ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Page 14 of 31 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31  Next

Go down

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 14 Empty Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Post by Guest Sat 6 May - 12:17

Boobah the owl wrote:
slidingdoorsoperator wrote:
Boobah the owl wrote:nema reketa ni za kog..

Odličan recept za negativnu selekciju kadrova.
I to je jedan od razloga zašto je forum spao na reliquiae reliquiarum razuma pa i elementarne ljudskosti.

a ti predlazes reket?

Tvoj forum, tvoj problem.
Ja samo ukazujem na očito.

Guest
Guest

Back to top Go down

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 14 Empty Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Post by Guest Sat 6 May - 12:20

kaja wrote:prosto je jednostavno,neki ljudi stavili su se u obranu neobranjivoga

Poput recimo pokušag strovaljivanja Hrvatske u bankrot na način nacionalizacije Agrokora?
Podsjećam kako je to bio prijedlog wannabe političkog mesije u Hrvata a zapravo samo običnog političkog diletanta i štetočine koja se odaziva na ime Božo Petrov.
I onda se još neki čude kada iznesem točan opis aktualnog stanja na forumu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 6 May - 12:21

Boobah the owl wrote:
znači zato asila ima onu Gorko uniformu hehehe..
Hehe kontam da ruse boli kurac za ovu prćiju, ovo sa agrokorovom je samo da protresu osinje gnijezdo i zajebavaju se. Ionako država koja je uspijela pasti ispod rumunja a skoro bugara jedino se moze promatrati kao povijesni fenomen retardiranog naroda nikakvo kao nešto važ o ili bitno...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 6 May - 12:23

Gnječ wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Kužim.
Kad se pojave likovi čudnog ponašanja, flejmeri i saboteri rasprava koje moguće razotkrivaju određeni kriminal, opinion makeri?
I onda ako pokušaš raspravu raširiti, doći do nekih teza, oni podivljaju i krenu bjesmučno pisati post za postom, ako treba i vrijeđaju, samo da to prekinu.

Čitala sam kako ih Putin ima na plaći, vjerujem i svi ostali, sve do minornih stranaka i u nas.

Ne mogu komentirati osobe, samo ponašanja, a kad vidim kako se rasprava pretvara u propagandu ili klanje, maknem se. 2 old for that shit.

da, upravo to se događa ovdje i na skoro pa svim forumima i društvenim mrežama no pustimo Putina, Hillary itd. skoncentrirajmo se na bantustan rvacka.

ti ne moraš ali ja ću komentirati osobe botove po nickovima koji vrlo očito i svjesno s namjerom opstruiraju svaku komunikaciju koja im nije po volji na način da sofisticiranim vrijeđanjem, sofistički flejmanjem, trollanjem isprovociraju ban nekom forumašu koji im nije naklonjen ili previše talasa.

gukni golube
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 12:25

Gnječ wrote:
metilda wrote:
crvenkasti wrote:Nemojte se svađat na đurđevdan.

ja ne znam što im je... em protiv pupija, em protiv plenkija jer je uzeo pupija za što ono... suradnika? antifašisti vrište protiv pupija ..  jocolor
ajmo mi zapjevat.. jutros cijelo jutro slušam zvona s crkve svetog Đurđa.. 

ljudi moji, oladite malo... političarma puca prsluk kako se vi osjećate.. njima je do njihovih fotelja bez obzira koje boje bili...  rendeer

bitno da je tvoj HDZ sad su ti i četnici cool mito i korupcija je božji dar da je kojim slučajem SDP pjevala bi ti neku drugu pjesmu jel tako? odma bi radile plinske boce, šatori i događanje naroda kolji Koli srbina.

mogu samo zaključiti kako me premalo poznaješ a sudiš po svojim misaonim konstrukcijama i predrasudama.. da si imalo pratio moje dopisivanje s medom na Pravoslavlju znao bi da je moja pjesma za Đurđevdan uvijek ista.. 
i nije mi jasno zašto ti tako smeta pupovac...
srbin kao i svaki drugi.. s tim da je on svoje srbovanje dobro unovčio a plenković i ostale hdz-ove vlade to dobro iskoristile.. politika je umijeće mogućega... preživjela sam vladu sdp-a sa milanovićem pa ću preživjeti i svaku ostalu.. nitko nije na gubitku osim političara koji izgube fotelju... komični su.. bez obzira na boje... ja radim svoj posao.. boli me đon za tekuću politiku.. moja je opcija bila Most.. moji su.. iz mog grada.. pokazali su se nespremnima za bilo koju vrstu kritike pa i najdobronamjerniju.. što dalje s njima diskutirati.. srušili su dvije vlade i sada postavljaju uvjete sdp-u za mogućnost suradnje :D ako ih sdp prihvati moram priznati da su još gluplji nego što sam mislila
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 12:26

debotoijusto wrote:
Gnječ wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Kužim.
Kad se pojave likovi čudnog ponašanja, flejmeri i saboteri rasprava koje moguće razotkrivaju određeni kriminal, opinion makeri?
I onda ako pokušaš raspravu raširiti, doći do nekih teza, oni podivljaju i krenu bjesmučno pisati post za postom, ako treba i vrijeđaju, samo da to prekinu.

Čitala sam kako ih Putin ima na plaći, vjerujem i svi ostali, sve do minornih stranaka i u nas.

Ne mogu komentirati osobe, samo ponašanja, a kad vidim kako se rasprava pretvara u propagandu ili klanje, maknem se. 2 old for that shit.

da, upravo to se događa ovdje i na skoro pa svim forumima i društvenim mrežama no pustimo Putina, Hillary itd. skoncentrirajmo se na bantustan rvacka.

ti ne moraš ali ja ću komentirati osobe botove po nickovima koji vrlo očito i svjesno s namjerom opstruiraju svaku komunikaciju koja im nije po volji na način da sofisticiranim vrijeđanjem, sofistički flejmanjem, trollanjem isprovociraju ban nekom forumašu koji im nije naklonjen ili previše talasa.

gukni golube

pa guknuo sam ima već dve stranice vremena. potrudi se listat malo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 6 May - 12:28

Sabina Spielrein wrote:
Gnječ wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Gnječ wrote:
Sabina Spielrein wrote:

Svatko tko siluje sve osim diskusije, što nas dovodi do pitanja, zašto netko dolazi na forum i piše. Zašto ti npr. pišeš na forumu?
To sam si pitanje upravo postavila, mislim zbog "glasnog" razmišljanja, nekih prognoza i događaja za koje predmnijevam kako će se dogoditi, pročitam mišljenje osoba za koje mislim kako znaju tematiku i ponešto naučim.

pa onda bi trebala banirati svih pa i sebe a i nepogriješivog sliding doors operatora recimo kad bi ti kao šrinkica postupila po pravilima struke. isto tako bi kao šrinkica trebala razlikovati trollove, botove i normalne forumaše a ne sve stavljati u istu ladicu. znam da si sljedbenica političke korektnosti pa si samo time automatizmom abolirala sve trollove i botove jer oni ne vrijeđaju a vrijeđaju do zla boga svakoga tko se s njima ne slaže ili im stane na put ili oni odluče da tog nekog treba zgnječiti ali naravno uvredama koje su politički korektne a ne sirovim psovkama bože dragi pa jel nismo evoluirali sad smo politički korektni sofisti za popizdit. i to je tebi ok i zato se od davnina s tobom ne slažem jer su tvoje premise potpuno disfunkcionalne ti bi uvijek branila agresora (politički korektno) a kažnjavala žrtvu koja se brani od tog agresora.

ja pišem na forumu moja mišljenja o disfunkcionalnoj državi i disfunkcionalnom društvu sviđalo se to nekome ili ne, ja nisam politički korektan.

Priznajem kako neke od pojmova koje si naveo ni ne poznajem, time im ni ne znam funkciju, bot npr.

Nije stvar u korektnosti, nego naporu.
Stalno "vrištanje" me jednostavno umara.
Isto tako kad netko ispod svakog posta mora imati naljepnicu tko si, što si, kome pripadaš, samo zato što si npr. rekao kako je Most uspio progurati super zakon o HRTu, a drugi dan si rekao kako ne razumiju državotvornost zbog načina na koji su se ponašali Petrov, Orepić i još neki u situaciji oko smjene i prije smjene.
Onda zaključci koji su sve samo razumijevanje materije, pa ako se ne složiš odmah osobne uvrede, pa onda postovi ljudi kojima se zmeša na moment, osjetiš se loše uopće dok čitaš, zatvoriš forum i čekaš nekoga da napiše nešto pametno.

