ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mješoviti brakovi – za i protiv

Page 8 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Mješoviti brakovi – za i protiv - Page 8 Empty Re: Mješoviti brakovi – za i protiv

Post by RayMabus 12/9/2015, 13:02

Muda u mentalnom smsilu .....šta ce mi ženska koja ocekuje samo : lijepe ulice i lijepo vrijeme u vezi.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Mješoviti brakovi – za i protiv - Page 8 Empty Re: Mješoviti brakovi – za i protiv

Post by dzango 12/9/2015, 13:03

RayMabus wrote:Ako prođe taj test ...to je dobra žena ....pravi dite.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 12/9/2015, 13:04

zanstr wrote:
RayMabus wrote:Ako to prođe onda ok .....ženska ima muda i nije kalkulantica.
:D
To je ona sa Filipina.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2015, 13:05

U svijetu riba sve se giba ....

Reinkarnacija ....djeca ...nova tijela .....ja sam materijalnu stranu osigura a ona neka raširi noge ....AKO IMA MUDA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 12/9/2015, 13:06

RayMabus wrote:Žene su preglupe da bi se sa menom natezale oko mind games.

Ja se uvik tako lipo ogadim na pocetku tako da se njoj stisne šupak oce li m idat ili ne tj jel uopce sa ovim ludonjom pametno imat posla.

lol!
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by zanstr 12/9/2015, 13:06

dzango wrote:
zanstr wrote:
RayMabus wrote:Ako to prođe onda ok .....ženska ima muda i nije kalkulantica.
:D
To je ona sa Filipina.
Čuj, tko voli nek izvoli. Ne treba suditi čovjeku zbog ukusa.

'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus   :rofl  
zanstr
zanstr

2014-04-30

Back to top Go down

Post by zanstr 12/9/2015, 13:09

Trinity wrote:
zanstr wrote:
maggie13 wrote:
zanstr wrote:
RayMabus wrote:MUškarci nisu glupi. Koliko puta ste srele muškarca koji je slobodan , sve ok , lik ono prilika , može proc ako ništa drugo i onda lik nema vrimena , ima posla ....uglavnom nema polja igre.

Pa procita vas je.

Samo je lik đentlemen pa vam to nece da kaže.
Očito je da žene nisu za tebe. Iz aviona se vidi da ti treba jedan nježan, pametan i nadasve muževan muškarac.
To bi mogla biti definicija čistog braka za vas "čistače". Nema mješanja sa "glupim i neposlušnim ženama", samo muškarci i to po mogućnosti iz prikladnog kulturnog podneblja.
to je to..sto ce se patit covjek..:D
Važna je sreća :)
Nikako da shvati da gleda na krivu stranu. :^0
Kad jednog dana to prihvati svijet će mu odmah postati lijepši :D

'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus   :rofl  
zanstr
zanstr

2014-04-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2015, 13:10

Moju djecu svakako nece odgajat osoba koja misli da je ona MENI rodila dijecu.

Nerađaš ti meni ništa.

Produžuješ vrstu da bi se duše imale gdje inkarnirati.

To je sve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2015, 13:12

Tim novim stvorenjima možeš dati dobar start .....ili nemoraš ....gledaj , traži , mozgaj ......rodila ova iz Afrike il neka bijelkinja mene puno ne tangira to.

Koja god rodi toj novoj generaciji osigurat cu dobar start.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 12/9/2015, 13:12

RayMabus wrote: neka raširi noge ....AKO IMA MUDA.

Pa tis peder ieba sliku svoju  :^0
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2015, 13:13

Žene su umišljene.

Zamisli ti filma kad ti ona dođe i kaže : tebi sam rodila djecu.

NISI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2015, 13:15

Vrsti si rodila djecu.

DUša se inace jako rijetko inkarnira u istu naciju.

Meni nisi rodila ništa.

MOždaje meni bitniji netko u Japanu npr tko ce biti moj iduciroditelj nego ti i ta djeca.

KOmpezacija : ja ovome iz Jpana on meni.

RUka ruku miluje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2015, 13:16

I onda kad shvatiš ovo onda više nikad neceš reci : meni si rodila djecu nego ceš reci rodila sam ih nekome drugome tj za te ljude da se imaju gdje inkarnirati i po sistemu dobro se dobrim vraca mogu ocekivati i takvi ili slican start u buducem životu.

OŠ NEŠ BANGLADEŠ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 12/9/2015, 13:19

RayMabus wrote:Žene su umišljene.

Zamisli ti filma kad ti ona dođe i kaže : tebi sam rodila djecu.

NISI.

Ne kurbetino, nisi. Rodila si sebi....reci tko te još trpao.

Alimentaciju ne plaćam. 

Ne dam ti niti svoju ljubav niti suosjećanje......za pare me ne pitaj

aj vozi. lol!
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by L'âme 12/9/2015, 13:24

zanstr wrote:
maggie13 wrote:
zanstr wrote:
RayMabus wrote:MUškarci nisu glupi. Koliko puta ste srele muškarca koji je slobodan , sve ok , lik ono prilika , može proc ako ništa drugo i onda lik nema vrimena , ima posla ....uglavnom nema polja igre.

Pa procita vas je.

Samo je lik đentlemen pa vam to nece da kaže.
Očito je da žene nisu za tebe. Iz aviona se vidi da ti treba jedan nježan, pametan i nadasve muževan muškarac.
To bi mogla biti definicija čistog braka za vas "čistače". Nema mješanja sa "glupim i neposlušnim ženama", samo muškarci i to po mogućnosti iz prikladnog kulturnog podneblja.
to je to..sto ce se patit covjek..:D
Važna je sreća :)
Svi mu je od srca zelimo..:D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2015, 13:29

Netrebaju mi tvoje pozdravi i želje ....jako dobro znam matematiku.

Mješoviti brakovi – za i protiv - Page 8 WorldPopulation

Sa tvojim cinicnim željama možeš obrisat dupe šta se mene tice. Matematika je jasna.

IMA ŽENA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2015, 13:32

Nikad se nisam zamarao sa ženama. Tragikomicno je da nešto cega ima ko govana na bacanje glumi da je nezamijenjivo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2015, 13:32

To samo pokazuje koliko ste vi umišljene.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2015, 13:34

Bez obzira na ww3 i to globalizacija je i dalje tu , avioni su tu , svijet je malo selo .....lipo ce snaše iz Afrike ovamo a vi cete ostat suve pizde i to je sve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2015, 13:35

Citiram:

- u forumskim raspravama: nije dozvoljeno vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati sudionike

Ovo pravilo vrijedi za sve jednako.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2015, 13:35

Te žene su i zaslužile da se udaju u Evropi i bolje prođu od vas a razlog je : nisu umišljene , nemaju ego , imaju zdravu logiku opstanka .....ukratko nisu frustrirane glupace.

Evolucija ide dalje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics