Mješoviti brakovi – za i protiv
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Mješoviti brakovi – za i protiv
Pazi da ta Filipinka nije ranije bila Filipinac.RayMabus wrote:Kenijke me nezanimaju ....ukrajinke , filipinke .....
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Orgazam je orgazam....bio u braku oli ne...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Bože sačuvaj. A i da jesi, ništa ne menja na stvari. Zbog veličine ega.maggie13 wrote:Daaa..a, što drugo?dzango wrote:Nije to ego. Nešto drugo.maggie13 wrote:Stvar je u tome što vi mislite da je u startu po vašem, a nije..ta vam samoobmana upravo proporcionalno veličini ega nastavlja određivati mišljenje..:Ddzango wrote:Naravno..samo smo i mi u dobitku, a još bude po našu..B-)
Ali prvo mora da bude po nešem da bi onda bilo po vašem. Ako međutim vaš dobitak bude veliki, onda često i posle bude po našem.
Kolerik me zeza da sam predvodnica feninistkinja..jel'tako da nisam?!
Električni?v_vlado wrote:Orgazam je orgazam....bio u braku oli ne...
2014-04-19
Predvodnica uobraženosti.
Pricaš o nekkavoj pobjedi nad muškim a sve gledate nekog princa na bijelom konju ( napomena : iole materijalno situiran muškarac , da je koliko toliko fizicki šema može proc i da nije neki debil nasilni ).
A taj ti picko glupa i umišljena samo zatvori vrata i rat je završio-.
Pricaš o nekkavoj pobjedi nad muškim a sve gledate nekog princa na bijelom konju ( napomena : iole materijalno situiran muškarac , da je koliko toliko fizicki šema može proc i da nije neki debil nasilni ).
A taj ti picko glupa i umišljena samo zatvori vrata i rat je završio-.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ha ha, to mi prozujalo prije minutdzango wrote:Pazi da ta Filipinka nije ranije bila Filipinac.RayMabus wrote:Kenijke me nezanimaju ....ukrajinke , filipinke .....
2014-04-12
Longiju je ok dok slusa i zna svoje mjesto u hranidbenom lancu :)dzango wrote:Pazi da ta Filipinka nije ranije bila Filipinac.RayMabus wrote:Kenijke me nezanimaju ....ukrajinke , filipinke .....
Guest- Guest
Samo sam mali, mali egocentrik..ne odaji mi mane javno..dzango wrote:Bože sačuvaj. A i da jesi, ništa ne menja na stvari. Zbog veličine ega.maggie13 wrote:Daaa..a, što drugo?dzango wrote:Nije to ego. Nešto drugo.maggie13 wrote:Stvar je u tome što vi mislite da je u startu po vašem, a nije..ta vam samoobmana upravo proporcionalno veličini ega nastavlja određivati mišljenje..:Ddzango wrote:Naravno..samo smo i mi u dobitku, a još bude po našu..B-)
Ali prvo mora da bude po nešem da bi onda bilo po vašem. Ako međutim vaš dobitak bude veliki, onda često i posle bude po našem.
