ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pernar nije skup

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

pernar nije skup - Page 6 Empty Re: pernar nije skup

Post by RayMabus 19/5/2017, 22:52

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Ron Hubbard je dio te Asthar komande koja je po cijelo svemiru ......to tamo tj njegova djela su u suštini NJIHOVA.
No to je samo prethodnica ....za ovim dolazi i teška konjica.

Poašlju jednoga tj više njih , jedan mora proci ....onda taj prođe i prenese znaje koje se širi.

Nakon toga stiže teška konjica.
Teška konjica = BAZA ASTHAR KOMANDE.

CISTOKRVNA BAZA.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by aben 19/5/2017, 22:53

jesi viši u hijerarhiji od toma cruisea?

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2017, 22:56

aben wrote:ali, afganistan i muslimani su provi pokazatelj da se stvori ipak moru vrotiti na storo.

i, to ne moro biti nasilno. more biti neka katastrofa koja uništi kapitalizam, ili recimo dvisto godin vlasti isila, ili kuge, pa ljudi počnu intezivno moliti i okrtati se starin vridnostima crikve. kužiš, ki zno.

Kvaka je u tome da oni nisu prošli iste procese kroz koje je prošao zapad. Jednim dijelom ih prolaze sad uzdajući se novim dobicima zbog jasno pokazanih slabosti zapada. Kraj toj politici će se početi pokazivati kada učestaju njeni vojni i drugi porazi.
Premda je razumljiv u vremenima žestokih kriza, sam povratak tradiciji nije nikada cjelovito i uspješno riješenje i to se obično vrlo brzo pokaže i takve su epizode obično kratkotrajne.
Što je recept? Razvoj znanosti i s njom povezane tehnologije, (nova tehnološka revolucija temeljena na tehnologiji komercijalne fuzije kao glavnom izvoru energije) što uvijek dovodi i do rasta inteligencije, ali i empatije pa tako i smanjenja nasilja u društvu, ali to ti Pinker može puno bolje objasniti od mene. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 23:01

aben wrote:jesi viši u hijerarhiji od toma cruisea?
U suštini to je nebitno ...bitno ti je da u onim knjigama je znanje asthar komande ...doduše nije baš onako kako bi mi htjeli 100% al ona osnova je tu ....to ti je samo prethodnica ...utabavaju teren za konjicu o kojoj oni nemaju pojma jer ni nemoraju znati ....znamo mi.....drugi .....

Covijek nemora znati zašto nego samo KAKO OPSTATI.

Zašto bi prethodnica morala znati ZAŠTO ?

NE , ONI TO NEMORAJU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by aben 19/5/2017, 23:01

slidingdoorsoperator wrote:
aben wrote:ali, afganistan i muslimani su provi pokazatelj da se stvori ipak moru vrotiti na storo.

i, to ne moro biti nasilno. more biti neka katastrofa koja uništi kapitalizam, ili recimo dvisto godin vlasti isila, ili kuge, pa ljudi počnu intezivno moliti i okrtati se starin vridnostima crikve. kužiš, ki zno.

Kvaka je u tome da oni nisu prošli iste procese kroz koje je prošao zapad. Jednim dijelom ih prolaze sad uzdajući se novim dobicima zbog jasno pokazanih slabosti zapada. Kraj toj politici će se početi pokazivati kada učestaju njeni vojni i drugi porazi.
Premda je razumljiv u vremenima žestokih kriza, sam povratak tradiciji nije nikada cjelovito i uspješno riješenje i to se obično vrlo brzo pokaže i takve su epizode obično kratkotrajne.
Što je recept? Razvoj znanosti i s njom povezane tehnologije što uvijek dovodi i do rasta inteligencije, ali i empatije pa tako i smanjenja nasilja u društvu, ali to ti Pinker može puno bolje objasniti od mene. :)

pa henokova država i ne bi bila ista ona stora, nego nova, i bolja, ali bi definitrivno odgovarala longislandovin zahtjevima. i henok je nauči nešto iz pogrešaka prosšlosti. ne oslanjaj se na historicizam, ne ćeš uspiti.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 23:02

Zašto bi ti morao znati ZAŠTO ?

Ti moraš samo znati KAKO ...opstati.

Zato ja nikog ni nenagovaram na ništa niti cu se potruditi išta.

