Mješoviti brakovi – za i protiv
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Mješoviti brakovi – za i protiv
Imam ja pametnijeg polsa nego da sa glupacama imam posla.
Stanovi , odgoj djece , materijalno plivanje u ovom svijetu .....uopce me nezanima takva neka koja misli da ja nju moram vatat.
JEBI SE CERCE.
NAĐI TI LIJEPO NEKOGA TKO CE NA TVOJE MUŠICE I ŠTA SI TI UMISLILA GUBIT VRIME , ENERGIJU I RESURSE.
JA JAKO DOBRO ZNAM TKO NECE.
Stanovi , odgoj djece , materijalno plivanje u ovom svijetu .....uopce me nezanima takva neka koja misli da ja nju moram vatat.
JEBI SE CERCE.
NAĐI TI LIJEPO NEKOGA TKO CE NA TVOJE MUŠICE I ŠTA SI TI UMISLILA GUBIT VRIME , ENERGIJU I RESURSE.
JA JAKO DOBRO ZNAM TKO NECE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
BOlje bit sam nego sa nekim tko ti nepaše a ženska koja odma na pocetku pocme potcijenjivat muškog , glumatat nekog , glumit d je iznad njega , da on nju mora vatat i tak ote šeme .....pa nepada mi napamet sa takvom imat djecu i odgajati ih.
Pa nisma debil jbte.
Daj ovu iz Afrike.
Pa nisma debil jbte.
Daj ovu iz Afrike.
2014-04-11
to je to..sto ce se patit covjek..:Dzanstr wrote:Očito je da žene nisu za tebe. Iz aviona se vidi da ti treba jedan nježan, pametan i nadasve muževan muškarac.RayMabus wrote:MUškarci nisu glupi. Koliko puta ste srele muškarca koji je slobodan , sve ok , lik ono prilika , može proc ako ništa drugo i onda lik nema vrimena , ima posla ....uglavnom nema polja igre.
Pa procita vas je.
Samo je lik đentlemen pa vam to nece da kaže.
To bi mogla biti definicija čistog braka za vas "čistače". Nema mješanja sa "glupim i neposlušnim ženama", samo muškarci i to po mogućnosti iz prikladnog kulturnog podneblja.
2014-04-12
Gledanje s visoka , gluma , razno razne igrice di ona sebi diže cijenu na pocetku ....zatvori ti lijepo polje igre , nasmiješi se i nestani.
IMa žena.
IMa žena.
2014-04-11
To ti upravo radišRayMabus wrote:Gledanje s visoka , gluma , razno razne igrice di ona sebi diže cijenu na pocetku ....zatvori ti lijepo polje igre , nasmiješi se i nestani.
IMa žena.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Važna je srećamaggie13 wrote:to je to..sto ce se patit covjek..:Dzanstr wrote:Očito je da žene nisu za tebe. Iz aviona se vidi da ti treba jedan nježan, pametan i nadasve muževan muškarac.RayMabus wrote:MUškarci nisu glupi. Koliko puta ste srele muškarca koji je slobodan , sve ok , lik ono prilika , može proc ako ništa drugo i onda lik nema vrimena , ima posla ....uglavnom nema polja igre.
Pa procita vas je.
To bi mogla biti definicija čistog braka za vas "čistače". Nema mješanja sa "glupim i neposlušnim ženama", samo muškarci i to po mogućnosti iz prikladnog kulturnog podneblja.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
2014-04-30
Pa baš i ne ....rugam vam se ....samo ste vi toliko umišljene da to niti ne kužite.maggie13 wrote:to je to..sto ce se patit covjek..:Dzanstr wrote:Očito je da žene nisu za tebe. Iz aviona se vidi da ti treba jedan nježan, pametan i nadasve muževan muškarac.RayMabus wrote:MUškarci nisu glupi. Koliko puta ste srele muškarca koji je slobodan , sve ok , lik ono prilika , može proc ako ništa drugo i onda lik nema vrimena , ima posla ....uglavnom nema polja igre.
Pa procita vas je.
