Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
Page 8 of 18
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Re: Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
HNS i živi zid nek odmah slobodno zaborave,još je tu IDS ali mislim da se neće prodat samo takoRayMabus wrote:Ovo su ključne informacije o krizi vlasti: Most je definitivno brutalno izbačen iz Vlade, htio to Petrov priznati ili ne; evo koji su potencijalni Plenkovićevi 'prebjezi' u Saboru
Podsjetimo, HDZ u ovom trenutku ima sigurnu 61 ruku u Saboru, a za formiranje većine bit će im potrebno još najmanje 15 zastupnika.
Zastupnika čiju podršku, tvrdi Plenković, već ima.
Izgledne kandidate za potencijalne prebjege s kojima će HDZ formirati većinu ima nekoliko, a najvjerojatnije ih treba tražiti među manjincima (8), u Živom zidu (8), Bandićevoj koaliciji (2), HDSSB-u (1) i te NL Željka Glasnovića (1).
Uz pretpostavku kako će ruke manjinaca biti najlakše pridobiti, Plenkoviću za (mršavu) većinu treba još sedam ruku.
http://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/482859/ovo-su-kljucne-informacije-o-krizi-vlasti-most-je-definitivno-brutalno-izbacen-iz-vlade-htio-to-petrov-priznati-ili-ne-evo-koji-su-potencijalni-plenkovicevi-prebjezi-u-saboru
vili40- Posts : 11076
2015-08-02
Wily zaboravi ...vec je Plenkovic kupija koga mu je trebalo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
tako je govorio i Karamarko tj.lagao.RayMabus wrote:Wily zaboravi ...vec je Plenkovic kupija koga mu je trebalo.
A ako i skupi tu tijesnu većinu cijena će mu biti jako visoka a jamstvo nikakvo.
vili40-
2015-08-02
Što o ovome veli Pernar? Čudno da se nije oglasio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hebe ga se : vlada zar ne ?vili40 wrote:tako je govorio i Karamarko tj.lagao.RayMabus wrote:Wily zaboravi ...vec je Plenkovic kupija koga mu je trebalo.
A ako i skupi tu tijesnu većinu cijena će mu biti jako visoka a jamstvo nikakvo.
MOST je izbacen , piti ce kaficu u oporbi.
2014-04-11
Ni Kaptol se još nije oglasio.
Hoće li narod na ulice? Mislim,prosvjedovati.
2014-04-22
protiv čega?jastreb wrote:Ni Kaptol se još nije oglasio.
Guest- Guest
Nece nego u Njemačku.jastreb wrote:
Vama penzionirima ostavljamo da sami izmislite tko ce vam vracat penzije.
2014-04-11
Bit će zanimljivo što o svemu ovome misle u 7dnevno (Marcello,Tvrtko Dolić,Hpodak i Vice).
2014-04-22
slazem se...ali nekako stjecem dojam da bi se plenki rajse sto bezbolnije od ovog svega izvukao i most mu je dosao kao as na desetku..pa ce imat opravdanje..'eto ja sam htio najbolje ali most nije dao ja tu vise nista ne mogu...'vili40 wrote:tako je govorio i Karamarko tj.lagao.RayMabus wrote:Wily zaboravi ...vec je Plenkovic kupija koga mu je trebalo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
gledaj,naši političari su velika govna ali nisu ipak toliko blesavi da u ovom trenutku drže leđa plenkiju i mariću.Osim ako si baš žele pucati u nogu.RayMabus wrote:Hebe ga se : vlada zar ne ?vili40 wrote:tako je govorio i Karamarko tj.lagao.RayMabus wrote:Wily zaboravi ...vec je Plenkovic kupija koga mu je trebalo.
vili40-
2015-08-02
A protiv svega. Nećemo prosvjedovati samo kad u Hrvatsku dođu Brena i Drljača.Pinochet wrote:protiv čega?jastreb wrote:Ni Kaptol se još nije oglasio.
2014-04-22
Izgleda da nisi baš shvatio : Gazda se spašava ....koju god cijenu kaže Gazda tj mi placamo da bi Plenky dobio tih par ruku kojih mu fali.vili40 wrote:gledaj,naši političari su velika govna ali nisu ipak toliko blesavi da u ovom trenutku drže leđa plenkiju i mariću.Osim ako si baš žele pucati u nogu.RayMabus wrote:Hebe ga se : vlada zar ne ?vili40 wrote:tako je govorio i Karamarko tj.lagao.RayMabus wrote:Wily zaboravi ...vec je Plenkovic kupija koga mu je trebalo.