Znam kako prisliti bilo koga da pleše kako sam ja naumio.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2017, 23:04

aben wrote:pa henokova država i ne bi bila ista ona stora, nego nova, i bolja, ali bi definitrivno odgovarala longislandovin zahtjevima. i henok je nauči nešto iz pogrešaka prosšlosti. ne oslanjaj se na historicizam, ne ćeš uspiti.

To je samo henokov wishfull thinking, nema u realnosti od toga ništa.
Ne znam odakle ti ideja da se oslanjam na historicizam. Samo uočavam određene zakonitosti kojima nas je naučila povijesna znanost.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 23:05

RayMabus wrote:Zašto bi ti morao znati ZAŠTO ?

Ti moraš samo znati KAKO ...opstati.

Zato ja nikog ni nenagovaram na ništa niti cu se potruditi išta.

Znam kako prisliti bilo koga da pleše kako sam ja naumio.
I sad mi još samo treba da ISIL napravi neki napad u Njemačkoj i Austriji i bit ce panika , nece više Arape i muslimane a natalitet krahirao.

I padne emanicpacija a nisi ni skužio da je pala.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by aben 19/5/2017, 23:09

aben wrote:pa henokova država i ne bi bila ista ona stora, nego nova, i bolja, ali bi definitrivno odgovarala longislandovin zahtjevima. i henok je nauči nešto iz pogrešaka prosšlosti. ne oslanjaj se na historicizam, ne ćeš uspiti.

Ne znam odakle ti ideja da se oslanjam na historicizam. Samo uočavam određene zakonitosti kojima nas je naučila povijesna znanost.

povijesna znanost ti nika takovo nešto ne će reći, a ako oće, unda tu knjigu nisi uze s police povijene znanosti, mark my words.

to je henokov mokri san, i ti, un i jo znomo da se to vrlo vjerojatno ne će dogoditi. ali niko od nos ne će se dignuti i reći da se to ne more dogoditi. jer, neko bi ga mogo pogoditi s pomeduron... 

računanje budućnosti iz prošlostri jest hiostoricizam.
The book is a treatise on scientific method in the social sciences.[2] Popper defines historicism as: “an approach to the social sciences which assumes that historical prediction is their principal aim…”.[3] “The belief… that it is the task of the social sciences to lay bare the law of evolution of society in order to foretell its future… might be described as the central Historicist doctrine.”.[4]

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2017, 23:38

aben wrote:

povijesna znanost ti nika takovo nešto ne će reći, a ako oće, unda tu knjigu nisi uze s police povijene znanosti, mark my words.

to je henokov mokri san, i ti, un i jo znomo da se to vrlo vjerojatno ne će dogoditi. ali niko od nos ne će se dignuti i reći da se to ne more dogoditi. jer, neko bi ga mogo pogoditi s pomeduron... 

računanje budućnosti iz prošlostri jest hiostoricizam.
The book is a treatise on scientific method in the social sciences.[2] Popper defines historicism as: “an approach to the social sciences which assumes that historical prediction is their principal aim…”.[3] “The belief… that it is the task of the social sciences to lay bare the law of evolution of society in order to foretell its future… might be described as the central Historicist doctrine.”.[4]

Mislim da se u ovom dijelu oko hostoricizma nismo dobro razumjeli. Ja ne iznosim predviđanja o budućnosti na temelju lekcija povijesne znanosti o prošlosti, samo kao centralnu tezu u tom smislu ponavljam nazovimo to tako glavni zaključak povijesne znanosti ili bolje rečeno filozofije povijesne znanosti u tom smislu koja glasi da se povijest nikada ne ponavlja onako kako se već jednom dogodila bez obzira na težnju ka ponavljanju određenih obrazaca.
Moguće da je to zbog toga što su ljudi generalno ipak skloni učiti barem na vlastitim pogreškama iz prošlosti, ako ne baš na tuđim, ali moguće i da sam ja preoptimističan u tom smislu, no ta se lekcija ipak da naučiti iz svega onoga što nas je povijest naučila.
Što se tiče henokove države, dobro, neću isključiti baš svaku mogućnost da se tako nešto ponovi. Moguće je primjerice da dođe do neke gadne katastrofe, svjetskog termonuklearnog rata u kojem bi preostalo vrlo malo od sadašnjeg života, na što čovječanstvo može utjecati, ili udara neke velike kamenčine iz svemira po Zemlji, na što baš nikako ne možemo utjecati, pa da se odnosi svedu na razinu gdje bi se takve metode morale primjeniti iz razloga golog preživljavanja.
No, i dalje vjerujem kako su takvi scenariji ekstremno malo vjerojatni, makar ipak barem teorijski mogući.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 23:41

