serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: serie A
kad su se svi usrali tu je zvijer da probije tremuZiil Los Dii ! wrote:Mocna zivotinja donosi naslov u torino
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
čestitke Juventusu. idemo pobjedit i preostale utakmice do kraja i fokusirat se na osvajanje sedmog scudetta u nizu, 37 u povijesti još malo četvrta zvijezdica na dresu dok kinezi jedva imaju jednu
Guest- Guest
Čestitam Panju i lopovima na tituli!
Te želim da osvoje i LP...
Iako su smeće na kvadrat...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Čestitam Panju i lopovima na tituli!
;)
hahahhaa, koji paćenik...
Guest- Guest
šta se tiče lopovluka i đubretari su za madridske cigane male bebe
End- Posts : 21177
2015-08-25
http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2017/05/23/35766062/pique-buffon-deserves-ballon-dor
Despite losing to the Old Lady, the Catalan centre-back feels the veteran goalkeeper's achievements warrant one of football's most prestigious awards
Gianluigi Buffon's career achievements warrant a Ballon d'Or, according to Barcelona defender Gerard Pique.
Despite losing to the Old Lady, the Catalan centre-back feels the veteran goalkeeper's achievements warrant one of football's most prestigious awards
Gianluigi Buffon's career achievements warrant a Ballon d'Or, according to Barcelona defender Gerard Pique.
Guest- Guest
operw wrote:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2017/05/23/35766062/pique-buffon-deserves-ballon-dor
U prevodu-samo da ronaldo ne osvoji
Guest- Guest
pola zemaljske kugle hoce da gigi lopov to uzme, nema ta nagrada vise veze s vezom pa pogledajmo samo prosle godine kad je uzela ona pederska nakaza...
2015-08-25
pederko ove sezone nije u top 10, 2/3 sezone mu je jad i bijeda gore od copa.
2015-08-25
pa to jesi, malo pedersko kopile, ima se u sta ugledat sekica nije cudo da je od najranije dobi u eskort biznisu.
2015-08-25
End wrote:pa to i jesam, malo pedersko kopile, ima se u sta ugledat sekica nije cudo da je od najranije dobi u eskort biznisu.
Lepo ti se seka jebe, još par godina i biće na 70% tvoje keve.
Koliko puta sam umočio u njih, toliko sreće imam. Znaš kako kažu-kada umočiš u cigansku pičku, 7 godina sreće...
Guest- Guest
i hrpetina novih kopiladi, moras nastavit tradiciju tvojih predaka.. :DBraća wrote:
Lepo mi se seka jebe, još par godina i biće na 70% moje keve.
Koliko puta sam umočio u njih, toliko sreće imam. Znaš kako kažu-kada umočiš u cigansku pičku, 7 godina sreće...
2015-08-25
vracala je probio kriznu granicu od 100% glupoće i postavio novi standard
u meduvremenu griezman na 64% do prelaska u man
u meduvremenu griezman na 64% do prelaska u man
Guest- Guest
End wrote:pederko ove sezone nije u top 10, 2/3 sezone mu je jad i bijeda gore od copa.
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50