Mješoviti brakovi – za i protiv
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Mješoviti brakovi – za i protiv
Ma jok bre. Drugačije. Ko se ljuti, uleti mu kruti.maggie13 wrote:Zamišljam kako se, dignutog nosa, naduren, okrećeš od tipkovnice i demonstrativno odbijaš odgovoriti na moj post..dzango wrote:Bože sačuvaj. A i da jesi, ništa ne menja na stvari. Zbog veličine ega.Pa morao bi da te kaznim.Da,da..pitanje je bi li bio tako 'tolerantan'..I da nisi fina, isto ti se vata.Da, 'sve', kad sam ja fina i dobro odgojena..Jok bre. Ne bi ja. Mislio sam na moj "ego". Zbog njega sve prolazi.Samo sam mali, mali egocentrik..ne odaji mi mane javno..
Osim ako nisi mislio na svoj
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ha ha, ok, nemoj..bolje..mogao bi longi sa žena, kojih se očito odrekao odavno, prijeći na tebedzango wrote:Ma jok bre. Drugačije. Ko se ljuti, uleti mu kruti.maggie13 wrote:Zamišljam kako se, dignutog nosa, naduren, okrećeš od tipkovnice i demonstrativno odbijaš odgovoriti na moj post..dzango wrote:Bože sačuvaj. A i da jesi, ništa ne menja na stvari. Zbog veličine ega.Pa morao bi da te kaznim.Da,da..pitanje je bi li bio tako 'tolerantan'..I da nisi fina, isto ti se vata.Da, 'sve', kad sam ja fina i dobro odgojena..Jok bre. Ne bi ja. Mislio sam na moj "ego". Zbog njega sve prolazi.Samo sam mali, mali egocentrik..ne odaji mi mane javno..
2014-04-12
Otvarat cemo mi polja igre koja nama pašu .....umišljene glupace ....samo odeš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa vidiš da se ja ne ljutim. Nije da mi ne dođe, ali se čuvam.maggie13 wrote:ha ha, ok, nemoj..bolje..mogao bi longi sa žena, kojih se očito odrekao odavno, prijeći na tebedzango wrote:Ma jok bre. Drugačije. Ko se ljuti, uleti mu kruti.maggie13 wrote:Zamišljam kako se, dignutog nosa, naduren, okrećeš od tipkovnice i demonstrativno odbijaš odgovoriti na moj post..dzango wrote:Bože sačuvaj. A i da jesi, ništa ne menja na stvari. Zbog veličine ega.Pa morao bi da te kaznim.Da,da..pitanje je bi li bio tako 'tolerantan'..I da nisi fina, isto ti se vata.Da, 'sve', kad sam ja fina i dobro odgojena..Jok bre. Ne bi ja. Mislio sam na moj "ego". Zbog njega sve prolazi.Samo sam mali, mali egocentrik..ne odaji mi mane javno..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nisam se ja odrekao žena nego cuvam svoje polje igre i otvorit cu ga di vidim da je ok.
2014-04-11
Trinity wrote:Što ti je od svega toga najnenormalnije ?
Kako će ga ostali židovi prihvatiti.
catabbath-
2015-08-22
Mudro, moglo bi ti se svašta dogodit, a s kim ću se ja onda zezat..(moram bit malo sebična)dzango wrote:Pa vidiš da se ja ne ljutim. Nije da mi ne dođe, ali se čuvam.maggie13 wrote:ha ha, ok, nemoj..bolje..mogao bi longi sa žena, kojih se očito odrekao odavno, prijeći na tebedzango wrote:Ma jok bre. Drugačije. Ko se ljuti, uleti mu kruti.maggie13 wrote:Zamišljam kako se, dignutog nosa, naduren, okrećeš od tipkovnice i demonstrativno odbijaš odgovoriti na moj post..dzango wrote:Bože sačuvaj. A i da jesi, ništa ne menja na stvari. Zbog veličine ega.Pa morao bi da te kaznim.Da,da..pitanje je bi li bio tako 'tolerantan'..I da nisi fina, isto ti se vata.Da, 'sve', kad sam ja fina i dobro odgojena..Jok bre. Ne bi ja. Mislio sam na moj "ego". Zbog njega sve prolazi.Samo sam mali, mali egocentrik..ne odaji mi mane javno..
2014-04-12
Sve su žene isti kuac. Bitno je jel ona misli da ti može parirat. To se vrlo brzo skuži u razgovoru.
Nemžeš kovat nešto šta se odavno oladilo ( starije cure).
Nemžeš kovat nešto šta se odavno oladilo ( starije cure).
2014-04-11
SVaka žena koja misli da može ili ima pravo donositi samostalno odluke : ODJEBI.
ZATVORENO POLJE IGRE.
NATEŽI SE TI SA NEKIM DRUGIM.
S MENOM NECEŠ.
ZATVORENO POLJE IGRE.
NATEŽI SE TI SA NEKIM DRUGIM.
S MENOM NECEŠ.
2014-04-11
Kud ja okom ti ceš skokom.