2014-04-11
Ne radim.zanstr wrote:To ti upravo radišRayMabus wrote:Gledanje s visoka , gluma , razno razne igrice di ona sebi diže cijenu na pocetku ....zatvori ti lijepo polje igre , nasmiješi se i nestani.
IMa žena.
Ja ne otvaram polja igre.
2014-04-11
Žene su uvek u pravu:RayMabus wrote:Gledanje s visoka , gluma , razno razne igrice di ona sebi diže cijenu na pocetku ....zatvori ti lijepo polje igre , nasmiješi se i nestani.
IMa žena.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Štaviše radim baš suprotno ...namjerno spuštam sebi cijenu na pocetku tak oda me se ove sponzoruše i kalkulantice prođu.
Odbijem ih sa pricom o sebi.
Odbijem ih sa pricom o sebi.
2014-04-11
Baš suprotnu taktiku radim ....spuštam sebi cijenu .....odbijam sponzoruše i kalulantice.
Tako ušteđujem resurse , energiju i vrijeme koje bi gubio na takve.
Tako ušteđujem resurse , energiju i vrijeme koje bi gubio na takve.
2014-04-11
UJedno ih testiram ....vidi ono šta vidi plus ja sebe još ogadim ...onda ona kalulira ......a ja cekam reakciju ..... težak test al je takav ....
...tko ga prođe dobije stan.
...tko ga prođe dobije stan.
2014-04-11
Ako prođe taj test ...to je dobra žena ....pravi dite.
2014-04-11
Ovaj bradonja iza gleda i misli si kak je zvisio jer nije otvorio polje igredzango wrote:Žene su uvek u pravu:RayMabus wrote:Gledanje s visoka , gluma , razno razne igrice di ona sebi diže cijenu na pocetku ....zatvori ti lijepo polje igre , nasmiješi se i nestani.
IMa žena.
2014-04-30
Možda je sa onim debelim levo u plavoj jakni.zanstr wrote:Ovaj bradonja iza gleda i misli si kak je zvisio jer nije otvorio polje igredzango wrote:Žene su uvek u pravu:RayMabus wrote:Gledanje s visoka , gluma , razno razne igrice di ona sebi diže cijenu na pocetku ....zatvori ti lijepo polje igre , nasmiješi se i nestani.
IMa žena.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nikako da shvati da gleda na krivu stranu.zanstr wrote:Važna je srećamaggie13 wrote:to je to..sto ce se patit covjek..:Dzanstr wrote:Očito je da žene nisu za tebe. Iz aviona se vidi da ti treba jedan nježan, pametan i nadasve muževan muškarac.RayMabus wrote:MUškarci nisu glupi. Koliko puta ste srele muškarca koji je slobodan , sve ok , lik ono prilika , može proc ako ništa drugo i onda lik nema vrimena , ima posla ....uglavnom nema polja igre.
Pa procita vas je.
Trinity-
2014-04-17
Žene su preglupe da bi se sa menom natezale oko mind games.
Ja se uvik tako lipo ogadim na pocetku tako da se njoj stisne šupak oce li m idat ili ne tj jel uopce sa ovim ludonjom pametno imat posla.
Ja se uvik tako lipo ogadim na pocetku tako da se njoj stisne šupak oce li m idat ili ne tj jel uopce sa ovim ludonjom pametno imat posla.
2014-04-11
Ako to prođe onda ok .....ženska ima muda i nije kalkulantica.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ako to prođe onda ok .....ženska ima muda i nije kalkulantica.
2014-04-30
Muda u mentalnom smsilu .....šta ce mi ženska koja ocekuje samo : lijepe ulice i lijepo vrijeme u vezi.
2014-04-11
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» BRAKOVI ZA 10.000 EURA
» Moderna, uključiva i brižna nacija: U Irskoj stupili na snagu istospolni brakovi
» novi ustav kube: Privatno vlasništvo, strana ulaganja i peder brakovi
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Moderna, uključiva i brižna nacija: U Irskoj stupili na snagu istospolni brakovi
» novi ustav kube: Privatno vlasništvo, strana ulaganja i peder brakovi
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
Page 7 of 10