Znastvenici dokazali: 90% Dalmatinca su na mentalnoj razini Stefanije iz Velikog Brata
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Znastvenici dokazali: 90% Dalmatinca su na mentalnoj razini Stefanije iz Velikog Brata
Ispala koliko vidim.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Znastvenici dokazali: 90% Dalmatinca su na mentalnoj razini Stefanije iz Velikog Brata
meni je žao što nisu neku normalnu stavili, donekle. ovako jedina naša a najveći debil..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Moj je pokojni djed imao jednu zgodnu uzrečicu "Šta je ludo,to je naše!"kaja_333 wrote:meni je žao što nisu neku normalnu stavili, donekle. ovako jedina naša a najveći debil..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dobro, ovaj idiot je bez premca ipak. ne što se ona poseksala nego što je neodgojena, ponaša se kao vozač kamiona.albatros wrote:Moj je pokojni djed imao jednu zgodnu uzrečicu "Šta je ludo,to je naše!"kaja_333 wrote:meni je žao što nisu neku normalnu stavili, donekle. ovako jedina naša a najveći debil..
2015-08-15
Dalmatinac, sasvim logično...
Kermit-
2014-04-17
istina, čast izuzecima ali ja ne znam što je s tim ljudima i s kakve su oni planeteasilovski wrote:Dalmatinac, sasvim logično...
2015-08-15
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ajd, i ova tema završila na VIP-u, a mene prozvali zbog rečenice na temi za koju sam mislila da će biti opuštena...
Samo kažem da sve treba biti obrnuta psihologija. Dakle, to su primjeri kako se ne trebamo ponašati. Ono što je licemjerno, pravobraniteljica se digla i svi. Jesu li oni pogledali crtiće za djecu? Prepuno nasilja, nakaza...
Jedino Rusi s Mašom i mjedvjedom su ostali dosljedni....
Samo kažem da sve treba biti obrnuta psihologija. Dakle, to su primjeri kako se ne trebamo ponašati. Ono što je licemjerno, pravobraniteljica se digla i svi. Jesu li oni pogledali crtiće za djecu? Prepuno nasilja, nakaza...
Jedino Rusi s Mašom i mjedvjedom su ostali dosljedni....
Guest- Guest
šta su sad crtići problem? :D
Jasno. Zato su i zabranili -tom i jery- jer su se non stop
udarali i sl.
Sad su jedino ostali -icy i skryci-:)
i one japanske -mange-
udarali i sl.
Sad su jedino ostali -icy i skryci-:)
i one japanske -mange-
2014-04-20
2014-04-20
kic wrote:šta su sad crtići problem? :D
Navela sam to kao primjer licemjerja koje vlada na svakom koraku...Ali zbilja, jel itko gledao čemu su djeca izložena?!
Guest- Guest
vielen dank, fur die BlumenYehudi wrote:Jasno. Zato su i zabranili -tom i jery- jer su se non stop
udarali i sl.
još dan danas mi odzvanja taj piano intro :D
čemu? Tom i Jerry je jedno lukavo nadmetanje, prava igra, uživaš u zamkama i nadmudrivanju, a i postojao je neki etos suživota u srži svega, današnja djeca puno manje gledaju crtiće nažalost..mativka wrote:kic wrote:šta su sad crtići problem? :D
Navela sam to kao primjer licemjerja koje vlada na svakom koraku...Ali zbilja, jel itko gledao čemu su djeca izložena?!
meni je kada sam bio klinjo , conan barbarian bio najdraži crtić
Guest- Guest
2014-04-20
Tom i Jerry mila majka spram novih crtića koji se serviraju djeci. Djeca itekako gledaju crtiće, samo ne lijepe. Željela sam reći da je pravobraniteljica zakazala s glupim izjavama oko BB, a u jutarnjem terminu gdje djeca gledaju raznorazne nakaze, crtane...šuti. Valjda se razlikuju odgojno-obrazovni programi. Filmovi, prepuni nasilja, sexa, golotinje, reklama. Što šute? Uvesti totalnu cenzuru tada.kic wrote:čemu? Tom i Jerry je jedno lukavo nadmetanje, prava igra, uživaš u zamkama i nadmudrivanju, a i postojao je neki etos suživota u srži svega, današnja djeca puno manje gledaju crtiće nažalost..
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Distopijska igra kineske vlade: Građani ‘na uzici’ Velikog brata i velikih podataka
» g7 dokazali da razina mora opasno raste...
» Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri
» Lukašenko: Avioni Su-25 su se dokazali u Ukrajini, spremni smo ih proizvoditi
» Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
» g7 dokazali da razina mora opasno raste...
» Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri
» Lukašenko: Avioni Su-25 su se dokazali u Ukrajini, spremni smo ih proizvoditi
» Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
Page 2 of 4