zakon.

Inace.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 20:33

Idem mi na kurza ta emanicpacija , moga sam miljon stvari u životu napravit da nije bilo toga ( i još uvik je ). Ženski mozak dobio vlast. Ošlo sve u tri pm jbte.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics