Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
Page 1 of 1
Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/istrazivanje-otkrilo-koliko-bi-srba-bilo-spremno-ratovati-za-kosovo-rezultati-velike-ankete-bi-vas-mogli-iznenaditi-15343114
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
...ja sam ocekivao vise ovo je bas koma..dakle koliko bi ih onda ratovalo za srpsku ili fatomorgana 'srpsku krajinu' 0.9%
2015-09-08
Sve ovo oko Kosova jer jedno veliko foliranje. Sad kad bi Srbima ponudili Kosovo pobjegli bi glavom bez obzira. Oni bi htjeli Kosovo ali bez Šiptara a to je nemoguće. Sad oni koriste Kosovo da zajebavaju Šiptare ko što su oni prije zajebavali njih
Sve je to zajebavanje jednih i drugih.
A te ankete su sranje koje namješta svako kako njemu odgovara
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Sve ovo oko Kosova jer jedno veliko foliranje. Sad kad bi Srbima ponudili Kosovo pobjegli bi glavom bez obzira. Oni bi htjeli Kosovo ali bez Šiptara a to je nemoguće. Sad oni koriste Kosovo da zajebavaju Šiptare ko što su oni prije zajebavali njih
Pa jebo te koja budala bi ratovala protiv cijelog NATO saveza?Sachekaj josh malo dok rusi zauzmu Odesu i izadju na ushce Dunava sa kojega mogu kontrolirati nebo cijelog Balkana pa cesh biti svjedok kako sami odlaze za Albaniju bez ispaljenog metka.Da nema amera tamo bilo bi dovoljno i ovih 10% da im se najebe matere.Srbi za sada igraju mirno i stalozeno jer znaju da vrijeme radi za njih.Meni je veliki indikator ovi zadnji lokalni izbori u Mitrovici.Karikiram sada jer ne znam broj glasacha ali od toliko tisuca srba izashlo je na izbore njih 10 a od tisuce albanaca izashlo je samo 100.Dakle i sami albanci znaju da je to nepravedno i da zapad pokushava njima manipulirati pa nisu se odazvali na izbore.To nitko ne spominje ni u srpskim ali ni u zapadnim medijima a za mene puno govori o situaciji na Kosovu.
Kako će zauzet Odesu kad su digli branu u zrak pa je sad između njih i Odese ogromna močvara ?
Opet ti četnikuješ neke svoje gluposti.
Opet ti četnikuješ neke svoje gluposti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hocemo, ali sa albancima, ne sa nato paktom.
2020-04-21
Al stvarno , GSKKmentalitet wrote:Ringo10 wrote:Sve ovo oko Kosova jer jedno veliko foliranje. Sad kad bi Srbima ponudili Kosovo pobjegli bi glavom bez obzira. Oni bi htjeli Kosovo ali bez Šiptara a to je nemoguće. Sad oni koriste Kosovo da zajebavaju Šiptare ko što su oni prije zajebavali njih
Pa jebo te koja budala bi ratovala protiv cijelog NATO saveza?Sachekaj josh malo dok rusi zauzmu Odesu i izadju na ushce Dunava sa kojega mogu kontrolirati nebo cijelog Balkana pa cesh biti svjedok kako sami odlaze za Albaniju bez ispaljenog metka.Da nema amera tamo bilo bi dovoljno i ovih 10% da im se najebe matere.Srbi za sada igraju mirno i stalozeno jer znaju da vrijeme radi za njih.Meni je veliki indikator ovi zadnji lokalni izbori u Mitrovici.Karikiram sada jer ne znam broj glasacha ali od toliko tisuca srba izashlo je na izbore njih 10 a od tisuce albanaca izashlo je samo 100.Dakle i sami albanci znaju da je to nepravedno i da zapad pokushava njima manipulirati pa nisu se odazvali na izbore.To nitko ne spominje ni u srpskim ali ni u zapadnim medijima a za mene puno govori o situaciji na Kosovu.
mentalitet wrote:Sachekaj josh malo dok rusi zauzmu Odesu i izadju na ushce Dunava sa kojega mogu kontrolirati nebo cijelog Balkana pa cesh biti svjedok kako sami odlaze za Albaniju bez ispaljenog metka.
Evo sad će, samo što nisu. Malo ih jebe što su zapeli kod Bahmuta ali sad će oni krenut ko Švabe 41. i za pet dana su u Beogradu a onda su Šiptari najebali.
Mokri sprski snovi bokte... Normalan svijet drka na pičke a vi na Ruse... a Rusija danas ko Njemačka 44., obruč se steže.
S Odesom se mogu slikat, to ti je valjda jasno. Mislim, za to im treba crnomorska flota, a ona je uglavnom na dnu Crnog mora.
Nije al svejedno od danas im je velika velika velika močvaretina između njih i Odese tako da se Srbalji mogu slikat s tom fantazijom.marcellus wrote:
Mislim, za to im treba crnomorska flota, a ona je uglavnom na dnu Crnog mora.
Taj brod Moskva je još iz SSSR-a tako da vojno gledano nije to toliko veliki gubitak a u međuvremenu su napravili i rade nove i modernije brodove. Putin je dosta ulaga u tu crnomorsku flotu a posebno nakon 2014 godine tj kad su ušetali na Krim itd. Dobro stoje oni s mornaricom tamo. Solidno. Pomorski desant je isključen jer su im potopil neke veće desantne brodove u međuvremenu a i Ukrajina je dobila od Zapada razno razne obalne protubrodske projektile tako da to isto ništa. Kopneni prodor bi isto isključio jer izgubili su hrpu tenkova a to je oružje za proboj i juriš a također Ukri su dobili hrpu protutenkovskih sistema zapadne proizvodnje koji te njihove sovjetsko ruske tenkove otvaraju kao konzerve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije al svejedno od danas im je velika velika velika močvaretina između njih i Odese tako da se Srbalji mogu slikat s tom fantazijom.marcellus wrote:
Mislim, za to im treba crnomorska flota, a ona je uglavnom na dnu Crnog mora.
Taj brod Moskva je još iz SSSR-a tako da vojno gledano nije to toliko veliki gubitak a u međuvremenu su napravili i rade nove i modernije brodove. Putin je dosta ulaga u tu crnomorsku flotu a posebno nakon 2014 godine tj kad su ušetali na Krim itd. Dobro stoje oni s mornaricom tamo. Solidno. Pomorski desant je isključen jer su im potopil neke veće desantne brodove u međuvremenu a i Ukrajina je dobila od Zapada razno razne obalne protubrodske projektile tako da to isto ništa. Kopneni prodor bi isto isključio jer izgubili su hrpu tenkova a to je oružje za proboj i juriš a također Ukri su dobili hrpu protutenkovskih sistema zapadne proizvodnje koji te njihove sovjetsko ruske tenkove otvaraju kao konzerve.
pa to ti kažem mogu se moskalji i srbalji slikat kad ukri imaju Neptune
ne znam kakve mi veze imamo sa ratom u ukrajini.
osim sto budale lazu za rusiji.
nisam suguran da tamo uopste ima srba placenika.
nesto se ucutali..
osim lokalnih koji vuku srpsko poreklo.
bahmut je uglavnom srpski grad :)
nekada bio...
nesto se ucutali..
nekada bio...
2020-04-21
pizzon wrote:ne znam kakve mi veze imamo sa ratom u ukrajini.
nesto se ucutali..
nekada bio...
Mora biti da si neki placenik ili si glup ko kurac kada pitash kakve veze ima Srbija sa ratom u Ukrajini.Ili se pravish mutav ili si fakat mutav druge nema jer kakve veze imaju demonstracije opozicije i ukrajinske zastave na njima.Hajde pokushaj sam sebi odgovoriti,Takodje ,pitaj sebe koji ce kurac toliko hrvata na tim mitinzima?Zar to nije ubutrashnja stvar Srbije?Naravno da nije i to vec 30 god.Cilj je uvesti srbe u NATO ali imate srece da je Putin reagirao na vrijeme,dodushe to je nesreca za tebe ali hvala bogu vecina srba je normalna i ponosna na svoje pretke koje ti ako si Srbin zapishavash bez trunke patriotizma.Preseli se u Hrvatsku kretenchino izapranog mozga.
Šandor Winnetou dislikes this post
toliko su ponosni na svoje pretke da su svu historiju kompromitirali i falsificiralimentalitet wrote:pizzon wrote:ne znam kakve mi veze imamo sa ratom u ukrajini.
nesto se ucutali..
nekada bio...