INACE NEMA OTVARANJA POLJA IGRE.
INACE NEMA OTVARANJA POLJA IGRE.
2014-04-11
Cekaj sad da ove iz Afrike navale ....pa ima ona mlađu sestru ( naravno kad ima desetero brace i sestara u prašumi ) pa ti odeš na kavu a onda te ona kao slucajno upozna sa njom a ova mala jedva ceka da ti da pizde kako bi ostala u Evropi......napsram ovog shranja tipa Meggi i slicno koje bi se kao nešto sa menom dogovarle.
MA NECEŠ ....NIJE NIJEDNA PA NECEŠ NI TI.
MA NECEŠ ....NIJE NIJEDNA PA NECEŠ NI TI.
2014-04-11
MUškarci nisu glupi. Koliko puta ste srele muškarca koji je slobodan , sve ok , lik ono prilika , može proc ako ništa drugo i onda lik nema vrimena , ima posla ....uglavnom nema polja igre.
Pa procita vas je.
Samo je lik đentlemen pa vam to nece da kaže.
Pa procita vas je.
2014-04-11
Nije bitno tko su i što su ti roditelji. Bitno je kako se ti osjećaš.
Meni, primjerice, i tata i mama su četnici.
A ja se ipak osjećam kao budala. I na popisu sam tako.
crvenkasti-
2014-04-17
Vi uopce niste svijesne koliko ste vi glupave.
Vi cete nešto uvjetovat ovo ono.
LIk samo ukine polje igre.
Nece niti sa vama da se svađa jer to smatra glupim trošenjem energije , resursa i vrimena.
Samo ukine polje igre.
Vi cete nešto uvjetovat ovo ono.
LIk samo ukine polje igre.
Nece niti sa vama da se svađa jer to smatra glupim trošenjem energije , resursa i vrimena.
Samo ukine polje igre.
2014-04-11
Šta ispade od tako divnih roditelja.crvenkasti wrote:Nije bitno tko su i što su ti roditelji. Bitno je kako se ti osjećaš.
I tako ...dok vi mislite da držite igru a igre nema jer igre nema bez polja igre ....dođe starija seka iz Kenije koja ima desetoro brace i sestara dole u đungli i povede mlađu sestru kao fol slucajno na kavu da se nađe sa tobom ....ova jedva ceka da da pizde za papire .....to je to.
MOC JEDNOSTAVNOSTI.
MOC JEDNOSTAVNOSTI.
2014-04-11
Ma jebi im mater četničku.... bitno da si ti živ i zdravcrvenkasti wrote:Nije bitno tko su i što su ti roditelji. Bitno je kako se ti osjećaš.
lokacija007- Posts : 13
2014-04-18
Očito je da žene nisu za tebe. Iz aviona se vidi da ti treba jedan nježan, pametan i nadasve muževan muškarac.RayMabus wrote:MUškarci nisu glupi. Koliko puta ste srele muškarca koji je slobodan , sve ok , lik ono prilika , može proc ako ništa drugo i onda lik nema vrimena , ima posla ....uglavnom nema polja igre.
Pa procita vas je.
To bi mogla biti definicija čistog braka za vas "čistače". Nema mješanja sa "glupim i neposlušnim ženama", samo muškarci i to po mogućnosti iz prikladnog kulturnog podneblja.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Normalno da nema.zanstr wrote:Nema mješanja sa "glupim i neposlušnim ženama"
Samo osmijeh i DOVIĐEMA.
2014-04-11
Ako mi nešto neodogovara nemoram tome hebat malter ...samo se osmijehnem i okrenem leđa.
BY BY
BY BY
2014-04-11
Imam ja pametnijeg polsa nego da sa glupacama imam posla.
Stanovi , odgoj djece , materijalno plivanje u ovom svijetu .....uopce me nezanima takva neka koja misli da ja nju moram vatat.
JEBI SE CERCE.
NAĐI TI LIJEPO NEKOGA TKO CE NA TVOJE MUŠICE I ŠTA SI TI UMISLILA GUBIT VRIME , ENERGIJU I RESURSE.
JA JAKO DOBRO ZNAM TKO NECE.
Stanovi , odgoj djece , materijalno plivanje u ovom svijetu .....uopce me nezanima takva neka koja misli da ja nju moram vatat.
JEBI SE CERCE.
NAĐI TI LIJEPO NEKOGA TKO CE NA TVOJE MUŠICE I ŠTA SI TI UMISLILA GUBIT VRIME , ENERGIJU I RESURSE.
JA JAKO DOBRO ZNAM TKO NECE.
2014-04-11
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» BRAKOVI ZA 10.000 EURA
» Moderna, uključiva i brižna nacija: U Irskoj stupili na snagu istospolni brakovi
» novi ustav kube: Privatno vlasništvo, strana ulaganja i peder brakovi
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Moderna, uključiva i brižna nacija: U Irskoj stupili na snagu istospolni brakovi
» novi ustav kube: Privatno vlasništvo, strana ulaganja i peder brakovi
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
Page 6 of 10