pernar nije skup
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: pernar nije skup
Mogu i ja tako napravit poruke i onda rec eto to je ovaj.
Svejedno 800 kuna su putni troškovi.
Mene netko da zove i ja bi mu reka ok al uzimaš moje vrijeme plus putni troškovi.
Svejedno 800 kuna su putni troškovi.
Mene netko da zove i ja bi mu reka ok al uzimaš moje vrijeme plus putni troškovi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Još mu je zakesio na kraju : svako dobro i smajl.
Nevidi se tu jel uopce rijec o Pernaru al brate mili i ja bi mu ovo napravio , ti me zoveš , imam putne troškove plus moje vrijeme ok plati mi putne troškove i vrijeme plus napravit cu ti i reklamu i kao šta nevalja dođi mi đabe.
Svako dobro i smajl.
AJ BOG.
Nevidi se tu jel uopce rijec o Pernaru al brate mili i ja bi mu ovo napravio , ti me zoveš , imam putne troškove plus moje vrijeme ok plati mi putne troškove i vrijeme plus napravit cu ti i reklamu i kao šta nevalja dođi mi đabe.
Svako dobro i smajl.
AJ BOG.
2014-04-11
marcellus wrote:
hxxp://hrvatskonebo.com/hercegbosna/wp-content/uploads/2017/05/pernar3.jpg
vjerodostojno!
Guest- Guest
Vjerodostojno za popizdit al i da nije ovo je ono nevaljaš jer te ja zovem a necu da ti platim putne troškove i vrijeme.
A šta oceš ?
Da posudim u mame 800 kuna za gorivo zato jer me eto ti nešto trebaš tamo negdje.
A šta oceš ?
Da posudim u mame 800 kuna za gorivo zato jer me eto ti nešto trebaš tamo negdje.
2014-04-11
Nebitan je Pernar ovdje i jel to istina al ajmo logikom : ti me zoveš , imam putne troškove i cijelo popdne izgubit dakle dan ....ok mislim imam trošak puta plus vrijeme.
Neceš to pokrit ?
Pa koji kuraz me onda zoveš jbte.
Neceš to pokrit ?
Pa koji kuraz me onda zoveš jbte.
2014-04-11
RayMabus wrote:Vjerodostojno za popizdit al i da nije ovo je ono nevaljaš jer te ja zovem a necu da ti platim putne troškove i vrijeme.
A šta oceš ?
ma moš mislit baš će ga ustaše HDZ ološ iz nepostojeće nepriznate paradržavice mafijaškog bantustana ustaškog legla zvat na party.
to je predizborno arlaukanje hercegbosanskih ustaša HDZ govana koji će eto i ovaj puta na izborima nama određivati sudbinu.
zabraniti hercegbosancima pravo glasovanja.
Guest- Guest
kako ce ti na izborima određivat sudbinu?...ovo su lokalni izbori a ne parlamentarniGnječ wrote:RayMabus wrote:Vjerodostojno za popizdit al i da nije ovo je ono nevaljaš jer te ja zovem a necu da ti platim putne troškove i vrijeme.
A šta oceš ?
ma moš mislit baš će ga ustaše HDZ ološ iz nepostojeće nepriznate paradržavice mafijaškog bantustana ustaškog legla zvat na party.
to je predizborno arlaukanje hercegbosanskih ustaša HDZ govana koji će eto i ovaj puta na izborima nama određivati sudbinu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pitam se koji je goldberry degen Marčelo stavio taj fotošop uradak? što je s time kanio postići?
Marčelo pick up the phone Buzin calling!
Marčelo pick up the phone Buzin calling!
Guest- Guest
jel se to vodi rat godinama samo radi ovoga??marcellus wrote:
http://zivi-zid.org/neznanje-i-arogancija-novinara-dnevno-hr-a-marcela-holjevca/
Guest- Guest
Marc misli da cemo mi glasat za HDZ il da necemo izac na izbore. Pa to su revoltni glasaci ; idu na izbore samo da nedaju svoj glas za kradeze nego da ga daju nekom drugom i smanje im omjer i iznerede ih da lako dođu do vlasti. Ocu li zaokružit MOST , ŽZ ili HSP totalno mi je nebitno.
2014-04-11
valjda misli da je stekao potrebni "ugled" na forumu,da moze staviti bilo sto a da telad glupa to prozvace bez kriticnosti..jezim se i pomisliti,da slicni "moderatori" djeluju i u pravosudju..RayMabus wrote:Marc misli da cemo mi glasat za HDZ il da necemo izac na izbore. Pa to su revoltni glasaci ; idu na izbore samo da nedaju svoj glas za kradeze nego da ga daju nekom drugom i smanje im omjer i iznerede ih da lako dođu do vlasti. Ocu li zaokružit MOST , ŽZ ili HSP totalno mi je nebitno.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:kako ce ti na izborima određivat sudbinu?...ovo su lokalni izbori a ne parlamentarniGnječ wrote:RayMabus wrote:Vjerodostojno za popizdit al i da nije ovo je ono nevaljaš jer te ja zovem a necu da ti platim putne troškove i vrijeme.
A šta oceš ?
herceg bosanski hdz ustaški klerofašistički roling stonsi nemaju šta glasovat ni na parlamentarnim ni na lokalnim izborima druge države. nek se rolaju po svojoj vukojebini. vidi im stranice oni već žive u RH oni se već kurče da su RH regija država u državi druge države.
Guest- Guest
Problem je šta on misli da je meni bitno koga tocno cu zaokružiti a ja idem samo da zaokružim nekoga tko nije HDZ/SDP.pismejker wrote:valjda misli da je stekao potrebni "ugled" na forumu,da moze staviti bilo sto a da telad glupa to prozvace bez kriticnosti..jezim se i pomisliti,da slicni "moderatori" djeluju i u pravosudju..RayMabus wrote:Marc misli da cemo mi glasat za HDZ il da necemo izac na izbore. Pa to su revoltni glasaci ; idu na izbore samo da nedaju svoj glas za kradeze nego da ga daju nekom drugom i smanje im omjer i iznerede ih da lako dođu do vlasti. Ocu li zaokružit MOST , ŽZ ili HSP totalno mi je nebitno.
Znaci svi ti pokušaji potkopavanja ovih su besmisleni jer opet ce se pojaviti neki xy koji oce hebavat HDZ/SDP mafiju i opet ok ....zaokružio.
2014-04-11
no ovo je bez stila,i na nivou osnovnoskkolskih pamfleta tipa... "Ivica je jos njufer" i slicno..RayMabus wrote:Problem je šta on misli da je meni bitno koga tocno cu zaokružiti a ja idem samo da zaokružim nekoga tko nije HDZ/SDP.pismejker wrote:valjda misli da je stekao potrebni "ugled" na forumu,da moze staviti bilo sto a da telad glupa to prozvace bez kriticnosti..jezim se i pomisliti,da slicni "moderatori" djeluju i u pravosudju..RayMabus wrote:Marc misli da cemo mi glasat za HDZ il da necemo izac na izbore. Pa to su revoltni glasaci ; idu na izbore samo da nedaju svoj glas za kradeze nego da ga daju nekom drugom i smanje im omjer i iznerede ih da lako dođu do vlasti. Ocu li zaokružit MOST , ŽZ ili HSP totalno mi je nebitno.
Znaci svi ti pokušaji potkopavanja ovih su besmisleni jer opet ce se pojaviti neki xy koji oce hebavat HDZ/SDP mafiju i opet ok ....zaokružio.
Guest- Guest
Berket, Lukšić i Bulj pozvali Kaštelane da izađu na izbore
Napisao/la Dijana PutnikObjavljeno: 18 Svibanj 2017
RED GLAZBE, RED IZBORA
Predizbornim skupom u Kaštel Starom i koncertom Emine Arapović, kandidatkinja za gradonačelnicu Milija Baldić Lukšić te Nezavisna lista nositelja Josipa Berketa, privode kraju ovu predizbornu kampanju te su pozvali Kaštelane da u nedjelju izađu na izbore i odluče prema svojoj savjesti, no izrazili su nadu, kako će upravo njima otići najveći broj glasova Kaštelana.
