ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Page 18 of 31 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31  Next

Go down

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 18 Empty Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Post by veber 6/5/2017, 14:47

izgleda da dere jugo.
bit će kiše sutra.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 18 Empty Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Post by Guest 6/5/2017, 14:47

slidingdoorsoperator wrote:
Gnječ wrote:
na tebe je pao krst kad si bijo mali.

Krivo si informiran. Zapravo sam pao u kazan sa čarobnim napitkom kad sam bio mali.

kako se zove taj čarobni napitak?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 6/5/2017, 14:48

asilovski wrote:
epikur37 wrote:Asila ima oštar jezik al kad se uhvati polemika onda sijeva sa svake strane.

Oštar jezik nije nikakav problem nego nedostatak znanja, a da se o zlim namjerama i lošem ukusu i ne govori.
Tvoje znanje sam vidio u pogledu Koreje, odnosno kine jer po tvojim analizama 1. Maj su američke trupe trebale slaviti u Pjongjangu, naravno to su bile notorne gluposti

Sve što ti kažeš su notorne gluposti. :)
Ja nikada nisam rekao ni da je sigurno da će Trump intervenirati, samo da je to vrlo izgledno. :) A pogotovo nisam rekao kad.
A ti si rekao kako neće, premda svaka budala vidi da hoće i još gore da će napraviti invaziju na Iran umjesto na debelog vođu, za što svaka budala vidi da to neće učiniti jer je rizik prevelik. :)
Nisam ja rekao nego američki think tank brooking inst. To je velika razlika kao da mene optužis da sam babojebac jer sam ukazao na jednoga
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2017, 14:49

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 18 Maxresdefault
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 6/5/2017, 14:49

debotoijusto wrote:Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 18 Gw-itcrowdmosspopcorn

Mislio si proći liso i naslađivati​ se...izvoli u blato... :bash
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 6/5/2017, 14:49

Gnječ wrote:
Gnječ wrote:

Krivo si informiran. Zapravo sam pao u kazan sa čarobnim napitkom kad sam bio mali.

Čarobni

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2017, 14:50

asilovski wrote:Nisam ja rekao nego američki think tank brooking inst. To je velika razlika

A ti si to prenio kao da je riječ o tvojem mišljenju pa zapravo i nema razlike. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2017, 14:51

Noor wrote:ovo o nacionalnosti je bio čisti moj blef, na koji si se i eto, somino..upecao.  tko ti je kriv...hehehe

:D Pametni asila. :)
Sad se može žalit upravi vodovoda.
Slično kao i travko kada je antonac na starim Kultnima stavio njegovu sliku na forum bez navođenja o kome je riječ, i eto travka kako se buni zbog stavljanja privatnih slika na forum bez dopuštenja i tako je zapravo priznao da je riječ o njemu.

jebote ti arhiviraš svaki upis svaku temu još od postanka interneta i Iskon foruma.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2017, 14:52

Gnječ wrote:
slidingdoorsoperator wrote:Slično kao i travko kada je antonac na starim Kultnima stavio njegovu sliku na forum bez navođenja o kome je riječ, i eto travka kako se buni zbog stavljanja privatnih slika na forum bez dopuštenja i tako je zapravo priznao da je riječ o njemu.

jebote ti arhiviraš svaki upis svaku temu još od postanka interneta i Iskon foruma.

Taman posla da bih to arhivirao. Govorio sam čisto po sjećanju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2017, 14:52

asilovski wrote:
Noor wrote:
asilovski wrote:
Noor wrote:
asilovski wrote:
Sir Laurence Olivier??? Vidi ako sam ti uvrijedio dečka to je lagano mogao izbjeći da nije bot i sendvičar a što jest, iako ja protiv nikoga pa i trea nemam ništa loše dapače, ali opravdavati kriminalce i smijat se kod mene ne prolazi...
ma, odakle tebi da si ti ikoga uvrijedio? pametni ljudi uvijek gledaju TKO ti kaže, a ne što ti kaže, tako da nečiji odlazak s foruma iz tvoje žoharske perspektive možda izgleda kao osobni uspjeh, no kad o treu pričamo, bit će prije da je postao svjestan koji si, a i ne samo ti, beznadežni pacijent, spržene možđene pa od neizmjerljive količine silovanog sarkazma i  ishinjene duhovitosti i samodopadnosti, postove niti pročitaš niti shvaćaš, a uz to si daješ pravo da ih interpretiraš u svom napušenom folkloru, zarobljenom visoko koncentriranim alkoholnim parama, pa danas ne znaš što si pisao jučer, niti ćeš sutra znati što pišeš sada, jer da si normalan nikada ne bi napisao da je opravdavao kriminalce. to je svakom forumašu koji ima časti i ponosa, što za razliku od trea ti nemaš ni koliko pod nokat stane, više nego dovoljno da odluči s takvim ustajalim gnojem više ne sudjelovati u raspravama. jučer si nadrman ko mater zemlja sasuo paljbu i poveo linč, ničime izazvan...i to na nekoga tko čitav dan na forumu nije ni bio, niti možda pratio nova dnevna politička događanja...pa tako ni forumske rasprave a ni tvoja forumska pijana izdrkavanja.
od kad sam tu na forumu, čitam tvoja sranja i pišanja po hrvatima...a sad si ko grom iz vedra neba postao novokomponovani domoljub, još nam samo trebaš odjednom počet pričat i o svom ratnom putu, kao npr Fred Matić ili takvi slični, pa te i srbi u parlamentu smetaju? pitam se samo, keru jedan,  jel tako i doma pred svojom gospođom srpske nacionalnosti također laješ i štekčeš...ili si gnjida manja od makovog zrna, jer ti stoji na jajima, pa se olakšavat dolaziš ovamo?
Gospođa srpske nacionalnosti nikada me ne bi branila da trolam za lopine i kriminalce, drugo ja se zajebavam i podjebavam i forum vidim ko razonodu i upoznavanje ili ti druženje i nista više a to najbolje znaju forumaši koje sam upoznao i ugostio. Što se tiče korištenja privatnih podataka sa fejsa samo da te upozorim ofucana babetino da ću ti jebat sve po spisku jer osim što je to protuzakonito isto tako je jadno ali sukladno vašem botovskom karakteru.
ja i ti na fejsu nismo frendovi, pa ne znam odakle bi išta iz tvojih podataka mogla vidjeti. nisi mi ni zanimljiv, pa nisam ni gledala. ovo o nacionalnosti je bio čisti moj blef, na koji si se i eto, somino..upecao.  tko ti je kriv...hehehe
ne znam ja koji su sve forumaši koji si upoznao i ugostio, znam da je jedan zbog tebe također forum napustio, toliko o tome što o tebi misle.
Babo ne laži kad smo se sreli i pozdravili kod marcela em što nemušto lažeš a em ti je dečko papak
do tada te na fb nigdje ni jednom nisam vidjela...što lažem?
ovdje si me jednom pitao što sam po zanimanju i na PP sam ti odgovorila...ima li još nešto?
btw, ti tom "dečku" nisi do koljena..niti ćeš ikada biti. pišao si u pijesak i mijesio kolače dok je on ratovao, mogao bi imati minimalnu dozu poštovanja i ljudskosti, šugo mala
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2017, 14:53

