serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: serie A
operw wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/mandzo-pjaca-i-drustvo-zvijezde-nove-netflixove-serije/1000044.aspx
AMERIČKI streaming servis Netflix najavio je da počinje snimati dokumentarnu seriju o Juventusu. Emisija će pratiti svakodnevni život nogometaša Stare dame, a među glavnim akterima bit će i Mario Mandžukić i Mario Pjaca.
"Netflix oduvijek nudi strastvene priče, a nema strastvenijih navijača od Juventusovih", rekao je poptredsjednik Netflixa Erik Barmack.
"Ponosni smo što je Juventus prvi klub koji će sudjelovati u ovom projektu", rekao je Federico Palomba ispred Juventusa.
Serije će se početi snimati početkom sljedeće godine, a Netflix će je emitirati u četiri nastavka po sat vremena. Netflix gleda više od 100 milijuna korisnika u 190 zemalja.
To narcos sezona 5?
Guest- Guest
operw hoće li najbolji hrvatski strijelac nakon šukera,najbolji naš strijelac u povijest europskih prvensta i jedini Hrvat strijelac 2 gola u finalu lp odvesti juve do nova 3 boda i novoga trofeja?
kao što sam najavio pri dolasku mandže, od svih naših igrača koji su igrali za Juventus mandžo je već sad ostavio najveći trag, i donio 2 scudetta još malo i treći
Guest- Guest
buffon
lichsteiner barzagli chiellini asamoah
bože kakva mitološka zadnja linija nogometni spektakl
lazio na aparatima
lichsteiner barzagli chiellini asamoah
bože kakva mitološka zadnja linija nogometni spektakl
lazio na aparatima
Guest- Guest
gianni i adolf u svečanoj nebeskoj loži, plus isus nazarećanin