Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Page 3 of 31
Page 3 of 31 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31
Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Je u Austriji, Mađarskoj, Njemačkoj, Irskoj svi bježe u Albaniju na bauštelu, nije problem trgovina nego modus i krajnji rezultat, hoće i šved da se igra ali neće niakd pokrasti državu da mu pola naroda gladno a on nosi sat od 50.000 evra to je Vama normalno zato i jesmo ovdje usred goavanaNoor wrote:ima toga svugdje, ne boj se, samo naše političko kurvanje svakodnevno već godinama pratiš do u detalje..a o tuđima u stvari nemamo pojma, ili onoliko koliko piše u udarnim naslovima po portalima.asilovski wrote:Čuj kad imaš 300.000 ljudi koji su proganani od hadezea i kada te čergari i mećkari iz Rumunjske prestižu kome je do guštanja? Što se tiče politike i kurve svuda je isto ali imaš red veličina, neka pravila i neke ciljeve od kojih nema odstupanja kod nas toga nema kao i u africi zato i ovo izgleda ko MalaviNoor wrote:pa daj prestani generalizirati, svi znamo da su karta i politika kurve, zapitaj se koliko hrvata bude ovim činom još više razočarano i da li je to ono za što su se i borili i glasali...asilovski wrote:Metilda vidjelice moja pokaži rukicama koliko voliš dr. Stanimirovića i dr. Pupovca hehehmetilda wrote:
a ti guštaš.. guštaj dok još imaš ovo malo vremena u međuprostoru...
Šalu na stranu ja ne guštam ni malo, jedino mi jadno vidjeti da hrvati (ponovno) puze pred srbendom i to nakon svega, a sve zbog toga da izbiraju za pred. Sabora notornog bijednika i šljam
e, moj asila, guštaš ti, guštaš...
ljudi su ispod kože krvavi i željni vlasti i para...ne samo ovdje, negdje više, negdje manje, ali tako je to.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Nego sto bi s hasancetom i esih....nova desnica...prc milojko :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Već ju ima, kao i Jandroković novog lovera.marcellus wrote:asilovski wrote:On je za izbore ali da Stanimirović bude za Marića, pa neće onda bitii izbora već će se tal dijeliti sa četnicima sliejdećih godinu dana a Njonjo će štrcati sa sabornice vrlo jednostavnoEva_ wrote:Mnogo zvanih, malo odabranih.marcellus wrote:epikur37 wrote:Marc jesi zadovoljan novom vecinom :)
ja sam ti ko i bruna, protiv smjene marića i protiv većine s pupijem i vrdoljakom. Jednostavno je i nije kontradiktorno. Jer preslagivanje nema veze s marićem, njega bi bilo s marićem i bez njega nakon što je plenki otjerao mostove ministre. Ja sam dakle za izbore.
vidjet ćemo, nisam siguran da plenki može složit većinu
marića je naravno trebalo zaštititi od čoporativnog linča i nema veze s ovom pričom
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Zapeli su u saborskom bifeu pupi ih častio manastirkomepikur37 wrote:Nego sto bi s hasancetom i esih....nova desnica...prc milojko :)
Kermit-
2014-04-17
Naši su, neka. Samo da nisu Srbi. Ups...asilovski wrote:Je u Austriji, Mađarskoj, Njemačkoj, Irskoj svi bježe u Albaniju na bauštelu, nije problem trgovina nego modus i krajnji rezultat, hoće i šved da se igra ali neće niakd pokrasti državu da mu pola naroda gladno a on nosi sat od 50.000 evra to je Vama normalno zato i jesmo ovdje usred goavanaNoor wrote:ima toga svugdje, ne boj se, samo naše političko kurvanje svakodnevno već godinama pratiš do u detalje..a o tuđima u stvari nemamo pojma, ili onoliko koliko piše u udarnim naslovima po portalima.asilovski wrote:Čuj kad imaš 300.000 ljudi koji su proganani od hadezea i kada te čergari i mećkari iz Rumunjske prestižu kome je do guštanja? Što se tiče politike i kurve svuda je isto ali imaš red veličina, neka pravila i neke ciljeve od kojih nema odstupanja kod nas toga nema kao i u africi zato i ovo izgleda ko MalaviNoor wrote:pa daj prestani generalizirati, svi znamo da su karta i politika kurve, zapitaj se koliko hrvata bude ovim činom još više razočarano i da li je to ono za što su se i borili i glasali...asilovski wrote:
Metilda vidjelice moja pokaži rukicama koliko voliš dr. Stanimirovića i dr. Pupovca heheh
Šalu na stranu ja ne guštam ni malo, jedino mi jadno vidjeti da hrvati (ponovno) puze pred srbendom i to nakon svega, a sve zbog toga da izbiraju za pred. Sabora notornog bijednika i šljam
ljudi su ispod kože krvavi i željni vlasti i para...ne samo ovdje, negdje više, negdje manje, ali tako je to.
