Znastvenici dokazali: 90% Dalmatinca su na mentalnoj razini Stefanije iz Velikog Brata
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Znastvenici dokazali: 90% Dalmatinca su na mentalnoj razini Stefanije iz Velikog Brata
Tom i Jerry mila majka spram novih crtića koji se serviraju djeci. Djeca itekako gledaju crtiće, samo ne lijepe. Željela sam reći da je pravobraniteljica zakazala s glupim izjavama oko BB, a u jutarnjem terminu gdje djeca gledaju raznorazne nakaze, crtane...šuti. Valjda se razlikuju odgojno-obrazovni programi. Filmovi, prepuni nasilja, sexa, golotinje, reklama. Što šute? Uvesti totalnu cenzuru tada.kic wrote:čemu? Tom i Jerry je jedno lukavo nadmetanje, prava igra, uživaš u zamkama i nadmudrivanju, a i postojao je neki etos suživota u srži svega, današnja djeca puno manje gledaju crtiće nažalost..
Guest- Guest
Re: Znastvenici dokazali: 90% Dalmatinca su na mentalnoj razini Stefanije iz Velikog Brata
neoliberalni_placenik wrote:meni je kada sam bio klinjo , conan barbarian bio najdraži crtić
Meni onaj Sport Billy
Guest- Guest
ja mislim da pravobraniteljica ima hrpu važnijeg posla od komentiranja aktualnih događaja..mativka wrote:Tom i Jerry mila majka spram novih crtića koji se serviraju djeci. Djeca itekako gledaju crtiće, samo ne lijepe. Željela sam reći da je pravobraniteljica zakazala s glupim izjavama oko BB, a u jutarnjem terminu gdje djeca gledaju raznorazne nakaze, crtane...šuti. Valjda se razlikuju odgojno-obrazovni programi. Filmovi, prepuni nasilja, sexa, golotinje, reklama. Što šute? Uvesti totalnu cenzuru tada.kic wrote:čemu? Tom i Jerry je jedno lukavo nadmetanje, prava igra, uživaš u zamkama i nadmudrivanju, a i postojao je neki etos suživota u srži svega, današnja djeca puno manje gledaju crtiće nažalost..
cenzura? ja bih samo vratio neke stare sadržaje..
kic wrote:
cenzura? ja bih samo vratio neke stare sadržaje..
S obzirom na ljude, odnose, ja bih atomsku....
Guest- Guest
atomsku cenzuru? a kriteriji su? :D
kic wrote:atomsku cenzuru? a kriteriji su? :D
hahahahahah, kako volim pozitivne ljude!!!!
Guest- Guest
Ma, ti si krasna osoba. Drago mi je da sam na forumu koji si pokrenuo....Toliko od mene...
Guest- Guest
Al evo, da ne ispadne da sam temu uzdrmala, dalmoši su mi uvijek bili OK, dok nisam upoznala i ženski rod
Toliko sujete, trača, glasnosti i kada ne treba. Toliki strah da će netko biti bolji od njih. Ne znam čemu, jer dalmatinke su jako lijepe žene i ne znam odakle izviru svi ti kompleksi...
Toliko sujete, trača, glasnosti i kada ne treba. Toliki strah da će netko biti bolji od njih. Ne znam čemu, jer dalmatinke su jako lijepe žene i ne znam odakle izviru svi ti kompleksi...
Guest- Guest
na većini, ako ne na svim današnjim televizijama se može blokirati određeni kanal, ili namjestiti vrijeme od kad do kad su zaključani
samo sa daljinskim treba otići u postavke, i pročitati uputstva, kako, što, gdje
inače, nisu crtići jedini oblik zabave
samo sa daljinskim treba otići u postavke, i pročitati uputstva, kako, što, gdje
inače, nisu crtići jedini oblik zabave
Guest- Guest
Iako, Japanci su uvijek imali najbolje crtiće...
dok amerikanci najbolje igre
dok amerikanci najbolje igre
Guest- Guest
OK, Heintai, nećemo uzeti u obzir
Guest- Guest
O pa onda ni ti nisi u cvijetu mladosti kada se sjećaš Sport Billyamativka wrote:neoliberalni_placenik wrote:meni je kada sam bio klinjo , conan barbarian bio najdraži crtić
Meni onaj Sport Billy
Onda se vjerojatno sjećaš i ovog.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Starhemberg wrote:kic wrote:eto ti sad kultura pojest, popit, poprčit.neoliberalni_placenik wrote:ovu stefani izjebati netreba
Guest- Guest
i ovaj je iz tih vremena,takođe jedan od dražih
2015-07-23
Da li je tko od vas na talijanskim kanalima sredinom 80-tih gledao odlične japanske crtiće poput Mazinge,Lupena,Luomo Tigre, Daltaniusa ili Jeeg robota?
To su bili crtići.
Samo to smo mogli gledati samo mi Kvarneraši,Riječani i Istrijani.
To su bili crtići.
Samo to smo mogli gledati samo mi Kvarneraši,Riječani i Istrijani.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam gledao samo njemačke kanale i ORF
2015-07-23
Ma Švabe baš i nisu imale neku tradiciju prikazivanja crtanih filmova,poput Talijana.Antif_No1 wrote:Ja sam gledao samo njemačke kanale i ORF
Talijani su bili zakon.
Uz te kanale naučio sam talijanski.
Osim talijanskih privatnih kanala,mogli smo gledati i TV Koper-Capodistria. Državni kanal za talijansku nac.manjinu u Istri.
Isto su imali odličan program. Sport (najviše talinaski nogomet,NBA liga i američki keč).
Imali su i odlične američke i engleske ratne serije (Combat i L'uomini della RAF)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
mativka wrote: Ili ovaj:
Neponovljivi klasik...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Distopijska igra kineske vlade: Građani ‘na uzici’ Velikog brata i velikih podataka
» g7 dokazali da razina mora opasno raste...
» Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri
» Lukašenko: Avioni Su-25 su se dokazali u Ukrajini, spremni smo ih proizvoditi
» Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
» g7 dokazali da razina mora opasno raste...
» Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri
» Lukašenko: Avioni Su-25 su se dokazali u Ukrajini, spremni smo ih proizvoditi
» Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
Page 3 of 4