Osim ako nisi mislio na svoj
2014-04-12
Jok bre. Ne bi ja. Mislio sam na moj "ego". Zbog njega sve prolazi.maggie13 wrote:Samo sam mali, mali egocentrik..ne odaji mi mane javno..dzango wrote:Bože sačuvaj. A i da jesi, ništa ne menja na stvari. Zbog veličine ega.maggie13 wrote:Daaa..a, što drugo?dzango wrote:Nije to ego. Nešto drugo.maggie13 wrote:Stvar je u tome što vi mislite da je u startu po vašem, a nije..ta vam samoobmana upravo proporcionalno veličini ega nastavlja određivati mišljenje..:Ddzango wrote:Naravno..samo smo i mi u dobitku, a još bude po našu..B-)
2014-04-19
Da, 'sve', kad sam ja fina i dobro odgojena..dzango wrote:Jok bre. Ne bi ja. Mislio sam na moj "ego". Zbog njega sve prolazi.maggie13 wrote:Samo sam mali, mali egocentrik..ne odaji mi mane javno..dzango wrote:Bože sačuvaj. A i da jesi, ništa ne menja na stvari. Zbog veličine ega.maggie13 wrote:Daaa..a, što drugo?dzango wrote:Nije to ego. Nešto drugo.maggie13 wrote:Stvar je u tome što vi mislite da je u startu po vašem, a nije..ta vam samoobmana upravo proporcionalno veličini ega nastavlja određivati mišljenje..:Ddzango wrote:Naravno..samo smo i mi u dobitku, a još bude po našu..B-)
2014-04-12
I da nisi fina, isto ti se vata.maggie13 wrote:Da, 'sve', kad sam ja fina i dobro odgojena..dzango wrote:Jok bre. Ne bi ja. Mislio sam na moj "ego". Zbog njega sve prolazi.maggie13 wrote:Samo sam mali, mali egocentrik..ne odaji mi mane javno..dzango wrote:Bože sačuvaj. A i da jesi, ništa ne menja na stvari. Zbog veličine ega.maggie13 wrote:Daaa..a, što drugo?dzango wrote:Nije to ego. Nešto drugo.maggie13 wrote:Stvar je u tome što vi mislite da je u startu po vašem, a nije..ta vam samoobmana upravo proporcionalno veličini ega nastavlja određivati mišljenje..:Ddzango wrote:Naravno..samo smo i mi u dobitku, a još bude po našu..B-)
2014-04-19
Da,da..pitanje je bi li bio tako 'tolerantan'..dzango wrote:I da nisi fina, isto ti se vata.maggie13 wrote:Da, 'sve', kad sam ja fina i dobro odgojena..dzango wrote:Jok bre. Ne bi ja. Mislio sam na moj "ego". Zbog njega sve prolazi.maggie13 wrote:Samo sam mali, mali egocentrik..ne odaji mi mane javno..dzango wrote:Bože sačuvaj. A i da jesi, ništa ne menja na stvari. Zbog veličine ega.maggie13 wrote:Daaa..a, što drugo?dzango wrote:Nije to ego. Nešto drugo.maggie13 wrote:Stvar je u tome što vi mislite da je u startu po vašem, a nije..ta vam samoobmana upravo proporcionalno veličini ega nastavlja određivati mišljenje..:Ddzango wrote:Naravno..samo smo i mi u dobitku, a još bude po našu..B-)
2014-04-12
Koliko su glupe i uobražene ove picke pa to je cudo.
Jedna od bitni stavki da bi igra postojala ( veza muškarca i žene to je ) je : polje igre.
Nitko nikad nije pobijedio nekoga TKO NEPOSTOJI.
Jedna od bitni stavki da bi igra postojala ( veza muškarca i žene to je ) je : polje igre.
Nitko nikad nije pobijedio nekoga TKO NEPOSTOJI.
2014-04-11
Za....nema nista ljepse od jebavanja židovki u guzu
lokacija007- Posts : 13
2014-04-18
Ratno umijeće je sposobnost i umijeće korištenja vojske u ratu.
Dijelovi ratne vještine su:
Strategija označava vještinu sveukupnog korištenja vojske (priprema, vođenje u ratu, planiranje) u ratu, a taktika vještinu raspoređivanja i općenito upotrebe određenih dijelova vojske za pojedinačne bojeve. Taktika je zapravo manji dio strategije. Operativno umijeće, najmlađa grana ratne vještine, bavi se pripremom i planiranjem ratnih operacija.
Ratno umijeće iskazuje praktičnu ljudsku djelatnost kroz spoj teorijskog i praktičnog ratnog dijela. Ono je uopćeno gotovo do neprepoznatljivosti te samim tim čini osnovu za pripremu i vođenje vojnih operacija u ratu, a danas i u mirovnim operacijama kao što je nametanje mira, te je samim tim i obvezatan element izobrazbe vojske za vođenje vojnih operacija u raznim okružjima.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ratno_umije%C4%87e
Dijelovi ratne vještine su:
- strategija,
- taktika, i
- operativno umijeće (operatika).
Strategija označava vještinu sveukupnog korištenja vojske (priprema, vođenje u ratu, planiranje) u ratu, a taktika vještinu raspoređivanja i općenito upotrebe određenih dijelova vojske za pojedinačne bojeve. Taktika je zapravo manji dio strategije. Operativno umijeće, najmlađa grana ratne vještine, bavi se pripremom i planiranjem ratnih operacija.