2017-03-21
hehehehEva_ wrote:Već ju ima, kao i Jandroković novog lovera.marcellus wrote:asilovski wrote:On je za izbore ali da Stanimirović bude za Marića, pa neće onda bitii izbora već će se tal dijeliti sa četnicima sliejdećih godinu dana a Njonjo će štrcati sa sabornice vrlo jednostavnoEva_ wrote:Mnogo zvanih, malo odabranih.marcellus wrote:
ja sam ti ko i bruna, protiv smjene marića i protiv većine s pupijem i vrdoljakom. Jednostavno je i nije kontradiktorno. Jer preslagivanje nema veze s marićem, njega bi bilo s marićem i bez njega nakon što je plenki otjerao mostove ministre. Ja sam dakle za izbore.
vidjet ćemo, nisam siguran da plenki može složit većinu
marića je naravno trebalo zaštititi od čoporativnog linča i nema veze s ovom pričom
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Zapeli su u saborskom bifeu pupi ih častio manastirkomepikur37 wrote:Nego sto bi s hasancetom i esih....nova desnica...prc milojko :)
Dosljednost do kraja...i onda se čude pojedinci kako ih prva sljedeća turbulencija baca u totalni zaborav čim potpišu ugovor s nečastivim, a Plenki je definitivno utjelovljenje istog...
darth_vader-
2014-04-17
Marčelo, evo vidi tko je sve stavil križ, pardon krst.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-glasnovic-i-pupovac-zajedno-cuvaju-hdz-na-vlasti-pogledajte-tko-je-sve-potpisao-novu-vecinu/967939.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-glasnovic-i-pupovac-zajedno-cuvaju-hdz-na-vlasti-pogledajte-tko-je-sve-potpisao-novu-vecinu/967939.aspx
2017-03-21
jebe se plenkiju..samo fotelja a i ako popusi on zna gdje mu je druga pa moze po onoj seseljovskoj pitat ostale hdzovce..'ja znam di cu?..a vi...a vi..di cete vi?'..plenki je inteligentan i tu po zadatku..nije njegov problem sto je 90% hdzovaca coravo i pohlepno..da bi i govno progotuli za fotelju..a kad dobiju samar..onda..'nismo znali'..'prevareni smo bili'jasambrend wrote:asilovski wrote:Zapeli su u saborskom bifeu pupi ih častio manastirkomepikur37 wrote:Nego sto bi s hasancetom i esih....nova desnica...prc milojko :)
Dosljednost do kraja...i onda se čude pojedinci kako ih prva sljedeća turbulencija baca u totalni zaborav čim potpišu ugovor s nečastivim, a Plenki je definitivno utjelovljenje istog...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma kome to Vama? pa nikome to nije normalno. šved ili švabo kad i ukrade, narod mu ne ostaje gladan, jer su daleko jači po svemu...bilo je prilike zakone mijenjati i donositi bolje, pa se nitko nije pretrgnuo.asilovski wrote:Je u Austriji, Mađarskoj, Njemačkoj, Irskoj svi bježe u Albaniju na bauštelu, nije problem trgovina nego modus i krajnji rezultat, hoće i šved da se igra ali neće niakd pokrasti državu da mu pola naroda gladno a on nosi sat od 50.000 evra to je Vama normalno zato i jesmo ovdje usred goavanaNoor wrote:ima toga svugdje, ne boj se, samo naše političko kurvanje svakodnevno već godinama pratiš do u detalje..a o tuđima u stvari nemamo pojma, ili onoliko koliko piše u udarnim naslovima po portalima.asilovski wrote:Čuj kad imaš 300.000 ljudi koji su proganani od hadezea i kada te čergari i mećkari iz Rumunjske prestižu kome je do guštanja? Što se tiče politike i kurve svuda je isto ali imaš red veličina, neka pravila i neke ciljeve od kojih nema odstupanja kod nas toga nema kao i u africi zato i ovo izgleda ko MalaviNoor wrote:pa daj prestani generalizirati, svi znamo da su karta i politika kurve, zapitaj se koliko hrvata bude ovim činom još više razočarano i da li je to ono za što su se i borili i glasali...asilovski wrote:
