Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Page 15 of 31
Page 15 of 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Znam da vam pupi rekonstruira vladu: http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-nece-zamijeniti-samo-mostove-ministre-pupovac-ako-bude-trebalo-rekonstrukcija-vlade-ce-biti-obimnija/6013196/slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Nije akutni?Noor wrote:i ne samo patetika...to je vrišteći oblik kronične neuropatologije
Je li ti uopće znaš razliku između akutnog i kroničnog? :)
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Pa u svakom slučaju je to bolja opcija od bilo čega što se nudi, a što se tiče patetike stvar je više u tome kako se doživljavaju stvari. Na primjer tebi nije stalo dapače boli te kurac što sve ide u kurac (ti čak i to negiraš) dok ti imaš svoju sinekuru, meni koju radim u realnom sektoru i sam sebi plaćam sve obveze sam pogled gdje ide ovo tjera na bljuvanje...slidingdoorsoperator wrote:
Dakle, to govori osoba koja je na starom forumu napisala kako bi za Hrvatsku bilo najbolje da nas Orban uzme pod svoje.
A sad mu je kao odjednom jako stalo do Hrvatske?
Mislim, što je previše ni s maslom nije dobro.
Eto, sa boldanim si zapravo sve rekao.
Nema veze što je to nemoguće, bitno je da ti sanjaš svoje mađaronske fašističke snove i dobivaš za njih potvrdu od mentalno retardiranih kakti Hrvata na ovome forumu.
Ali priznajem da te razumijem, nije tvoj problem što su oni takvi i puše tvoje spike.
Što se tiče sinekure, varaš se, kao što se u manje više svemu ili skoro svemu i inače varaš.
I naravno da negiram ono što nije potvrđeno činjenicama, nisam budala pa da vjerujem u nečije projekcije wannabe stanja koje ih ne uvažavaju samo zato jer im se tako hoće ili jednostavno nisu u stanju bolje od toga.
To Speare....udri za obranu lika i djela svim raspoloživim sredstvima...
darth_vader-
2014-04-17
I da je to u akutnoj kontradikciji sa svime što ste govorili hehe
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Znam da vam pupi rekonstruira vladu: http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-nece-zamijeniti-samo-mostove-ministre-pupovac-ako-bude-trebalo-rekonstrukcija-vlade-ce-biti-obimnija/6013196/slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Nije akutni?Noor wrote:i ne samo patetika...to je vrišteći oblik kronične neuropatologije
Ako Pupi kaže da je rekonstrukcija moguća onda će se sigurno dogoditi, jelda? :)
Koji si ti bolesnik, pa to svijet još nije vidio. :)
A da ne znaš ne samo razliku između akutnog i kroničnog nego i puno sličnih činjenica, to je već odavno i mentalno retardiranima na ovom forumu potpuno jasno. :)
Guest- Guest
jasambrend wrote:To Speare....udri za obranu lika i djela svim raspoloživim sredstvima...
Upravo primjer onoga o čemu je Sabina govorila. :)
Guest- Guest
speare je hadezenjara...tak da, ovako ili onako će ih braniti :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:speare je hadezenjara...tak da, ovako ili onako će ih braniti :)
Isto koliko si ti četnik. :)
Ili i jesi četnik? :)
U tom slučaju povlačim usporedbu. :)
Guest- Guest
ma, odakle tebi da si ti ikoga uvrijedio? pametni ljudi uvijek gledaju TKO ti kaže, a ne što ti kaže, tako da nečiji odlazak s foruma iz tvoje žoharske perspektive možda izgleda kao osobni uspjeh, no kad o treu pričamo, bit će prije da je postao svjestan koji si, a i ne samo ti, beznadežni pacijent, spržene možđene pa od neizmjerljive količine silovanog sarkazma i ishinjene duhovitosti i samodopadnosti, postove niti pročitaš niti shvaćaš, a uz to si daješ pravo da ih interpretiraš u svom napušenom folkloru, zarobljenom visoko koncentriranim alkoholnim parama, pa danas ne znaš što si pisao jučer, niti ćeš sutra znati što pišeš sada, jer da si normalan nikada ne bi napisao da je opravdavao kriminalce. to je svakom forumašu koji ima časti i ponosa, što za razliku od trea ti nemaš ni koliko pod nokat stane, više nego dovoljno da odluči s takvim ustajalim gnojem više ne sudjelovati u raspravama. jučer si nadrman ko mater zemlja sasuo paljbu i poveo linč, ničime izazvan...i to na nekoga tko čitav dan na forumu nije ni bio, niti možda pratio nova dnevna politička događanja...pa tako ni forumske rasprave a ni tvoja forumska pijana izdrkavanja.asilovski wrote:
Sir Laurence Olivier??? Vidi ako sam ti uvrijedio dečka to je lagano mogao izbjeći da nije bot i sendvičar a što jest, iako ja protiv nikoga pa i trea nemam ništa loše dapače, ali opravdavati kriminalce i smijat se kod mene ne prolazi...
od kad sam tu na forumu, čitam tvoja sranja i pišanja po hrvatima...a sad si ko grom iz vedra neba postao novokomponovani domoljub, još nam samo trebaš odjednom počet pričat i o svom ratnom putu, kao npr Fred Matić ili takvi slični, pa te i srbi u parlamentu smetaju? pitam se samo, keru jedan, jel tako i doma pred svojom gospođom srpske nacionalnosti također laješ i štekčeš...ili si gnjida manja od makovog zrna, jer ti stoji na jajima, pa se olakšavat dolaziš ovamo?
Guest- Guest
Naravno, nikakve veze nema što sam glasač HSLS-a, bitno je da su forumski trolovi intenzivirali svoju propagandnu djelatnost.
Last edited by slidingdoorsoperator on 6/5/2017, 14:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:speare je hadezenjara...tak da, ovako ili onako će ih braniti :)
a baš ti je usporedba :D
2015-08-06
slidingdoorsoperator wrote:Naravno, nikakve veze nema što sam glasač HSLS-a, bitno je da su forumski trolovi intezivirali svoju propagandnu djelatnost.
di nađe hsls pa jel oni postoje još....
2015-08-06
epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:speare je hadezenjara...tak da, ovako ili onako će ih braniti :)
a baš ti je usporedba :D
Bolja nego tvoja. :p :D
Guest- Guest
ma jadan si i bijedan samo ti, kad se zluftaš i strezniš, daj sam sebe čitaj, možda progledašasilovski wrote:Nije akutni? Jadan tre žena ga brani na forumu cccNoor wrote:i ne samo patetika...to je vrišteći oblik kronične neuropatologijeslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Sabina okolnosti su bitno izmjenjene meni je na primjer rel. dobro ali ja ne mogu biti dobro kad velikoj vecini nije dobro, kada mi je grad prepolovljen i pola prijatelja zauvijek sa obiteljima u pečalbi, kada udbaš i smutljivac Šeks korumpiranjem pravosuđa stabilizira vladu, kada nas prestižu rumunji koji su realno afrika itd vama to vherojatno ne smeta ili kao šejker koji to uopce ne vidi, međutim meni je ovo strašno a znam da ce biti puno gore pa minimum integriteta je barem da na opskurnom forumu iznesem što mislim...
A majke ti mile i patetike...
Bero, jes' to ti?
Ma nije Bero, on ipak nije licemjeran, ako ništa drugo.
Dakle, to govori osoba koja je na starom forumu napisala kako bi za Hrvatsku bilo najbolje da nas Orban uzme pod svoje.
A sad mu je kao odjednom jako stalo do Hrvatske?
Mislim, što je previše ni s maslom nije dobro.
Guest- Guest
epikur37 wrote:di nađe hsls pa jel oni postoje još....slidingdoorsoperator wrote:Naravno, nikakve veze nema što sam glasač HSLS-a, bitno je da su forumski trolovi intezivirali svoju propagandnu djelatnost.
