Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Page 22 of 31
Page 22 of 31 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 31
Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Dosla i dudett
vuksadinare- Posts : 100241
2015-09-08
slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Ovdje: http://ex-iskon.forumcroatian.com/t18620p300-pupovac-plenkovic-i-mi-radimo-na-istom-posluslidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Kao što ti nemaš dokaza da si Hrvat niti da sam ja dudette.
Imam dokaza da sam Hrvat, ali ih naravno neću prezentirati na forumu.
Gdje sam ja napisao da si ti dudette?
by slidingdoorsoperator Today at 14:28
A došla je i dudette. :) Pravo prigodno. :)
I gdje sam ja napisao da si ti dudette? :)
pa na toj stranici gdje si skrenuo nama pažnju na dudette jedino je nick Doppelgänger novi na toj stranici. svi ostali smo na toj stranici matori forumaši. nisi valjda mislio da smo tolike budale da neznamo na koga si upro prstom.
Guest- Guest
Već je ulogirao presretača. Nek ubaci još kojeg.
Last edited by Doppelgänger on 5/6/2017, 15:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:Molim dokaz da si Hrvat.
Hoćeš da ti ih privatno pošaljem? :)
Guest- Guest
Gnječ wrote:pa na toj stranici gdje si skrenuo nama pažnju na dudette jedino je nick Doppelgänger novi na toj stranici. svi ostali smo na toj stranici matori forumaši. nisi valjda mislio da smo tolike budale da neznamo na koga si upro prstom.
Gdje su dokazi da sam se ja referirao na nečije pojavljivanje baš na toj stranici? :)
Guest- Guest
Ne. Hoću ovdje na forumu. Privatno me apsolutno ne zanima jesi li Srbin ili ciganin.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Molim dokaz da si Hrvat.
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:Već je ulogirao presretača. Nek ubaci još kojeg.
O čemu ti? Ja pišem samo pod ovim nadimkom.
Nisam ni kolerik, ni stribor, ni regoč, ni Piglet ilitiga bescrus sa starog foruma, a pogotovo ne vuk... :D
Guest- Guest
Snažan i stabilan HDZ vodi Hrvatsku u bolja vremena
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa najbolje da su svi toliko glupi to take something at face value.
Guest- Guest
Ne bih rekao koliko sam pričao sa rel. Insajderima mi ovdje pušimo samo tako. Vezano za plenkija stvar je u tome sto su režimski mediji stalno govorili da je dotični jako važan a ispalo je da je kurac na biciklu, osim toga od ljudi iz brisela sam čuo samo najgore o njemuslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:On sto god vuče radi da bi sebi osigurao sto bolju sinekuru u EU a koliko je jak vidili smo sa Slovenijom i stavom EU u vezi one namještene arbitraže koju sada osim nas svi priznaju kao konačnu
Bitno je da je mi ne priznajemo, a nitko nas formalno ne može na to natjerati. :)
Inače Plenković nije autor te arbitraže tako da ga ovdje ipak bezveze optužuješ.
EU ovdje samo brani svoju propalu čast jer au autori te propale arbitraže pa su zato na strani Slovenije koja ju još pokušava oživjeti.
Kermit-
2014-04-17
Doppelgänger wrote:Ne. Hoću ovdje na forumu.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Molim dokaz da si Hrvat.
Imaš još neku želju? :)
Ovu ti na žalost neću ispuniti. :) Nije da ne mogu, jednostavno neću. :)
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:pa na toj stranici gdje si skrenuo nama pažnju na dudette jedino je nick Doppelgänger novi na toj stranici. svi ostali smo na toj stranici matori forumaši. nisi valjda mislio da smo tolike budale da neznamo na koga si upro prstom.
Gdje su dokazi da sam se ja referirao na nečije pojavljivanje baš na toj stranici? :)
pa čitaj tebi to ne bi trebalo biti problem ti reče da znaš sve a sad neznaš. na koga si pucao kad si napisao dudette? ajd odgovori na koji nick si pucao?
Guest- Guest
Najprije red i mir u vladi
Samo tako Hrvati žive u nadi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ili dokaži da si Hrvat ili se prestani tako deklarirati kad nemaš dokaza.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Već je ulogirao presretača. Nek ubaci još kojeg.
O čemu ti? Ja pišem samo pod ovim nadimkom.
Nisam ni kolerik, ni stribor, ni regoč, ni Piglet ilitiga bescrus sa starog foruma, a pogotovo ne vuk... :D
Guest- Guest
fino ste se razgalamili
trebam li ja na koga zagalamit
btw cipelice sta ima kod tebe
trebam li ja na koga zagalamit
btw cipelice sta ima kod tebe
2014-04-19
asilovski wrote:Ne bih rekao koliko sam pričao sa rel. Insajderima mi ovdje pušimo samo tako. Vezano za plenkija stvar je u tome sto su režimski mediji stalno govorili da je dotični jako važan a ispalo je da je kurac na biciklu, osim toga od ljudi iz brisela sam čuo samo najgore o njemu
Ne projiciraj svoje intimne želje u realnost, jer bi se opet lako moglo pokazati kako si imao pogrešne prognoze. :)
Madije, kako režimske medije tako i one druge, neću komentirati. Dno dna.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Ne. Hoću ovdje na forumu.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Molim dokaz da si Hrvat.
Imaš još neku želju? :)
Ovu ti na žalost neću ispuniti. :) Nije da ne mogu, jednostavno neću. :)
Guest- Guest
kajo, sta je ovo bilokaja wrote:Najprije red i mir u vladi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:
pa čitaj tebi to ne bi trebalo biti problem ti reče da znaš sve a sad neznaš.
Pitao sam za dokaze, a odgovora na to pitanje vidim nema pa nema. :)
Guest- Guest
Page 22 of 31 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 31
Similar topics
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
Page 22 of 31