Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Page 4 of 31
Page 4 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31
Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Odlazim na vikend s nadom da će ovaj forum biti na latinci i u ponedjeljak kad se vrnem.
Jer, dok je HDZ-a sve je moguće, možda i pismo prisilno promijene, a od 100 glasa glasa čuti se neće.
Jer, dok je HDZ-a sve je moguće, možda i pismo prisilno promijene, a od 100 glasa glasa čuti se neće.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Da skinete sdpe pa da možete koalirati sa četnicima, amintre911 wrote:a šator se podigao zbog? daj presranite lupetati glupostijastreb wrote:Hoće li se opet gusta magla spustiti?
Hoće li Glogoški sazvati ponovno podizanje čadora?
Što šute Bozanić i Miklenić?
Kermit-
2014-04-17
Ma seru, pa koaliranje s četnicima je stara HDZ navada od stoljeća 7.tre911 wrote:a šator se podigao zbog? daj presranite lupetati glupostijastreb wrote:Hoće li se opet gusta magla spustiti?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
onda mi čudo da hvališ toliko rusiju i putina a niko kod njih ne ide na baušteluasilovski wrote:Je u Austriji, Mađarskoj, Njemačkoj, Irskoj svi bježe u Albaniju na bauštelu, nije problem trgovina nego modus i krajnji rezultat, hoće i šved da se igra ali neće niakd pokrasti državu da mu pola naroda gladno a on nosi sat od 50.000 evra to je Vama normalno zato i jesmo ovdje usred goavanaNoor wrote:ima toga svugdje, ne boj se, samo naše političko kurvanje svakodnevno već godinama pratiš do u detalje..a o tuđima u stvari nemamo pojma, ili onoliko koliko piše u udarnim naslovima po portalima.asilovski wrote:Čuj kad imaš 300.000 ljudi koji su proganani od hadezea i kada te čergari i mećkari iz Rumunjske prestižu kome je do guštanja? Što se tiče politike i kurve svuda je isto ali imaš red veličina, neka pravila i neke ciljeve od kojih nema odstupanja kod nas toga nema kao i u africi zato i ovo izgleda ko MalaviNoor wrote:pa daj prestani generalizirati, svi znamo da su karta i politika kurve, zapitaj se koliko hrvata bude ovim činom još više razočarano i da li je to ono za što su se i borili i glasali...asilovski wrote:
Metilda vidjelice moja pokaži rukicama koliko voliš dr. Stanimirovića i dr. Pupovca heheh
Šalu na stranu ja ne guštam ni malo, jedino mi jadno vidjeti da hrvati (ponovno) puze pred srbendom i to nakon svega, a sve zbog toga da izbiraju za pred. Sabora notornog bijednika i šljam
e, moj asila, guštaš ti, guštaš...
ljudi su ispod kože krvavi i željni vlasti i para...ne samo ovdje, negdje više, negdje manje, ali tako je to.
Guest- Guest
poanta je da mi repliciraš na postove, protiv čega ja nemam ništa protiv, ali daj brate pročitaj ih do kraja, heheasilovski wrote:Poanta je ista ti si povjerovala u glupu priču da Saucha nije bio ucjenjenNoor wrote:o tome s tobom nisam ni pričala, a vidoviti Milan sam rekla za HDZ, ne za tebe...mada si i ti tu negdje, kad se već gurašasilovski wrote:pa ne vidiš ništa sumnjivo u tome od početka nego meni govoriš da sam vidoviti milan ili što već, ovo je planirano jer je Saucha slaba karikaNoor wrote:a po čemu si to zaključio? hjooj, asilaaaasilovski wrote:
kako ne pa tebi je normalno da premijer ima presicu u vezi kaznenog djela člana oporbe sa tužiteljstvom hehehe
asila, jel ti čitaš kaj napišem ili?
Guest- Guest
Novi gazda od Trea :
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
tebi je sve gore i gore, takvu dozu mržnje zbog koje se šamaraju gluposti se rijetko mogu naći. Daj pročitaj koji put nešto kako treba sa razumjevanjem i okani se svojih glupavih sudova za koje misliš da su relevantni i istiniti.asilovski wrote:Da skinete sdpe pa da možete koalirati sa četnicima, amintre911 wrote:a šator se podigao zbog? daj presranite lupetati glupostijastreb wrote:Hoće li se opet gusta magla spustiti?
