Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Page 20 of 31
Page 20 of 31 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31
Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Znač tebi je normalno da desnica i veliki hrvati koaliraju sa četnikom samo da mogu nastaviti krasti zajedno?Noor wrote:ono što si ti izvodio, a za uzicu oko vrata vodao još i onog trolčinu yodicu, nije nikom normalnom izgledalo kao zajebancija. tvoj je problem što nakon 5-6 dimova ti više ne znaš odrediti tu granicu. manje duvaj!asilovski wrote:Glupačo ovo je forum znači zajebancija ne nešto važno ili bitno ili nešto zbog čega se treba ljutit ili prijetit. Sa druge strane ako si uvrijedljiv onda ne kenjaš a još manje ne trolaš za lopine jer to u ovoj situaciji noje u redu, pogotovo jer je bio u ratu.Noor wrote:do tada te na fb nigdje ni jednom nisam vidjela...što lažem?asilovski wrote:Babo ne laži kad smo se sreli i pozdravili kod marcela em što nemušto lažeš a em ti je dečko papakNoor wrote:
ja i ti na fejsu nismo frendovi, pa ne znam odakle bi išta iz tvojih podataka mogla vidjeti. nisi mi ni zanimljiv, pa nisam ni gledala. ovo o nacionalnosti je bio čisti moj blef, na koji si se i eto, somino..upecao. tko ti je kriv...hehehe
ne znam ja koji su sve forumaši koji si upoznao i ugostio, znam da je jedan zbog tebe također forum napustio, toliko o tome što o tebi misle.
ovdje si me jednom pitao što sam po zanimanju i na PP sam ti odgovorila...ima li još nešto?
btw, ti tom "dečku" nisi do koljena..niti ćeš ikada biti. pišao si u pijesak i mijesio kolače dok je on ratovao, mogao bi imati minimalnu dozu poštovanja i ljudskosti, šugo mala
Dakako ako sam ga uvrijedio ja se iskreno ispričavam jer mi to nije bila namjera i ako želi neka mi da svoj broj da se nađemo i raspravimo ko ljudi gdje on želi
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:ako nema srbah nema ni Srbije. jel tako? da nema rimljana ne bi bilo i Rima.
Bila je zemlja od koje je nastala današnja Srbija.
znači srbi su nastali iz zemlje.
Preci Srba su se doselili u zemlju od koje je nastala današnja Srbija. I pomiješali se sa domicilnim stanovništvom. I eto ti Srba.
Guest- Guest
asilovski wrote:
Dakako ako sam ga uvrijedio ja se iskreno ispričavam jer mi to nije bila namjera i ako želi neka mi da svoj broj da se nađemo i raspravimo ko ljudi gdje on želi.
Guest- Guest
asilovski wrote:Znač tebi je normalno da desnica i veliki hrvati koaliraju sa četnikom samo da mogu nastaviti krasti zajedno?
Znači tebi je normalno da Hrvatska bankrotira na način nacionalizacije Agrokora kako je predlagao Božo Petrov?
Ah da, ti si za to da Orban uzme Hrvatsku pod svoje.
Last edited by slidingdoorsoperator on 6/5/2017, 15:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Naravno da nije oni su botovi samo kad si bot sam od swndviča ne vidiš što si i gdje si došao...Gnječ wrote:Noor wrote:ono što si ti izvodio, a za uzicu oko vrata vodao još i onog trolčinu yodicu, nije nikom normalnom izgledalo kao zajebancija. tvoj je problem što nakon 5-6 dimova ti više ne znaš odrediti tu granicu. manje duvaj!asilovski wrote:Glupačo ovo je forum znači zajebancija ne nešto važno ili bitno ili nešto zbog čega se treba ljutit ili prijetit. Sa druge strane ako si uvrijedljiv onda ne kenjaš a još manje ne trolaš za lopine jer to u ovoj situaciji noje u redu, pogotovo jer je bio u ratu.Noor wrote:do tada te na fb nigdje ni jednom nisam vidjela...što lažem?asilovski wrote:
Babo ne laži kad smo se sreli i pozdravili kod marcela em što nemušto lažeš a em ti je dečko papak
ovdje si me jednom pitao što sam po zanimanju i na PP sam ti odgovorila...ima li još nešto?
btw, ti tom "dečku" nisi do koljena..niti ćeš ikada biti. pišao si u pijesak i mijesio kolače dok je on ratovao, mogao bi imati minimalnu dozu poštovanja i ljudskosti, šugo mala
Dakako ako sam ga uvrijedio ja se iskreno ispričavam jer mi to nije bila namjera i ako želi neka mi da svoj broj da se nađemo i raspravimo ko ljudi gdje on želi
Yoda nije troll.