veber wrote:
Gnječ wrote:
Gnječ wrote:

Čarobni

da. pitam recepturu šta ima u tom čarobnom napitku? halucinogene gljive? bunika? plava trava zaborava?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2017, 14:54

Noor wrote:ovo o nacionalnosti je bio čisti moj blef, na koji si se i eto, somino..upecao.  tko ti je kriv...hehehe

:D Pametni asila. :)
Sad se može žalit upravi vodovoda.
Slično kao i travko kada je antonac na starim Kultnima stavio njegovu sliku na forum bez navođenja o kome je riječ, i eto travka kako se buni zbog stavljanja privatnih slika na forum bez dopuštenja i tako je zapravo priznao da je riječ o njemu.
probala sam i eto..od prve, a mogo je jednostavno demantirat, kad se već stidi, glupko mali
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 6/5/2017, 14:56

Gnječ wrote:
veber wrote:
Gnječ wrote:
Gnječ wrote:

Čarobni

da. pitam recepturu šta ima u tom čarobnom napitku? halucinogene gljive? bunika? plava trava zaborava?
bunika je glavni sastojak, malo lavande, ruže list te vegeta.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2017, 14:56

Gnječ wrote:
slidingdoorsoperator wrote:Slično kao i travko kada je antonac na starim Kultnima stavio njegovu sliku na forum bez navođenja o kome je riječ, i eto travka kako se buni zbog stavljanja privatnih slika na forum bez dopuštenja i tako je zapravo priznao da je riječ o njemu.

Taman posla da bih to arhivirao. Govorio sam čisto po sjećanju.

i ja se sjećam da si arhivirao forumsku građu čak si na kultnima cijeli cirkus isprovocirao jer ti je netko izbrisao postove iz starog zavjeta odnosno prije nove ere.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2017, 14:58

Gnječ wrote:pitam recepturu šta ima u tom čarobnom napitku? halucinogene gljive? bunika? plava trava zaborava?

Ne znam. Druid Panoramix nikome ne želi otkriti recept.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 6/5/2017, 14:58

jebote koji šupak moraš biti da bi išao objavit tuđe podatke.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2017, 14:58

veber wrote:
Gnječ wrote:
veber wrote:
Gnječ wrote:

Čarobni

slidingdoorsoperator je rođeni srbin a tamo u komšiluku imaju neke druge začine umjesto vegete.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 6/5/2017, 14:58

jasambrend wrote:
debotoijusto wrote:Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 18 Gw-itcrowdmosspopcorn

Mislio si proći liso i naslađivati​ se...izvoli u blato... :bash

cuvam se za prave stvari
gdje si bio 91 ?
:D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2017, 14:59

Doppelgänger wrote:
asilovski wrote:
Što se tiče korištenja privatnih podataka sa fejsa samo da te upozorim ofucana babetino da ću ti jebat sve po spisku jer osim što je to protuzakonito isto tako je jadno ali sukladno vašem botovskom karakteru.
To treba sankcionirati. Mislim korištenje privatnih podataka.
kic, kaj si danas Dr Jackill ili Mr Hyde?  :P
aha, da Doppelgänger :roll
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2017, 14:59

Gnječ wrote:
slidingdoorsoperator wrote:Taman posla da bih to arhivirao. Govorio sam čisto po sjećanju.

i ja se sjećam da si arhivirao forumsku građu čak si na kultnima cijeli cirkus isprovocirao jer ti je netko izbrisao postove iz starog zavjeta odnosno prije nove ere.

Arhivirao sam neke teme. I nisam se bunio protiv toga što su baš meni ciljano na nekim temama brisani praktički svi postovi. To je bila samo obična konstatacija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 6/5/2017, 14:59

Gnječ wrote:
veber wrote:
Gnječ wrote:
veber wrote:
Gnječ wrote:

Čarobni

slidingdoorsoperator je rođeni srbin a tamo u komšiluku imaju neke druge začine umjesto vegete.
boli me kurac i za to.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 31 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics