LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 28
Page 9 of 28 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 28
Re: LIGA PRVAKA
Dolazi jako težak period za tebe i endafridrih_niche wrote:I šugu od Reala...bafalo wrote:zaustavite đubretare samo tu želju imam
(Y)
scorpion wrote:Dolazi jako težak period za tebe i endafridrih_niche wrote:I šugu od Reala...bafalo wrote:zaustavite đubretare samo tu želju imam
(Y)
Ziil Los Dii ! wrote:scorpion wrote:Dolazi jako težak period za tebe i endafridrih_niche wrote:I šugu od Reala...bafalo wrote:zaustavite đubretare samo tu želju imam
(Y)
Guest- Guest
pa da kretenčino, šta ti govori ta slika. samo najveći idioti mogu navijat za taj lopovski i ciganski klub i ti si među njima čestitam, samo još fotošopiraj gore gaynajted, ali i za to si preglup
End- Posts : 21177
2015-08-25
cigance, koliko lipa si zaradio danas brisuci sajbe na jedinom semaforu u toj tvojoj selendri?
Guest- Guest
20 lipa je dovoljno da mi ga posisa tvoja keva te da bi ti ujutro imao topao obrok pun nutrijenata iz moje mošnje
2015-08-25
End wrote:20 lipa je dovoljno da ti ga posisa moja keva te da bi ja ujutro imao topao obrok pun nutrijenata iz tvoje mošnje
dobro spermenko, to smo vec znali. ne zoves se ti za dz mali spermenko...
Guest- Guest
Kako je jadnik stavio grb patetica za avatar Sve nade polaže u patetico jer mu se smiješe aparati. Bezveze ti je to, znaš da su patetičari stara Realova mušterija
Ende na koga polažeš nade u primeri (Sevillu, Granadu, Celtu ili Malagu)?
Ende na koga polažeš nade u primeri (Sevillu, Granadu, Celtu ili Malagu)?
scorpion-
2014-04-18
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
gameiro je ujebo dva čista gola i to drži cigane na životu zasad
2015-08-25
Pun mi je kurac vise simeonea i ovog njegovog anti nogometa, samo se brani i ako neki krumpir uleti dobro je, kao u finalima
I na kraji ce se sigurno govna iskrumpirat i zabit za 1-1
I da, jebote real i realizacija vise pa koliko sansi treba imat za povecat vostvo, svaka utakmica ista prica, povedu i onda fale 10 zicera
I na kraji ce se sigurno govna iskrumpirat i zabit za 1-1
I da, jebote real i realizacija vise pa koliko sansi treba imat za povecat vostvo, svaka utakmica ista prica, povedu i onda fale 10 zicera
nowitzki-
2014-04-27
Page 9 of 28 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 28
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 28