Mješoviti brakovi – za i protiv
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Mješoviti brakovi – za i protiv
možda je tebi svijet sranje, meni je generalno OK. vjerujem da i ostale milijarde ljudi da većina njih nema suicidalne sklnosti kao ti
Guest- Guest
Nemam ja suicidalne sklonosti Yodice, nego jednostavno razumijem ono što su najveći umovi čovječanstva shvatili još u prošlom stoljeću, a to je da ova civilizacija ide ka svom kraju...neoliberalni_placenik wrote:možda je tebi svijet sranje, meni je generalno OK. vjerujem da i ostale milijarde ljudi da većina njih nema suicidalne sklnosti kao ti
Guest- Guest
možda ide zapadna civilizacija svom kraju pa ti misliš da propada cijeli svijet.. kineska civilizacija se razvija, hindu civilizacija se razvija, a islamska civilizacija se širi... tako i naši socijalisti misle pošto hrvatska , republika srpska, bosna i grčka propadaju da propada cijeli svijet.. ako propada zapadna civilizacija ne znači da je ostalima lošered wolf wrote:Nemam ja suicidalne sklonosti Yodice, nego jednostavno razumijem ono što su najveći umovi čovječanstva shvatili još u prošlom stoljeću, a to je da ova civilizacija ide ka svom kraju...neoliberalni_placenik wrote:možda je tebi svijet sranje, meni je generalno OK. vjerujem da i ostale milijarde ljudi da većina njih nema suicidalne sklnosti kao ti
Guest- Guest
Rekao sam cijeli svijet...Što nisi razumio Yodice?neoliberalni_placenik wrote:možda ide zapadna civilizacija svom kraju pa ti misliš da propada cijeli svijet.. kineska civilizacija se razvija, hindu civilizacija se razvija, a islamska civilizacija se širi... tako i naši socijalisti misle pošto hrvatska , republika srpska, bosna i grčka propadaju da propada cijeli svijet.. ako propada zapadna civilizacija ne znači da je ostalima lošered wolf wrote:Nemam ja suicidalne sklonosti Yodice, nego jednostavno razumijem ono što su najveći umovi čovječanstva shvatili još u prošlom stoljeću, a to je da ova civilizacija ide ka svom kraju...neoliberalni_placenik wrote:možda je tebi svijet sranje, meni je generalno OK. vjerujem da i ostale milijarde ljudi da većina njih nema suicidalne sklnosti kao ti
Guest- Guest
Iz iskustva vam mogu reći nešto što niste možda znali, djeca i njihova djeca iz miješanih brakova su odreda odličnjaci. Svi koje poznajem, a nije ih malo. Ni odlično vino se ne pravi isključivo od najbolje sorte, uvijek se doda nešto drugog grožđa.
Ma naravnodasam ZA
Pogledam Brazilke i sve mi je jasno.
Pogledam Brazilke i sve mi je jasno.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Unutar iste rase ili barem istog civilizacijskog kruga je ok. Ostalo donosi samo probleme u budućnosi...
Frend mi je pričao za nekog njegovog frenda, Židov koji živi u Finskoj, oženjen za Kineskinju. Dijete im izgleda kao mali Bruce Lee, ima finsko ime ali se vodi kao Židov :)
Što ti je od svega toga najnenormalnije ?
Trinity-
2014-04-17
Prva Božja zapovijed bila je "Plodite se i množite!"
Ako je muškarac glava obitelji,onda se zna sve i onda je nebitno što mu je žena.
E,a sad ako je muškarac ono što su stari Splićani zvali "ženska pravda" onda mu je džabe što je oženio djevojku iz svog naroda,on će u kući uvijek biti nitko i ništa.
Ako je muškarac glava obitelji,onda se zna sve i onda je nebitno što mu je žena.
E,a sad ako je muškarac ono što su stari Splićani zvali "ženska pravda" onda mu je džabe što je oženio djevojku iz svog naroda,on će u kući uvijek biti nitko i ništa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I u vremenima istospolnih brakova,čovjek bude sretan i kad mu sin Šime u kuću dovede i neku Jovanku ili Mojcu,a ne nekakvog Hrvoja.
2014-04-22
Ovisi iz kojeg kuta gledaš.neoliberalni_placenik wrote:ZA ali unutar istog civilizacijskog kruga.. tipa mješani brak unutar islamske civilizacije će proći bez problema.. mješani brak unutar zapadne civilizacije će isto proći bez problema..
dok mješani brak nekog iz zapadne i islamske civilizacije će biti sranje
Ukoliko momak Hrvat oženi neku Sirijku,mislim da tu nema problema,jer će ona sasvim sigurno pristati na sve uvjete,te se neće miješati u vjerski odgoj djece,a u mnogo slučajeva prijeći će i na kršćanstvo.
No problem nastaje kad neka hrvatska tuka se zateleba u potentnog Arapina,pa na kraju zaglavi i u Iraku.
I opet mi na um pada mudri Njegoš.
Ne zna žena ko je kakve vjere,
Stotinu će promijeniti vjera
da učini što joj srce žudi.
2014-04-22
Jedini mješoviti brak protiv kojeg mogu biti je onaj u kojem se normalna žena uda za vjerskog fundamentalista. To nikako nemre završiti dobro.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Baš ćeš da gledaš koje je vere i nacije kad se zatelebaš.
Rečenica na kraju od cijelog teksta jedino bitna i potrebna.Fénix wrote: Na svakome je neka bira svoju sudbinu.
Guest- Guest
Problem je u srljanju u brak. Radije odeš prvo malo živjeti sa osobom prije nego se odlućiš na veliki korak. Tako se najbolje upoznate u svakakvim situacijama.dzango wrote:Baš ćeš da gledaš koje je vere i nacije kad se zatelebaš.
Vjerskog fanatika sam naveo jer je najočitiji primjer pošto religije uglavnom podčinjavaju žene muškarcima.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Upravo tak.red wolf wrote:Složit ćeš se uskoro, htjela nehtjela...Novi svijet je pred nama...Trinity wrote:Mogla bih se složiti s tobom. Na neki način.red wolf wrote:Problem je što su ljudi zaboravili tko su oni. Kad bi odbacili pripadnost naciji, pripadnost religiji, pripadnost državi, onda bi shvatili tko su...
To se zove - na probu. Moja je uspešno prošla jednogodišnju probu. Verski fanatik ne valja makar bio i tvoje vere.zanstr wrote:Problem je u srljanju u brak. Radije odeš prvo malo živjeti sa osobom prije nego se odlućiš na veliki korak. Tako se najbolje upoznate u svakakvim situacijama.dzango wrote:Baš ćeš da gledaš koje je vere i nacije kad se zatelebaš.
Vjerskog fanatika sam naveo jer je najočitiji primjer pošto religije uglavnom podčinjavaju žene muškarcima.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jebga, najcesce tlace rospije tvoje vjere i nacijedzango wrote:Baš ćeš da gledaš koje je vere i nacije kad se zatelebaš.
veber-
2014-12-30
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» BRAKOVI ZA 10.000 EURA
» Moderna, uključiva i brižna nacija: U Irskoj stupili na snagu istospolni brakovi
» novi ustav kube: Privatno vlasništvo, strana ulaganja i peder brakovi
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Moderna, uključiva i brižna nacija: U Irskoj stupili na snagu istospolni brakovi
» novi ustav kube: Privatno vlasništvo, strana ulaganja i peder brakovi
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
Page 2 of 10