LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 28
Page 5 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28
Re: LIGA PRVAKA
Kolike brige za real pa da nije ni vidio jucer cisti ponisteni gol Koji je slavni realov covjek Ponistio Rashfordu... A mallecano je realov covjek... ma sve moze samo kad je real u pitanju...
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
muller je u prvoj utakmici imao 1 na 1 gdje su sudili ofsajd, znači uz još 2 gola iz ofsajda, isključenje vidala i neisključenje casemira, suđenje nepostojeće zaleđe lewandowskom, kako te samo nije sramota glisto malascorpion wrote:Ili da se prave slijepi u trenutku Mullerove nedozvoljene pozicije? Ja vidim dobro, ali vi ostali izgleda slabo. Jer vidite previde u korist Reala, ali slabo u korist Bayerna (kojih je više)Heinrich_Himmler wrote:Da iskljuciva igrace patetica i juventusa po migovima iz realove svecane klupescorpion wrote:Zašto Kassaia u polufinalu i finalu? Da svira nepostoječe penale za Patetico i Juventus?Heinrich_Himmler wrote:Koje ohrabrivanje realovih drkarosa..
Ma netrebate se ohrabrivati uopce samo da Perez zovne Uefa i kaze Ocemo Kassaia u polufinalu i finalu i netreba se ni trudit.
A realovi igraci slobodno mogu ostat u ofsajdu za njih to pravilo ionako ne vrijedi
Da stiti mesare koji se odazivaju na ime casemiro
Da imaju sekundarnu slijepocu u trenutku ronaldovih nedozvoljenih pozicija.
Nepravi se glup i ne zatvaraj oci na ono sto svi vide osim bolesnika koji navijaju za real.. mada se mnogi i od njih srame i govore mi smo real ovo nama netreba
End- Posts : 21177
2015-08-25
a moj atletico će pomest lorealovske cigane, pomest...
vdijet ćemo koliko će samo golova zabiti najbolji strijelac u knockout fazi protiv klubova kvalitete europske lige, hoće li uopće uspjeti koji put dotaknuti loptu
vdijet ćemo koliko će samo golova zabiti najbolji strijelac u knockout fazi protiv klubova kvalitete europske lige, hoće li uopće uspjeti koji put dotaknuti loptu
2015-08-25
Glupsone retardirani u prvoj utakmici nepostoječi penal za Bayern i čist penal za Real koji svi vide osim sudca. U Madridu oba gola Bayerna neregularna. Kako te nije sramota cigane prljavi?End wrote:muller je u prvoj utakmici imao 1 na 1 gdje su sudili ofsajd, znači uz još 2 gola iz ofsajda, isključenje vidala i neisključenje casemira, suđenje nepostojeće zaleđe lewandowskom, kako te samo nije sramota glisto mala
Tvoj patetico će ga popušit od kraljevskog kluba, po ko zna koji putEnd wrote:a moj atletico će pomest lorealovske cigane, pomest...
Real Madrid je prosao kradjom tu je kraj price. Vec godinama gledamo "slucajne" pogreske u korist Reala.
CRISTIAN VIERI...
boze sa svih strana stizu samari teroristicko zlocinackoj organizaciji
CRISTIAN VIERI...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Sve je rečeno već sto puta. Prošli su po tko zna koji put uz krađu. Dao Bog da im se vrati već u polufinalu.Heinrich_Himmler wrote:Real Madrid je prosao kradjom tu je kraj price. Vec godinama gledamo "slucajne" pogreske u korist Reala.
CRISTIAN VIERI...
Guest- Guest
ne daj bože da se atleticu dosudi jedan 50/50 penal ili zaleđe od 5 cm, onda kreće kmečanje i pritisak na suce za dodatnih 10 godina konstantne krađe, a to šta su oni čmayern oštetili za 5 golova to nikome ništa..
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Real Madrid sumnja u namjestanje polufinala. .....ma molim vas..
GIUSEPPE BERGOMI...
GIUSEPPE BERGOMI...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Gdje je kraj osudama. Nitko nezna. Mozda u raketiranju aviona sa tim lopovima.
2015-09-13
ha? brže bolje počeli s pritiskom na sudačku mašinerijuHeinrich_Himmler wrote:Real Madrid sumnja u namjestanje polufinala. .....ma molim vas..
GIUSEPPE BERGOMI...
2015-08-25
Trazili su monaco sad su ljuti na Iana Rusha
2015-09-13
Joj kakvo kmečanje Šta će tek bit kad Real obrani naslov i uzme 12. klempu? Potoci suza poteći će forumom
samo još 2 krađe kao protiv čmayerna ih dijele od toga.. samo će protiv atletica biti malo drugačije, barem će pobrati batine i dabogda svima polomili kosti.
2015-08-25
Ende, hoćeš li promjenit avatar nakon što CR7 isprska patetico ili ćeš ga svejedno ostavit?
da ima na kladi za odigrat manje od 3 dodira po poluvremenu već sad bi bilo uplaćeno.
2015-08-25
Heinrich_Himmler wrote:Jbt jucer se u parizu dogodi belaj... strasno sto nisu izveli to na avion di se voze teroristi sa bernabeua/maksimira.. trebali bi konkurencija su
darth_vader-
2014-04-17
Za bernabeujasambrend wrote:Heinrich_Himmler wrote:Jbt jucer se u parizu dogodi belaj... strasno sto nisu izveli to na avion di se voze teroristi sa bernabeua/maksimira.. trebali bi konkurencija su
Za maksimir jedi govna
2015-09-13
Page 5 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 28