Svašta Zemlja nosi...
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: Svašta Zemlja nosi...
U takvim situacijama i covjeku nedostaje razum..zamisli samo situaciju,gdje ti u dvoriste ili dom,odjednom nahrle ljudi bez pardona i pocnu nametati svoja pravila..ne znam koliko bi te razum dugo sluzio..red wolf wrote:Shvaćam, ali njima nedostaje razum...To je razlika...bogomdani wrote:Shvatio sam itekako,no ti ne shvacas da i zivotinje,kad im udjes u njihovo podrucje,njihov dom,napadaju te,iz cistog razloga sto cuvaju svoje podrucje prezivljavanja..Ako ne vjerujes,odi u sjeverozapadni dio Yellowstone parka,pa ces na svojoj kozi osjetiti sklad prirode,od grizzli mede... ...niti u zivotinjskom svijetu ne idu razlicite vrste na malom zajednickom prostoru,jer to postaje onda krvavo,a cak i zivotinje respektiraju tudja podrucja..red wolf wrote:@Sveče, životinje su u skladu s prirodom...I biljke...Ljudi nisu...Dovesti ljude sa svime u balans na Zemlji će biti težak zadatak, ali bit će ostvaren...
Guest- Guest
Razum je na Zemlji danas nemoguć...Ti dobro znaš @sveče što je rješenje...Ali, nije to lako...
Guest- Guest
Nisi me razumio...Na Zemlji nema danas razuma...To je nešto strano ljudskoj vrsti...bogomdani wrote:U takvim situacijama i covjeku nedostaje razum..zamisli samo situaciju,gdje ti u dvoriste ili dom,odjednom nahrle ljudi bez pardona i pocnu nametati svoja pravila..ne znam koliko bi te razum dugo sluzio..
Guest- Guest
E pa to i slijedi Wolfi..sve ide prema gubljenju razuma,ali tu ne mozes kriviti europljane...granice su trebale ostati zatvorene,ako treba brutalno ukloniti one najzesce pri ulazu i to je to..onda bi krenuli na drugu stranu..nisu nasa briga..red wolf wrote:Razum je na Zemlji danas nemoguć...Ti dobro znaš @sveče što je rješenje...Ali, nije to lako...
Guest- Guest
Ne možeš izgubiti nešto čega nemaš...bogomdani wrote:E pa to i slijedi Wolfi..sve ide prema gubljenju razuma,red wolf wrote:Razum je na Zemlji danas nemoguć...Ti dobro znaš @sveče što je rješenje...Ali, nije to lako...
Guest- Guest
no daj da mi jos gledamo golu Mrkelicu..mhh u tim danima je vjerovatno primala od nekog Turcina..
Koliko puta nekome treba reći kakve se slike ne mogu stavljati?
Slika je obrisana.
Trinity
Koliko puta nekome treba reći kakve se slike ne mogu stavljati?
Slika je obrisana.
Trinity
Guest- Guest
@Sveče...Čemu ovo?...Znaš, oni koji su podigli spomenik u američkoj državi Georgiji, oni su priželjkivali dolazak doba razuma...Ti im u tome nećeš pomoći...
Guest- Guest
aaa ima dobre bokove,vjerovatno i guzu..dobila bi straga posto mi se faca ne svidja i podsjeca me na danasnje Pivkulje,koje vikendom se opijaju i bauljaju ulicama...
odoh u krpe,bjerz i ti,sutra je novi dan..ajd laku noc Wolfi..
odoh u krpe,bjerz i ti,sutra je novi dan..ajd laku noc Wolfi..
Guest- Guest
@Sveče, ova ljudska civilizacija nema nikakve šanse...Ova civilizacija zaslužuje takav kraj...Ovoj civilizaciji ništa nije sveto...Baš ništa, a najsvetiji je život...Bog sve vidi i tako djeluje...
Guest- Guest
ove dvi druge švabice su vrhbogomdani wrote:Wolfi,bil puka Mrkelicu?
