LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 28
Page 28 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Re: LIGA PRVAKA
od sledece sezone pratim opet ovo natjecanje ...zato sto igra manchester united...
EstebanEnrique- Posts : 4782
2014-04-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
Hvale vrijedno je da si to podijelio sa svima nama. Lakše ćemo zaspat.JimmieJohnsoon wrote:od sledece sezone pratim opet ovo natjecanje ...zato sto igra manchester united...
Guest- Guest
Morpheus wrote:Hvale vrijedno je da si to podijelio sa svima nama. Lakše ćemo zaspat.JimmieJohnsoon wrote:od sledece sezone pratim opet ovo natjecanje ...zato sto igra manchester united...
Guest- Guest
fala svima takodje koji su vjerovali da ce manju biti opet u LP.
EstebanEnrique-
2014-04-16
ja sam sve to znao, zato sam to sa punom sigurnošću prognozirao još u trećem mjesecu dok svi ostali nisu imali pojma.JimmieJohnsoon wrote:
moje prognoze su uvijek točne jer ja igram na sigurno.
u kladionici zato uvijek i dobijam, a ostali kladioničari me s prezirom gledaju osim onih pravih koji mi čestitaju na mojim dobicima. za njih sam genijalac.
a prognozirao sam i smrt starih ljudi, ali zdravih.
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/planet-hrvatska/mario-stanic-pise-ekskluzivno-za-sn-luka-ne-igra-nogomet-on-ga-propovijeda-njegova-igra-se-ne-komentira-za-one-koji-ne-razumiju-nema-pomoci/6219281/
Mario objašnjava glupanima.
Mario objašnjava glupanima.
Guest- Guest
čuvena rečenica linekera, tu sam ngdje prestao s čitanjem te debilane od članka...
sve šta radi modrić može još 50 veznjaka na svijetu koji su bolji od njega + šta oni zapravo zabijaju i asistiraju, riješe koju tekmu.
zato je prema whoscoredu 81. veznjak svijeta po rejtingu, ali šta vrijedi objašnjavat zatucanima sa stavom da svi koji igraju za loreal su automatski najbolji.
sve šta radi modrić može još 50 veznjaka na svijetu koji su bolji od njega + šta oni zapravo zabijaju i asistiraju, riješe koju tekmu.
zato je prema whoscoredu 81. veznjak svijeta po rejtingu, ali šta vrijedi objašnjavat zatucanima sa stavom da svi koji igraju za loreal su automatski najbolji.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 28 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 28