Žan-Lik Melanšon: Kosovo su oteli ultimatumom, RS dati nezavisnost
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Žan-Lik Melanšon: Kosovo su oteli ultimatumom, RS dati nezavisnost
A mi smo jadnici koji i dalje vjeruju da ljudi imaju izbor i da se o bitnim stvarima demokratski odlučuje.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Žan-Lik Melanšon
Roy_Bean wrote:Žan-Lik Melanšon
Jean-Luc Mélenchon (French pronunciation: [ʒɑ̃.lyk me.lɑ̃.ʃɔ̃];
ja to ne vidim/ne čujem tako...
2014-04-15
Krajnji ocaj, nade su polozene u sve osim u same sebe. A jbg izigrali su zadatke date od Engleza, a zna se kako oni postupaju s kurvama koje nisu na nivou zadatka, zavrse kao Cica u nekom jarku bez spomena ni imena. Sad kurva ocajno trazi drugog makroa, pa ako se posreci....tre911 wrote:Je je i Trump će vratiti Kosovo( barem ste tako ko mutavi govorili svi u jedan glas) kad ono truć, Trump čestitao Kosovarima neovisnost, dodi zalupio vrata za inauguraciju u koju se sam gurao, Crna Gora pozvana u NATO....nevjerojatno je koliko ste sljepi i glupi da ne možete razaznati ni što je predizborno laprdanje a kamoli da možete skužiti globalne geostrategijske interese velikih igrača čiji interesi se ne mjenjaju promjenom jednog igrača na vrhu države.pizzon wrote:slidingdoorsoperator wrote:pizzon wrote:na kraju ce nam predloziti da preuzmemo kosmet,
Tko? Mélenchon? Pa on ima najmanju podršku od svih kandidata za predsjednika Francuske tako da njega neće nitko ništa pitati o bilo čemu i ne samo kada je Kosovo u pitanju. A uostalom isto kao niti vas.
le pen i fion, jos su zesci
oboje lepo komentarisu srbiju
prilicno pozitivno
omni-
2014-04-12
Roy_Bean wrote:Žan-Lik Melanšon
Je bi znao ti to napisati na ćirilici?
crvenkasti-
2014-04-17
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Roy_Bean wrote:bi...
aj da vidimo, pa da se smijemo
crvenkasti-
2014-04-17
taj film ne buš gledao...dovoljno mi je bilo dešifriranja hijeroglifa u osnovnoj školi...
ne znaš, ne znaš ...
crvenkasti-
2014-04-17
oke...ne znam...
Da ja probam? Slabo znam ali to bi mozda islo.crvenkasti wrote:ne znaš, ne znaš ...
omni-
2014-04-12
omni wrote:Da ja probam? Slabo znam ali to bi mozda islo.crvenkasti wrote:ne znaš, ne znaš ...
Ne smiješ ti, ti nisi Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Jesam kako nisam, i to Vucicev s dna kace, proeuropski, propizzonski, zato sam i slab s cirilicom.crvenkasti wrote:omni wrote:Da ja probam? Slabo znam ali to bi mozda islo.crvenkasti wrote:ne znaš, ne znaš ...
Ne smiješ ti, ti nisi Srbin.
omni-
2014-04-12
A jebiga navikli dizati noge pa im fali kad niko ne hebe a niko ne voli plaćati besposlenu kurvu :)omni wrote:Krajnji ocaj, nade su polozene u sve osim u same sebe. A jbg izigrali su zadatke date od Engleza, a zna se kako oni postupaju s kurvama koje nisu na nivou zadatka, zavrse kao Cica u nekom jarku bez spomena ni imena. Sad kurva ocajno trazi drugog makroa, pa ako se posreci....tre911 wrote:Je je i Trump će vratiti Kosovo( barem ste tako ko mutavi govorili svi u jedan glas) kad ono truć, Trump čestitao Kosovarima neovisnost, dodi zalupio vrata za inauguraciju u koju se sam gurao, Crna Gora pozvana u NATO....nevjerojatno je koliko ste sljepi i glupi da ne možete razaznati ni što je predizborno laprdanje a kamoli da možete skužiti globalne geostrategijske interese velikih igrača čiji interesi se ne mjenjaju promjenom jednog igrača na vrhu države.pizzon wrote:slidingdoorsoperator wrote:pizzon wrote:na kraju ce nam predloziti da preuzmemo kosmet,
Tko? Mélenchon? Pa on ima najmanju podršku od svih kandidata za predsjednika Francuske tako da njega neće nitko ništa pitati o bilo čemu i ne samo kada je Kosovo u pitanju. A uostalom isto kao niti vas.
le pen i fion, jos su zesci
oboje lepo komentarisu srbiju
prilicno pozitivno
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Škoti traže nezavisnost od Velike Britanije - Priznali ste Kosovo, imamo "neotuđivo" pravo na samoopredeljenje
» "Srbi,uzalud se nadate:Neće nam Tramp vratiti Kosovo,a ni dati Srpsku"
» Vučić : Jedino trenutno rešenje za Kosovo i Metohiju, koje bi preseklo Gordijev čvor, bilo bi da Vlada Srbije prizna nezavisnost Kosova.
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» "Srbi,uzalud se nadate:Neće nam Tramp vratiti Kosovo,a ni dati Srpsku"
» Vučić : Jedino trenutno rešenje za Kosovo i Metohiju, koje bi preseklo Gordijev čvor, bilo bi da Vlada Srbije prizna nezavisnost Kosova.
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
Page 3 of 3