Super mi je kad postoji razumijevanje onoga što se događa, kad površnost ne odvlači od procjene kako će sve to utjecati na naš život i kad spoznam koji je mom moment, u čemu sam ja faktor tih budućih događanja.

bot od ro-bot.

nisam našao ništa na hrvatskom o tom fenomenu (vrlo zanimljivo) ali evo u komšiluku jesam:

Botovanje, kao fenomen na društvenim mrežama u kojem anonimni zastupnici određene politike, ideologije, kompanije, zavaravaju javno mnjenje, zapravo je zloupotreba i nedemokratska tekovina, rečeno je na debati o zloupotrebi interneta.

Botovi su armija koja svojim komentarima na društvenim mrežama zavaravaju javno mnjenje, jer im je naređeno da svojim komentarima stvore utisak da je ceo svet opredeljen i da podržava njegovo mišljenje, koje ustvari nije lično, nego ciljano, rečeno je na skupu u organizaciji beogradskog Medija centra i Centra za nove medije "Liber" iz Novog Sada, prenosi Tanjug.

Taj fenomen koriste sve stranke i raspostranjen je u cilju promovisanja političkih ideja i stranačkih ličnosti.

Stranke uveliko koriste taj vid propagande, dobro je oranizovan i važan je instrument u kampanjama, treba da promoviše, uništi ili ismeje određenu ideju, ličnost, sa utiskom da je u pitanju mišljenje običnog građanina, rečeno je na skupu.

- U pitanju je sistemska manipulacija i obmanjivanje javnosti i strankama ne treba da dajemo pare za to. Na delu je amoralna pojava, koja je toliko intenzivna da treba što pre da je se otarasimo - rekla je sociološkinja Vesna Pešić.

http://www.blic.rs/vesti/politika/ko-su-i-cemu-sluze-stranacki-botovi/gx2bmlh

adhominem je ovdje jedan od alata koji koriste trollovi botovi i provokatori (ne govorim kad netko uzvrati adhominem jer je isprovociran baš tim trolčinama, botovima i provokatorima) ne bi li uništili temu koja krene u smjeru koji njima ne odgovara pa ciljano krenu sofistički politički korektno vrijeđati i provocirati u svilenim rukavicama jer to se ne sankcionira to je politički korektno to nisu uvrede to je mišljenje ali ako ja nekog od njih pošaljem u pičku materinu eeeeee....onda je to uvreda do neba. prckov, slidingdoorsoperator, metilda, tre đezbijodevesprve, noor, vučina, lobo, danni1, miha, ero, meggi i još mnoštvo opskurnih likova koji non stop gnoje po forumu i gaze svakoga tko nije njima podoban odmah ga proglase neprijateljem rvacke evo meni govore da sam četnik itd.
Kužim.

Sabina okolnosti su bitno izmjenjene meni je na primjer rel.  dobro ali ja ne mogu biti dobro kad velikoj vecini nije dobro, kada mi je grad prepolovljen i pola prijatelja zauvijek sa obiteljima u pečalbi, kada udbaš i smutljivac Šeks korumpiranjem pravosuđa stabilizira vladu, kada nas prestižu rumunji koji su realno afrika itd vama to vherojatno ne smeta ili kao šejker koji to uopce ne vidi, međutim meni je ovo strašno a znam da ce biti puno gore pa minimum integriteta je barem da na opskurnom forumu iznesem što mislim...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 12:28

metilda wrote:srušili su dvije vlade i sada postavljaju uvjete sdp-u za mogućnost suradnje :D

Mentalna retardacija zna biti vrlo gadna stvar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 12:31

asilovski wrote:Sabina okolnosti su bitno izmjenjene meni je na primjer rel.  dobro ali ja ne mogu biti dobro kad velikoj vecini nije dobro, kada mi je grad prepolovljen i pola prijatelja zauvijek sa obiteljima u pečalbi, kada udbaš i smutljivac Šeks korumpiranjem pravosuđa stabilizira vladu, kada nas prestižu rumunji koji su realno afrika itd vama to vherojatno ne smeta ili kao šejker koji to uopce ne vidi, međutim meni je ovo strašno a znam da ce biti puno gore pa minimum integriteta je barem da na opskurnom forumu iznesem što mislim...

A majke ti mile i patetike...
Bero, jes' to ti?
Ma nije Bero, on ipak nije licemjeran, ako ništa drugo.
Dakle, to govori osoba koja je na starom forumu napisala kako bi za Hrvatsku bilo najbolje da nas Orban uzme pod svoje.
A sad mu je kao odjednom jako stalo do Hrvatske?
Mislim, što je previše ni s maslom nije dobro.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 6 May - 12:58

asilovski wrote:Sabina okolnosti su bitno izmjenjene meni je na primjer rel.  dobro ali ja ne mogu biti dobro kad velikoj vecini nije dobro, kada mi je grad prepolovljen i pola prijatelja zauvijek sa obiteljima u pečalbi, kada udbaš i smutljivac Šeks korumpiranjem pravosuđa stabilizira vladu, kada nas prestižu rumunji koji su realno afrika itd vama to vherojatno ne smeta ili kao šejker koji to uopce ne vidi, međutim meni je ovo strašno a znam da ce biti puno gore pa minimum integriteta je barem da na opskurnom forumu iznesem što mislim...

Bero, jes' to ti?
Dakle, to govori osoba koja je na starom forumu napisala kako bi za Hrvatsku bilo najbolje da nas Orban uzme pod svoje.
Pa u svakom slučaju je to bolja opcija od bilo čega što se nudi, a što se tiče patetike stvar je više u tome kako se doživljavaju stvari. Na primjer tebi nije stalo dapače boli te kurac što sve ide u kurac (ti čak i to negiraš) dok ti imaš svoju sinekuru, meni koju radim u realnom sektoru i sam sebi plaćam sve obveze sam pogled gdje ide ovo tjera na bljuvanje...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein Sat 6 May - 13:06

Jasno je da bez kolektivnog dobrog i razumijevanja međuodnosa, ni pojedincu ne može biti dobro. Osim onih 1%.

Dekompresija frustracija me kao forumaša optrećuje jer ne dobijem osjećaj ikakve kontrole i moguće akcije, počinjem se osjećati nemoćno i frustrirano i sama.
Bolje se osjećam ukoliko me netko poduči kako u nekom konkretnom slučaju ja osobno mogu reagirati, nešto mijenjati ili spremiti učenje za sljedeću takvu situaciju, zato mi je diskusija draža od samog pljuvanja.

Sve te političke spletke ipak od nas rade političke osobe, znamo više nego ranije, iako je to znanje došlo kroz negativno iskustvo.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 13:21

asilovski wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Gnječ wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Gnječ wrote:

pa onda bi trebala banirati svih pa i sebe a i nepogriješivog sliding doors operatora recimo kad bi ti kao šrinkica postupila po pravilima struke. isto tako bi kao šrinkica trebala razlikovati trollove, botove i normalne forumaše a ne sve stavljati u istu ladicu. znam da si sljedbenica političke korektnosti pa si samo time automatizmom abolirala sve trollove i botove jer oni ne vrijeđaju a vrijeđaju do zla boga svakoga tko se s njima ne slaže ili im stane na put ili oni odluče da tog nekog treba zgnječiti ali naravno uvredama koje su politički korektne a ne sirovim psovkama bože dragi pa jel nismo evoluirali sad smo politički korektni sofisti za popizdit. i to je tebi ok i zato se od davnina s tobom ne slažem jer su tvoje premise potpuno disfunkcionalne ti bi uvijek branila agresora (politički korektno) a kažnjavala žrtvu koja se brani od tog agresora.

ja pišem na forumu moja mišljenja o disfunkcionalnoj državi i disfunkcionalnom društvu sviđalo se to nekome ili ne, ja nisam politički korektan.

Priznajem kako neke od pojmova koje si naveo ni ne poznajem, time im ni ne znam funkciju, bot npr.

Isto tako kad netko ispod svakog posta mora imati naljepnicu tko si, što si, kome pripadaš, samo zato što si npr. rekao kako je Most uspio progurati super zakon o HRTu, a drugi dan si rekao kako ne razumiju državotvornost zbog načina na koji su se ponašali Petrov, Orepić i još neki u situaciji oko smjene i prije smjene.
Onda zaključci koji su sve samo razumijevanje materije, pa ako se ne složiš odmah osobne uvrede, pa onda postovi ljudi kojima se zmeša na moment, osjetiš se loše uopće dok čitaš, zatvoriš forum i čekaš nekoga da napiše nešto pametno.