Kaštelanska pjevačica Emina Arapović na početku večeri „zagrijala“ je okupljene Kaštelane, a potom je na binu izašao nositelj Nezavisne liste Josip Berket i njegovi suradnici.
- Hvala svima koji ste nas večeras došli podržati, vidim da je najviše onih koji su uz nas bili prije osam i prije četiri godine i od srca vam hvala na podršci. Odlučili smo na ovim izborima malo izmišati karte i građanima Kaštela ponuditi jednu drugačiju opciju s našom Nezavisnom listom i u suradnji s Mostom. Miliju Baldić Lukšić sam „uvalio u kašetu brokava“ ako pobjedi, a izgleda da će pobijediti pa joj se duboko ispričavam – kazao je u uvodu Josip Berket, ujedno predstavivši kandidate za zamjenika gradonačelnika Marinka Kovačeva i Gorana Samardžića.
- Ljudi često kažu kako Berket nije izašao na ove izbore, ali vas lažu, jer je Berket izašao na izbore sa listom, samo smo karte malo drugačije promišali – ustvrdio je u nastavku Berket navodeći da se u lokalnoj zajednici radi o vijećničkom sustavu upravljanja jer Gradsko vijeće donosi bitne odluke i upravlja financijama te je naveo primjer kako u Vijeću odlučuju stranački, a kako nezavisni vijećnici.
Berket je naglasio i kako određene trgovine u Gradskom vijeću mogu smijeniti gradonačelnika kojeg su građani izabrali i zbog toga je važna i potpora u tom predstavničkom tijelu.
Okupljenima u Kaštel Starom obratio se i kandidat za župana te saborski zastupnik Mosta, Miro Bulj, koji se osvrnuo na stanje u državnoj politici i ovaj put ustvrdivši kako vladajući nemaju potrebnu većinu, a pozvao je Kaštelane da svoj glas u nedjelju daju Miliji Baldić Lukšić, Nezavisnoj listi Josipa Berketa, njegovoj kandidaturi za župana te kandidatima za županijsku skupštinu na listi Mosta.
Kaštelane je pozdravila i kandidatkinja za gradonačelnicu, Milija Baldić Lukšić te je pozvala sve da izađu na izbore, iskoriste svoje pravo i ne dozvole da drugi preuzmu odlučivanje o onima koji će voditi ovaj grad u naredne četiri godine.
Nakon službenog dijela ovog predizbornog okupljanja nastavljen je glazbeni dio večeri.
Last edited by RayMabus on 19/5/2017, 15:23; edited 1 time in total
2014-04-11
oni en glasaju na lokalnim izborima....Gnječ wrote:vuksadinare wrote:kako ce ti na izborima određivat sudbinu?...ovo su lokalni izbori a ne parlamentarniGnječ wrote:RayMabus wrote:Vjerodostojno za popizdit al i da nije ovo je ono nevaljaš jer te ja zovem a necu da ti platim putne troškove i vrijeme.
A šta oceš ?
herceg bosanski hdz ustaški klerofašistički roling stonsi nemaju šta glasovat ni na parlamentarnim ni na lokalnim izborima druge države. nek se rolaju po svojoj vukojebini. vidi im stranice oni već žive u RH oni se već kurče da su RH regija država u državi druge države.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Predlazem da Pernar sad za osvetu Marcu,stavi sliku Marcovog kabria,gdje ga zgodnoguza Plavusa gura na krizanju...
Guest- Guest
Et meni dalje netreba ...Berket tj ova ženska šta se preziva Lukšić.
Bulj podrška Berketu prakticki uopce nema MOSTa direktno al su u savezu ...sve jasno ko dan ...odem zaokružim nju i usput obavijestim rodbinu i idemo joj dati desetak glasova.
I to je to.
Bulj podrška Berketu prakticki uopce nema MOSTa direktno al su u savezu ...sve jasno ko dan ...odem zaokružim nju i usput obavijestim rodbinu i idemo joj dati desetak glasova.
I to je to.
2014-04-11
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pernar se polijeva vodom:'Oluja nije bila etničko čišćenje,krivi su srpske vođe,Srbima nije pala dlaka sa glave...'
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
Page 1 of 7