Metilda vidjelice moja pokaži rukicama koliko voliš dr. Stanimirovića i dr. Pupovca heheh
i za tvoju info...ja nisam nikada bila HDZov glasač
Guest- Guest
Tre, ti, marcelijus pa onda ona manijakalna metilda i t dNoor wrote:ma kome to Vama? pa nikome to nije normalno. šved ili švabo kad i ukrade, narod mu ne ostaje gladan, jer su daleko jači po svemu...bilo je prilike zakone mijenjati i donositi bolje, pa se nitko nije pretrgnuo.asilovski wrote:Je u Austriji, Mađarskoj, Njemačkoj, Irskoj svi bježe u Albaniju na bauštelu, nije problem trgovina nego modus i krajnji rezultat, hoće i šved da se igra ali neće niakd pokrasti državu da mu pola naroda gladno a on nosi sat od 50.000 evra to je Vama normalno zato i jesmo ovdje usred goavanaNoor wrote:ima toga svugdje, ne boj se, samo naše političko kurvanje svakodnevno već godinama pratiš do u detalje..a o tuđima u stvari nemamo pojma, ili onoliko koliko piše u udarnim naslovima po portalima.asilovski wrote:Čuj kad imaš 300.000 ljudi koji su proganani od hadezea i kada te čergari i mećkari iz Rumunjske prestižu kome je do guštanja? Što se tiče politike i kurve svuda je isto ali imaš red veličina, neka pravila i neke ciljeve od kojih nema odstupanja kod nas toga nema kao i u africi zato i ovo izgleda ko MalaviNoor wrote:
pa daj prestani generalizirati, svi znamo da su karta i politika kurve, zapitaj se koliko hrvata bude ovim činom još više razočarano i da li je to ono za što su se i borili i glasali...
Kermit-
2014-04-17
lupetaš sad većasilovski wrote:Tre, ti, marcelijus pa onda ona manijakalna metilda i t dNoor wrote:ma kome to Vama? pa nikome to nije normalno. šved ili švabo kad i ukrade, narod mu ne ostaje gladan, jer su daleko jači po svemu...bilo je prilike zakone mijenjati i donositi bolje, pa se nitko nije pretrgnuo.asilovski wrote:Je u Austriji, Mađarskoj, Njemačkoj, Irskoj svi bježe u Albaniju na bauštelu, nije problem trgovina nego modus i krajnji rezultat, hoće i šved da se igra ali neće niakd pokrasti državu da mu pola naroda gladno a on nosi sat od 50.000 evra to je Vama normalno zato i jesmo ovdje usred goavanaNoor wrote:ima toga svugdje, ne boj se, samo naše političko kurvanje svakodnevno već godinama pratiš do u detalje..a o tuđima u stvari nemamo pojma, ili onoliko koliko piše u udarnim naslovima po portalima.asilovski wrote:
Čuj kad imaš 300.000 ljudi koji su proganani od hadezea i kada te čergari i mećkari iz Rumunjske prestižu kome je do guštanja? Što se tiče politike i kurve svuda je isto ali imaš red veličina, neka pravila i neke ciljeve od kojih nema odstupanja kod nas toga nema kao i u africi zato i ovo izgleda ko Malavi
Guest- Guest
kako ne pa tebi je normalno da premijer ima presicu u vezi kaznenog djela člana oporbe sa tužiteljstvom heheheNoor wrote:lupetaš sad većasilovski wrote:Tre, ti, marcelijus pa onda ona manijakalna metilda i t dNoor wrote:ma kome to Vama? pa nikome to nije normalno. šved ili švabo kad i ukrade, narod mu ne ostaje gladan, jer su daleko jači po svemu...bilo je prilike zakone mijenjati i donositi bolje, pa se nitko nije pretrgnuo.asilovski wrote:Je u Austriji, Mađarskoj, Njemačkoj, Irskoj svi bježe u Albaniju na bauštelu, nije problem trgovina nego modus i krajnji rezultat, hoće i šved da se igra ali neće niakd pokrasti državu da mu pola naroda gladno a on nosi sat od 50.000 evra to je Vama normalno zato i jesmo ovdje usred goavanaNoor wrote:
ima toga svugdje, ne boj se, samo naše političko kurvanje svakodnevno već godinama pratiš do u detalje..a o tuđima u stvari nemamo pojma, ili onoliko koliko piše u udarnim naslovima po portalima.
