Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Page 23 of 31
Page 23 of 31 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31
Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Gdje su dokazi da sam se ja referirao na nečije pojavljivanje baš na toj stranici? :)
pa čitaj tebi to ne bi trebalo biti problem ti reče da znaš sve a sad neznaš.
Pitao sam za dokaze, a odgovora na to pitanje vidim nema pa nema. :)
Guest- Guest
impliciranje nicka je jedno, zahtijevanje privatnih osobnih podataka drugo, nemojte to raditi..
slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Ne. Hoću ovdje na forumu.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Molim dokaz da si Hrvat.
Hoćeš da ti ih privatno pošaljem? :)
Imaš još neku želju? :)
Ovu ti na žalost neću ispuniti. :) Nije da ne mogu, jednostavno neću. :)
znači srbin si. da stvar bude još paradoksalnija na net.hr forumu si glumio antifašistu i tek nakon što sam te začavlao priznao si javno da si ustaša klerofašist. znači srbin ustaša. bogtejebo kakav je to čarobni napitak bio u tom kazanu?
Guest- Guest
A gdje ja to tvrdim? Eto, kao što ti tvrdiš za Asilu kako je nasjeo na nečiji blef, tako si i ti sam nasjeo na moj blef.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Već je ulogirao presretača. Nek ubaci još kojeg.
O čemu ti? Ja pišem samo pod ovim nadimkom.
Nisam ni kolerik, ni stribor, ni regoč, ni Piglet ilitiga bescrus sa starog foruma, a pogotovo ne vuk... :D
Guest- Guest
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Ne. Hoću ovdje na forumu.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Molim dokaz da si Hrvat.
znači srbin si. da stvar bude još paradoksalnija na net.hr forumu si glumio antifašistu i tek nakon što sam te začavlao priznao si javno da si ustaša klerofašist.
Nisam rekao da sam ustaša klerofašist nego hrvatski nacionalist. :)
A ako sam hrvatski nacionalist, onda ne mogu biti Srbin da dubim na glavi. :)
Guest- Guest
neka udbaš dokaže ili prestane navijati tu svoju pokvarenu ploču.Boobah the owl wrote:
impliciranje nicka je jedno, zahtijevanje privatnih osobnih podataka drugo, nemojte to raditi..
Guest- Guest
ko je bre sad tu srbin, izgleda da svi :) a samo me sat, dva nije bilo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Doppelgänger wrote:A gdje ja to tvrdim? Eto, kao što ti tvrdiš za Asilu kako je nasjeo na nečiji blef, tako si i ti sam nasjeo na moj blef.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Već je ulogirao presretača. Nek ubaci još kojeg.
Nisam ni kolerik, ni stribor, ni regoč, ni Piglet ilitiga bescrus sa starog foruma, a pogotovo ne vuk... :D
A gdje sam ja rekao da ti to tvrdiš? :D
Toliko i o tvojim mokrim snovima o mom navodnom nasjedanju na tvoj blef. :)
Guest- Guest
kaja wrote:ko je bre sad tu srbin, izgleda da svi :) a samo me sat, dva nije bilo..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
seki nema te na znanostislidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:A gdje ja to tvrdim? Eto, kao što ti tvrdiš za Asilu kako je nasjeo na nečiji blef, tako si i ti sam nasjeo na moj blef.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Već je ulogirao presretača. Nek ubaci još kojeg.
pusti ove grlice sta se uzbudujes
to su sve polovni prdezi
2014-04-19
prckov wrote:seki nema te na znanosti
Ma nema nikog na Znanosti. Nije to više ona ekipa sa starog foruma.
Guest- Guest
Biti forumski 'akademik', a onda tvrditi da je forum na kojem pišeš i dežuraš 24/7 septička jama.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:A gdje ja to tvrdim? Eto, kao što ti tvrdiš za Asilu kako je nasjeo na nečiji blef, tako si i ti sam nasjeo na moj blef.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Već je ulogirao presretača. Nek ubaci još kojeg.
Guest- Guest
a jbt..druže..ne smiješ ni na sat dva maknut...ček da razmislim što ću sad pisati sukladno novonastaloj situacijiprckov wrote:kaja wrote:ko je bre sad tu srbin, izgleda da svi :) a samo me sat, dva nije bilo..
nemoj dok se vratim da i ti priznaš u međuvremenu..
2015-08-15
a ne znam..nekako se cudno osjecamkaja wrote:a jbt..druže..ne smiješ ni na sat dva maknut...ček da razmislim što ću sad pisati sukladno novonastaloj situacijiprckov wrote:kaja wrote:ko je bre sad tu srbin, izgleda da svi :) a samo me sat, dva nije bilo..
nemoj dok se vratim da i ti priznaš u međuvremenu..
2014-04-19
Doppelgänger wrote:Biti forumski 'akademik', a onda tvrditi da je forum na kojem pišeš i dežuraš 24/7 septička jama.
Ja samoga sebe nisam častio sa tom "titulom". :)
Imaš nešto protiv toga što provodim puno vremena na ovom forumu? :)
Ah da, samo trolaš jer su ti propali svi blefovi. :D
A forum je to što je, valjda imam pravo izreći svoje mišljenje i po tom pitanju. :)
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Ne. Hoću ovdje na forumu.slidingdoorsoperator wrote:
znači srbin si. da stvar bude još paradoksalnija na net.hr forumu si glumio antifašistu i tek nakon što sam te začavlao priznao si javno da si ustaša klerofašist.
Nisam rekao da sam ustaša klerofašist nego hrvatski nacionalist. :)
A ako sam hrvatski nacionalist, onda ne mogu biti Srbin da dubim na glavi. :)
reko si ustaša. od komuniste antifašiste u trenu ustaša. neko vrijeme sam bio u dilemi da si drug stari.
Guest- Guest
treba neku temu zavrtit pa mozda se nakupeslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:seki nema te na znanosti
Ma nema nikog na Znanosti. Nije to više ona ekipa sa starog foruma.
2014-04-19
moram vam nešto priznati...i ja i kic smo srbi..
2015-08-15
nisi.Boobah the owl wrote:
ja sam Japanac.
2015-08-15
Page 23 of 31 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31
Similar topics
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
Page 23 of 31