Zašto žene idu zajedno u ženski WC?
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Zašto žene idu zajedno u ženski WC?
Zašto žene idu zajedno u ženski WC? Evo razloga...
Poznat vam je scenarij kada ste u nekom noćnom izlasku ili čak samo na dnevnoj kavi, a dvije prijateljice odlaze zajedno u WC? Što se to tamo događa da gotovo uvijek neke dvije žene idu u te "magične prostorije" zajedno? Nije to samo odlazak u WC, to je zaista mnogo više.
http://www.vecernji.hr/moda-i-ljepota/zasto-zene-idu-zajedno-u-zenski-wc-evo-odgovora-1164156
Guest- Guest
Re: Zašto žene idu zajedno u ženski WC?
da, zbilja zašto, i što rade tamo...,
i zašto ja nikad nisam pozvan...?
i zašto ja nikad nisam pozvan...?
Guest- Guest
zato jer kad su tri ili četiri zajedno na izlasku, ako jedna ode pišat druge dvije će je ostat ogovarat. Onda kad uzme sobom jednu onda njih dvije na WC-u mogu ogovarat onu treću koja je ostala čuvat stol.
marcellus wrote:zato jer kad su tri ili četiri zajedno na izlasku, ako jedna ode pišat druge dvije će je ostat ogovarat. Onda kad uzme sobom jednu onda njih dvije na WC-u mogu ogovarat onu treću koja je ostala čuvat stol.
ja sam pročitao preko 500 knjiga i još mi nisu jasne žene
Guest- Guest
glas uhljeba wrote:marcellus wrote:zato jer kad su tri ili četiri zajedno na izlasku, ako jedna ode pišat druge dvije će je ostat ogovarat. Onda kad uzme sobom jednu onda njih dvije na WC-u mogu ogovarat onu treću koja je ostala čuvat stol.
ja pitam neku od žena kad mi nešto nije jasno, obično neku bivšu
deda, previše čitaš, to te čini zbunjenim i šeprtljavimglas uhljeba wrote:marcellus wrote:zato jer kad su tri ili četiri zajedno na izlasku, ako jedna ode pišat druge dvije će je ostat ogovarat. Onda kad uzme sobom jednu onda njih dvije na WC-u mogu ogovarat onu treću koja je ostala čuvat stol.
Guest- Guest
ja mislio da je to Zrinka Katastrofa poznatija kao Zrinka K. a ono Srećko.
Guest- Guest
Noor wrote:deda, previše čitaš, to te čini zbunjenim i šeprtljavimglas uhljeba wrote:marcellus wrote:zato jer kad su tri ili četiri zajedno na izlasku, ako jedna ode pišat druge dvije će je ostat ogovarat. Onda kad uzme sobom jednu onda njih dvije na WC-u mogu ogovarat onu treću koja je ostala čuvat stol.
svasreća što forum nema WC pa nas ne možete ogovarati iza leđa, nego odmah vidim što misliš o meni
Guest- Guest
da si upoznao 500 žena, možda bi ti bile jasnijeglas uhljeba wrote:ja sam pročitao preko 500 knjiga i još mi nisu jasne žene
neva- Posts : 4367
2014-04-12
.. ili zato da istražimo tko nas zainteresirano pogledava, to prijateljice uvijek prate jedna za drugumarcellus wrote:zato jer kad su tri ili četiri zajedno na izlasku, ako jedna ode pišat druge dvije će je ostat ogovarat. Onda kad uzme sobom jednu onda njih dvije na WC-u mogu ogovarat onu treću koja je ostala čuvat stol.
2014-04-12
a daj...ništa loše, malo te zafrkavamglas uhljeba wrote:Noor wrote:deda, previše čitaš, to te čini zbunjenim i šeprtljavimglas uhljeba wrote:marcellus wrote:zato jer kad su tri ili četiri zajedno na izlasku, ako jedna ode pišat druge dvije će je ostat ogovarat. Onda kad uzme sobom jednu onda njih dvije na WC-u mogu ogovarat onu treću koja je ostala čuvat stol.
svasreća što forum nema WC pa nas ne možete ogovarati iza leđa, nego odmah vidim što misliš o meni
Guest- Guest
Neve, nemoj im reći baš sve...neka i dalje imaju upitnike iznad glaveNeve wrote:.. ili zato da istražimo tko nas zainteresirano pogledava, to prijateljice uvijek prate jedna za drugumarcellus wrote:zato jer kad su tri ili četiri zajedno na izlasku, ako jedna ode pišat druge dvije će je ostat ogovarat. Onda kad uzme sobom jednu onda njih dvije na WC-u mogu ogovarat onu treću koja je ostala čuvat stol.
Guest- Guest
Neve wrote:da si upoznao 500 žena, možda bi ti bile jasnijeglas uhljeba wrote:ja sam pročitao preko 500 knjiga i još mi nisu jasne žene
pa možda ću ih sad baš i uopznati...
Guest- Guest
ja sam plavuša pa vodim prijateljicu sa sobom jer se ne znam sama vratitiNoor wrote:Neve, nemoj im reći baš sve...neka i dalje imaju upitnike iznad glave
2014-04-12
možda.. ali onda zapisuj, da naučiš i zapamtiš kakve smoglas uhljeba wrote:pa možda ću ih sad baš i uopznati...
2014-04-12
ja sam crnka, znam se vratiti, al svejedno vodim prijateljicu, lakše mi je cupkati i s njom pričati dok mi je sila piii, nego da sam samaNeve wrote:ja sam plavuša pa vodim prijateljicu sa sobom jer se ne znam sama vratitiNoor wrote:Neve, nemoj im reći baš sve...neka i dalje imaju upitnike iznad glave
Guest- Guest
Neve wrote:.. ili zato da istražimo tko nas zainteresirano pogledava, to prijateljice uvijek prate jedna za drugumarcellus wrote:zato jer kad su tri ili četiri zajedno na izlasku, ako jedna ode pišat druge dvije će je ostat ogovarat. Onda kad uzme sobom jednu onda njih dvije na WC-u mogu ogovarat onu treću koja je ostala čuvat stol.
... ako prijateljica nije bacila oko na istog frajera, pa će ti reć da te frajer opće ne šljivi
Gnječ wrote:ja mislio da je to Zrinka Katastrofa poznatija kao Zrinka K. a ono Srećko.
je to je deda
zrinka se ne bi pitala tako nešto jer je i sama žensko, osim ako nema neku teoriju zavjera oko toga
ma da, tko bi sam čekao sat vremena :DNoor wrote:ja sam crnka, znam se vratiti, al svejedno vodim prijateljicu, lakše mi je cupkati i s njom pričati dok mi je sila piii, nego da sam sama
2014-04-12
marcellus wrote:Gnječ wrote:ja mislio da je to Zrinka Katastrofa poznatija kao Zrinka K. a ono Srećko.
je to je deda
zrinka se ne bi pitala tako nešto jer je i sama žensko, osim ako nema neku teoriju zavjera oko toga
Gnječ mašta o Zrinki, nada se da će ju sresti negdje. Sredi im dejt.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Zasto ZEne Lazu...??
» ZASTO ZENE LAZU O SEKSU...??
» Zašto žene žive duže od muškaraca
» Zašto skoro svakog muškarca odbijaju žene koje pametuju
» Zasto ZEne Lazu...??
» ZASTO ZENE LAZU O SEKSU...??
» Zašto žene žive duže od muškaraca
» Zašto skoro svakog muškarca odbijaju žene koje pametuju
Page 1 of 4