Kermit-
2014-04-17
a po čemu si to zaključio? hjooj, asilaaaasilovski wrote:kako ne pa tebi je normalno da premijer ima presicu u vezi kaznenog djela člana oporbe sa tužiteljstvom heheheNoor wrote:lupetaš sad većasilovski wrote:Tre, ti, marcelijus pa onda ona manijakalna metilda i t dNoor wrote:ma kome to Vama? pa nikome to nije normalno. šved ili švabo kad i ukrade, narod mu ne ostaje gladan, jer su daleko jači po svemu...bilo je prilike zakone mijenjati i donositi bolje, pa se nitko nije pretrgnuo.asilovski wrote:
Je u Austriji, Mađarskoj, Njemačkoj, Irskoj svi bježe u Albaniju na bauštelu, nije problem trgovina nego modus i krajnji rezultat, hoće i šved da se igra ali neće niakd pokrasti državu da mu pola naroda gladno a on nosi sat od 50.000 evra to je Vama normalno zato i jesmo ovdje usred goavana
Guest- Guest
pa ne vidiš ništa sumnjivo u tome od početka nego meni govoriš da sam vidoviti milan ili što već, ovo je planirano jer je Saucha slaba karikaNoor wrote:a po čemu si to zaključio? hjooj, asilaaaasilovski wrote:kako ne pa tebi je normalno da premijer ima presicu u vezi kaznenog djela člana oporbe sa tužiteljstvom heheheNoor wrote:lupetaš sad većasilovski wrote:Tre, ti, marcelijus pa onda ona manijakalna metilda i t dNoor wrote:
ma kome to Vama? pa nikome to nije normalno. šved ili švabo kad i ukrade, narod mu ne ostaje gladan, jer su daleko jači po svemu...bilo je prilike zakone mijenjati i donositi bolje, pa se nitko nije pretrgnuo.
Kermit-
2014-04-17
o tome s tobom nisam ni pričala, a vidoviti Milan sam rekla za HDZ, ne za tebe...mada si i ti tu negdje, kad se već gurašasilovski wrote:pa ne vidiš ništa sumnjivo u tome od početka nego meni govoriš da sam vidoviti milan ili što već, ovo je planirano jer je Saucha slaba karikaNoor wrote:a po čemu si to zaključio? hjooj, asilaaaasilovski wrote:kako ne pa tebi je normalno da premijer ima presicu u vezi kaznenog djela člana oporbe sa tužiteljstvom heheheNoor wrote:lupetaš sad većasilovski wrote:
Tre, ti, marcelijus pa onda ona manijakalna metilda i t d
asila, jel ti čitaš kaj napišem ili?
Guest- Guest
Asila se ponekad toliko zapjeni da niti ne pročita repliku na koju se referira...nadam se da je to samo na forumu tako...
darth_vader-
2014-04-17
nije prvi puta i na moj upis tako reagirao, hehejasambrend wrote:Asila se ponekad toliko zapjeni da niti ne pročita repliku na koju se referira...nadam se da je to samo na forumu tako...
al ok, ima lepog peseka, pa mu oprostim
Guest- Guest
a šator se podigao zbog? daj presranite lupetati glupostijastreb wrote:Hoće li se opet gusta magla spustiti?
Hoće li Glogoški sazvati ponovno podizanje čadora?
Što šute Bozanić i Miklenić?
Guest- Guest
Poanta je ista ti si povjerovala u glupu priču da Saucha nije bio ucjenjenNoor wrote:o tome s tobom nisam ni pričala, a vidoviti Milan sam rekla za HDZ, ne za tebe...mada si i ti tu negdje, kad se već gurašasilovski wrote:pa ne vidiš ništa sumnjivo u tome od početka nego meni govoriš da sam vidoviti milan ili što već, ovo je planirano jer je Saucha slaba karikaNoor wrote:a po čemu si to zaključio? hjooj, asilaaaasilovski wrote:kako ne pa tebi je normalno da premijer ima presicu u vezi kaznenog djela člana oporbe sa tužiteljstvom heheheNoor wrote:
lupetaš sad već
asila, jel ti čitaš kaj napišem ili?
Kermit-
2014-04-17
Odlazim na vikend s nadom da će ovaj forum biti na latinci i u ponedjeljak kad se vrnem.
Jer, dok je HDZ-a sve je moguće, možda i pismo prisilno promijene, a od 100 glasa glasa čuti se neće.
Jer, dok je HDZ-a sve je moguće, možda i pismo prisilno promijene, a od 100 glasa glasa čuti se neće.
2017-03-21
Page 3 of 31 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31
Similar topics
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
Page 3 of 31