Guest- Guest
Eva_ wrote:Odlazim na vikend s nadom da će ovaj forum biti na latinci i u ponedjeljak kad se vrnem.
darth_vader-
2014-04-17
oće maunu, donio je sud a pošto je najpametniji na svijetu taj sud svi moraju uzeti za istinit inače su kradezeovci, katolička uljudba i podosta imenica sa fekalnim pridjevima.Noor wrote:poanta je da mi repliciraš na postove, protiv čega ja nemam ništa protiv, ali daj brate pročitaj ih do kraja, heheasilovski wrote:Poanta je ista ti si povjerovala u glupu priču da Saucha nije bio ucjenjenNoor wrote:o tome s tobom nisam ni pričala, a vidoviti Milan sam rekla za HDZ, ne za tebe...mada si i ti tu negdje, kad se već gurašasilovski wrote:pa ne vidiš ništa sumnjivo u tome od početka nego meni govoriš da sam vidoviti milan ili što već, ovo je planirano jer je Saucha slaba karikaNoor wrote:
a po čemu si to zaključio? hjooj, asilaaa
asila, jel ti čitaš kaj napišem ili?
Guest- Guest
tebi sam već napisao da si enormno glupav dečko, da si zrno pametniji od toga ne bi pisao gluposti koje pišeš na tone svaki dan.RayMabus wrote:Novi gazda od Trea :
Guest- Guest
pa posteno i iskreno ako ne sve..onda je razlog satora dijelom i bio da se sdp i josipovic skinu..no postoji jedan problem...nisu ocekivali plenkija na celu hdz-u i u vjerojatnoj koaliciji sa pupovcem...iskreno..ja nisam mogao vjerovati ne plenkovic..nego da bi to mogli drugi hdzovci podrzati..pogotovo oni koji su hodocastili u sator..medved,vaso,djakic da sad en nabrajam..parola sa 'pupovcem nikad'..moze se u kso baciti..osim...da svi navedeni ako imaju obraza i iz moralnih principa podnesu ostavke ako dođe do toga da pupovac i sdss uđu u vladu i hns...da se razumijemo..badava onaj transparent 'oba su pala'..ili ga mogu vratiti ovaj put u reziji plenkovic/pupovac
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja mislim da si ti glup : kradeze je jedva navukao 76 ruku a od toga su tri zastupnika srpskih manjina , dakle ako nije po njihovome PADA VLADA.tre911 wrote:tebi sam već napisao da si enormno glupav dečko, da si zrno pametniji od toga ne bi pisao gluposti koje pišeš na tone svaki dan.RayMabus wrote:Novi gazda od Trea :
Idi i popuši k svom novom gazdi ...premijer Aleksandar.
2014-04-11
Amin! (Njegoš)asilovski wrote:Da skinete sdpe pa da možete koalirati sa četnicima, amintre911 wrote:a šator se podigao zbog? daj presranite lupetati glupostijastreb wrote:Hoće li se opet gusta magla spustiti?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A najzanimljivije je šta takvi brane kradeze , drugima govore da su glupi , istodobno napadaju Vučića i četnike a ovaj mu je postao novi premijer.Prele wrote:Tre, kakav prvoborac hdz jugenda...
Onda se netko čudi šta sam ja jučer odlucio postavit za nekih tri godine direktno svoje ljude i ustaše 21 stolječa a Tre če dobit metak u zatiljak.