Kermit-
2014-04-17
kakve veze s istrom imas slavonac?...dotepenio si se tamo i sad glumis velikog istrijana...PRODAO SI SE za sitnu lovuGnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:pitam recepturu šta ima u tom čarobnom napitku? halucinogene gljive? bunika? plava trava zaborava?
Ne znam. Druid Panoramix nikome ne želi otkriti recept.
druid Panoramix je istrijan i mi u Istri znamo o kom se napitku radi ali to nije tvoj čarobni napitak. uz to mi nemamo kazan.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa tako eto 90% narodaslidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:ako nema srbah nema ni Srbije. jel tako? da nema rimljana ne bi bilo i Rima.
Preci Srba su se doselili u zemlju od koje je nastala današnja Srbija. I pomiješali se sa domicilnim stanovništvom. I eto ti Srba.
Kermit-
2014-04-17
dobro esko, danas s tobom ne pričam, osim ako inzistiraš.Gnječ wrote:Noor wrote:ono što si ti izvodio, a za uzicu oko vrata vodao još i onog trolčinu yodicu, nije nikom normalnom izgledalo kao zajebancija. tvoj je problem što nakon 5-6 dimova ti više ne znaš odrediti tu granicu. manje duvaj!asilovski wrote:Glupačo ovo je forum znači zajebancija ne nešto važno ili bitno ili nešto zbog čega se treba ljutit ili prijetit. Sa druge strane ako si uvrijedljiv onda ne kenjaš a još manje ne trolaš za lopine jer to u ovoj situaciji noje u redu, pogotovo jer je bio u ratu.Noor wrote:do tada te na fb nigdje ni jednom nisam vidjela...što lažem?asilovski wrote:
Babo ne laži kad smo se sreli i pozdravili kod marcela em što nemušto lažeš a em ti je dečko papak
Yoda nije troll.
Guest- Guest
asilovski wrote:Pa tako eto 90% naroda
Da. I što s tim?
Guest- Guest
Ma,ajd budimo pošteni...Milorat nije četnik.asilovski wrote:
Znač tebi je normalno da desnica i veliki hrvati koaliraju sa četnikom
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
moze se prodat pod sta god hoce..ima njegov alkoholo zivcani stilslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:jos si i pijanac..da nisi ti jaroslav pecnik...
Nije. Pecnik je Slovak.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sa lexom su se pasivno legitimirali pa ako si vec to napravio onda idi barem do kraja jer ce te kako god jebat po arbitražama koje naravno ne trebamo govoriti kako ce završitislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Znač tebi je normalno da desnica i veliki hrvati koaliraju sa četnikom samo da mogu nastaviti krasti zajedno?
Znači tebi je normalno da Hrvatska bankrotira na način nacionalizacije Agrokora kako je predlagao Božo Petrov?
Ah da, ti si za to da Orban uzme Hrvatsku pod svoje.
Kermit-
2014-04-17
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:ako nema srbah nema ni Srbije. jel tako? da nema rimljana ne bi bilo i Rima.
da ali to je naseljavanje bilo puuuno kasnije od kad su druidi išli u turizam i skupljali travke. to ti ja pričam a ti mene vodiš okolo naokolo samo da pod svaku cijenu budeš u pravu i da tvoja bude zadnja i točna naravno.
dakle vratimo se na kazan i čarobni napitak.
Guest- Guest
a zmenomNoor wrote:dobro esko, danas s tobom ne pričam, osim ako inzistiraš.Gnječ wrote:Noor wrote:ono što si ti izvodio, a za uzicu oko vrata vodao još i onog trolčinu yodicu, nije nikom normalnom izgledalo kao zajebancija. tvoj je problem što nakon 5-6 dimova ti više ne znaš odrediti tu granicu. manje duvaj!asilovski wrote:Glupačo ovo je forum znači zajebancija ne nešto važno ili bitno ili nešto zbog čega se treba ljutit ili prijetit. Sa druge strane ako si uvrijedljiv onda ne kenjaš a još manje ne trolaš za lopine jer to u ovoj situaciji noje u redu, pogotovo jer je bio u ratu.Noor wrote:
do tada te na fb nigdje ni jednom nisam vidjela...što lažem?
