Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
Page 9 of 18
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
heheh je pa stručan je, tako je stručnjak odobrio kredit tvrtki koja je mjesec dana kasnije bankrotirala, a u kojoj je bio šef financijamarcellus wrote:asilovski wrote:Marić ovdje nije ministar nego Todin čovjek to je valjda svima jasnoRegoč wrote:Plenky pokazuje odlučnost! Opa! Bit će da mu je netko naredil.
nimalo.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Jbga nismo uspijeli politicki napravit reforme a i necemo jer imamo osam ilegalnih manjinaca koji se bez biranja dovode u sabor za politicku trgovinu ...treba čestitat Plenkovicu , kradezeu , Todoricu i ostaloj mafiji na pobjedi.
Ja i onako svoju pobjedu nikad nisam bazirao na tome nego na Tesli i Sokratu i njihvom pogledu na emanicipaciji , Nostradamusu i ostalim vrmenskim putnicima , krahu nataliteta zbog emanicpacije , wehabizmu .....u prevodu : JA SAM UVIJEK POBJEDNIK.
Ja i onako svoju pobjedu nikad nisam bazirao na tome nego na Tesli i Sokratu i njihvom pogledu na emanicipaciji , Nostradamusu i ostalim vrmenskim putnicima , krahu nataliteta zbog emanicpacije , wehabizmu .....u prevodu : JA SAM UVIJEK POBJEDNIK.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
heheheh hadezeovci bi spalili puno rodilište sam da ostanu na vlasti to praktično nisu ljudske osobe to je krezuba masa sjecikesaPinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/pupovac-komentirao-plenkovicev-potez-premijer-vodi-racuna-o-politickoj-stabilnosti/966310.aspx
Pupovac novi šef vlade RH
Kermit-
2014-04-17
Ipak im treba cestitat : pobijedili su.asilovski wrote:heheheh hadezeovci bi spalili puno rodilište sam da ostanu na vlasti to praktično nisu ljudske osobe to je krezuba masa sjecikesaPinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/pupovac-komentirao-plenkovicev-potez-premijer-vodi-racuna-o-politickoj-stabilnosti/966310.aspx
2014-04-11
longi,ovo je početak kraja plenkovića i marića a još kad kroz neko vrijeme eksplodira cijeli agrokor bit će i jurnjave,
Plenković i Marić su sad na aparatima ali mirišu na čemprese.
vili40-
2015-08-02
Pobjedili su ....Petrov je pogriješija šta je glasa za Lex Todorić ...kad su to provukli više im nije bija potreban....pa su ga škartali....da nesmeta.vili40 wrote:longi,ovo je početak kraja plenkovića i marića a još kad kroz neko vrijeme eksplodira cijeli agrokor bit će i jurnjave,
2014-04-11
Gotovo je ....preko lex todorica ce izvuc pare iz proracuna i podmirit sebe i potkupit te preletace i manjince ....sve našom lovom ....Agrokoru nema spasa ...oni spašavaju sad sebe ....200 bogatih obitelji.
Pametni su .....MOST može samo u oporbi ispijat kafice do iducih izbora.
Pametni su .....MOST može samo u oporbi ispijat kafice do iducih izbora.
2014-04-11
Pinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/pupovac-komentirao-plenkovicev-potez-premijer-vodi-racuna-o-politickoj-stabilnosti/966310.aspx
Provjereni lojalni Srbin koji često uleti kao jocker HDZu. Jbg. jedino sad HSPovci ostaju bez ploče
http://www.index.hr/vijesti/clanak/strani-mediji-o-hrvatskoj-vladajuca-koalicija-hdza-i-mosta-na-svom-je-kraju/966319.aspx
Uglavnom to je to i to je završena prica ....nenadajte se novim izborima ...ima Plenky 76 ruku.
Uglavnom to je to i to je završena prica ....nenadajte se novim izborima ...ima Plenky 76 ruku.
2014-04-11
dobar potez plenky...sad jos hasanbegovica za ministra agrokora
no dobro , idu izbori na jesen , HDZ par mjesta manje most 1-2 , zivi zid isto/vise koalicija SDP&sateliti 2-3vise...udje par njih sa strane , dakle nova nestabilna vlada
zalim samo sto PNN nece doci na red jos 1-2g.
no dobro , idu izbori na jesen , HDZ par mjesta manje most 1-2 , zivi zid isto/vise koalicija SDP&sateliti 2-3vise...udje par njih sa strane , dakle nova nestabilna vlada
zalim samo sto PNN nece doci na red jos 1-2g.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
PNN će biti ukinut budi bez brige
Guest- Guest
Pinochet wrote:PNN će biti ukinut budi bez brige
nece , to uvede bilo koja vlada
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
samo srbin hdz spašavacatabbath wrote:Pinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/pupovac-komentirao-plenkovicev-potez-premijer-vodi-racuna-o-politickoj-stabilnosti/966310.aspx
Provjereni lojalni Srbin koji često uleti kao jocker HDZu. Jbg. jedino sad HSPovci ostaju bez ploče
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ne znam koji retardirani razlog može imati bilo tko da se uvede još jedan ogroman porez? sadizam, maloumnost, glupost, genetska greška, sociopatija, mazohizam???debotoijusto wrote:Pinochet wrote:PNN će biti ukinut budi bez brige
nece , to uvede bilo koja vlada
Kermit-
2014-04-17
...samo i hspovcima je vise dopizdilo i jedne i druge bagre...pa samo neka pokusaju..ono u splitu je bila samo probacatabbath wrote:Pinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/pupovac-komentirao-plenkovicev-potez-premijer-vodi-racuna-o-politickoj-stabilnosti/966310.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nema.RayMabus wrote:Pa potvrdit ce , ima Plenky 76 ruku , manjinci i Bandić i ta ekipa ...skupili su u međuvremenu , nisu tek tako ove izbacili iz vlade.epikur37 wrote:Odlično, mora se potvrditi u saboru.
Izbacili su MOST iz vlade i nastavljaju vladat u kombinaciji kradeze + ilegalni manjinci + Bandić '+ ostali otpad
blefira. malo bolje od karamarka i to je to.
cijelu priču ljiga Plenković izazvao je svjesno zbog lokalnih izbora i kako bi se zatrla predizborna kampanja za lokalne izbore i izbjegla rasprava o nekim novim ževrnjama i njihovim marifetlucima na lokalnoj razini i na lokalnim izborima polučio neki rezultat kako bi opstao u hdz-u.
dakle, tko jebe hrvatsku, važan sam samo ja i moja karijera poruka je koju ljiga odašilje.
sitting_bull-
2015-09-28
znači Plenki zbog Toce smjenio ministre
mora i ova vlada pasti..
mora i ova vlada pasti..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
smjenio ih je on poradi sebe a ne toce..ko je marica ostavio u vladi..uostalom i prije afere agrokor na pocetku mandata plenki je porucio mostovcima da nisu nezamjenjivi ..dakle od pocetka nije stimalokaja wrote:znači Plenki zbog Toce smjenio ministre
mora i ova vlada pasti..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa i radi sebe i radi toce..vuksadinare wrote:smjenio ih je on poradi sebe a ne toce..ko je marica ostavio u vladi..uostalom i prije afere agrokor na pocetku mandata plenki je porucio mostovcima da nisu nezamjenjivi ..dakle od pocetka nije stimalokaja wrote:znači Plenki zbog Toce smjenio ministre
mora i ova vlada pasti..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kako je ovaj hadeze korumpiran, majketi za ne bilivit.
ruke im do ramena u pekmezu, čak ni sdp ne optužuju.
ajmo na nove izbore
ruke im do ramena u pekmezu, čak ni sdp ne optužuju.
ajmo na nove izbore
2014-12-30
Svi su zamjenjivi osim Marića malog od krim kartelavuksadinare wrote:smjenio ih je on poradi sebe a ne toce..ko je marica ostavio u vladi..uostalom i prije afere agrokor na pocetku mandata plenki je porucio mostovcima da nisu nezamjenjivi ..dakle od pocetka nije stimalokaja wrote:znači Plenki zbog Toce smjenio ministre
mora i ova vlada pasti..
Kermit-
2014-04-17
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Similar topics
» Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
Page 9 of 18