pernar nije skup
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: pernar nije skup
Et meni dalje netreba ...Berket tj ova ženska šta se preziva Lukšić.
Bulj podrška Berketu prakticki uopce nema MOSTa direktno al su u savezu ...sve jasno ko dan ...odem zaokružim nju i usput obavijestim rodbinu i idemo joj dati desetak glasova.
I to je to.
Bulj podrška Berketu prakticki uopce nema MOSTa direktno al su u savezu ...sve jasno ko dan ...odem zaokružim nju i usput obavijestim rodbinu i idemo joj dati desetak glasova.
I to je to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uz to .sve koshta..i normalno je da se mora platiti,ali Kradezej je stekao naviku se ponasati ,kao da je Proracun njihov osobni novcanik,pa vade po potrebi,,kolikogod treba..Ocito Marc misli,kako je Pernar promasaj,zato jer ne uzima iz Proracuna,nego trazi legalan nacin naplate..I to,realne sume ZG-doli-Pa ponovno ZG..800 je sasvim solidno..ne trazi punu burad vina,piva,i zdere,na koju se Kradezejovci kupe kao muhe na kakicu..
Guest- Guest
Problem s Marcom i slicnom ekipom je taj šta oni misle da smo mi definirani njima a u biti eto nezaivisni kandidat protukandidat kradezeovom ...podržao ih Bulj ....taj Berket je vlasnik marine u Kaštelima i vec je bio gradonacelnik i eto ova ženska je sad kandidat koju su ovi postavili kao protukandidat kradezeovom i to je to.
Jel glasam za MOST direktno ?
Ne.
Pa koji je smisao gađenja istih kad je meni nebitno to nego samo da je protukandidat kradeze sdp i sateltima hobotnici.
Jel glasam za MOST direktno ?
Ne.
Pa koji je smisao gađenja istih kad je meni nebitno to nego samo da je protukandidat kradeze sdp i sateltima hobotnici.
2014-04-11
PS: Novinar Marcel Holjevac naknadno je odbio javnu debatu uz opasku “da sud ima pravo deložirati iz nekretnine nekog tko nije vlasnik iste, a živi u njoj mimo volje vlasnika”, te da mi “ponižavamo zakone ove države i sve ljude koji pošteno zarađuju svoj novac. Ja sam znači budala jer sam platio svoj stambeni kredit banci? Ponižavate nas koji pošteno zarađujemo i ne živimo na tuđi račun i od tuđe muke.”
Drugim riječima, čovjek polazi od pretpostavke da država, poduzeća i građani ne vraćaju kredite zato jer to ne žele (kao da je to stvar njihove volje), a ne zato jer je to naprosto nemoguće.
Ivan Pernar
--------
Sto je, je...Ivan Pernar zivi od drzavnog proracuna, a ne od svog rada.
Drugim riječima, čovjek polazi od pretpostavke da država, poduzeća i građani ne vraćaju kredite zato jer to ne žele (kao da je to stvar njihove volje), a ne zato jer je to naprosto nemoguće.
Ivan Pernar
--------
Sto je, je...Ivan Pernar zivi od drzavnog proracuna, a ne od svog rada.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ne dobiva nista kao saborski zastupnik?pismejker wrote:Ocito Marc misli,kako je Pernar promasaj,zato jer ne uzima iz Proracuna,nego trazi legalan nacin naplate..
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Dobiva,no zasto sam da placa iz svog dzepa,ako ga netko drugi treba..?flumen wrote:ne dobiva nista kao saborski zastupnik?pismejker wrote:Ocito Marc misli,kako je Pernar promasaj,zato jer ne uzima iz Proracuna,nego trazi legalan nacin naplate..
Guest- Guest
U Hr imaš revolt tako da je nebitno u konacnici to toliko kome samo da praska po kradeze sdp i satelti ekipi.
Jednostavno ljudima pun kaz da ih ovi gore jašu.
Jednostavno ljudima pun kaz da ih ovi gore jašu.
2014-04-11
bulj danas na Peruci:'ja Plenkovicu nikad nsiam vjerovaoa i dobijao sam neke kritike iz MOST-a zbog toga...ali uvidjeli su da sam bio u pravu:Plenkovic je u Hravtsku dosao sa zadatkom ne da radi za Hrvatsku nego da je destabilizira i ucini ovinsima o onima koji su ga poslali na taj zadatak.On zastupa ineterse određenih međunarodnih krugova a ovdje Šeksa,Gregurica i guvernera Vujcica.Zar vam nije psoatlo sumnjivo kad god se desi nekakva kritika Plenkovica ili mu nesto ne ide od ruke odmah se jave Seks,Greguric,Valentic.do pojave Plenkovica ovu posljednju dvojicu Gregurica i Valenzica nisi mogao skoro pa cut ni vidjet a i Seks je sutio vecinom dok Plenkovic nije preuzeo HDZ'.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Još bitnije,zasto ruku zavlaciti u Proracun,ako je poziv privatni..nek pozivatelj placa..
Guest- Guest
malo li je sto dobiva iz proracuna? jos ga zovu na mukte jist i pit...vi ste genijalcipismejker wrote:Dobiva,no zasto sam da placa iz svog dzepa,ako ga netko drugi treba..?flumen wrote:ne dobiva nista kao saborski zastupnik?pismejker wrote:Ocito Marc misli,kako je Pernar promasaj,zato jer ne uzima iz Proracuna,nego trazi legalan nacin naplate..
flumen-
2015-08-21
To ti je nešto ko ti zoveš žensku da se nađete i ona se sredi , treba doc , ulaže svoje vrijeme i sad vi sjednete popit kavu i onda ti platiš svoje a ona svoje.pismejker wrote:Još bitnije,zasto ruku zavlaciti u Proracun,ako je poziv privatni..nek pozivatelj placa..
E zovi me opet i drugi put pička ti malterina.
2014-04-11
Gnječ wrote:Herceg Bosna - Moja domovina !!!
http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/
Snimljen je u spot na temu kako su se Hercegovci dogovorili za kog ce gkasati DOMA U ZAGREBU
KAZE .nece za coru, za ženskinje..samo za Milana
Last edited by Sora on 19/5/2017, 15:46; edited 1 time in total
Možda ga nezanima prasetina ....ono nije mu napeto.flumen wrote:malo li je sto dobiva iz proracuna? jos ga zovu na mukte jist i pit...vi ste genijalcipismejker wrote:Dobiva,no zasto sam da placa iz svog dzepa,ako ga netko drugi treba..?flumen wrote:ne dobiva nista kao saborski zastupnik?pismejker wrote:Ocito Marc misli,kako je Pernar promasaj,zato jer ne uzima iz Proracuna,nego trazi legalan nacin naplate..
2014-04-11
Ono sto dobiva iz Proracuna,moze se sopizditi,ili ne mora,u tome je poanta,imas nalog,mos dici lovu,nemo ras..Kradezej je to obilno koristio..._Zato je ijeste Proracun siromasan..flumen wrote:malo li je sto dobiva iz proracuna? jos ga zovu na mukte jist i pit...vi ste genijalcipismejker wrote:Dobiva,no zasto sam da placa iz svog dzepa,ako ga netko drugi treba..?flumen wrote:ne dobiva nista kao saborski zastupnik?pismejker wrote:Ocito Marc misli,kako je Pernar promasaj,zato jer ne uzima iz Proracuna,nego trazi legalan nacin naplate..
Mukte jesti piti...Pa...to vam i jeste zivotni pokretac,barem vecini...
genijalci ne genijalci,sve vise se rumenimo radi RH putovnice..
Guest- Guest
Evo ja do prije pola ure uopce nisam ni gledao tko se kandidira i to tj kome cu dat glas ....jednostavno pogledao , mali pregled od minute , ok to je to i to je to ....nedjelja , uzmem osobnu , dignem guzicu , prošetam i to zaokružim i to je cijela prica.
2014-04-11
Bulj:'kakav je to politicar Plenkovic koji se vecinu svoje politicke karijere potucao po međunarodnim institucijama najvise europskim sa tim da nikad nije tamo dobio neku vazniju ulogu i fotelju nego je odrađivao birokratske poslove a u najteza razdoblja po Hrvatsku visio je vani a nije niti pomisljao da se ponudi kao spasitelj Hrvatske a sad nakon toliko godina on se sebe vidi kao jedinu osobu koja moze spasiti Hrvatsku od problema.On jedino moze spasiti Hravtsku da se vrati tamo odakle su ga i poslali ili da si nađe posao primjeren svojoj navodnoj kvaliteti',bio je ostar i rezolutan bulj.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Lik nije glup,mislim na Pernara..To jesti i Piti mukte,da je prihvatio,onda bi ga popljuvali radi toga,prije ili poslije..ispalo bi da "nema sto jesti"..ono,napadacka taktika smrdljivih hijena..kako popljuckati oponenta..
Guest- Guest
Mi smo treca strana ....uzmemo oko 20-25% glasova i onda ni kradeze ni sdp nemogu samostalno formirat vlast osim ako neuđu u koaliciju.
Zato smo tako mocni ....dovoljno nam je 20-25% glasova.
JEBI MILENI.
Zato smo tako mocni ....dovoljno nam je 20-25% glasova.
JEBI MILENI.
2014-04-11
Kod mene suncano ....taman sad idem brat trešnje jer je malo palo sunce ...bio jucer ...malo brali ...sad idem brat pa sutra i u nedjelju.
Napravili su mi sad i semafor pa lipo mogu ka covik preko.
Ovo je starija slika al to je to i sad semafor , četri trake , odvojci vamo tamo .....cekaš zeleno , malo pogledaš i pređeš....nema čekanja da te netko pusti.
Sad ako to proglase građevinskom zonom pa makar i poslovnom mogao bi puknit tvornicu neku tamo na 7000 kvadrata.
Napravili su mi sad i semafor pa lipo mogu ka covik preko.
Ovo je starija slika al to je to i sad semafor , četri trake , odvojci vamo tamo .....cekaš zeleno , malo pogledaš i pređeš....nema čekanja da te netko pusti.
Sad ako to proglase građevinskom zonom pa makar i poslovnom mogao bi puknit tvornicu neku tamo na 7000 kvadrata.
2014-04-11
Sad kad su mi fino napravili semafor ovdje , četri trake , odvojci ....sad imaš minutu do mog polja odavde , može kamion doć , sve ravno ...nek proglase poslovnom zonom jer je ispod pruge ....ide tvornica tu ....dogovorit se s nekim poduzetnikom .....koliko ti kvadrata treba ?
3000 ok ....gornja parcela tvoja ....najma ti je toliko i toliko ...bmk jbte.
3000 ok ....gornja parcela tvoja ....najma ti je toliko i toliko ...bmk jbte.
2014-04-11
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pernar se polijeva vodom:'Oluja nije bila etničko čišćenje,krivi su srpske vođe,Srbima nije pala dlaka sa glave...'
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
Page 2 of 7