Vučić : Jedino trenutno rešenje za Kosovo i Metohiju, koje bi preseklo Gordijev čvor, bilo bi da Vlada Srbije prizna nezavisnost Kosova.
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vučić : Jedino trenutno rešenje za Kosovo i Metohiju, koje bi preseklo Gordijev čvor, bilo bi da Vlada Srbije prizna nezavisnost Kosova.
"Trenutno rešenje za KiM je priznavanje, ali mi nećemo"
Jedino trenutno rešenje za Kosovo i Metohiju, koje bi preseklo Gordijev čvor, bilo bi da Vlada Srbije prizna nezavisnost Kosova.
Izvor: B92, Tanjug sreda, 10.08.2016. | 13:57 -> 18:03
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=08&dd=10&nav_category=11&nav_id=1164341
Jedino trenutno rešenje za Kosovo i Metohiju, koje bi preseklo Gordijev čvor, bilo bi da Vlada Srbije prizna nezavisnost Kosova.
Izvor: B92, Tanjug sreda, 10.08.2016. | 13:57 -> 18:03
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=08&dd=10&nav_category=11&nav_id=1164341
Eroo- Posts : 78963
2016-07-22
Re: Vučić : Jedino trenutno rešenje za Kosovo i Metohiju, koje bi preseklo Gordijev čvor, bilo bi da Vlada Srbije prizna nezavisnost Kosova.
Kosovo je srce Srbije, srce Srbije...
Re: Vučić : Jedino trenutno rešenje za Kosovo i Metohiju, koje bi preseklo Gordijev čvor, bilo bi da Vlada Srbije prizna nezavisnost Kosova.
Dobro , al on nece .....on je svoje reka a vi koji dođete poslije njega na vlast se hbte.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
opet forum u spamu sa srpsko-bosanskim temama
Guest- Guest
A di vidiš spam?
Sve štima.
Sve štima.
Pokušavam odgonetnuti kako je glasila uputa iz Buzina.
Mislim da je bila, nekako ovako:
-Najprije priznati Kosovo, a onda kontrolirano naseliti centralnu Srbiju Albancima.
Ovako nešto je predvidila(prije 15.-ak godina) i jedna UN organizacija, koja je imala u vdu "bijelu kugu", koja hara ovim prostorima.
-Najprije priznati Kosovo, a onda kontrolirano naseliti centralnu Srbiju Albancima.
Ovako nešto je predvidila(prije 15.-ak godina) i jedna UN organizacija, koja je imala u vdu "bijelu kugu", koja hara ovim prostorima.
2016-07-22
"Moramo da se borimo i da imamo više Albanaca u centralnoj Srbiji, da ovde ostavljaju novac", rekao je Vučić i dodao da su Albanci narod u narastanju i da sa njima mora da se razgovara i traži rešenje za budućnost.
Guest- Guest
Ubi Hrvata,da Srbin nema brata!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kofein wrote:"Moramo da se borimo i da imamo više Albanaca u centralnoj Srbiji, da ovde ostavljaju novac", rekao je Vučić i dodao da su Albanci narod u narastanju i da sa njima mora da se razgovara i traži rešenje za budućnost.
Mislim da bi im bilo pametno naseliti barem pravoslavne i i katolike Albance...njih milijun genau.
2016-07-22
Jedino rješenje za KiM je podjela ili etničko čišćenje, s ove ili one strane.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tako ispada.Eroo wrote:Pokušavam odgonetnuti kako je glasila uputa iz Buzina.
Tarabici press
2014-04-11
Kosovo je proizvod Jugoslavije i Zapada.
Srbija isto nece priznati, ali ne vidim nista konkretno od politicara Srbije da resavaju konkretno nesto.
Srbija isto nece priznati, ali ne vidim nista konkretno od politicara Srbije da resavaju konkretno nesto.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nekako mi se cini da vam je Kosovo najmanji problem. Vas ce za deset godina moc gazit tko god hoce. Depopulacija , bijela kuga , ovaj zove šiptare u centralnu Srbiju da troše pare , JNA voja oprema , nova je skupa ......
2014-04-11
Helikopteri
Dva nova srednja transportna višenamenska helikoptera Mi-17V-5 koji su stigli iz Rusije 28. juna su prvi novi helikopteri inostrane proizvodnje još od 1987. i prvi novi helikopteri koji su nabavljeni još od 1991. godine.To naravno jeste pozitivno, helikopteri su savremeniji od bilo čega drugog što imamo što se tiče helikoptera iste kategorije.
Međutim, samo dva novonabavljena primerka neće rešiti problem jer je u međuvremenu zbog različitih razloga određen broj helikoptera Mi-8 već ’’ispao’’ iz operativne upotrebe.
Novi Mi-17V-5 za Vojsku Srbije / Foto: Svetozar Jokanović via kompanija “Kazanjski helikopteri“
Tako od 6 transportera Mi-8T sa koliko raspolaže VS danas lete samo dva a preostali zbog tehničkih komplikacija i starosti teško da će se vratiti u stroj.