Super mi je kad postoji razumijevanje onoga što se događa, kad površnost ne odvlači od procjene kako će sve to utjecati na naš život i kad spoznam koji je mom moment, u čemu sam ja faktor tih budućih događanja.

bot od ro-bot.

nisam našao ništa na hrvatskom o tom fenomenu (vrlo zanimljivo) ali evo u komšiluku jesam:

Botovanje, kao fenomen na društvenim mrežama u kojem anonimni zastupnici određene politike, ideologije, kompanije, zavaravaju javno mnjenje, zapravo je zloupotreba i nedemokratska tekovina, rečeno je na debati o zloupotrebi interneta.

Botovi su armija koja svojim komentarima na društvenim mrežama zavaravaju javno mnjenje, jer im je naređeno da svojim komentarima stvore utisak da je ceo svet opredeljen i da podržava njegovo mišljenje, koje ustvari nije lično, nego ciljano, rečeno je na skupu u organizaciji beogradskog Medija centra i Centra za nove medije "Liber" iz Novog Sada, prenosi Tanjug.

Taj fenomen koriste sve stranke i raspostranjen je u cilju promovisanja političkih ideja i stranačkih ličnosti.

Stranke uveliko koriste taj vid propagande, dobro je oranizovan i važan je instrument u kampanjama, treba da promoviše, uništi ili ismeje određenu ideju, ličnost, sa utiskom da je u pitanju mišljenje običnog građanina, rečeno je na skupu.

- U pitanju je sistemska manipulacija i obmanjivanje javnosti i strankama ne treba da dajemo pare za to. Na delu je amoralna pojava, koja je toliko intenzivna da treba što pre da je se otarasimo - rekla je sociološkinja Vesna Pešić.

adhominem je ovdje jedan od alata koji koriste trollovi botovi i provokatori (ne govorim kad netko uzvrati adhominem jer je isprovociran baš tim trolčinama, botovima i provokatorima) ne bi li uništili temu koja krene u smjeru koji njima ne odgovara pa ciljano krenu sofistički politički korektno vrijeđati i provocirati u svilenim rukavicama jer to se ne sankcionira to je politički korektno to nisu uvrede to je mišljenje ali ako ja nekog od njih pošaljem u pičku materinu eeeeee....onda je to uvreda do neba. prckov, slidingdoorsoperator, metilda, tre đezbijodevesprve, noor, vučina, lobo, danni1, miha, ero, meggi i još mnoštvo opskurnih likova koji non stop gnoje po forumu i gaze svakoga tko nije njima podoban odmah ga proglase neprijateljem rvacke evo meni govore da sam četnik itd.
Kužim.

Sabina okolnosti su bitno izmjenjene meni je na primjer rel.  dobro ali ja ne mogu biti dobro kad velikoj vecini nije dobro, kada mi je grad prepolovljen i pola prijatelja zauvijek sa obiteljima u pečalbi, kada udbaš i smutljivac Šeks korumpiranjem pravosuđa stabilizira vladu, kada nas prestižu rumunji koji su realno afrika itd vama to vherojatno ne smeta ili kao šejker koji to uopce ne vidi, međutim meni je ovo strašno a znam da ce biti puno gore pa minimum integriteta je barem da na opskurnom forumu iznesem što mislim...
a vidi ovog novokomponovanog 'domoljuba', ma ni Sir Laurence Olivier ti nije do koljena, no evidentno da si se jučer urokao svim raspoloživim sredstvima, pa ti danas malo ponestalo...al stiže već večeras friška roba, nema da fali
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 13:26

asilovski wrote:
Pa u svakom slučaju je to bolja opcija od bilo čega što se nudi, a što se tiče patetike stvar je više u tome kako se doživljavaju stvari. Na primjer tebi nije stalo dapače boli te kurac što sve ide u kurac (ti čak i to negiraš) dok ti imaš svoju sinekuru, meni koju radim u realnom sektoru i sam sebi plaćam sve obveze sam pogled gdje ide ovo tjera na bljuvanje...

Eto, sa boldanim si zapravo sve rekao.
Nema veze što je to nemoguće, bitno je da ti sanjaš svoje mađaronske fašističke snove i dobivaš za njih potvrdu od mentalno retardiranih kakti Hrvata na ovome forumu.
Ali priznajem da te razumijem, nije tvoj problem što su oni takvi i puše tvoje spike.
Što se tiče sinekure, varaš se, kao što se u manje više svemu ili skoro svemu i inače varaš.
I naravno da negiram ono što nije potvrđeno činjenicama, nisam budala pa da vjerujem u nečije projekcije wannabe stanja koje ih ne uvažavaju samo zato jer im se tako hoće ili jednostavno nisu u stanju bolje od toga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 13:27

Sabina Spielrein wrote:
Boobah the owl wrote:
s cim sam ja otjerao trea da mi je znati, uostalom odmor od foruma svima preporucam, ja i asila se kacimo oko sto stvari paralelno pa nisam nikad izgorio, stitim gnjeca a neki dan mu dao ban, ugl znate svi oplesti jezikom po tastaturi po drugima pa cak i tre, zao mi je sto je otisao ali nek ne prima sve tako osobno, nema reketa ni za kog..