Postoje gdje postoje. U svakom slučaju je riječ o normalnim ljudima, a ne o političkim diletantima i provincijskim idiotičnim populistima poput Mosta. :)
Guest- Guest
On vam veže pantalonice osim toga pročitaj tekst o novom mandataru iz senke vrlo je poučan pogotovo u vezi popisa birača aka lažnih birača i orepića. Što se tiče akutnog istu sam riječ koristio u ironičnoj pošalici na Vaš račun tako da je malo vjerojatno da ne znam značenje. Što se tiče uvreda ja tebe volim iako si bot i mulacslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Znam da vam pupi rekonstruira vladu: http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-nece-zamijeniti-samo-mostove-ministre-pupovac-ako-bude-trebalo-rekonstrukcija-vlade-ce-biti-obimnija/6013196/slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Nije akutni?Noor wrote:i ne samo patetika...to je vrišteći oblik kronične neuropatologije
Ako Pupi kaže da je rekonstrukcija moguća onda će se sigurno dogoditi, jelda? :)
Koji si ti bolesnik, pa to svijet još nije vidio. :)
A da ne znaš ne samo razliku između akutnog i kroničnog nego i puno sličnih činjenica, to je već odavno i mentalno retardiranima na ovom forumu potpuno jasno. :)
Kermit-
2014-04-17
ne znaš tko se više usrećio vi s darinkom kosorom ili mi s beljakom...jadna majko
2015-08-06
slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:di nađe hsls pa jel oni postoje još....slidingdoorsoperator wrote:Naravno, nikakve veze nema što sam glasač HSLS-a, bitno je da su forumski trolovi intezivirali svoju propagandnu djelatnost.
Postoje gdje postoje. U svakom slučaju je riječ o normalnim ljudima, a ne o političkim diletantima i provincijskim idiotičnim populistima poput Mosta. :)
ne slažem se oko Mosta...ionako su to kvalifikacije koje si od marca pokupio bez navođenja autorskih prava...bokte ko ero si postao ;) :D
2015-08-06
asilovski wrote:On vam veže pantalonice osim toga pročitaj tekst o novom mandataru iz senke vrlo je poučan pogotovo u vezi popisa birača aka lažnih birača i orepića. Što se tiče akutnog istu sam riječ koristio u ironičnoj pošalici na Vaš račun tako da je malo vjerojatno da ne znam značenje. Što se tiče uvreda ja tebe volim iako si bot i mulac
Samo u tvojim blesnim antihrvatskim snovima garniranim velikomađarskim fašističkim težnjama. :)
A akutno si koristio zato jer nemaš pojma o razlici između akutnog i kroničnog i nema ti vajde da se sad vadiš jer je odavno poznato kakav si analfabet i ne samo kada je poznavanje hrvatskog jezika u pitanju. :)
Kakve uvrede, ja kao i obično govorim o činjenicama koje i sam priznaješ, poput one o tvojim orbanovskim snovima. :)
Voliš ti rakiju, a tvoja navodna ljubav prema meni je samo izraz nemoći. :)
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Naravno, nikakve veze nema što sam glasač HSLS-a, bitno je da su forumski trolovi intenzivirali svoju propagandnu djelatnost.
Dražesno...e jesi nas razotkrio...bojim se da ce me slab brudet od žaba i jegulja dopast ovaj put, možda samo palenta usuvo...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:slidingdoorsoperator wrote:Naravno, nikakve veze nema što sam glasač HSLS-a, bitno je da su forumski trolovi intenzivirali svoju propagandnu djelatnost.
Dražesno...e jesi nas razotkrio...bojim se da ce me slab brudet od žaba i jegulja dopast ovaj put, možda samo palenta usuvo...
Svakako bolje od govana koje neki izgleda svaki dan ručaju, a izgleda bome i večeraju.
Guest- Guest
Ajde, epi, i ti si se rugao Mostu ne tako davno..u prilog ti ide sto nisi jedini;-)
U svakom slucaju, sto je i Sabine gore napisala, besmisleno je komunikaciju na forumu zasnivati na stalnom prozivanju drugih diskutanata na osnovu jednokratno pozitivnog misljenja o nekoj stranci/inicijativi, a pocesto i cijele predstave oko toga gradit.
Takvo pisanje stvara zlu krv i negativnu atmosferu.
U svakom slucaju, sto je i Sabine gore napisala, besmisleno je komunikaciju na forumu zasnivati na stalnom prozivanju drugih diskutanata na osnovu jednokratno pozitivnog misljenja o nekoj stranci/inicijativi, a pocesto i cijele predstave oko toga gradit.
Takvo pisanje stvara zlu krv i negativnu atmosferu.
2014-04-12
Page 15 of 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Similar topics
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
Page 15 of 31