Preostala dva Mi-8T moći će da lete najkasnije do 2018. godine. Originalni Mi-17 trenutno ne leti a zbog isteka resursa trebalo bi da ode na remont već sledeće godine. Ako se dalje ne bi ulagalo u ove vazduhoplove može se desiti da 2018. Srbija ostane sa samo dva Mi-17V-5.
Navodno, u ugovoru za dva kupljena Mi-17V-5 postoji opcija za još dva ali za sada nema naznaka da će se u narednom periodu aktivirati. General Živak je prilikom primopredaje Mi-17V-5 rekao da bi još 6 do 8 ovih helikoptera zadovoljilo potrebe ratnog vazduhoplovstva.
To predstavlja smanjenje zahteva s obzirom da je pre nekoliko godina rečeno da bi jedna eskadrila od npr. 12 helikoptera bila dovoljna.
http://tangosix.rs/2016/08/08/dolaze-li-bolji-dani-za-rv-pvo-vojske-srbije/
Novi PVO sistemi kratkog dometa da, novi avioni ne / Foto: Marko Todorović, Telegraf.rs
Ekspoze mandatara za sastav nove Vlade Srbije: Politika odbrane – nema pominjanja nabavke novih letelica
http://tangosix.rs/2016/09/08/ekspoze-mandatara-za-sastav-nove-vlade-srbije-politika-odbrane-nema-pominjanja-nabavke-novih-letelica/
2014-04-11
Ja sam u Beogradu, uzeo lepi hotel, idem po lepim restoranima i kaficima, splavovima.
Trosim novac.
Vidim po Knez Mihajlovoj dosta umotanih u crno kompletno zene, valjda iz Irana oni turisti.
Oni mi ne smetaju, Albanci svakako da.
Vucic je naravno pod prismotrom, tako da tesko i da moze nesto pokusati a da se to ne sazna unapred.
Trosim novac.
Vidim po Knez Mihajlovoj dosta umotanih u crno kompletno zene, valjda iz Irana oni turisti.
Oni mi ne smetaju, Albanci svakako da.
Vucic je naravno pod prismotrom, tako da tesko i da moze nesto pokusati a da se to ne sazna unapred.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nisu bitni ALbanci ovdje nego šta je on to uopce i izjavija. Mora sam malo pogledat gustocu naseljenosti i natalitet plus vojska i to.
Vučić opet klapa o ustašama :
http://www.klix.ba/vijesti/regija/vucic-srbija-ne-moze-da-suti-na-povampirenje-ustastva-i-nacizma-u-hrvatskoj/160810147
No nema veze to koliko cinjenica da je to klapanje bez pokrica jer ovo ono za deset godina prne li Bugarima izvest napad prigazit ce vas ko plitak potok samo iz cinjenice da su NATO a vama je dole bijela kuga plus zastarjela JNA oprema a nova je skupa a ekonomija krahira kad krahira natalitet itd itd itd.
Hbte kurcenja ono.
Vučić opet klapa o ustašama :
http://www.klix.ba/vijesti/regija/vucic-srbija-ne-moze-da-suti-na-povampirenje-ustastva-i-nacizma-u-hrvatskoj/160810147
No nema veze to koliko cinjenica da je to klapanje bez pokrica jer ovo ono za deset godina prne li Bugarima izvest napad prigazit ce vas ko plitak potok samo iz cinjenice da su NATO a vama je dole bijela kuga plus zastarjela JNA oprema a nova je skupa a ekonomija krahira kad krahira natalitet itd itd itd.
Hbte kurcenja ono.
2014-04-11
Mudro bi bilo da se Kosovo sjedini s Albanijom, time bi Srbija izbjegla sramotu priznavanja druge šiptarske države, a Albanci bi došli korak bliže svomu cilju, objedinjavanju krajevah u kojima su većina.
Kosovi i Albanija već sada funkcioniraju kao jedna država.
Ako je tako, neka se veza ozakoni.
Polako, šarana moraš najprije smorit, pa tek onda izvuć na suho.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dacic:Ko ne prizna Kosovo dobit ce ambasadu Srbije
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Prishtinë: Kosovsko Ministarstvo spoljnih poslova odbilo je zahtev direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića da uđe na Kosovo
» Predsjednik Odbora za Kosovo Skupštine Srbije: Za problem Kosova mora da se veže Republika Srpska
» Izglasana nova Vlada Republike Srbije, Od 232 poslanika, za je glasalo 227, protiv 5, a uzdržanih nije bilo.
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Prishtinë: Kosovsko Ministarstvo spoljnih poslova odbilo je zahtev direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića da uđe na Kosovo
» Predsjednik Odbora za Kosovo Skupštine Srbije: Za problem Kosova mora da se veže Republika Srpska
» Izglasana nova Vlada Republike Srbije, Od 232 poslanika, za je glasalo 227, protiv 5, a uzdržanih nije bilo.
Page 1 of 2