slidingdoorsoperator wrote:. Moguće je primjerice da dođe do neke gadne katastrofe, svjetskog termonuklearnog rata u kojem bi preostalo vrlo malo od sadašnjeg života, na što čovječanstvo može utjecati, ili udara neke velike kamenčine iz svemira po Zemlji, na što baš nikako ne možemo utjecati, pa da se odnosi svedu na razinu gdje bi se takve metode morale primjeniti iz razloga golog preživljavanja.
No, i dalje vjerujem kako su takvi scenariji ekstremno malo vjerojatni, makar ipak barem teorijski mogući.
Hmmmm ...možda u nekom drugom alternativnom svemiru ....u ovom stvarnom odgovor je koliko ja znam ipak NE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 23:45

Nema toga , ima navale imigranata , sitni ratovi pa malo veci , pa tako ti sukobi non stop , klimatske promjene , prirodne katastrofe ....ono pizdarija mali miljon al koliko ja znam do kraja ovog stoljeca te nuklearne bombe i udar asteroida nemaš.

Nisam vidio da je iti jedan vremenski putnik il netko tko je bio u kontaktu s istima spominjao takvi scenarij a na ono šta znam neizgleda mi baš i da imaš takvi scenarij nego prije ovaj koji sam opisao.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2017, 23:48

RayMabus wrote:Nisam vidio da je iti jedan vremenski putnik il netko tko je bio u kontaktu s istima spominjao takvi scenarij

Laknulo mi. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 23:49

RayMabus wrote:Nisam vidio da je iti jedan vremenski putnik il netko tko je bio u kontaktu s istima spominjao takvi scenarij

Laknulo mi. :)
Pa sad nije ni ono šta pricaju o 21 stoljecu baš neki krasan scenarij prije apokalipsa svuda ....ovo ti je sad samo pocetak i malo je usporeno ...vidit ceš kad pukne.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 23:51

http://www.index.hr/vijesti/clanak/upozorenje-europi-bombe-u-laptopima-samo-su-pitanje-vremena/971307.aspx

Et nova opasnost ....malo su stvari usporene al ide to ....kad pukne sistem vidit ceš belaja svuda.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/5/2017, 00:04

Nezamaram se ja buducim globalnim događajima jer ih znam nego kada ce to više jer bi malo akcije.

Malo je zamorno čekat da se nešto desi a znaš da ce se desit samo neznaš kada.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/5/2017, 00:22

Al šta je tu je , jest da je meni to sve sporo al gura to polako :

Na Sredozemnom moru za dva dana spaseno 4.400 migranata
Beta | 20. 05. 2017 - 00:15h

Oko 4.400 migranata spaseno je za dva dana na Sredozemnom moru u nekoliko koordinisanih operacija libijske i italijanske obalske straže, saopšteno je danas u Rimu.

http://www.blic.rs/vesti/svet/na-sredozemnom-moru-za-dva-dana-spaseno-4400-migranata/5ry6wkx

Ovo je jedna od stvari koja se sada dešava ....poslije ce sve puknit pa ce biti raspašoj po Evropi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/5/2017, 00:32

Nisam baš siguran da ljudi kuže puno toga ...ja sam o navali imigranata u Italiju i Balkan govorio prije sedam osam godina kad toga prakticki nije nešto ni bilo na vidiku bar ne ovako.

Meni netrebaju analize , imam podatke iz buducnosti.

Šta mislite da je iduci korak ?

Pa Njemačka bolje cuva granice i svi ovi i dalje upadaju al u suštini stvaraju nered u Italiji i tamo gdje upadaju i dokle mogu fizicki stic.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kic 20/5/2017, 00:34

meki trbuh hehe
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/5/2017, 00:35

Njemačka vam je sad malo uspavana i poput malog djeteta , ono nekuži kurza a i nezanima je ...al ok i to znam ....to vam je to ....oni ce se malo zatvorit al i dalje ovi upadaju u Italiju i gdje stignu i tamo nastaje gužva.

Koliko to traje ?

Pa traje ....i puknit ce ....na najgori moguci nacin.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/5/2017, 00:37

I šta cemo kad pukne ?

E to bolje da neznate jer to ujedno ukljucuje i raspad EU tj nece biti ovako i neprijateljsko gledanje među samim državama Evrope .....e to je to ....nije to puklo samo prema imigrantima nego je i raspad ovakve EU I razlazi i gledanje preko nišana.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics