serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: serie A
To si mi vidija sliku koju san objavija na fejsu?operw wrote:bolje ga sačuvati za nećaka koji će sigurno navijat za Juve kad ih za koju godinu vidi na televizijifridrih_niche wrote:Da mi gratis daju zapalija bi ga...Braća wrote:Kakva nakaza od dresa, bože dragi...
;)
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:To si mi vidija sliku koju san objavija na fejsu?operw wrote:bolje ga sačuvati za nećaka koji će sigurno navijat za Juve kad ih za koju godinu vidi na televizijifridrih_niche wrote:Da mi gratis daju zapalija bi ga...Braća wrote:Kakva nakaza od dresa, bože dragi...
;)
Imaš klošperwa na fejsu?
Guest- Guest
Neman...Braća wrote:fridrih_niche wrote:To si mi vidija sliku koju san objavija na fejsu?operw wrote:bolje ga sačuvati za nećaka koji će sigurno navijat za Juve kad ih za koju godinu vidi na televizijifridrih_niche wrote:Da mi gratis daju zapalija bi ga...Braća wrote:Kakva nakaza od dresa, bože dragi...
;)
Imaš klošperwa na fejsu?
Sta ne znaci da nije moga vidit...
Guest- Guest
niche nisam vidio. vidio sam samo golišave slike bracaline seke koje mi šalje ne zanima me tvoj nećak.
Guest- Guest
https://sportarena.hr/nogomet/seria-a/zhang-trebamo-biti-strpljivi-sve-je-moguce-pa-i-conte-u-interu/?utm_source=Linker.hr&utm_medium=Linker&utm_campaign=Razmjena
Steven Zhang, sin vlasnika kluba Zhanga Yindonga dao je intervju za američki CNBC , u kojem je pozvao navijače da budu strpljivi.
“Promjene se ne događaju preko noći. Sigurno da ne možete rezultat igre promijeniti u samo jednoj utakmici.”
Steven Zhang, sin vlasnika kluba Zhanga Yindonga dao je intervju za američki CNBC , u kojem je pozvao navijače da budu strpljivi.
“Promjene se ne događaju preko noći. Sigurno da ne možete rezultat igre promijeniti u samo jednoj utakmici.”
Guest- Guest
i meni maloljetna kurvica zna poslat koju slikicu, ali sam gospodin pa šiptarku pristojno odjebem..operw wrote:niche nisam vidio. vidio sam samo golišave slike bracaline seke koje mi šalje ne zanima me tvoj nećak.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Svaka čast za igrače Juventusaoperw wrote:
HVALJEN ISUS I MARIJA
Šteta što će popušit u finalu od bolje momčadi! Najviše mi je žao tebe i vojvode. Zaslužili ste vidit kako crno-bijeli dižu klempu, ali morat će te pričekat još neko vrijeme
malo je tupava, ali ima dobre siseEnd wrote:i meni maloljetna kurvica zna poslat koju slikicu, ali sam gospodin pa šiptarku pristojno odjebem..operw wrote:niche nisam vidio. vidio sam samo golišave slike bracaline seke koje mi šalje ne zanima me tvoj nećak.
Guest- Guest
povijesna utakmica, susret 2 najbolja kluba prošlog stoljeća, nek pobjedi bolji nadam se Juventus. ako treba čmarotta će posolit ispod stola za srećuscorpion wrote:Svaka čast za igrače Juventusaoperw wrote:
HVALJEN ISUS I MARIJA
Šteta što će popušit u finalu od bolje momčadi! Najviše mi je žao tebe i vojvode. Zaslužili ste vidit kako crno-bijeli dižu klempu, ali morat će te pričekat još neko vrijeme
Guest- Guest
operw wrote:povijesna utakmica, susret 2 najbolja kluba prošlog stoljeća, nek pobjedi bolji nadam se Juventus. ako treba čmarotta će posolit ispod stola za sreću
Definitivno dvije najbolje i najkvalitetnije momčadi u Europi (čitaj svijetu). Uživat ću u tekmi najboljeg napada i najbolje obrane. Bože dragi kakvo finale. Ko god osvoji bit će zasluženo!
dvije ekipe pobjedničkog mentaliteta. Juventus i real da osvoje 100 trofeja u sezoni nebi im bilo dovoljno
Guest- Guest
End wrote:i meni maloljetna kurvica zna poslat koju slikicu, ali sam gospodin pa šiptarku pristojno odjebem..operw wrote:niche nisam vidio. vidio sam samo golišave slike bracaline seke koje mi šalje ne zanima me tvoj nećak.
Dol ja pravim redaljke i sestri i kevi pa im zajednički špricam usta, pa te keva poljubi pred spavanje sa mojon spermok na ustina...
Guest- Guest
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50