2014-04-11
ma kakvi kurčevi razlozi za skidanje sdpa ili josipovića a i plenki ima veze sa šatorom led vas jebo!!! ima veze sa fredom matićem i onim malim smradom glavaševićem i zakonom koji su spremali za branitelje kao i četničke mirovine koje su trebale ići iz drž. proračuna. Da nam nisu pasali to je više nego istina ali nigdje mi nismo zatražili nove izbore i išli rušiti milanovića ili josipovića, to su gluposti koje si i ti popušio i priključio se lovu na vještice. Pa sjeti se samo koliko je još šator ostao ispred ministarstva čak i kad je medved postao ministarvuksadinare wrote:pa posteno i iskreno ako ne sve..onda je razlog satora dijelom i bio da se sdp i josipovic skinu..no postoji jedan problem...nisu ocekivali plenkija na celu hdz-u i u vjerojatnoj koaliciji sa pupovcem...iskreno..ja nisam mogao vjerovati ne plenkovic..nego da bi to mogli drugi hdzovci podrzati..pogotovo oni koji su hodocastili u sator..medved,vaso,djakic da sad en nabrajam..parola sa 'pupovcem nikad'..moze se u kso baciti..osim...da svi navedeni ako imaju obraza i iz moralnih principa podnesu ostavke ako dođe do toga da pupovac i sdss uđu u vladu i hns...da se razumijemo..badava onaj transparent 'oba su pala'..ili ga mogu vratiti ovaj put u reziji plenkovic/pupovac
Guest- Guest
vrlo velika pogreska hdz-a bi bila da uđe u koaliciju sa sdss-om i pupovcem..vrlo velika..a i skupa...kao prvo u samom hdz-u...vjerujem da dobar dio hdz-ovaca to ne bi otrpio i progutao...do jucer si po kisi,snjegu,suncu protiv takvih zestoko prosvjedovao,sudio se...a sad trebas sa takvima surađivati..tim cinom bi plenki ubio hdz-e kao domoljubnu ili drzavotvornu stranku za duze vrijeme...a vjerojatno bi dodatno radikilazirao i situaciju u samoj stranci...sto ce rec onaj penava u vukovaru..koji ej stalno govorio..'nikad,nikad,nikad vise sa pupovcem i sdssom u koalciju..obraz ne izgubiti'..oce li se silaniti iz hdz-a ili podnijeti ostavku na funkciju gradonacelnika vukovara iz moralnih principa..
2015-09-08
idiote mutavi ja cijelo vrijeme pišem da sam za nove izbore ali si ti preglup da to možeš pročitati sa razumjevanjemRayMabus wrote:Ja mislim da si ti glup : kradeze je jedva navukao 76 ruku a od toga su tri zastupnika srpskih manjina , dakle ako nije po njihovome PADA VLADA.tre911 wrote:tebi sam već napisao da si enormno glupav dečko, da si zrno pametniji od toga ne bi pisao gluposti koje pišeš na tone svaki dan.RayMabus wrote:Novi gazda od Trea :
Idi i popuši k svom novom gazdi ...premijer Aleksandar.
Guest- Guest
Amen je da ste vas dvojica idiotijastreb wrote:Amin! (Njegoš)asilovski wrote:Da skinete sdpe pa da možete koalirati sa četnicima, amintre911 wrote:a šator se podigao zbog? daj presranite lupetati glupostijastreb wrote:Hoće li se opet gusta magla spustiti?
Guest- Guest
tre..ulazi u koaliciju sa pupovcem i sdss-om..dovoljno..zbog kog su se cirilicne ploce razbijale i zbog kog je pajcic stradao?..zbog koalicije sa pupovcem?....otrijezni se..ovo je prodaja i izdaja neviđenih razmjera izdaja i hdz-a i svih casnih hrvata i patriota..a izdaja je gora od uskracivanja 100 kuna na mirovinitre911 wrote:ma kakvi kurčevi razlozi za skidanje sdpa ili josipovića a i plenki ima veze sa šatorom led vas jebo!!! ima veze sa fredom matićem i onim malim smradom glavaševićem i zakonom koji su spremali za branitelje kao i četničke mirovine koje su trebale ići iz drž. proračuna. Da nam nisu pasali to je više nego istina ali nigdje mi nismo zatražili nove izbore i išli rušiti milanovića ili josipovića, to su gluposti koje si i ti popušio i priključio se lovu na vještice. Pa sjeti se samo koliko je još šator ostao ispred ministarstva čak i kad je medved postao ministarvuksadinare wrote:pa posteno i iskreno ako ne sve..onda je razlog satora dijelom i bio da se sdp i josipovic skinu..no postoji jedan problem...nisu ocekivali plenkija na celu hdz-u i u vjerojatnoj koaliciji sa pupovcem...iskreno..ja nisam mogao vjerovati ne plenkovic..nego da bi to mogli drugi hdzovci podrzati..pogotovo oni koji su hodocastili u sator..medved,vaso,djakic da sad en nabrajam..parola sa 'pupovcem nikad'..moze se u kso baciti..osim...da svi navedeni ako imaju obraza i iz moralnih principa podnesu ostavke ako dođe do toga da pupovac i sdss uđu u vladu i hns...da se razumijemo..badava onaj transparent 'oba su pala'..ili ga mogu vratiti ovaj put u reziji plenkovic/pupovac
2015-09-08
Page 4 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31
Similar topics
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
Page 4 of 31