Ratno umijeće iskazuje praktičnu ljudsku djelatnost kroz spoj teorijskog i praktičnog ratnog dijela. Ono je uopćeno gotovo do neprepoznatljivosti te samim tim čini osnovu za pripremu i vođenje vojnih operacija u ratu, a danas i u mirovnim operacijama kao što je nametanje mira, te je samim tim i obvezatan element izobrazbe vojske za vođenje vojnih operacija u raznim okružjima.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ratno_umije%C4%87e
2014-04-11
Pa morao bi da te kaznim.maggie13 wrote:Da,da..pitanje je bi li bio tako 'tolerantan'..dzango wrote:I da nisi fina, isto ti se vata.maggie13 wrote:Da, 'sve', kad sam ja fina i dobro odgojena..dzango wrote:Jok bre. Ne bi ja. Mislio sam na moj "ego". Zbog njega sve prolazi.maggie13 wrote:Samo sam mali, mali egocentrik..ne odaji mi mane javno..dzango wrote:Bože sačuvaj. A i da jesi, ništa ne menja na stvari. Zbog veličine ega.maggie13 wrote:Daaa..a, što drugo?dzango wrote:Nije to ego. Nešto drugo.maggie13 wrote:Stvar je u tome što vi mislite da je u startu po vašem, a nije..ta vam samoobmana upravo proporcionalno veličini ega nastavlja određivati mišljenje..:Ddzango wrote:Naravno..samo smo i mi u dobitku, a još bude po našu..B-)
Jeste baš ste našli koga cete vi pobijedit .....polje igre .....nema polja igre nema rata.
Možeš se samo tješit posli .....odhebao te.
Možeš se samo tješit posli .....odhebao te.
2014-04-11
Pravi ratnik otvara samo ona polje igre koja njemu odgovara.
Zamisli neka umišljena kenja ce mene pobijedit ?
Ha ha ha ha
DI TI JE POLJE IGRE ?
NEMA GA.
Zamisli neka umišljena kenja ce mene pobijedit ?
Ha ha ha ha
DI TI JE POLJE IGRE ?
NEMA GA.
2014-04-11
Zamišljam kako se, dignutog nosa, naduren, okrećeš od tipkovnice i demonstrativno odbijaš odgovoriti na moj post..dzango wrote:Bože sačuvaj. A i da jesi, ništa ne menja na stvari. Zbog veličine ega.Pa morao bi da te kaznim.Da,da..pitanje je bi li bio tako 'tolerantan'..I da nisi fina, isto ti se vata.Da, 'sve', kad sam ja fina i dobro odgojena..Jok bre. Ne bi ja. Mislio sam na moj "ego". Zbog njega sve prolazi.Samo sam mali, mali egocentrik..ne odaji mi mane javno..
2014-04-12
Da nije smiješno bilo bi tragikomicno.
One vladaju ha ha ha
A lika nema.
NEMA POLJA IGRE.
NEMA RATA , NEMA IGRE , NEMA POBIJEDE NITI PORAZA.
One vladaju ha ha ha
A lika nema.
NEMA POLJA IGRE.
NEMA RATA , NEMA IGRE , NEMA POBIJEDE NITI PORAZA.
2014-04-11
Ma jok bre. Drugačije. Ko se ljuti, uleti mu kruti.maggie13 wrote:Zamišljam kako se, dignutog nosa, naduren, okrećeš od tipkovnice i demonstrativno odbijaš odgovoriti na moj post..dzango wrote:Bože sačuvaj. A i da jesi, ništa ne menja na stvari. Zbog veličine ega.Pa morao bi da te kaznim.Da,da..pitanje je bi li bio tako 'tolerantan'..I da nisi fina, isto ti se vata.Da, 'sve', kad sam ja fina i dobro odgojena..Jok bre. Ne bi ja. Mislio sam na moj "ego". Zbog njega sve prolazi.Samo sam mali, mali egocentrik..ne odaji mi mane javno..
2014-04-19
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» BRAKOVI ZA 10.000 EURA
» Moderna, uključiva i brižna nacija: U Irskoj stupili na snagu istospolni brakovi
» novi ustav kube: Privatno vlasništvo, strana ulaganja i peder brakovi
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Moderna, uključiva i brižna nacija: U Irskoj stupili na snagu istospolni brakovi
» novi ustav kube: Privatno vlasništvo, strana ulaganja i peder brakovi
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
Page 5 of 10