serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 43
Page 1 of 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
serie A
Ne dan na Kalu haha...
Ipak igra u najvećem klubu svita i nas je najbolji napadač...
:D
Ipak igra u najvećem klubu svita i nas je najbolji napadač...
:D
Guest- Guest
Re: serie A
milan se stvarno sramoti nije prilično za takav klub trebalo bi malo strijeljat tamo
Da navijam za milan ubio bih se bogami.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tommy R wrote:Desert_fox wrote:Da navijam za milan ubio bih se bogami.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Desert_fox wrote:Tommy R wrote:Desert_fox wrote:Da navijam za klub iz Serie A ubio bih se bogami.
darth_vader-
2014-04-17
Desert_fox wrote:Tommy R wrote:Desert_fox wrote:Da navijam za milan ubio bih se bogami.
Guest- Guest
Sta je govnari jebu vas razne rase itd..
I opet vam vodja nevalja
I opet vam vodja nevalja
2015-09-13
operw wrote:Desert_fox wrote:Tommy R wrote:Desert_fox wrote:Da navijam za juve ubio bih se bogami.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:operw wrote:Desert_fox wrote:Tommy R wrote:Desert_fox wrote:Da navijam za milan jeo bi rižu
Guest- Guest
operw wrote:fridrih_niche wrote:operw wrote:Desert_fox wrote:Tommy R wrote:
2015-09-13
http://www.index.hr/sport/clanak/mandzukic-smijenio-mihajlovica-torinov-trener-dobio-otkaz-nakon-poraza-u-gradskom-derbiju/1017275.aspx
SINIŠA MIHAJLOVIĆ (48) smijenjen je nakon što je Torino izgubio 0:2 kod Juventusa u četvrtfinalu talijanskog kupa.
Odlučujući gol za konačan rezultat sjajno je u 67. minuti postigao Mario Mandžukić. Majstorski je prebacio loptu preko Torinovog vratara Vanje Milinkovića-Savića u situaciji jedan na jedan.
SINIŠA MIHAJLOVIĆ (48) smijenjen je nakon što je Torino izgubio 0:2 kod Juventusa u četvrtfinalu talijanskog kupa.
Odlučujući gol za konačan rezultat sjajno je u 67. minuti postigao Mario Mandžukić. Majstorski je prebacio loptu preko Torinovog vratara Vanje Milinkovića-Savića u situaciji jedan na jedan.
Guest- Guest
nakon što mu je presudio u reprezentaciji i eliminirao srbiju s mundiala, sad mu je presudio i u klubu i eliminirao torina iz kupa
Guest- Guest
Reprezentativac Mario Mandžukić je 50.000 kuna honorara od sudjelovanja u promotivnom spotu Hrvatske turističke zajednice donirao Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama “Regoč” iz Slavonskog Broda, a Udrugu je molio da ne govore puno o njegovoj donaciji
– Mario me je molio da ne govorim puno o njegovoj donaciji jer je on to dao od srca kako bi nam pomogao, a ne da bi se reklamirao. Mogu samo reći da je njegova gesta s oduševljenjem primljena među našim korisnicima, osobito među dečkima koji vole nogomet i za koje je on kao naš Brođanin najbolji na svijetu – kaže Mirjana Jakovčev.
– Mario me je molio da ne govorim puno o njegovoj donaciji jer je on to dao od srca kako bi nam pomogao, a ne da bi se reklamirao. Mogu samo reći da je njegova gesta s oduševljenjem primljena među našim korisnicima, osobito među dečkima koji vole nogomet i za koje je on kao naš Brođanin najbolji na svijetu – kaže Mirjana Jakovčev.
Đubrentus dobodi cana iz luzerfula-kakvo muslimansko bratstvo na sredini-khedira, can i pjanić. Tursko, arapsko, balijska veza
Guest- Guest
Volite VokrijaБраћала wrote:Đubrentus dobodi cana iz luzerfula-kakvo muslimansko bratstvo na sredini-khedira, can i pjanić. Tursko, arapsko, balijska veza
2015-09-13
poznato je tko god dode u Juventus postane gospodin, ne sumnjam ni da ce emre can bit drugaciji
Guest- Guest
Kad odes na tecajeve ponasanja kod nedveda i paraticia nemas izbora tj imas. Ili se ponasas kao gospodin ili letisoperw wrote:poznato je tko god dode u Juventus postane gospodin, ne sumnjam ni da ce emre can bit drugaciji
2015-09-13
Nekadasnji vlasnik kluba, Moamer Gadafi, bi pustija suzu radosnicu da je živ...Браћала wrote:Đubrentus dobodi cana iz luzerfula-kakvo muslimansko bratstvo na sredini-khedira, can i pjanić. Tursko, arapsko, balijska veza
<3
Guest- Guest
Page 1 of 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 43