Guest- Guest
Ma ona, konkretna Mađarica, sam je pokazala kak je i ona sama podlegla medijskom utjecaju sam s drugim predznakom. A i hiper humanisti, kao i hiper ksenofobi plešu na istu muziku koju je skladal Amer.prckov wrote:svaki politicar a da nije pitao svoj narod sta misli o tome je neprijatelj svoje zemlje i izdajnik i mediji koji nedvosmisleno podrzavaju stihijsko upadanje stranaca u svoju drzavu. Niko od njih nema legimitet da ispira mozak svom narodu (kroz medije) i direktno mu radi o opstanku. Nisu izbjelice krive sto su pohlepni nego politika koja to koristi. Dakle treba imati jasan stav i ako nista siriti istinu o onome sto se dogada a ne prodavat patetiku i ljuckost. Boli me kurac za ovu medijsku pompu oko ove cure, to je najmanji problem.....realni problemi tek stizu a ta cura je pokazala ako nista svoj stav o ljudima koji na silu upadaju u njenu zemlju i ne postuju njene zakone i policiju, mozda malo "nezgrapno" ali je pokazala. Ovdje treba obarat medijski rat i sirit istinu a ne nasjedat na patetiku i pozivat se na ljuckost i nemocmativka wrote:prckov wrote:jebote, pasiva zakon.....i ljuckost. Vidicemo sta ce od toga ostat ako se stvari svedu na ili oni ili mi
Nije pasiva! Niti će biti. Što bi ti meni preporučio da spasim EU od ovog zla?!
Last edited by Eva on 10/9/2015, 09:00; edited 1 time in total (Reason for editing : b)
Guest- Guest
PA nije bas tako...Medijskom uticaju su potpali ovi koji nisu svjesni sto ovi valovi islamista u Europi znace..nekoliko tisuca Austrijanaca idu osobnim autima po islamiste u Madjarsku... ,a ovi im vec 25 godina ebu sve zivo na podrucju cijele Austrije...kako bi nas Longi rekao..TRPAJ..!!!Eva wrote:Ma ona, konkretna Mađarica, sam je pokazala kak je i ona sama podlegla medijskom utjecaju sam s drugim predznakom. A i hiper humanisti, kao i hiper ksenofobi plešu na istu muziku koju je skladal Amer.prckov wrote:svaki politicar a da nije pitao svoj narod sta misli o tome je neprijatelj svoje zemlje i izdajnik i mediji koji nedvosmisleno podrzavaju stihijsko upadanje stranaca u svoju drzavu. Niko od njih nema legimitet da ispira mozak svom narodu (kroz medije) i direktno mu radi o opstanku. Nisu izbjelice krive sto su pohlepni nego politika koja to koristi. Dakle treba imati jasan stav i ako nista siriti istinu o onome sto se dogada a ne prodavat patetiku i ljuckost. Boli me kurac za ovu medijsku pompu oko ove cure, to je najmanji problem.....realni problemi tek stizu a ta cura je pokazala ako nista svoj stav o ljudima koji na silu upadaju u njenu zemlju i ne postuju njene zakone i policiju, mozda malo "nezgrapno" ali je pokazala. Ovdje treba obarat medijski rat i sirit istinu a ne nasjedat na patetiku i pozivat se na ljuckost i nemocmativka wrote:prckov wrote:jebote, pasiva zakon.....i ljuckost. Vidicemo sta ce od toga ostat ako se stvari svedu na ili oni ili mi
Nije pasiva! Niti će biti. Što bi ti meni preporučio da spasim EU od ovog zla?!
Guest- Guest
Pa onda si bolje presuditi sam...jer onaj dan kad postaneš isti kao ovi divljaci, to ti je gori poraz nego da ti oni presude...bogomdani wrote:E ovo si dobro rekao,jer to upravo slijedi..ponasanje zvijeri..red wolf wrote:Kad čovjek bude stavljen na razinu svih živih bića na ovom planetu, dakle ne iznad ostalih, tad će nastupiti novo vrijeme...
Guest- Guest
kad bi postao poput divljaka, onda bi ti IQ pao na negdje oko 70 ili niže, pa ni ne bi bio svjestan svog stanjaStarhemberg wrote:Pa onda si bolje presuditi sam...jer onaj dan kad postaneš isti kao ovi divljaci, to ti je gori poraz nego da ti oni presude...bogomdani wrote:E ovo si dobro rekao,jer to upravo slijedi..ponasanje zvijeri..red wolf wrote:Kad čovjek bude stavljen na razinu svih živih bića na ovom planetu, dakle ne iznad ostalih, tad će nastupiti novo vrijeme...
Guest- Guest
Zato mi humanost znači puno više od pukog pojma, i to naglašavam meni, a ostalima kako im već nalaže životna filozofija, ego itd... Nije u pitanju natjecanje.ostrakon wrote:kad bi postao poput divljaka, onda bi ti IQ pao na negdje oko 70 ili niže, pa ni ne bi bio svjestan svog stanjaStarhemberg wrote:Pa onda si bolje presuditi sam...jer onaj dan kad postaneš isti kao ovi divljaci, to ti je gori poraz nego da ti oni presude...bogomdani wrote:E ovo si dobro rekao,jer to upravo slijedi..ponasanje zvijeri..red wolf wrote:Kad čovjek bude stavljen na razinu svih živih bića na ovom planetu, dakle ne iznad ostalih, tad će nastupiti novo vrijeme...
Guest- Guest
pa dobro, ali tu dolaziš do nečeg što sve filozofije s vremenom shvate, humanost je za ljude, i onda moraš raditi podjelu na one koji to jesu, na one koji su djelomično, i na one koji nikako nisuStarhemberg wrote:
Zato mi humanost znači puno više od pukog pojma, i to naglašavam meni, a ostalima kako im već nalaže životna filozofija, ego itd... Nije u pitanju natjecanje.
univerzalno aplicirati humanost na sve nema smisla
možeš ti biti human, no moraš definirati što humanost znači i na kog se odnosi
plivajući u moru možeš pokušati primjeniti humanost u susretu sa morskim psom, i jedan i drugi ste živo biće, imate osjećaje, osjećate bol, krvarite ako vas se poreže...
sličnosti je bezbroj, no mislim da i sam pretpostavljaš kako bi to završilo te da nema potrebe za praktičnim testiranjem pokusa
Guest- Guest
Nisi razumio. Nisam rekao da će se čovjek spusiti na razinu nikakvih divljaka, nego da će čovjek biti u istom rangu kao i životinje i biljke...Neće biti iznad njih...A to sve radi ostvarenja samoodrživog sustava na Zemlji...Starhemberg wrote:Pa onda si bolje presuditi sam...jer onaj dan kad postaneš isti kao ovi divljaci, to ti je gori poraz nego da ti oni presude...bogomdani wrote:E ovo si dobro rekao,jer to upravo slijedi..ponasanje zvijeri..red wolf wrote:Kad čovjek bude stavljen na razinu svih živih bića na ovom planetu, dakle ne iznad ostalih, tad će nastupiti novo vrijeme...
Guest- Guest
Ova jstav doista ne razumijem...Dakle,FULL BACK kad dodje vatra podno dupeta?Starhemberg wrote:Pa onda si bolje presuditi sam...jer onaj dan kad postaneš isti kao ovi divljaci, to ti je gori poraz nego da ti oni presude...bogomdani wrote:E ovo si dobro rekao,jer to upravo slijedi..ponasanje zvijeri..red wolf wrote:Kad čovjek bude stavljen na razinu svih živih bića na ovom planetu, dakle ne iznad ostalih, tad će nastupiti novo vrijeme...
Guest- Guest
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Svašta zemlja nosi i vlak vuče...
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
Page 14 of 15