Yoda nije troll.
2014-12-30
On je prije svega lopina ali sam zastupao hrpu sdss ovaca i bolje da ne kažem što govore za hrvatejastreb wrote:Ma,ajd budimo pošteni...Milorat nije četnik.asilovski wrote:
Znač tebi je normalno da desnica i veliki hrvati koaliraju sa četnikom
Kermit-
2014-04-17
Noor wrote:dobro esko, danas s tobom ne pričam, osim ako inzistiraš.Gnječ wrote:Noor wrote:ono što si ti izvodio, a za uzicu oko vrata vodao još i onog trolčinu yodicu, nije nikom normalnom izgledalo kao zajebancija. tvoj je problem što nakon 5-6 dimova ti više ne znaš odrediti tu granicu. manje duvaj!asilovski wrote:Glupačo ovo je forum znači zajebancija ne nešto važno ili bitno ili nešto zbog čega se treba ljutit ili prijetit. Sa druge strane ako si uvrijedljiv onda ne kenjaš a još manje ne trolaš za lopine jer to u ovoj situaciji noje u redu, pogotovo jer je bio u ratu.Noor wrote:
do tada te na fb nigdje ni jednom nisam vidjela...što lažem?
Yoda nije troll.
samo je bila ispravka netočnog navoda. sve je po poslovniku ne brigaj.
Guest- Guest
veber wrote:a zmenomNoor wrote:dobro esko, danas s tobom ne pričam, osim ako inzistiraš.Gnječ wrote:Noor wrote:ono što si ti izvodio, a za uzicu oko vrata vodao još i onog trolčinu yodicu, nije nikom normalnom izgledalo kao zajebancija. tvoj je problem što nakon 5-6 dimova ti više ne znaš odrediti tu granicu. manje duvaj!asilovski wrote:
Glupačo ovo je forum znači zajebancija ne nešto važno ili bitno ili nešto zbog čega se treba ljutit ili prijetit. Sa druge strane ako si uvrijedljiv onda ne kenjaš a još manje ne trolaš za lopine jer to u ovoj situaciji noje u redu, pogotovo jer je bio u ratu.
Yoda nije troll.
Guest- Guest
asilovski wrote:Sa lexom su se pasivno legitimirali pa ako si vec to napravio onda idi barem do kraja jer ce te kako god jebat po arbitražama koje naravno ne trebamo govoriti kako ce završiti
Sa lexom nisu nacionalizirali Agrokor kako je to predlagao Petrov što bi nas odvelo direktno u bankrot. I arbitraže će to uvažiti, ako do njih dođe. Nitko ne garantira da će arbitraže stati samo na jednu stranu, tu uvijek postoji neizvjesnost.
Kad si spomenuo arbitraže, kako komentiraš još jedan biser Petrova, rušenje Karamarka zato što je ovaj tražio zaustavljanje arbitraže koju smo na kraju izgubili?
Još jedan njegov biser. Čovjek je ne samo dilatant nego i punokrvna štetočina.
Guest- Guest
Pa normalno da mu je normalno kad je i sam na prethodnoj stranici ili dvije priznao da je "... rođen u Srbiji i živio tamo neko vrijeme. Imaš nešto protiv toga?" http://ex-iskon.forumcroatian.com/t18620p360-pupovac-plenkovic-i-mi-radimo-na-istom-posluasilovski wrote:
Znač tebi je normalno da desnica i veliki hrvati koaliraju sa četnikom samo da mogu nastaviti krasti zajedno?
Je li tebi jasno s kim imaš posla?
Guest- Guest
Gnječ wrote:dakle vratimo se na kazan i čarobni napitak.
To smo već raspravili. Pitaj druida Panoramixa za recept.
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:Je li tebi jasno s kim imaš posla?
Sa Hrvatom koji je rođen u Srbiji i živio tamo neko vrijeme.
Imaš li ti nešto protiv toga?
Guest- Guest
Page 20 of 31 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31
Similar topics
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
Page 20 of 31