Zašto žene idu zajedno u ženski WC?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zašto žene idu zajedno u ženski WC?
ma skrozveber wrote:zajebani ti čučavciprckov wrote:sto, da mi ga pridrzis da se ne smoci u skoljkiveber wrote:i kaj bi sada?
da idem s tobom u vecej?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a, zakaj zovu muške?kaja wrote:a glupih li razloga. ne idu zajedno na wc tračati jer to nije baš mjesto za partiju razgovora niti da pitaju jedna drugu koliko su lijepe nego iz navike. da ne hodaju same kroz cijeli disco klub ili restoran ..eto zato.
ne idu na wc zajedno s kave u kafiću jer nisu retardirane nego u izlascima..
2014-12-30
fališ joj :Dprckov wrote:al me zove skoro svako vece na telefonNoor wrote:aj, sad ti bar nitko ne hrče :)prckov wrote:e zgodnis sad zivim sam, nje sam se fala odinu rjesioNoor wrote:jao si ga cimericiprckov wrote:jebote naloko sam se pive ko kamila
bio sam na kavi 2 put
a jel bar je k čemu?
Guest- Guest
nemreš pišat i sratprckov wrote:ma skrozveber wrote:zajebani ti čučavciprckov wrote:sto, da mi ga pridrzis da se ne smoci u skoljkiveber wrote:i kaj bi sada?
da idem s tobom u vecej?
2014-12-30
zato je i zgibaoNoor wrote:fališ joj :D
a jel bar je k čemu?
2014-12-30
ma nako, nije losa al je dosadnaNoor wrote:fališ joj :Dprckov wrote:al me zove skoro svako vece na telefonNoor wrote:aj, sad ti bar nitko ne hrče :)prckov wrote:e zgodnis sad zivim sam, nje sam se fala odinu rjesioNoor wrote:
jao si ga cimerici
bio sam na kavi 2 put
a jel bar je k čemu?
2014-04-19
aha, ja sam mislila da je ona odselila :Dveber wrote:zato je i zgibaoNoor wrote:fališ joj :D
a jel bar je k čemu?
Guest- Guest
kako ne bi mogo, serem u cucavac a pisam u pisoarveber wrote:nemreš pišat i sratprckov wrote:ma skrozveber wrote:zajebani ti čučavciprckov wrote:sto, da mi ga pridrzis da se ne smoci u skoljkiveber wrote:i kaj bi sada?
da idem s tobom u vecej?
2014-04-19
ne idu u biblioteku, ja malo malo, pa čitam do jutra heheheNoor wrote:deda, previše čitaš, to te čini zbunjenim i šeprtljavimglas uhljeba wrote:marcellus wrote:zato jer kad su tri ili četiri zajedno na izlasku, ako jedna ode pišat druge dvije će je ostat ogovarat. Onda kad uzme sobom jednu onda njih dvije na WC-u mogu ogovarat onu treću koja je ostala čuvat stol.
ja sam pročitao preko 500 knjiga i još mi nisu jasne žene
Kermit-
2014-04-17
jel ko i deda, o ženama?asilovski wrote:ne idu u biblioteku, ja malo malo, pa čitam do jutra heheheNoor wrote:deda, previše čitaš, to te čini zbunjenim i šeprtljavimglas uhljeba wrote:marcellus wrote:zato jer kad su tri ili četiri zajedno na izlasku, ako jedna ode pišat druge dvije će je ostat ogovarat. Onda kad uzme sobom jednu onda njih dvije na WC-u mogu ogovarat onu treću koja je ostala čuvat stol.
Guest- Guest
teta je jezicava.Noor wrote:jel ko i deda, o ženama?asilovski wrote:ne idu u biblioteku, ja malo malo, pa čitam do jutra heheheNoor wrote:deda, previše čitaš, to te čini zbunjenim i šeprtljavimglas uhljeba wrote:marcellus wrote:zato jer kad su tri ili četiri zajedno na izlasku, ako jedna ode pišat druge dvije će je ostat ogovarat. Onda kad uzme sobom jednu onda njih dvije na WC-u mogu ogovarat onu treću koja je ostala čuvat stol.
ono, gdo je f biblitekah pičke fpoznal?
2014-12-30
maggie13 wrote:Dosadni ste..postoje zene i zene te muskarci i muskarci.
Stereotipija je out :D
tako stereotipno ženski način razmišljanja
sada ces dobit po picki.marcellus wrote:maggie13 wrote:Dosadni ste..postoje zene i zene te muskarci i muskarci.
2014-12-30
pa, da..kad nema argumenata, opet po starom :Dmarcellus wrote:maggie13 wrote:Dosadni ste..postoje zene i zene te muskarci i muskarci.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
megica, ne slusaj ti njih, isli bi i oni s nekim na vc da ih pozove :Dmaggie13 wrote:pa, da..kad nema argumenata, opet po starom :Dmarcellus wrote:maggie13 wrote:Dosadni ste..postoje zene i zene te muskarci i muskarci.
samo su jalni
» Zasto ZEne Lazu...??
» ZASTO ZENE LAZU O SEKSU...??
» Zašto žene žive duže od muškaraca
» Zašto skoro svakog muškarca odbijaju žene koje pametuju
» Zasto ZEne Lazu...??
» ZASTO ZENE LAZU O SEKSU...??
» Zašto žene žive duže od muškaraca
» Zašto skoro svakog muškarca odbijaju žene koje pametuju
Page 4 of 4