serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: serie A
Milan se iduće sezone vraća na stare staze slave...
Junajtid neće jos 20 godina...
Guest- Guest
Milan i inter idu na azijsku turneju u vrijeme 3. Pretkola uefa lige....sad namjerno gube za saku yuana
Koja sramota..postali su ka dinamo
Koja sramota..postali su ka dinamo
fridrih_niche wrote:Milan se iduće sezone vraća na stare staze slave...
poraz kod kuce od empolija i debakl od raspale rome kod kuce bas govore u prilog tome.
al boli tebe kurac, ti ionako navijas za dinamo i one cigane iz prljave, smrdljive luke na mediteranu.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Hajduk, Milan, Messi...
<3
Bože dragi, kakva klošarska kombinacija. Najklošarskija kombinacija na svetu posle one od bolesnika iz cr-a: zvezda, dinamo, đubrentus, čmayern i čerga...
Guest- Guest
http://www.mozzartsport.com/vesti/noz-u-srce-milana-vea-priznao-juventus-je-u-mojoj-krvi-od-malih-nogu-sam-sanjao-staru-damu/166957
nož u ostarjelo srce tominja
Guest- Guest
operw wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/noz-u-srce-milana-vea-priznao-juventus-je-u-mojoj-krvi-od-malih-nogu-sam-sanjao-staru-damu/166957
koji jos idiot shvata za ozbiljno sta pise taj zvezdasko-djubrentusovski portal.
vidi se da je glavni urednik debil poput tebe...
Guest- Guest
Bivšeg hrvatskog izbornika upitali smo i da prokomentira igru Luke Modrića, što nas je odvelo i do Marija Mandžukića koji će u finalu Lige prvaka nastupiti za Juventus.
„Odigrao je jako dobru utakmicu. Općenito, Modrić je postao jako zreo igrač. Ali, moram to reći, i da je Mandžukić postao jako zreo. Mandžukić je postao vrhunski igrač. Bio je dobar i prije - za zabiti gol, pomoći momčadi itd. Ali sada je sve to povezao i mislim da igra 20 posto bolje nego što je igrao u do sada najboljim danima. Desni bek Reala, bio to Carvajal ili Danilo, imat će s njim velikih problema u finalu…“, tvrdi legendarni trener.
Tako smo došli i na pitanje finala. Prognoza?
„Teško je reći. Mislim da će to biti neizvjestan susret. Juventus je postao strašna ekipa, brane se savršeno. Rekao bih da su šanse 50-50“, najavio je Barić finale Lige Prvaka koje je na rasporedu 3. lipnja u Cardiffu.
„Odigrao je jako dobru utakmicu. Općenito, Modrić je postao jako zreo igrač. Ali, moram to reći, i da je Mandžukić postao jako zreo. Mandžukić je postao vrhunski igrač. Bio je dobar i prije - za zabiti gol, pomoći momčadi itd. Ali sada je sve to povezao i mislim da igra 20 posto bolje nego što je igrao u do sada najboljim danima. Desni bek Reala, bio to Carvajal ili Danilo, imat će s njim velikih problema u finalu…“, tvrdi legendarni trener.
Tako smo došli i na pitanje finala. Prognoza?
„Teško je reći. Mislim da će to biti neizvjestan susret. Juventus je postao strašna ekipa, brane se savršeno. Rekao bih da su šanse 50-50“, najavio je Barić finale Lige Prvaka koje je na rasporedu 3. lipnja u Cardiffu.
Guest- Guest
jedan od najboljih portala uvijek objektivno pišuPrele wrote:operw wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/noz-u-srce-milana-vea-priznao-juventus-je-u-mojoj-krvi-od-malih-nogu-sam-sanjao-staru-damu/166957
koji jos idiot shvata za ozbiljno sta pise taj zvezdasko-djubrentusovski portal.
vidi se da je glavni urednik debil poput tebe...
Guest- Guest
http://www.goal.com/hr/news/6838/main/2017/05/12/35448542/juventus-najbolji-klub-po-uefi?ICID=HP_TS_4
Guest- Guest
http://www.germanijak.hr/vijesti/sluzbeno-juventus-od-bayerna-otkupio-benatiju-za-17-miljuna-eura/31369
osiguran i 4ti najbolji stoper svijeta
osiguran i 4ti najbolji stoper svijeta
Guest- Guest
Trener Torina Siniša Mihajlović je u poslednje vreme redovno na meti navijača Juventusa, a poslednji incident se dogodio na utakmici koju je Stara Dama igrala protiv Monaka
Mihajlović je bio u loži stadiona Juventusa i posmataro utakmicu koju su Bjankoneri dobili 2:1 i plasirali se u finale Lige šampiona.
Ipak, na poluvremenu se desio incident, kada je jedan od navijača Juvea počeo da provocira i vređa Mihajlovića.
Trener Torina je to trpeo nekoliko sekundi a onda se zaleteo ka navijaču koji je brže bolje pobegao, a Mihajlović se na to samo nasmejao.
Mihajlović je bio u loži stadiona Juventusa i posmataro utakmicu koju su Bjankoneri dobili 2:1 i plasirali se u finale Lige šampiona.
Ipak, na poluvremenu se desio incident, kada je jedan od navijača Juvea počeo da provocira i vređa Mihajlovića.
Trener Torina je to trpeo nekoliko sekundi a onda se zaleteo ka navijaču koji je brže bolje pobegao, a Mihajlović se na to samo nasmejao.
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50