Gotovo je willy-
Šta prije prihvatiš to to bolje za tebe.
2014-04-11
Zbog dozvoljenog minusa kojeg su mi sa 23.000 srezali na 3.000 ja komplet penziju ne dobivam već više od godinu dana. Počeo sam raditi na građevini i ja ću se (kao dobar radnik) uvijek snaći. A valjda ću za koju godinu postat i neki kurčevi majstor.RayMabus wrote:Nece nego u Njemačku.jastreb wrote:
2014-04-22
kakvu ti sad penziju imas?...pa imas manje od 45...uhljeb znaci?jastreb wrote:Zbog dozvoljenog minusa kojeg su mi sa 23.000 srezali na 3.000 ja komplet penziju ne dobivam već više od godinu dana. Počeo sam raditi na građevini i ja ću se (kao dobar radnik) uvijek snaći. A valjda ću za koju godinu postat i neki kurčevi majstor.RayMabus wrote:Nece nego u Njemačku.jastreb wrote:
2015-09-08
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pupovac-komentirao-plenkovicev-potez-premijer-vodi-racuna-o-politickoj-stabilnosti/966310.aspx
Pupovac novi šef vlade RH
Pupovac novi šef vlade RH
Guest- Guest
Imao sam beneficirani staz i nešto duplih ratnih godina. Nisam nikakav uhljeb. Plaća mi je bila odlična,a penzija mi nije ni trećina od plaće. I plus toga radim na bauštelama. Ča bi ti sad? Uhljebi se ne daju u penziju .vuksadinare wrote:kakvu ti sad penziju imas?...pa imas manje od 45...uhljeb znaci?jastreb wrote:Zbog dozvoljenog minusa kojeg su mi sa 23.000 srezali na 3.000 ja komplet penziju ne dobivam već više od godinu dana. Počeo sam raditi na građevini i ja ću se (kao dobar radnik) uvijek snaći. A valjda ću za koju godinu postat i neki kurčevi majstor.RayMabus wrote:Nece nego u Njemačku.jastreb wrote:
2014-04-22
benificrani staz?..pa nisi radio u vojsci ili kao drot..nisi bio u ratu cetri godine a sa 45 ne mos natuc 30 godina staza da ga jebes ovog obicnog...dakle mogo si bit ili drot sto je najveca mogucnost ili u vojsci raditi 15 tak godina ili ratni invalidjastreb wrote:Imao sam beneficirani staz i nešto duplih ratnih godina. Nisam nikakav uhljeb. Plaća mi je bila odlična,a penzija mi nije ni trećina od plaće. I plus toga radim na bauštelama. Ča bi ti sad? Uhljebi se ne daju u penziju .vuksadinare wrote:kakvu ti sad penziju imas?...pa imas manje od 45...uhljeb znaci?jastreb wrote:Zbog dozvoljenog minusa kojeg su mi sa 23.000 srezali na 3.000 ja komplet penziju ne dobivam već više od godinu dana. Počeo sam raditi na građevini i ja ću se (kao dobar radnik) uvijek snaći. A valjda ću za koju godinu postat i neki kurčevi majstor.RayMabus wrote:Nece nego u Njemačku.jastreb wrote:
2015-09-08
asilovski wrote:Marić ovdje nije ministar nego Todin čovjek to je valjda svima jasnoRegoč wrote:Plenky pokazuje odlučnost! Opa! Bit će da mu je netko naredil.
nimalo.
hehehe četnici su kurac za ovePinochet wrote:sa HDZovof profila.. zaista nam nema nade, ovi će nas ujebat i sjebat do kraja
Kermit-
2014-04-17
heheh je pa stručan je, tako je stručnjak odobrio kredit tvrtki koja je mjesec dana kasnije bankrotirala, a u kojoj je bio šef financijamarcellus wrote:asilovski wrote:Marić ovdje nije ministar nego Todin čovjek to je valjda svima jasnoRegoč wrote:Plenky pokazuje odlučnost! Opa! Bit će da mu je netko naredil.
nimalo.
Kermit-
2014-04-17
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Similar topics
» Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
Page 8 of 18