Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Page 12 of 31
Page 12 of 31 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31
Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Ne brini on je sa bližnjima u Nevesinju starešina mu čuva decuPrele wrote:Šta se tre izbrisao sa foruma?
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
On je istao otišao u četnike, viđen ne sa marcelijusom kako uvežbavaju vanredno stanje i dolazak prestonasljednikajasambrend wrote:kaja wrote:da, e ok, sva sreća da sjeo rainer , ja sam se već prestrašila da će simo dubajić, tamo je virio iz wc-a, vidjela sam gaslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:ne, pa ono nisam vidjela u životu..trči čovjek na fotelju i sav sretan i ozaren sjeo ..ja gledam i ne vjerujemjasambrend wrote:Ajme scena s Reinerom...
Iskoristio priliku što smotani Božo nije imenovao svog zamjenika (čitaj: Stazića) koji će nastaviti predsjedati sjednicom dok mu ne pukne mjehur, na što je Božo inače imao pravo. Ovako je Reiner iskoristio točku poslovnika koja omogućuje da sjednicom nastavi predsjedati jedan od potpredsjednika iz većinske opcije i stekao inicijativu.
Da je Stazić sjeo na stolicu priča bi se još oduljila i tko zna kako bi i završila.
Ali smotani Božo je već pokazao da nema blage ni o Ustavu ni o poslovniku, da ne spominjem kako je pokazao da nema niti što bi se dogodilo da je država nacionalizirala Agrokor po njegovim prijedlozima. Uvalili bi se u veće dugove nego ih ima Grčka.
nego pod kojim si ti nickom pisao prije?
A Speare..ili mu je neki HDZ bot hakirao profil...ne sjećam se da je nekad tako gorljivo branio nebuloze...
Kermit-
2014-04-17
kic...zasto si otjerao trea braneci ovog propalog odvjetnika asilu i jos neke klosare...gnjecu dozvolis da vrijedja kao niko..mozda razmislim i ja pa napustim forum...miha ce sigurno..pa nek ti drustvo prave bolesnici..
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Asila nikog na forumu ne dira,kritizira politiku,politicare,kuku-lele drzave,strogo se drzi podaleje ad homminem napada..vuksadinare wrote:kic...zasto si otjerao trea braneci ovog propalog odvjetnika asilu i jos neke klosare...gnjecu dozvolis da vrijedja kao niko..mozda razmislim i ja pa napustim forum...miha ce sigurno..pa nek ti drustvo prave bolesnici..
Trej je trej..moze pristojno,ali radije udri osobno i na finjaka vrijedjajuci,braneci svoju politicku opciju..
zasto je atsila propali odvjetnik..?Cemu osobni napad na njuega..Jer kritizira ono sto "ne bi smio"?
gnjec ito tambura po negativcima,nikom direktno sa foruma,ako se njega ne dira..
Jos dok vasa klapa nije dosla na Forum,Forum je bio opusten,nije se puno niti pisalo i svadjalo na vip-u,Longi i jos par likova je razvijalo polako teme,bilo je sasvim ugodno..Slobodno odi,slobodno i Miha nek ode..tada cemo se rjesiti i bolesnika,onih istinskih..Ako vec tako razgovaramo..
Guest- Guest
jasambrend wrote:A Speare..ili mu je neki HDZ bot hakirao profil...ne sjećam se da je nekad tako gorljivo branio nebuloze...
Nikada nisam branio nikakve nebuloze što se vidi i po tome da gotovo nikada ne griješim u procjenama budućih zbivanja kako kod nas tako i u svijetu. Razumijem da se to ovdje slabo cijeni. Uvijek sam nastojao pisati argumentirano kada god je to moguće, za razliku od bolesnog benavljenja polusvijeta ove septičke jame koja se samo sa puno kreativnosti može nazvati forumom.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pa nek ti drustvo prave bolesnici..
Po principu s kim si takav si.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:jasambrend wrote:A Speare..ili mu je neki HDZ bot hakirao profil...ne sjećam se da je nekad tako gorljivo branio nebuloze...
Nikada nisam branio nikakve nebuloze što se vidi i po tome da gotovo nikada ne griješim u procjenama budućih zbivanja kako kod nas tako i u svijetu. Razumijem da se to ovdje slabo cijeni. Uvijek sam nastojao pisati argumentirano kada god je to moguće, za razliku od bolesnog benavljenja polusvijeta ove septičke jame koja se samo sa puno kreativnosti može nazvati forumom.
Ispada kao forumski sukob generacija, stariji bi raspravljali, klinci bi trolali
Sjećam se jedne stare forumske poslovice, možda je se sjetiš...
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:Ispada kao forumski sukob generacija, stariji bi raspravljali, klinci bi trolali
Eh, da su samo klinci u pitanju... Ni pol' muke.
Ovog trenutka mi nijedna ne pada na um.
Guest- Guest
asilovski wrote:On je istao otišao u četnike
Svakako nisam otišao u žohare ili krmke.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:Ispada kao forumski sukob generacija, stariji bi raspravljali, klinci bi trolali
Onda ih ja takvima doživljavam
Stara narodna o iskustvu...
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:Ispada kao forumski sukob generacija, stariji bi raspravljali, klinci bi trolali
Onda ih ja takvima doživljavam
Stara narodna o iskustvu...
Pa pogledaj samo asilu. Ali dobro, ekipa mentalno i jeste na razini vječito nedozrelih balavaca pa takav tvoj doživljaj uopće nije pogrešan.
Misliš na onu o igranju šaha s golubom?
Guest- Guest
s cim sam ja otjerao trea da mi je znati, uostalom odmor od foruma svima preporucam, ja i asila se kacimo oko sto stvari paralelno pa nisam nikad izgorio, stitim gnjeca a neki dan mu dao ban, ugl znate svi oplesti jezikom po tastaturi po drugima pa cak i tre, zao mi je sto je otisao ali nek ne prima sve tako osobno, nema reketa ni za kog..
Boobah the owl wrote:nema reketa ni za kog..
Odličan recept za negativnu selekciju kadrova.
I to je jedan od razloga zašto je forum spao na reliquiae reliquiarum razuma pa i elementarne ljudskosti.
Guest- Guest
Sabina Spielrein wrote:Stara narodna o iskustvu...
Dakle, budala te prvo svede na svoju razinu, a onda te dotuče iskustvom. To je prva.
A druga kaže da je rasprava s budalom nalik igranju šaha s golubom. Bez obzira koji ti potez povukao, golub će prevrnuti sve figure, posrati se po šahovskoj ploči, a onda još šepuriti kao da je pobijedio.
Eto, ipak sam se sjetio.
Guest- Guest
Boobah the owl wrote:
s cim sam ja otjerao trea da mi je znati, uostalom odmor od foruma svima preporucam, ja i asila se kacimo oko sto stvari paralelno pa nisam nikad izgorio, stitim gnjeca a neki dan mu dao ban, ugl znate svi oplesti jezikom po tastaturi po drugima pa cak i tre, zao mi je sto je otisao ali nek ne prima sve tako osobno, nema reketa ni za kog..
Oterao si ga time što si mu omogućio da sve ovde maltretira, vređa i napušava-a kada se okrenula batina, nisi sve pobanovao.
Koja logika, jbt.
Guest- Guest
na forumu kao u saboru
Zivo zivo brate Ivo
Zivo zivo brate Ivo
slidingdoorsoperator wrote:Boobah the owl wrote:nema reketa ni za kog..
I to je jedan od razloga zašto je forum spao na reliquiae reliquiarum razuma pa i elementarne ljudskosti.
a ti predlazes reket? za koga? za branitelje? za one koji vole Tita? za one koji vole vise soli u hrani? gdje povlaciti crtu, ja ukratko vam kazem nigdje, ako je netko osobno napadnut je druga situacija, ali evo primjer asila je nazvan propalim odvjetnikom, zasto ne osjecate istu empatiju prema toj vrsti uvrede? bi li isto osjecao da kazem kako je netko propali hdzov glasac bot? propali branitelj? propali uhljeb? propali gastarbajter?
e, tako znaci.. ugl forum je zatvoreni kruzok i zato je ostatak, ali vas ostatak, ja bi komotno mogao bez vipa, tre je dobrodosao kao i svi, par ljudi je pokusalo izbrisati forum pa im nisam nis rekao a ovdje se pretpostavlja da stitim nekoga, znaci i kaja recimo je dio septicke jame zbog komentara ili jasambrend jucerasnih? znaci, to vuk nikad ne bi napisao.. a oni su zapravo vise-manje isto pisali kao ja ili asila..
Nemojte se svađat na đurđevdan.
crvenkasti-
2014-04-17
slidingdoorsoperator wrote:jasambrend wrote:A Speare..ili mu je neki HDZ bot hakirao profil...ne sjećam se da je nekad tako gorljivo branio nebuloze...
samo budala zna sve isto tako budala nikad ne griješi jer zna sve.
Guest- Guest
Boobah the owl wrote:slidingdoorsoperator wrote:Boobah the owl wrote:nema reketa ni za kog..
a ti predlazes reket? za koga? za branitelje? za one koji vole Tita? za one koji vole vise soli u hrani? gdje povlaciti crtu, ja ukratko vam kazem nigdje, ako je netko osobno napadnut je druga situacija, ali evo primjer asila je nazvan propalim odvjetnikom, zasto ne osjecate istu empatiju prema toj vrsti uvrede? bi li isto osjecao da kazem kako je netko propali hdzov glasac bot? propali branitelj? propali uhljeb? propali gastarbajter?
e, tako znaci.. ugl forum je zatvoreni kruzok i zato je ostatak, ali vas ostatak, ja bi komotno mogao bez vipa, tre je dobrodosao kao i svi, par ljudi je pokusalo izbrisati forum pa im nisam nis rekao a ovdje se pretpostavlja da stitim nekoga, znaci i kaja recimo je dio septicke jame zbog komentara ili jasambrend jucerasnih? znaci, to vuk nikad ne bi napisao.. a oni su zapravo vise-manje isto pisali kao ja ili asila..
sliding doors operator aka šejki hoće reći: my way or highway. isto mantra i ekipa tre vučko metilda kompani: our way or highway.
Guest- Guest
Page 12 of 31 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31
Similar topics
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
Page 12 of 31