Nije nikako stvar u različitom mišljenju, kakav bi to forum bio i koji bi to gušt bio diskutirati kad bi svi imali isto mišljenje?
Stvar je u šest istih tema, iako nauzgled drugih naslova, histerično nizanje postova koji se u pravilu bave određenim forumašem u tom trenutku, manje o temi samoj, o tome da određeni relativno lucidni ljudi imaju trenutke pomračenja koji tada zasjene svaku temu i praktično ju zatvore, o trolanju kao obliku iskazivanja nezadovoljstva,  podsmjehu kao "argumentu". Ukratko.

Moguće je zaista stvar različitog okvira u kojem zamišljamo diskusiju.
sve si rekla :tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 6 May - 13:38

Noor wrote:
asilovski wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Gnječ wrote:
Sabina Spielrein wrote:

bot od ro-bot.

Kužim.

a vidi ovog novokomponovanog 'domoljuba', ma ni Sir Laurence Olivier ti nije do koljena, no evidentno da si se jučer urokao svim raspoloživim sredstvima, pa ti danas malo ponestalo...al stiže već večeras friška roba, nema da fali
Sir Laurence Olivier??? Vidi ako sam ti uvrijedio dečka to je lagano mogao izbjeći da nije bot i sendvičar a što jest, iako ja protiv nikoga pa i trea nemam ništa loše dapače, ali opravdavati kriminalce i smijat se kod mene ne prolazi...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 13:40

Bero, jes' to ti?
i ne samo patetika...to je vrišteći oblik kronične neuropatologije
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 6 May - 13:43

asilovski wrote:

Eto, sa boldanim si zapravo sve rekao.
Nema veze što je to nemoguće, bitno je da ti sanjaš svoje mađaronske fašističke snove i dobivaš za njih potvrdu od mentalno retardiranih kakti Hrvata na ovome forumu.
Ali priznajem da te razumijem, nije tvoj problem što su oni takvi i puše tvoje spike.
Što se tiče sinekure, varaš se, kao što se u manje više svemu ili skoro svemu i inače varaš.
I naravno da negiram ono što nije potvrđeno činjenicama, nisam budala pa da vjerujem u nečije projekcije wannabe stanja koje ih ne uvažavaju samo zato jer im se tako hoće ili jednostavno nisu u stanju bolje od toga.
Mađaronske fašističke snove hehehe koji ti mulac majkomila
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 6 May - 13:45

Noor wrote:

Bero, jes' to ti?
i ne samo patetika...to je vrišteći oblik kronične neuropatologije
Nije akutni? Jadan tre žena ga brani na forumu ccc
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 13:54

asilovski wrote:Mađaronske fašističke snove hehehe koji ti mulac majkomila

Ma taman posla, tvoji snovi o Orbanu kao spasitelju Hrvatske predstavljaju autentični oblik ultimativne ljubavi prema hrvatskom narodu i hrvatskoj državi. :D
Ajde prodavati takve svoje priče mentalno retardiranim kakti Hrvatima na ovom forumu, sreća tvoja pa ih ima ohoho, zato i stanje jeste ovako katastrofalno :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 13:57

asilovski wrote:
Noor wrote:i ne samo patetika...to je vrišteći oblik kronične neuropatologije
Nije akutni?

Je li ti uopće znaš razliku između akutnog i kroničnog? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 6 May - 14:02

asilovski wrote:
Noor wrote:i ne samo patetika...to je vrišteći oblik kronične neuropatologije
Nije akutni?

Je li ti uopće znaš razliku između akutnog i kroničnog? :)
Znam da vam pupi rekonstruira vladu: http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-nece-zamijeniti-samo-mostove-ministre-pupovac-ako-bude-trebalo-rekonstrukcija-vlade-ce-biti-obimnija/6013196/
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 31 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics