Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Page 21 of 31
Page 21 of 31 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Doppelgänger wrote:Je li tebi jasno s kim imaš posla?
Sa Hrvatom koji je rođen u Srbiji i živio tamo neko vrijeme.
Imaš li ti nešto protiv toga?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:moze se prodat pod sta god hoce..ima njegov alkoholo zivcani stilslidingdoorsoperator wrote:
Nije. Pecnik je Slovak.
Misalim da je asila još puno maligAniji.
Guest- Guest
Nemam. Kao što ti nemaš dokaza da si Hrvat niti da sam ja dudette.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Je li tebi jasno s kim imaš posla?
Sa Hrvatom koji je rođen u Srbiji i živio tamo neko vrijeme.
Imaš li ti nešto protiv toga?
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:dakle vratimo se na kazan i čarobni napitak.
To smo već raspravili. Pitaj druida Panoramixa za recept.
tvoj recept iz kazana reci to me zanima jebeš Panoramixa njegov čarobni napitak mogu popit u svakom bircu u Istri.
Guest- Guest
Ne već pasivno leg. Oli ti sada svatko može tužiti RH ukoliko mu propadnu potraživanja prema Agrokoru i mi nemamo nikakve šanse na bilo kojem sudu izvan RH.slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Sa lexom su se pasivno legitimirali pa ako si vec to napravio onda idi barem do kraja jer ce te kako god jebat po arbitražama koje naravno ne trebamo govoriti kako ce završiti
Sa lexom nisu nacionalizirali Agrokor kako je to predlagao Petrov što bi nas odvelo direktno u bankrot. I arbitraže će to uvažiti, ako do njih dođe. Nitko ne garantira da će arbitraže stati samo na jednu stranu, tu uvijek postoji neizvjesnost.
Kad si spomenuo arbitraže, kako komentiraš još jedan biser Petrova, rušenje Karamarka zato što je ovaj tražio zaustavljanje arbitraže koju smo na kraju izgubili?
Još jedan njegov biser. Čovjek je ne samo dilatant nego i punokrvna štetočina.
Arbitraža i Boža su notorne gluposti i tu je karamarko imao pravo, plenki je isto tako inzistirao na arbitrazama cak i nastavio jednu i opet izgubio tako da...
Kermit-
2014-04-17
Doppelgänger wrote:Kao što ti nemaš dokaza da si Hrvat niti da sam ja dudette.
Imam dokaza da sam Hrvat, ali ih naravno neću prezentirati na forumu.
Gdje sam ja napisao da si ti dudette?
Guest- Guest
asilovski wrote:Oli ti sada svatko može tužiti RH ukoliko mu propadnu potraživanja prema Agrokoru i mi nemamo nikakve šanse na bilo kojem sudu izvan RH.
Ne kažem ja da ne može tužiti, ali između tužiti i dobiti spor postoji stanovita razlika. :)
A za naše šanse u takvim mogućim sporovima ćemo vidjet kada ili ako do njih dođe. :)
Guest- Guest
Ovdje: http://ex-iskon.forumcroatian.com/t18620p300-pupovac-plenkovic-i-mi-radimo-na-istom-posluslidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Kao što ti nemaš dokaza da si Hrvat niti da sam ja dudette.
by slidingdoorsoperator Today at 14:28
A došla je i dudette. :) Pravo prigodno. :)
Imaš short-term memory za nekog tko slovi da ima sinekuru NOT! ili je akademik NOT!
Last edited by Doppelgänger on 6/5/2017, 15:35; edited 1 time in total
Guest- Guest
asilovski wrote:plenki je isto tako inzistirao na arbitrazama cak i nastavio jednu i opet izgubio tako da...
Tako je pridobio Most koji je glavni krivac za cijelu zbrku. Dakle, iznuđeni potez. Što će sada biti, vidjet ćemo, ali nema garancija da će Plenković ovdje sad povući neki pametan potez.
Guest- Guest
Kad imaš dokaza da si Hrvat, podastri ih. Ili prestani insinuirati glede drugih korisnika i njihovih screen names, udbašu.
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:Ovdje: http://ex-iskon.forumcroatian.com/t18620p300-pupovac-plenkovic-i-mi-radimo-na-istom-posluslidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Kao što ti nemaš dokaza da si Hrvat niti da sam ja dudette.
I gdje sam ja napisao da si ti dudette? :)
Guest- Guest
On sto god vuče radi da bi sebi osigurao sto bolju sinekuru u EU a koliko je jak vidili smo sa Slovenijom i stavom EU u vezi one namještene arbitraže koju sada osim nas svi priznaju kao konačnuslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:plenki je isto tako inzistirao na arbitrazama cak i nastavio jednu i opet izgubio tako da...
Tako je pridobio Most koji je glavni krivac za cijelu zbrku. Dakle, iznuđeni potez. Što će sada biti, vidjet ćemo, ali nema garancija da će Plenković ovdje sad povući neki pametan potez.
Kermit-
2014-04-17
Doppelgänger wrote:Kad imaš dokaza da si Hrvat, podastri ih. Ili prestani insinuirati glede drugih korisnika i njihovih screen names, udbašu.
:D Zašto bi ih podastro? :)
I gdje ja to i što insinuiram? :)
Guest- Guest
Jbg ja cu se otrijezniti sutra a vi cete i u nedjelju biti mulcislidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:moze se prodat pod sta god hoce..ima njegov alkoholo zivcani stilslidingdoorsoperator wrote:
Nije. Pecnik je Slovak.
Misalim da je asila još puno maligAniji.
Kermit-
2014-04-17
Ti nisi prazna ploča. Ti si pokvarena ploča, trolle.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Ovdje: http://ex-iskon.forumcroatian.com/t18620p300-pupovac-plenkovic-i-mi-radimo-na-istom-posluslidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Kao što ti nemaš dokaza da si Hrvat niti da sam ja dudette.
Guest- Guest
asilovski wrote:On sto god vuče radi da bi sebi osigurao sto bolju sinekuru u EU a koliko je jak vidili smo sa Slovenijom i stavom EU u vezi one namještene arbitraže koju sada osim nas svi priznaju kao konačnu
Bitno je da je mi ne priznajemo, a nitko nas formalno ne može na to natjerati. :)
Inače Plenković nije autor te arbitraže tako da ga ovdje ipak bezveze optužuješ.
EU ovdje samo brani svoju propalu čast jer au autori te propale arbitraže pa su zato na strani Slovenije koja ju još pokušava oživjeti.
Guest- Guest
Stigao je frank miller u grad
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Tvrdiš da si Hrvat rodjen u Srbriji. Dokaži da si Hrvat ili prestani tvrditi nešto što nije dokazivo na forumu ako već nemaš petlje skenirati domovnicu.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Kad imaš dokaza da si Hrvat, podastri ih. Ili prestani insinuirati glede drugih korisnika i njihovih screen names, udbašu.
:D Zašto bi ih podastro? :)
I gdje ja to i što insinuiram? :)
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:Ti nisi prazna ploča. Ti si pokvarena ploča, trolle.slidingdoorsoperator wrote:
Molim odgovor na moje pitanje. :)
I naravno da nisam prazna ploča. :)
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:Tvrdiš da si Hrvat rodjen u Srbriji. Dokaži da si Hrvat ili prestani tvrditi nešto što nije dokazivo na forumu ako već nemaš petlje skenirati domovnicu.
Imam dokaze i da sam Hrvat i da sam rođen u Srbiji. :)
No, zašto bi ih podastro na forumu? :)
Guest- Guest
Page 21 of 31 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Similar topics
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
Page 21 of 31