Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom
kic wrote:vraćamo se na jogurt revoluciju
Kakva crna jogurt revolucija? Tko je uopće vidio jogurt?
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:vraćamo se na jogurt revoluciju
šejkeru popij malo vode smiri se vala šta si se uzjogunio.
kic wrote:šejkeru popij malo vode smiri se vala šta si se uzjogunio.slidingdoorsoperator wrote:Kakva crna jogurt revolucija? Tko je uopće vidio jogurt?
Hvala na savjetu i dobrim željama, ali potpuno sam miran. Što se mislim jasno vidi i iz postova koje pišem.
Guest- Guest
kic wrote:
da vidi se, ošli u 39' jebote..
45. Ali to je klasični šarm ovoga foruma.
Guest- Guest
nekima se priča o ovome što se danas događa, za sve ostalo > povijest
kic wrote:
nekima se priča o ovome što se danas događa, za sve ostalo > povijest
Pa svima se priča o ovome što se sada događa, pa tako i meni. A ovo u vezi povijesti je samo bio nastavak one priče o anarhiji i diktaturi koja obavezno slijedi iza svake anarhije pa onda i mogućim posljedicama neke takve diktature kakve smo imali prilike gledati i 1945. u jednoj drugoj diktaturi.
Guest- Guest
Tretman poraženih nakon WW II nije ni u perjanicama demokracije bio uzoran. USA nisu tretirali internirane Japance u skladu s Ženevskom konvencijom kao ni Francuzi zarobljene Nijemce koji se korišteni za čišćenje minskih polja... Ta kuknjava nad hrvatskom vojskom, čitaj ustašama, dopizdila je već Bogu i vragu.asilovski wrote:
Pa u smislu međ. prava ratni zločini 1945.g. koji su počinili jedinice NOB-a nisu genocid, ovo u Srebrenicu jest jer je to tako odredilo Međ. sudište, a i po definiciji ovo 1945.g. nije bilo usmjereno protiv jednog naroda, vjere, rase, etnosa nego političke opcije, odnosno ratnog neprijatelja, osim toga zločine su naredili Hrvati i srbi, a ubijeni su bili Hrvati, Mađari, Srbi, Njemci, Talijani, Bošnjaci
Guest- Guest
Bili, bili....i Jamnicu pili... i još užicali par K+ bonova :PRayMabus wrote:...porezna nije bila u Agrokoru od 2007 a Plenkovic je to znao.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:MOST pokopao kradeze
Zapravo je pokopao samoga sebe, samo što su preglupi da bi to shvatili.
s tom malignom nakupinom backstabbera nitko normalan ne želi ionako imati posla
U biti hadezeovci ne shvaćaju da je ovo čisti staljinizam i tu mislim na Marcela i Metildu, jer ovo sranje je upravo to, Vi podrškom ovako čemu u biti podržavate propadanje, kriminal i čistu tiraniju, i tu ne nema veze klimavi Most ili netko 3. ovo je u pravom smislu te riječi kriminalno preuzimanju u de iure modelu
Kermit-
2014-04-17
Je zato svi žele imati posla sa osobama koje su krive za najgore sranje u državi od 1250.g. i koje štiti ministra izravno upletenim u sve to sranjemarcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:MOST pokopao kradeze
Kermit-
2014-04-17
Pinochet wrote:sve bolje od HDZa i domoljuba, mislim da bi čvrsta ruka dovela stvari u redslidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:kako ću ja izgubiti glavu?
U anarhiji kao najnasilnijem od svih postojećih poredaka koji obavezno završava diktaturom.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Marcel, on je hrvatski Risto Đogo heheheslidingdoorsoperator wrote:kic wrote:vraćamo se na jogurt revoluciju
Kermit-
2014-04-17
Od Hadezea je bolja koalicija Šešelja sa PernaromOh_Femder wrote:Pinochet wrote:sve bolje od HDZa i domoljuba, mislim da bi čvrsta ruka dovela stvari u redslidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:kako ću ja izgubiti glavu?
U anarhiji kao najnasilnijem od svih postojećih poredaka koji obavezno završava diktaturom.
Kermit-
2014-04-17
"backstabbera "asilovski wrote:Je zato svi žele imati posla sa osobama koje su krive za najgore sranje u državi od 1250.g. i koje štiti ministra izravno upletenim u sve to sranjemarcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:MOST pokopao kradeze
znači nije problem kriminal nego rušenje tala hehehe pa evo sada si nesjvesno naveo zašto smo mi ovdje gdje jesmo
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:znači nije problem kriminal nego rušenje tala hehehe pa evo sada si nesjvesno naveo zašto smo mi ovdje gdje jesmo
haha a vidiš količinu uvreda na račun mostovaca.. jebeno
asilovski wrote:"backstabbera "asilovski wrote:Je zato svi žele imati posla sa osobama koje su krive za najgore sranje u državi od 1250.g. i koje štiti ministra izravno upletenim u sve to sranjemarcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:MOST pokopao kradeze
znači nije problem kriminal nego rušenje tala hehehe pa evo sada si nesjvesno naveo zašto smo mi ovdje gdje jesmo
kriminal je jedino petrovljev lex agrokor, a kakav crni kriminal ti si pravnik koje jebeno krivično djelo? Koji kriminal? Bankrotirala firma radi prezaduživanja, neš kriminala, privatna firma privatni problem. Ovaj majmun pita zašto nije deset godina slana porezna u agrokor, pa ne šalje ministar financija poreznu u agrokor, to je sjeverna koreja jebote, niti ministar policije smije otvarat i pokretat istrage
Similar topics
» Žutarnji islandsku piratsku stranku usporedio sa slobinim pučistima i jogurt revolucijom
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» Jogurt revolucija 2
» Parizer bre a vala i jogurt
» Bruka se na Mundijalu, laže za jogurt i Jugoslaviju
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» Jogurt revolucija 2
» Parizer bre a vala i jogurt
» Bruka se na Mundijalu, laže za jogurt i Jugoslaviju
Page 7 of 13