Znastvenici dokazali: 90% Dalmatinca su na mentalnoj razini Stefanije iz Velikog Brata
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Znastvenici dokazali: 90% Dalmatinca su na mentalnoj razini Stefanije iz Velikog Brata
mativka wrote: Ili ovaj:
Neponovljivi klasik...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Znastvenici dokazali: 90% Dalmatinca su na mentalnoj razini Stefanije iz Velikog Brata
Linea je klasik,ali Stripi je bolji,barem meni.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ma to je jedna opća predrasuda.mativka wrote: Ne znam čemu, jer dalmatinke su jako lijepe žene i ne znam odakle izviru svi ti kompleksi...
Ono,Splićanke ,ili Dalmatinke su najljepše žene u bivšoj Jugi.
Malo sutra.
Svugdje ćeš naći lijepih žena,pa tako i u Dalmaciji,ali tvrditi sada da su Dalmatinke ekstra ljepše od Ličanki,Slavonki, Bosanki,ili Hercegovki,to je već jedno (samo)zavaravanje i pretjerivanje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Stripi i Gustav bili su mi najdraži crtaći na našim kanalima.
2014-04-22
A sada ni Dalmatince ne možeš staviti sve pod jednu kapu.
Ima tu razlika ohoho.
Kao prvo imaš ih katolika i pravoslavaca,a ima i nešto malo Latina.
Onda imaš ove iz gradova i ove iz manjih mjesta,a još je veća podjela na ove sa obale,na Vlaje i na Bodule. I oni se međusobno razlikuju ko nebo i zemlja.
Dubrovčani,meni uopće i ne bacaju na Dalmatince,već na neke izdvojene entitete,dočim mi oni iz Metkovića i doline Neretve bacaju na Hercegovce,pa i na Bosance.
Imoćani su opet neka treća vrsta. To su uglavnom marljivi i radišni ljudi,za razliku od Splićana koji ne podnose snig i zimu i težak rad i ki volidu sidit pod smokvon,pit vino i toćat noge u moru.
Uglavnom ,da skratim....O Dalmatincima je jako teško napraviti nekakvu stručnu dijagnozu,jer nije svaki dalmatinac Boris Dvornik,ili Mišo Kovač.
Ima tu razlika ohoho.
Kao prvo imaš ih katolika i pravoslavaca,a ima i nešto malo Latina.
Onda imaš ove iz gradova i ove iz manjih mjesta,a još je veća podjela na ove sa obale,na Vlaje i na Bodule. I oni se međusobno razlikuju ko nebo i zemlja.
Dubrovčani,meni uopće i ne bacaju na Dalmatince,već na neke izdvojene entitete,dočim mi oni iz Metkovića i doline Neretve bacaju na Hercegovce,pa i na Bosance.
Imoćani su opet neka treća vrsta. To su uglavnom marljivi i radišni ljudi,za razliku od Splićana koji ne podnose snig i zimu i težak rad i ki volidu sidit pod smokvon,pit vino i toćat noge u moru.
Uglavnom ,da skratim....O Dalmatincima je jako teško napraviti nekakvu stručnu dijagnozu,jer nije svaki dalmatinac Boris Dvornik,ili Mišo Kovač.
2014-04-22
Ti si samo naceo malo tu slojevitost,jastrebe,ali dovoljno za rubriku zanimljivosti.
A,o ljudima koji generaliziraju da bi vrijeđali, ne treba ni trositi rijeci ;)
A,o ljudima koji generaliziraju da bi vrijeđali, ne treba ni trositi rijeci ;)
2014-04-12
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Distopijska igra kineske vlade: Građani ‘na uzici’ Velikog brata i velikih podataka
» g7 dokazali da razina mora opasno raste...
» Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri
» Lukašenko: Avioni Su-25 su se dokazali u Ukrajini, spremni smo ih proizvoditi
» Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
» g7 dokazali da razina mora opasno raste...
» Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri
» Lukašenko: Avioni Su-25 su se dokazali u Ukrajini, spremni smo ih proizvoditi
» Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
Page 4 of 4