Mora biti da si neki placenik ili si glup ko kurac kada pitash kakve veze ima Srbija sa ratom u Ukrajini.Ili se pravish mutav ili si fakat mutav druge nema jer kakve veze imaju demonstracije opozicije i ukrajinske zastave na njima.Hajde pokushaj sam sebi odgovoriti,Takodje ,pitaj sebe koji ce kurac toliko hrvata na tim mitinzima?Zar to nije ubutrashnja stvar Srbije?Naravno da nije i to vec 30 god.Cilj je uvesti srbe u NATO ali imate srece da je Putin reagirao na vrijeme,dodushe to je nesreca za tebe ali hvala bogu vecina srba je normalna i ponosna na svoje pretke koje ti ako si Srbin zapishavash bez trunke patriotizma.Preseli se u Hrvatsku kretenchino izapranog mozga.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:toliko su ponosni na svoje pretke da su svu historiju kompromitirali i falsificiralimentalitet wrote:pizzon wrote:ne znam kakve mi veze imamo sa ratom u ukrajini.
nesto se ucutali..
nekada bio...
Ne sudi svojim pokvarenim 'rvatskim mozgom jer misu svi ljudi smeca ka ti i ovi ostali 'rvatski idioti ispranog mozga.Znash shto vas uvijek sjebe?Mislite da ste pametni a glupi ko krac pa najvecu shtetu radite narodu koji vas je ljudski ugostio i primio u svoju katolichku vjeru misleci da cete postati civilizirani,ali kurac srpski mutanti su naj gluplji.Vidi se i na ovom forumu ,kada netko normalan prochita par rijechi iz vasheg teksta odma vidi sa kakvim idiotima ima posla.Elem ,srbi se usrecili shto vishe niste u njihovom korpusu a hrvati unesrecili zauvijek vashim idioyarijama.
marcellus and Šandor Winnetou dislike this post
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
bome se ne sjećam da je neki čedo toliko cvilio kao ovaj, cvilidreta je občna prehlada za ovog imbecila zingara.marcellus wrote:kmeči čejenu
bogami, gore kmeci od na crvenko:)Šandor Winnetou wrote:bome se ne sjećam da je neki čedo toliko cvilio kao ovaj, cvilidreta je občna prehlada za ovog imbecila zingara.marcellus wrote:kmeči čejenu
dijagram-
2015-08-09
crvljikasti ne kmeči ovako ni kad ga za uši čupaju a ovaj čedo gori nego svi oni silni kuvari koje smo zarobili u ratu!dijagram wrote:bogami, gore kmeci od na crvenko:)Šandor Winnetou wrote:bome se ne sjećam da je neki čedo toliko cvilio kao ovaj, cvilidreta je občna prehlada za ovog imbecila zingara.marcellus wrote:kmeči čejenu
jbg...od kmecanja ziviŠandor Winnetou wrote:crvljikasti ne kmeči ovako ni kad ga za uši čupaju a ovaj čedo gori nego svi oni silni kuvari koje smo zarobili u ratu!dijagram wrote:bogami, gore kmeci od na crvenko:)Šandor Winnetou wrote:bome se ne sjećam da je neki čedo toliko cvilio kao ovaj, cvilidreta je občna prehlada za ovog imbecila zingara.marcellus wrote:kmeči čejenu
2015-09-08
Šandor Winnetou likes this post
GSKKmentalitet wrote:michaellcmacha wrote:toliko su ponosni na svoje pretke da su svu historiju kompromitirali i falsificiralimentalitet wrote:pizzon wrote:ne znam kakve mi veze imamo sa ratom u ukrajini.
nesto se ucutali..
nekada bio...
Ne sudi svojim pokvarenim 'rvatskim mozgom jer misu svi ljudi smeca ka ti i ovi ostali 'rvatski idioti ispranog mozga.Znash shto vas uvijek sjebe?Mislite da ste pametni a glupi ko krac pa najvecu shtetu radite narodu koji vas je ljudski ugostio i primio u svoju katolichku vjeru misleci da cete postati civilizirani,ali kurac srpski mutanti su naj gluplji.Vidi se i na ovom forumu ,kada netko normalan prochita par rijechi iz vasheg teksta odma vidi sa kakvim idiotima ima posla.Elem ,srbi se usrecili shto vishe niste u njihovom korpusu a hrvati unesrecili zauvijek vashim idioyarijama.
Similar topics
» Kosovo - srce Srbije između mita i infarkta
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Putinova ponuda zapadu:Ako priznate Krim kao dio Rusije onda Kosovo nije dio Srbije
» Četnička vlada u CG nije poslala vojnog predstavnika na proslavu Oluju jer podržava okupaciju CG od strane Srbije i Srba u Crnij Gori
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Putinova ponuda zapadu:Ako priznate Krim kao dio Rusije onda Kosovo nije dio Srbije
» Četnička vlada u CG nije poslala vojnog predstavnika na proslavu Oluju jer podržava okupaciju CG od strane Srbije i Srba u Crnij Gori
Page 1 of 1