LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 28
Page 8 of 28 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Re: LIGA PRVAKA
Ziil Los Dii ! wrote:jasambrend wrote:To sam čuo i za Beograd da je tako...Dosta ih bude iz Niš navodno...
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
u srbiji jedino što je lijepo su žene i koliko su jeftine kakva je razlika u ekonomskoj moći samo se bacaju na hrvate ali nas baš ne zanima da ih ženimo jbg malo je sramota :)
po tvome sve su lezbiljke pogotovo na ljeto kad dođu probat morske specijalitete
bafalo wrote:po tvome sve su lezbiljke pogotovo na ljeto kad dođu probat morske specijalitete
Retko koja ide na hladno more u kamenjar...
Guest- Guest
Aha zato pojedinci pisu tu... krv nije voda. Neko je 80ih volio dalmatinske kurce
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Prele wrote:jasambrend wrote:To sam čuo i za Beograd da je tako...Dosta ih bude iz Niš navodno...
i ja sam cuo je zadar smece od grada, da svuda smrdi na govna, a da vecina stanovnistva ima daunov sindrom...
Prosto si duhovit...To neki niški humor za specijalce...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Prele wrote:jasambrend wrote:To sam čuo i za Beograd da je tako...Dosta ih bude iz Niš navodno...
i ja sam cuo je zadar smece od grada, da svuda smrdi na govna, a da vecina stanovnistva ima daunov sindrom...
Prosto si duhovit...To neki niški humor za specijalce...
Ne, to ti se zove Reciprocitet, ljtb...
Guest- Guest
bafalo wrote:po tvome sve su lezbiljke pogotovo na ljeto kad dođu probat morske specijalitete
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Me too...Ziil Los Dii ! wrote:Bio u barceloni ...i istina je za dzeparenje..na glavnom trgu sam vidio kako likovi presrecu zenu i otimaju joj torbicu
:D
Kraj Espanyolovog stadiona...
;)
Guest- Guest
Na današnji dan je specijalni posla pepa i njegove čergare u mirovinu.
Bože dragi, kakav lep dan za fudbal ke to bio...
Bože dragi, kakav lep dan za fudbal ke to bio...
Guest- Guest
End wrote:dnevna doza kmečanja maloga štracale goes on
dnevna doza karanja malenog cigančeta u mozak goes on...
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Mi imamo termin utorkom, pa može s nama. Da mu pokažem par forabafalo wrote:jel može samo info kad igra messi u utorak ili srijedu
jel mogu doć xavi i iniestascorpion wrote:Mi imamo termin utorkom, pa može s nama. Da mu pokažem par forabafalo wrote:jel može samo info kad igra messi u utorak ili srijedu
Mogu, ali će bit zamjena ili nek sastave za treće ekipe pa pobjednik ostajebafalo wrote:jel mogu doć xavi i iniestascorpion wrote:Mi imamo termin utorkom, pa može s nama. Da mu pokažem par forabafalo wrote:jel može samo info kad igra messi u utorak ili srijedu
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Page 8 of 28 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 28