ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Page 11 of 31 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 31  Next

Go down

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 11 Empty Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Post by kaya 5/5/2017, 23:30

Takvima kao što su Mostovci iz
I SDP TREBA IH ISKLJUČITI IZ HRVATSKE POLITIKE DOŽIVOTNO TE JIH KAZNITI ZATVORSKOM KAZNOM I NOVČANOM ZA ONE KOJI NISU BILI ZA DRŽAVU
HRVATSKU

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 11 Empty Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Post by Guest 5/5/2017, 23:31

koji qrc na facebooku Vlade komentari dolaze iz Vrapča?

Kad se boris sa uhljebima i foteljayima koji godinama chine sve da uniste nasu domovinu, onda treba znat rec - dosta -. Gosp. Plenkovic je to imao snage vidjet i rec. Hrvatska ce na taj nachin postat bolja drzava za zivot, samo neka nastavi tako raditi jer radi dobro svima nama. Hvala gosp. Plenkovicu!

---

Cestitke prvo PREMIJERU i onda ministru Maricu .Bravo na pobjedi ,puna podrska Premjeru PLENKOVICU iz sredisnje Bosne.

----

Bravo kada ste sredili ovu oporbu dosta ih i bogu i nama. ŽIVIO NAŠ PLENKOVIĆ I MARIĆ

----

Danas su izrodi iz mosta pokusali iskljuciti aparate bolesniku potpomognuti drugovima iz sdp-ea na srecu nisu uspjeli.Poslje Fraanje Tudmana mislio sam da necu dozivjeti da se rodi covjek poput njega oprosti Franjo ali Plenkovic je kralj.

----

Super radujem se da je ostao Z.Marić ministar financije i želim mu sreču u daljem radu .

----
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 5/5/2017, 23:31

kaja wrote:Dost mi je drago kad vidim dasu napokon mostovci dosli na miesto koe im i pripada i dače hrvatski narod povesti mladi i spsobni ljudi poput gorana jandrokoviča koi su odlucni u svoim namierama da stanu na kraj laznim moralisiranjima koima smo ovih dana bili sviedoci od strane mosta i raspale voiske zvane sdp gordane oduviek si mi iz nekog razloga bio posebno drag i sad mi je opet drago dače tese više vidjati i slusati na tvu jer ono sve sto govoris je ispravno i tocno drago mi je da ima jos tako odlućni i ćestiti ljudi kao sto si ti koi ćvrsto stoji s obie noge na zemlji pozdrav iz trondheima to je u norge pozdrav dubravko

teške boje

ps. nije to to kao kad asila lijepi profilne :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kaya 5/5/2017, 23:31

Istina! Jos jedan pokusaj rusenja vlade po nalogu sdp-a preko Boze zvanog ucjena. Bas mi je drago da su izvisili, a pogotovo sto im je Saucha nabio roge.

Napokon imamo Presjednika koji ima svoje Ja.Vec sutra imamo i Presjednika Sabora,Svu srecu zelim Plenkovicu i Jandrokovic
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kic 5/5/2017, 23:32

ahah ludilo
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kaya 5/5/2017, 23:32

Boobah the owl wrote:
kaja wrote:Dost mi je drago kad vidim dasu napokon mostovci dosli na miesto koe im i pripada i dače hrvatski narod povesti mladi i spsobni ljudi poput gorana jandrokoviča koi su odlucni u svoim namierama da stanu na kraj laznim moralisiranjima koima smo ovih dana bili sviedoci od strane mosta i raspale voiske zvane sdp gordane oduviek si mi iz nekog razloga bio posebno drag i sad mi je opet drago dače tese više vidjati i slusati na tvu jer ono sve sto govoris je ispravno i tocno drago mi je da ima jos tako odlućni i ćestiti ljudi kao sto si ti koi ćvrsto stoji s obie noge na zemlji pozdrav iz trondheima to je u norge pozdrav dubravko

teške boje

ps. nije to to kao kad asila lijepi profilne :^^
:D
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 5/5/2017, 23:34

Boobah the owl wrote:
ahah ludilo
ma ja rikavam od smijeha..idem sad neći neki gdje ih komunisti napadaju
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 5/5/2017, 23:35

U Boj u Boj za Hrvatski narod hrabro neka pati koga smeta

- ovo je podrška Dalićki :)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 5/5/2017, 23:37

Svi ovi glupi komentari na račun vlade su potvrda da ima jako puno Hrvatskih neprijatelja ili možda ima jošuvijek jako puno onih koji nemaju pojma o demokratiji. Žao mi je takvih Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 11 1f642:) Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 11 1f642:) Hrvatska napreduje polako ali sigurno, građani to osjećaju i prepoznavaju. Kolinda i Plenković su Božiji dar s neba za Hrvatsku za hrvate i za sve Hrvatske građane ♡♡♡
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 5/5/2017, 23:38

Srce me boli kad vidim kakose ovog mladog ćovijeka i strućnjaka izvrgava ruglu i osporava njegova strucnost on je tu da napravi danam svima bude bolje i da rieši probleme sa financiama a ovi iz mosta ga se hoče riešiti samo kako bi napakostili i prekinuli reforme koe marič i hdz zele provesti danam svima bude bolje to je pravi hrvacki jal i ne vierujem dase take stvari dogadžaju u mojoj hrvackoj pozdrav iz badkleinkiercheima to je u deutschland pozdrav dubravko
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 5/5/2017, 23:38

afro 
mislim da će ovo biti dovoljno...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 5/5/2017, 23:40

Gnječ wrote:

Danas su izrodi iz mosta pokusali iskljuciti aparate bolesniku potpomognuti drugovima iz sdp-ea na srecu nisu uspjeli.Poslje Fraanje Tudmana mislio sam da necu dozivjeti da se rodi covjek poput njega oprosti Franjo ali Plenkovic je kralj.
hahaha
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kic 5/5/2017, 23:41

zašto su svi tako nepismeni.. :/
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 5/5/2017, 23:42

kaja wrote: Kolinda i Plenković su Božiji dar s neba za Hrvatsku za hrvate i za sve Hrvatske građane ♡♡♡

Božiji...

ne vjeruj Bogu ni kad darove nosi :^^

Last edited by Boobah the owl on 5/5/2017, 23:45; edited 1 time in total
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kaya 5/5/2017, 23:43

slidingdoorsoperator wrote:
kaja wrote:
jasambrend wrote:Ajme scena s Reinerom... :^0
ne, pa ono nisam vidjela u životu..trči čovjek na fotelju i sav sretan i ozaren sjeo ..ja gledam i ne vjerujem

Iskoristio priliku što smotani Božo nije imenovao svog zamjenika (čitaj: Stazića) koji će nastaviti predsjedati sjednicom dok mu ne pukne mjehur, na što je Božo inače imao pravo. Ovako je Reiner iskoristio točku poslovnika koja omogućuje da sjednicom nastavi predsjedati jedan od potpredsjednika iz većinske opcije i stekao inicijativu.
Da je Stazić sjeo na stolicu priča bi se još oduljila i tko zna kako bi i završila.
Ali smotani Božo je već pokazao da nema blage ni o Ustavu ni o poslovniku, da ne spominjem kako je pokazao da nema niti što bi se dogodilo da je država nacionalizirala Agrokor po njegovim prijedlozima. Uvalili bi se u veće dugove nego ih ima Grčka.
da, e ok, sva sreća da sjeo rainer , ja sam se već prestrašila da će simo dubajić, tamo je virio iz wc-a, vidjela sam ga
nego pod kojim si ti nickom pisao prije?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 5/5/2017, 23:47

Boobah the owl wrote:
zašto su svi tako nepismeni.. :/
ma nisu, čini ti se..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 23:53

kaja wrote:da, e ok, sva sreća da sjeo rainer , ja sam se već prestrašila da će simo dubajić, tamo je virio iz wc-a, vidjela sam ga

Pa dobro, Dubajić nije mogao, prestar je i ne bi mu izdržao mjehur. Ne bi jadan preživio da je dobio neku infekciju. Vjerujem da je i Božo morao uzeti neku kemiju da spriječi raspad sustava, ipak je sve to bio vrlo veliki stres za urinarni trakt.
speare_shaker
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 6/5/2017, 00:02

kaja wrote:
slidingdoorsoperator wrote:
kaja wrote:
jasambrend wrote:Ajme scena s Reinerom... :^0
ne, pa ono nisam vidjela u životu..trči čovjek na fotelju i sav sretan i ozaren sjeo ..ja gledam i ne vjerujem

Iskoristio priliku što smotani Božo nije imenovao svog zamjenika (čitaj: Stazića) koji će nastaviti predsjedati sjednicom dok mu ne pukne mjehur, na što je Božo inače imao pravo. Ovako je Reiner iskoristio točku poslovnika koja omogućuje da sjednicom nastavi predsjedati jedan od potpredsjednika iz većinske opcije i stekao inicijativu.
Da je Stazić sjeo na stolicu priča bi se još oduljila i tko zna kako bi i završila.
Ali smotani Božo je već pokazao da nema blage ni o Ustavu ni o poslovniku, da ne spominjem kako je pokazao da nema niti što bi se dogodilo da je država nacionalizirala Agrokor po njegovim prijedlozima. Uvalili bi se u veće dugove nego ih ima Grčka.
da, e ok, sva sreća da sjeo rainer , ja sam se već prestrašila da će simo dubajić, tamo je virio iz wc-a, vidjela sam ga

A Speare..ili mu je neki HDZ bot hakirao profil...ne sjećam​ se da je nekad tako gorljivo​ branio nebuloze...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 6/5/2017, 00:04

kaja wrote:Srce me boli kad vidim kakose ovog mladog ćovijeka i strućnjaka izvrgava ruglu i osporava njegova strucnost on je tu da napravi danam svima bude bolje i da rieši probleme sa financiama a ovi iz mosta ga se hoče riešiti samo kako bi napakostili i prekinuli reforme koe marič i hdz zele provesti danam svima bude bolje to je pravi hrvacki jal i ne vierujem dase take stvari dogadžaju u mojoj hrvackoj pozdrav iz badkleinkiercheima to je u deutschland pozdrav dubravko

cheers
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2017, 00:12

ne znam kamo da ovo stavim ali je EPIC FAIL!

Kolinda opet sramoti

https://twitter.com/KolindaGK

Kolinda GK‏ @KolindaGK  Apr 29
More
Welcoming our neighbour #Montenegro to the Alliance. @PredsjednikCG

https://twitter.com/PredsjednikCG

Filip Vujanovic‏ @PredsjednikCG 23 Feb 2014
More
Apejujem na sve jude u Cjnoj Goji da se manu pistoja, djoge i kjadionice. Dobjo, kjadionice ne mojaju, moja se od necega zivjet

Filip Vujanovic Retweeted
Đukanović Milo‏ @Vladardovijeka 9h9 hours ago
More
Replying to @PredsjednikCG @KolindaGK
Hvala na iskrrrenim cestitkama Kolinda, Filip i ja cemo se potrruditi da obezbijedimo ispijanje dojcha na Svetom Stefanu slava mu i milost

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-se-opet-sramoti-poslala-cestitku-na-lazni-profil-a-onda-je-krenulo-sprdanje/968074.aspx
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 6/5/2017, 04:33

Prele wrote:Šta se tre izbrisao sa foruma? :D
Ne brini on je sa bližnjima u Nevesinju starešina mu čuva decu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 31 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics