Zašto žene idu zajedno u ženski WC?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zašto žene idu zajedno u ženski WC?
marcellus wrote:Gnječ wrote:ja mislio da je to Zrinka Katastrofa poznatija kao Zrinka K. a ono Srećko.
je to je deda
zrinka se ne bi pitala tako nešto jer je i sama žensko, osim ako nema neku teoriju zavjera oko toga
Gnječ mašta o Zrinki, nada se da će ju sresti negdje. Sredi im dejt.
Guest- Guest
Neve wrote:ma da, tko bi sam čekao sat vremena :DNoor wrote:ja sam crnka, znam se vratiti, al svejedno vodim prijateljicu, lakše mi je cupkati i s njom pričati dok mi je sila piii, nego da sam sama
lako čekat, nego noge stiskat :D
Guest- Guest
a ovaj.. za noge stiskat treba ti prijateljica?Noor wrote:lako čekat, nego noge stiskat :DNeve wrote:ma da, tko bi sam čekao sat vremena :DNoor wrote:ja sam crnka, znam se vratiti, al svejedno vodim prijateljicu, lakše mi je cupkati i s njom pričati dok mi je sila piii, nego da sam sama
neva- Posts : 4367
2014-04-12
vise od jedne, malo manje od sto. jel se broji?glas uhljeba wrote:Noor wrote:deda, previše čitaš, to te čini zbunjenim i šeprtljavimglas uhljeba wrote:marcellus wrote:zato jer kad su tri ili četiri zajedno na izlasku, ako jedna ode pišat druge dvije će je ostat ogovarat. Onda kad uzme sobom jednu onda njih dvije na WC-u mogu ogovarat onu treću koja je ostala čuvat stol.
ja sam pročitao preko 500 knjiga i još mi nisu jasne žene
svasreća što forum nema WC pa nas ne možete ogovarati iza leđa, nego odmah vidim što misliš o meni
2014-12-30
Neve wrote:a ovaj.. za noge stiskat treba ti prijateljica?Noor wrote:lako čekat, nego noge stiskat :DNeve wrote:ma da, tko bi sam čekao sat vremena :DNoor wrote:ja sam crnka, znam se vratiti, al svejedno vodim prijateljicu, lakše mi je cupkati i s njom pričati dok mi je sila piii, nego da sam sama
pa sad...da je to u pitanju ne bi bilo stiskanja, jel..no, kud ti mašta skrenu...neveeee
kažem i to je lakše trpjeti dok se priča
Guest- Guest
previše čitašveber wrote:
vise od jedne, malo manje od sto. jel se broji?
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
prakticiram.glas uhljeba wrote:previše čitašveber wrote:
2014-12-30
štreberkoveber wrote:prakticiram.glas uhljeba wrote:previše čitašveber wrote:
Guest- Guest
ma znam, šalim se.. a i treba netko tko će nam nakon popravljanja šminke neiskreno odgovoriti na pitanje "kako izgledam?"Noor wrote:pa sad...da je to u pitanju ne bi bilo stiskanja, jel..no, kud ti mašta skrenu...neveeee
neva- Posts : 4367
2014-04-12
da, ako nije u superlativima, nije iskrenoNeve wrote:ma znam, šalim se.. a i treba netko tko će nam nakon popravljanja šminke neiskreno odgovoriti na pitanje "kako izgledam?"Noor wrote:pa sad...da je to u pitanju ne bi bilo stiskanja, jel..no, kud ti mašta skrenu...neveeee
Guest- Guest
glas uhljeba wrote:marcellus wrote:Gnječ wrote:ja mislio da je to Zrinka Katastrofa poznatija kao Zrinka K. a ono Srećko.
je to je deda
zrinka se ne bi pitala tako nešto jer je i sama žensko, osim ako nema neku teoriju zavjera oko toga
gle nije zrinka tolko luda da s njim ide na dejt. osim toga skoro se udaje.
Neve wrote:ma znam, šalim se.. a i treba netko tko će nam nakon popravljanja šminke neiskreno odgovoriti na pitanje "kako izgledam?"Noor wrote:pa sad...da je to u pitanju ne bi bilo stiskanja, jel..no, kud ti mašta skrenu...neveeee
zato je osamdesetih i devedestih moderno bilo vodit frenda pedera umjesto frendice, pa dobiješ iskren odgovor na isto pitanje
stripove :Dglas uhljeba wrote:marcellus wrote:zato jer kad su tri ili četiri zajedno na izlasku, ako jedna ode pišat druge dvije će je ostat ogovarat. Onda kad uzme sobom jednu onda njih dvije na WC-u mogu ogovarat onu treću koja je ostala čuvat stol.
ja sam pročitao preko 500 knjiga i još mi nisu jasne žene
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
marcellus wrote:glas uhljeba wrote:marcellus wrote:Gnječ wrote:ja mislio da je to Zrinka Katastrofa poznatija kao Zrinka K. a ono Srećko.
je to je deda
gle nije zrinka tolko luda da s njim ide na dejt. osim toga skoro se udaje.
ja možda jesam lud ali sigurno nisam glup. a tko je taj nesretnik za koga se Zrinka K. udaje? mora da će prve bračne noći histerizirat da joj je u pičku uletio NLO u obliku cigare i da joj je muž ustvari mason alien sa Zeta Reticuli.
Guest- Guest
Gnječ wrote:
ja možda jesam lud ali sigurno nisam glup.
niko nije ni tvrdio da si glup, to je deboto. On nije lud ali je glup.
a tu je i zeko, koji je oboje.
Neve wrote:da si upoznao 500 žena, možda bi ti bile jasnijeglas uhljeba wrote:ja sam pročitao preko 500 knjiga i još mi nisu jasne žene
Ne bi.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Neve wrote:da si upoznao 500 žena, možda bi ti bile jasnijeglas uhljeba wrote:ja sam pročitao preko 500 knjiga i još mi nisu jasne žene
Ne bi.
onda su žene nešto potpuno suprotno od racijonalnog, pa ih se ne može pojmiti bez obzira na iskustvo i znanje
mislim da polako shvaćam
Guest- Guest
Shvaćati žene počinješ?
Ha ha
Probaj bar JEDNU SHVATITI A NE "zene"
Ha ha
Probaj bar JEDNU SHVATITI A NE "zene"
glas uhljeba wrote:jasambrend wrote:Neve wrote:da si upoznao 500 žena, možda bi ti bile jasnijeglas uhljeba wrote:ja sam pročitao preko 500 knjiga i još mi nisu jasne žene
Ne bi.
onda su žene nešto potpuno suprotno od racijonalnog, pa ih se ne može pojmiti bez obzira na iskustvo i znanje
mislim da polako shvaćam
Žene su obično racionalne Nedjeljom, 29.veljače kad nema mjesečine i vani je stabilno anticiklonalno vrijeme, a BDP je u porastu dvadeseti kvartal za redom...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Zasto ZEne Lazu...??
» ZASTO ZENE LAZU O SEKSU...??
» Zašto žene žive duže od muškaraca
» Zašto skoro svakog muškarca odbijaju žene koje pametuju
» Zasto ZEne Lazu...??
» ZASTO ZENE LAZU O SEKSU...??
» Zašto žene žive duže od muškaraca
» Zašto skoro svakog muškarca odbijaju žene koje pametuju
Page 2 of 4