Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
Page 1 of 1
Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2342555&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
...sad ga lupeta..a cime cemo onda mi braniti hrvate u bh-a?..prackom..
2015-09-08
Re: Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
ne kuzim..koja je razlika da hv bude prisutan na kosovu ako postoji mogucnost sukoba a u poljskoj npr.ne...jel to usluga albancima zbog privatnih interesa
2015-09-08
.
A baš. Mislim najjači su i najbogatiji al još im nije stigao enterprise svemirski brod zvučnog naziva knjaz miloš s marsa. E kad to dođe oluja nikad više
A baš. Mislim najjači su i najbogatiji al još im nije stigao enterprise svemirski brod zvučnog naziva knjaz miloš s marsa. E kad to dođe oluja nikad više
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:.
dobro nije da imaju vodene pistolje..od oruzja je vaznije ono dolje izmedju dvije noge..a tu im je deficit osim ako im oni sa druge strane doista imaju vodene pistolje ali prije toga to se mora pet puta provjeriti da li mozda imaju kakav rpg ili minobacac a tada je doista rizik veci krenutikaya wrote:.
2015-09-08
Similar topics
» Biden:'Putin se sprama za akciju.Napast ce Ukrajinu'
» "saveznici" i "partneri" pustili ukrajinu niz vodu...
» Sholz: Pustit ćemo Ukrajinu niz vodu jer nam pati bilanca a iduće godine su nam izbori
» Zoki se pere:'Nit sam za Rusiju nit Ukrajinu'
» Zoki:'Kosovo je anektirano od Srbije'
» "saveznici" i "partneri" pustili ukrajinu niz vodu...
» Sholz: Pustit ćemo Ukrajinu niz vodu jer nam pati bilanca a iduće godine su nam izbori
» Zoki se pere:'Nit sam za Rusiju nit Ukrajinu'
» Zoki:'Kosovo je anektirano od Srbije'
Page 1 of 1